klouzeau

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  687
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

10 Neutral

Περισσότερα για την/τον klouzeau

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  Θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. klouzeau

  Θηλασμός και πιπίλα;; Γνώμες!

  Εγώ θηλάζω τώρα το τρίτο μου παιδί και δίνω και σε αυτό πιπίλα.Ξεκίνησα πριν να κλείσει μήνα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Όταν πεινάει του δίνω στήθος και όταν καταλάβω ότι νυστάζει και πλέον δεν πίνει αλλά μόνο πιπιλάει του δίνω πιπίλα.Τις περισσότερες φορές μάλιστα που του δίνω στήθος ενώ απλώς νυστάζει,γυρνάει το κεφάλι του με δυσφορία και γκρινιάζει μέχρι να του δώσω την πιπίλα του και τότε κοιμάται.Στα μεγάλα μου θήλασα μόνο 4 μήνες λόγω δουλειάς, όμως σε αυτό θα θηλάσω εξάμηνο μια που δεν δουλεύω πλέον.Είναι αδύνατον για μια μητέρα με μωρό και άλλα παιδιά να έχει το μωρό συνέχεια στο στήθος, η πιπίλα είναι μεγάλη βοήθεια.Προτιμάει αυτές από καουτσούκ και όχι από σιλικόνη γιατί είναι σκληρές.
 2. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Θα μιλήσω και με τον γυναικολόγο μου και θα το ψάξω περισσότερο πριν καταλήξω σε απόφαση.
 3. Καλησπέρα σε όλες.Είχα σήμερα το μηνιαίο μου ραντεβού στο νοσοκομείο που θα γεννήσω με τρίτη καισαρική το τρίτο μου παιδί.Ο γιατρός μου είπε να σκεφτώ αν θα κάνω απολίνωση σαλπίγγων γιατί μετά από τρείς καισαρικές θα είναι επικίνδυνο να ξαναμείνω έγκυος.Δεν σκοπεύω να κάνω τέταρτο παιδί και έλεγα να μην ξαναπάρω αντισυλληπτικά χάπια.Νομίζω με το δέσιμο θα ξεννοιάσω από το άγχος.Οι 2 πρώτες εγκυμοσύνες ήρθαν πολύ εύκολα,με τη μυρωδιά που λένε,και στην τρίτη μετά από λίγους μόνο μήνες χλιαρής προσπάθειας,γι' αυτό έχω την ανησυχία μην γίνει ξανά.Λόγω των καισαρικών μου είπε οτί είναι καλύτερο να πάρω αυτή την απόφαση.Έχετε καμιά εμπειρία οι ίδιες ή από γνωστές σας γι' αυτό το θέμα;

 4. Διαφημίσεις


 5. Σας ευχαριστώ,κορίτσια.Μεγάλη αλλαγή αυτή με το μωρό στο δωμάτιο.Τουλάχιστον μπορείς να θηλάζεις άνετα και εξοικιώνεσαι με το μωρό πριν βρεθείς μόνη στο σπίτι!
 6. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.Δηλαδή,μπάνιο και αλλαγή πάνας θα κάνω εγώ;Γιατί έχω μείνει στην εποχή που μας το δίνανε μόνο για τάισμα.Τις γάζες γιατί;
 7. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Έχω ήδη ανοίξει καρτέλα και έχω ήδη πάει σε 2 ραντεβού με όλες τις σχετικές εξετάσεις.Με παρακολουθεί και ιδιώτης γιατρός.Αυτό που ήθελα να μάθω είναι όπως είπε και η vicky86 για τη "βαλίτσα".Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τις προηγούμενες γέννες μου στο Ιπποκράτειο και δεν ξέρω πλέον τα απαραίτητα.Δηλαδή,τότε δεν είχα φέρει φορμάκια,κτλ.Μπορείτε να μου πείτε αναλυτικά τι θα χρειαστώ;Ευχαριστώ.
 8. Καλησπέρα,κορίτσια.Μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να έχουμε μαζί μας για γέννα στο Ιπποκράτειο;
 9. Εγώ έκανα αυχενική,αμνιοπαρακέντηση και β' επιπέδου στον Δαγκλή Θεμιστοκλή.
 10. Φυσική σύλληψη έγινε.Με τον γιατρό μου δε θα μιλήσω σήμερα γι' αυτό με τρώει η αγωνία.Ευχαριστώ!
 11. Μια γνώμη, κορίτσια, μέχρι να μιλήσω με τον γιατρό μου.Πήρα τ' αποτελέσματα της χοριακής.Τελευταία περίοδος 26/11 και η χοριακή δείχνει 9212.Είμαι δηλαδή στην 5η βδομάδα.Δεν είναι λίγο υψηλή η τιμή;Τι λέτε;
 12. Καλησπέρα κι από 'μένα.Στη δική μου περίπτωση,προέκυψε η δεύτερη εγκυμοσύνη 4 μήνες μετά από την καισαρική.Ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον είχε επουλωθεί καλά η τομή της μήτρας δεν υπήρχε κανένας κινδυνος.Όλα πήγαν καλά χωρίς κανένα πρόβλημα και φυσικά γέννησα και πάλι με καισαρική.
 13. Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις συμβουλές!
 14. Α,τότε δεν υπάρχει άγχος,σωστά;Σε ποιό μήνα είσαι;