chrifili

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  78
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Καλημέρα! Γενικά τα mαclaren είναι μικρά καρότσια, ελαφριά και στην τιμή που θες. Μπορείς να τα δεις με μια αναζήτηση στο google.
 2. Γίνεται,βάφτισα την κόρη μου πέρυσι τέτοια μέρα

 3. Διαφημίσεις


 4. Ο γιος μου είναι 21 μηνός. Η πρώτη του λέξη ήταν μπαμπα, η δεύτερη παππού περίπου όταν ήταν ενός έτους. Τώρα πια λέει και γιαγιά,ναι,παπατζη(παλιατζη επειδή τον έχει ακούσει να περνάει)κάνει τους ήχους τουλάχιστον 10 ζώων και διάφοραλ άλλα, όμως μαμά ούτε για αστείο! Τον παρακαλαω,του ταζω διαφορα και αυτός απλά γελάει πονηρά. Είμαι σίγουρη ότι το κάνει επίτηδες! Αν τύχει κ ο μπαμπάς του δεν είναι στο οπτικό του πεδίο και θελήσει να με φωνάξει με λέει παπα! Εγώ ποτέ θα το ακούσω;
 5. Σίγουρα η ηλικία δεν παίζει ρόλο γιατί εγώ είμαι 23! Ίσως το ότι είναι 2η εγκυμοσύνη..
 6. Είχα ακριβώς το ίδιο στη δεύτερη εγκυμοσύνη.. Νομίζω δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο παρά μόνο υπομονή! Μετά τη γέννα θα περάσει! Πονούσα απο τον 4ο μήνα κ μερικές φορές δεν το άντεχα και έκλαιγα! Με το καλό!
 7. Καλημέρα! Δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ. Επειδή αναφέρθηκε τι διαφορά θα έχει να γίνει τη μια μερα το ένα μυστήριο κ την άλλη το άλλο.. Αυτό που είχα ακούσει σαν πρόταση από έναν ιερέα..μπορεί να γίνουν κ τα 2 μυστήρια μαζί αλλά χωρίς κόσμο στο γάμο. Δηλαδή να γίνει ο γάμος ήσυχα κ μετά να βαφτιστεί το παιδάκι, να αποφευχθεί όλο αυτό το πανηγύρι που έχει γίνει μόδα. Διαφωνείτε με αυτό;
 8. Όχι δεν τη χάνεις. Αν ξαναδώσεις κ θες να εγγραφείς στη νέα σχολή θα πρέπει να κάνεις διαγραφή από αυτή που είσαι τώρα. Το έχω κάνει κ εγώ.
 9. Καλημέρα! Valentinat ο γιος μου βαφτίστηκε 3 μηνών κ η κόρη μου 2 μηνών! Είμαι υπέρ στο να βαφτίζονται μικρούλια. Ο γιος έκλαψε ελάχιστα κ η κόρη καθόλου!
 10. chrifili

  ραμματακια περινεο

  Είχα κ εγώ κάτι ανάλογο μετά τη 2η γέννα. Στις 40 μέρες που με είδε ο γιατρός είπε δεν είναι τίποτα, είναι ένα κομπάκι κ θα περάσει. Πράγματι μετά από λίγο πέρασε. Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας.
 11. Καλησπέρα κ με το καλό! Εγώ στις εγκυμοσύνες μου έκανα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από τώρα. Είχα απίστευτη ενέργεια! Κ εφόσον όλα πηγαίναν καλά,γιατί όχι? Όλη μέρα σπίτι κ θα τα περίμενα από τον άντρα μου(ο οποίος βοηθούσε βεβαίως βεβαίως όπου χρειαζόταν). Κατά τη γνώμη μου δεν είσαι λάθος.
 12. Γέννησα το Μάρτιο κ ενώ θηλάζω αποκλειστικά κ ακατάπαυστα μου ήρθε περίοδος το Μάιο.. Κ γω που νόμιζα ότι αργεί μερικούς μήνες αν θηλάζεις.. Υπάρχει περίπτωση να μην έρθει τον επόμενο μήνα?
 13. chrifili

  Γαιδουρια ή κατι αλλο Νο2

  Κ που να σφίξουν οι ζέστες... Μερικοί άνθρωποι ή έχουν πολύ θράσος ή έρχονται από άλλο πλανήτη, τι να πω πια, τα έχω δει όλα!
 14. chrifili

  ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

  Με συγχωρείς που απαντάω ενώ δεν έχω εμπειρία αλλά ήθελα να σου στείλω κ γω μια αγκαλιά.. Θα γεννήσεις ένα αγγελάκι..
 15. Δες εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67041. Με το καλό..