Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι θα κάνατε........?

Μαμά του Ωρίων

Recommended Posts

έχουμε ήδη ξεκινήσει διαδικασίες μεταφοράς του δανείου σε άλλη τράπεζα, κλειστό με σταθερό επιτόκιο για δέκα χρόνια

θα πληρώνουμε δέκα χρόνια κερατιάτικα :cry:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν είναι δυνατόν βρε Ωριωνομαμά!

Εχω βγει έξω από τα ρούχα μου! Δεν ξέρω τι να πω! Πες τουλάχιστον στον άντρα σου να μετατρέψει το δάνειο σε κλειστό ή να το μεταφέρει σε άλλη τράπεζα για να μην ανεβαίνει και άλλο το χρέος που είναι στο όνομα του συζηγου σου!

Κατ αρχας αυτο .

Μετα θα ηθελα να σου πω ενα μεγαλο μπραβο για την σταση σου.

Θα μπορουσες να μουρμουρας ολη μερα με αποτελεσμα ο συζυγος σου να νοιωθει ακομα πιο φρικτα γιατι λογικα εχει σκασει

Δεν το ειπες καν στους δικους σου που θα δημιουργουσε εντασεις.

Μπραβο σου και παλι μπραβο σου. Ο συζυγος σου πρεπει να το εκτιμα πολυ .

Τωρα το οτι εισαι τραλαριτραλαλα με αυτους :? δεν ξερω αν θα το εκανα. Ισως σε καποια κατ ιδιαν συζητηση ελεγα αυτα που νοιωθω και το ποσο μας επνιξαν με αυτην τους την κινηση. Στην τελικη χρωστανε 150.000 χιλ. ας παρουν απο εκεινα τα δανεια συμπληρωματικο να ξεχρεωσουν αυτο που δεν ειναι καν δικο σας αλλα εσας κυνηγανε. Ειμαι σκυλα το ξερω.

Η σταση σου ειναι αξιοθαυμαστη

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαβάζω όλα αυτα και ειλικρινα εχω μεινει άναυδη :shock::shock: ... Ποτε δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι γονεις θα μπορούσαν να φερουν τα παιδιά τους σε τόσο δύσκολη θέση, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τα δικά τους καπρίτσια... Ίσως επειδη οι δικοί μου γονεις και πεθερικά παντα μόνο να μας βοηθήσουν προσπάθησαν και ποτε να μας επιβαρύνουν και αυτό το εκτιμώ αφάνταστα...

Παντως σε θαυμάζω για τη στάση σου, εγώ θα ειχα βγει εκτος εαυτού και ας μην μου ξαναμιλούσαν ποτε, άλλωστε ποιος δε θα μου έδινε δίκιο?? :mad:

Εισαι πολύ ανώτερος άνθρωπος και μπράβο σου!

oaiqp2.pngm9YLp2.png

βεβαια, αν μου επιτρεπετε..

και η πολυ ανωτεροτητα δεν ειναι καλη..

αν δεν αντιδρασετε, αν δε δειξετε ποσο σας πειραξε μπορει να μην καταλαβουν το μεγεθος του λαθους τους..

αν οχι εσυ..ο αντρας σου δεν πρεπει να τους τα πει ενα χερακι?

απο την οικογενεια σας θα φυγουν αυτα τα λευτα και εσεις θα τα στερηθειτε..

και αν γινεις και λιγακι σκυλα δεν ειναι κακο..την οικογενεια σου προστατευεις..

μην εχετε και αλλα μετα..

Διαφημίσεις

Καλή μου δυστυχώς κι εγω θα ήμουν πάρα πολυ κακή μαζί τους και θα διέκοπτα ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΣΗ μαζί τους και με το εγγόνι τους φυσικά. Όπως τα λες εκείνοι δεν σκέφτηκαν ούτε στιγμή το παιδί τους και το εγγόνι τους, εσυ γιατί; Για να εισαι η καλή νύφη και να καταπίνετε πάντα πικρίες; Δεν το καταλαβαίνω αυτό....ξέρω πως ειναι σκληρό αλλά ειναι το ίδιο με το να μπει καποιος στο σπίτι σου και να σου ληστέψει αυτά τα χρήματα που εσένα δεν σου περισσεύουν και δουλευεις για να τα βγάλεις πέρα. Οι ανθρωποι αυτοί δεν καταλαβαίνουν απο καλοσύνη...εκμεταλευονται τα ίδια τους τα παιδιά και αυτό για μένα που εχω μάθει αλλιώς (οι γονεις δίνουν τα παντα στα παιδιά τους) ειναι ασυγχώρητο.

Και εμένα ο άντρας μου τους τσοντάρει γιατι ενω παίρνουν μια μικρή σύνταξη θέλουν και τηλεόραση πλάσμα και καινούργιο σκουτεράκι κτλ και ανακάλυψα κι εγω ενα μικρό δάνειο σε ενα λογαριασμό μας που όμως φαίνεται οτι το πληρώνουν αλλα έπαθα αποπληξία! Βλέπεις επειδή ειναι ναυτικός νομίζουν οτι του τρέχουν απο τα παντζάκια και ο πατέρας του τον παροτρύνει συνέχεια να φύγει στο εξωτερικό σε μπάρκο για να παίρνει 9.000 το μήνα, να πάω κι εγω μαζί του και να τους αφήσω το εγγόνι να το μεγαλώνουν :shock::shock::shock::shock::shock:

Γελώ φυσικά όποτε το λέει κοροιδευτικά, ξέρω οτι τον αγαπάνε αλλα δεν μας αφήνουν κι εμας να μαζεψουμε τίποτα να πάρουμε ενα σπιτάκι...όλο κάτι γίνεται, κι οταν πιάνουν κανενα φράγκο το σπαταλάνε άσκοπα :(

Ειλικρινά σε καταλαβαίνω....

yogini να μη σου βάλω φυτιλιές αλλά κλείσε το δάνειο όσο είναι νωρίς. Ας πάρουν άλλο αν θέλουν στο όνομα τους. Μην ξεχνάς ότι αν χρειαστεί να πάρετε δάνειο για σπίτι το ήδη υπάρχον των πεθερικών σου θα μετρήσει και θα βγεί μικρότερο ποσό από αυτό που θα δικαιούστε...!

Αν και δεν σε ξερω αγαπητη φιλη παιρνω το θαρρος(και ελπιζω να μην σε πειραζει) να σου πω και εγω την γνωμη μου. Προκειται για ανθρωπους -γαϊδουρια(για να μην πω κατι χειροτερο)!!Δεν με εκπλησει βεβαια μιας και εχω ζησει πολλες τετοιες καταστασεις με τα δικα μου πεθερικα!!Παντως δεν συμφωνω απολυτα με την καλοσυνη σου!Ειμαι υπερ της στηριξης του αντρα σου φυσικα δεν το συζηταω, αλλα για τους γονεις του ουτε λογος. Να μην εισαι καθολου καλη μαζι τους και ναι να τους δειχνει ποσο σε πειραξε αυτη η συμπεριφορα τους και στο τελος αν ερθει και η κουβεντα να τα πεις εξω απο τα δοντια!!Παντως θα συμφωνησω απολυτα με την συμφορουμιτισσα που προτεινε τον δικηγορο!!Πολυ καλη σκεψη!!Τετοιοι ανθρωποι δεν αξιζουν την καλοσυνη σου γλυκια μου!Δεν υπαρχει περιπτωση να το εκτιμησουν!Κοιτα να στηριξεις την οικογενεια σου και αυτους μακρια!!Βαλε παγο!!

PSpyp2.png n6m7p2.png

μολις ειδα τη λεξη eurobank και εχω λιποθυμησει

μα καλα εκτος ότι σας βαλανε μεσα πηραν κ απο τη χειροτερη τραπεζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτοι σου πινουν το αιμα

γρηγορα μεταφορα υπολοιπου στην alfa πολυ γνωστοι μου εχουν παει

τουλαχιστον κλείστο να μην ξανατραβηξουν και να ξεριεις τι εχει μεινει να πληρωνεις

με το καλο να ξεμπερδεψεις φιλεναδα

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

μα καλα εκτος ότι σας βαλανε μεσα πηραν κ απο τη χειροτερη τραπεζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτοι σου πινουν το αιμα

τουλαχιστον κλείστο να μην ξανατραβηξουν και να ξεριεις τι εχει μεινει να πληρωνεις

μα δεν το ξερεις πως ολοι οσοι χρωστανε τοσο μεγαλα ποσα εχουν ξεκινησει απο αυτη την τραπεζα? αφου δεν κανουν κανενα ελεγχο..δανειο θελετε?βεβαιως..δεν πειραζει που δεν μπορειτε να πληρωσετε..καποιο σπιτι θα εχετε εσεις η η οικογενεια σας..

ασχετο..αλλα καπως ετσι λειτουργουν..

Διαφημίσεις

Το μονο μαλλον που μπορεις να κανεις ειναι να το συζητησεις με τον αντρα σου ισως. Να του πεις οτι ενοχληθηκες και γενικα εχεις "θεμα" μαζι τους.Εφ'οσον ο ανθρωπος φαινεται καλο παιδι γιατι αν δεν ηταν δεν θα τακανε ολα αυτα και απο πανω θα ειχατε και μεταξυ σας καυγαδες σιγουρα οποτε καταφερνει να κραταει μια ισορροπια καλυτερα να του πεις πως νιωθεις.Οχι οτι θα τα κανεις και πραξη ολα αυτα.Ετσι για να βγει απο μεσα σου. Τα πρακτικα θεματα θα τα λυσετε, ετσι και αλλιως ειδαλλως θα πατε φυλακη :oops: (λεμε και κανενα αστειο) οποτε δεν εχουμε να προτεινοουμε κατι. Επισης εγω απεξω απεξω θα ριχνα κανενα καρφι στην πεθερουλα. Και τελος αυτο που κανω εγω ειναι οτι αφηνω τον καιρο να γιατρεψει τις πληγες γιατι ειμαι και λιγο βοδι και ξεχναω.Ετσι αν δεν θελεις (που δεν θελεις για χι και ψι λογους) να γινεται μπιλιες κανε υπομονη να περασει η καταιγιδα. Αφορμες θα μας δινονται πολλες το θεμα ειναι πως θα το χειριστουμε. Και εδω να πω και μια αμπελλοφιλοσοφια που ομως μαρεσει πολυ και την ακουσα απο παππα σε γαμο.

"Στον γαμο παντα να υποχωρει αυτος με την μεγαλυτερη δυναμη(ψυχης εννοουσε)."

έχουμε ήδη ξεκινήσει διαδικασίες μεταφοράς του δανείου σε άλλη τράπεζα, κλειστό με σταθερό επιτόκιο για δέκα χρόνια

θα πληρώνουμε δέκα χρόνια κερατιάτικα :cry:

Μαμά του Ωρίων, αυτοί δεν θα βάλουν από την τσέπη τους τίποτα; Θα το αποπληρώσετε όλο το δάνειο μόνοι σας; Τουλάχιστον να συμφωνήσετε να σας δίνουν κάθε μήνα ένα ποσό και να συμπληρώνετε εσείς για τη δόση. ΔΕν είναι δυνατόν να σας χρεώσουν έτσι και αυτοί να μη "στριμωχτούν" και καθόλου.

Όσον αφορά τη συμπεριφορά σου η γνώμη μου είναι να είσαι ψυχρή και τυπική. Ε, όχι και γλυκομίλητη. Εδώ δεν είναι γλυκομίλητοι αυτοί (που μετά απ' όλα αυτά έπρεπε να στάζουν μέλι) και θα είσαι εσύ;

Σε ξέρω καλά αγαπημένη μου φίλη, γι'αυτό σου γράφω τη παρακάτω λύση:

Να πουλήσουν το σπίτι που μένουν ή το εξοχικό τους.

Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Έχω μείνει, τώρα το διάβασα.

Θα στα πω και από κοντά.

Βάλτε στο παιχνίδι τον αδερφό του άντρα σου (για τη συνυφάδα, άστο, ξέρω). Να πιέσει και αυτός.

Τελευταία λύση: οικογενειακό συμβούλιο με τον πατέρα σου, την αδερφή σου, τον άντρα σου και τον αδερφό του άντρα σου(αν θέλει). Δεν μπορείς να αποφύγεις την οικογένειά σου, είναι μεγάλο το ποσό των χρωστούμενων. Όλοι μαζί, θα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και θα τους πιέσετε να πουλήσουν. Έτσι κάνουν όσοι έχουν χρέη: αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, δεν τις φορτώνουν αλλού!

γεια σου ρε doo! συμφωνω! καλη ιδεα!! να πουλησουν κατι. πως δε το σκεφτηκαμε...ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ! να το πεις στον αντρα σου...

Σε ξέρω καλά αγαπημένη μου φίλη, γι'αυτό σου γράφω τη παρακάτω λύση:

Να πουλήσουν το σπίτι που μένουν ή το εξοχικό τους.

Συμφωνώ απόλυτα. Δεν το είχα δει ότι υπάρχει και εξοχικό!

Ε, τότε πού είναι το πρόβλημα; Αν όντως το χρέος και των υπόλοιπων δανείων φτάνει τις 150.000 ευρώ (είσαι σίγουρη όμως ότι λέει αλήθεια; )

ας πουλήσουν και τα δύο σπίτια και αν τους περισσέψουν χρήματα αγοράζουν ένα δυράκι για μείνουν (δεν χρειάζονται και μεγαλύτερο δυο μεγάλοι άνθρωποι) αλλιώς νοικιάζουν.

Συζήτησέ το με τον άντρα σου, δεν υπάρχει άλλη λύση. Γιατί και στα 10 χρόνια να έχεις αποπληρώσει αυτό το δάνειο μετά θα σας ζητούν συνέχεια δανεικά (και αγύριστα) για να πληρώνουν τις δόσεις των άλλων δανείων που έχουν πάρει.

Διαφημίσεις

απίστευτο μου φαίνεται :(

βασικά έχω μια πρόταση, δεν ξέρω αν θεωρείται "γυφτιά", αλλά μπροστά σε αυτό που κάναν αυτοί δεν είναι τίποτα: αν έχουν κάποια ακίνητη περιουσία, κάποιο χωράφι ας πούμε, αν μπορούν να σας το κάνουν δωρεά. Τουλάχιστον να έχετε αυτό το αντάλλαγμα.

Εν τω μεταξύ έχετε εντοπίσει πώς χάσανε τόσα λεφτά;

εκτός από την καλοπέραση, υπάρχει περίπτωση να ασχολούνται με τζόγο, φρουτάκια, καζίνο κλπ;

φυσικά και αυτό που λέει η dooo είναι πολύ σωστό, συμφωνώ

jv42p3.png

DfUyp2.png

η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω μια υποψία ότι παίζει θέμα καζίνο...

ο άντρας μου δεν το πιστεύει...

ξέρουμε όμως ότι γενικώς στο παρελθόν το επισκέπτονταν πολύ συχνά...

όμως πυκνά συχνά (πριν το παιδί) πηγαίναμε κι εμείς αλλά δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα... πηγαίναμε με 100 ευρώ στην τσέπη με σκοπό να τα χάσουμε... άλλοτε τα χάναμε άλλοτε κερδίζαμε (πιο σπάνια φυσικά)

όμως δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για τόσο μεγάλο χρέος!

εξοχικό δεν υπάρχει προς πώληση... με ενοίκιο είναι (ετήσιο)

το σπίτι που μένουν ναι μεν μπορουν να το πουλήσουν αλλά... θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα

πρόκειται για οικογενειακό κτίριο

στο υπόγειο μένει ο παππούς και η γιαγιά

στον ισόγειο ο ένας αδερφός

στον πρώτο η πεθερά στον δεύτερο η αδερφή...

η γιαγιά δεν θέλει ούτε να το ακούσει

αλλά αυτό είναι κάτι που εμείς δε μπορούμε να το "επιβάλλουμε"

φυσικά και το πρότεινε ο άντρας μου (με μαύρη καρδιά, είναι το σπίτι που μεγάλωσε)

δεν ξέρω τι θα κάνουν επί του πρακτικού και δε με αφορά

αυτό που με καίει είναι όχι πρακτικό... αλλά ψυχικό και ηθικό

τι εμπιστοσύνη μπορώ να τους έχω ώστε να τους αφήνω το παιδί μου όταν έχουν επιδείξει τόση ανευθυνότητα?

πως να τους μιλήσω με όμορφο τρόπο όταν δε μου βγαίνει...

τέτοια είναι τα προβλήματα μου

τα λεφτά θα τα βρούμε για τη δόση του δανείου... παξιμάδι θα το κάνουμε το μην πω μας και θα τα βρούμε...

την ψυχική δύναμη να τους συγχωρήσω ψάχνω

Μέσα σου να τους συγχωρήσεις γιατί η πικρα, η κακία και το μισος γυρνάνε πάντα επάνω μας και μας καταστρέφουν....να μην το δείξεις όμως οτι τους συγχωρείς ή τους καταλαβαίνεις...δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάνε τον πόνο που προκαλέσανε στα ίδια τους τα παιδιά και οτι δεν τους αξίζει να βλέπουν ουτε το εγγόνι τους.

Τόσα χρήματα μονο με τζόγο χάνονται και για μένα ειναι το ίδιο με τη χρήση ναρκωτικών...επικίνδυνο πολύ, δεν θα άφηνα το παιδι μου μαζί τους.

εξοχικό δεν υπάρχει προς πώληση... με ενοίκιο είναι (ετήσιο)

Να, λοιπόν, μια λύση - ό,τι χρήματα θα πήγαιναν στο ενοίκιο, πάνε για να τσοντάρουν στη δόση. Κανείς δεν πέθανε από έλλειψη εξοχικού.

δεν ξέρω τι θα κάνουν επί του πρακτικού και δε με αφορά

Να ξέρεις και να σε αφορά γιατί τα χρήματα που θα πάνε στη δόση, είναι χρήματα που θα μπορούσαν να πάνε στο παιδί. Στην άκρη για σπουδές, διακοπές ή οτιδήποτε θεωρείς σημαντικό για το παιδί σου.

Θαυμάζω την ψυχραιμία σου και το πως χειρίζεσαι τη σχέση σου με τον άντρα σου. Να φροντίσεις να συνεχίσεις έτσι και να μη σας διαλύσει , τέτοιες καταστάσεις είναι πολύ δύσκολες και πολλούς τους φέρνουν στα όρια.

Φιλικά,

Μ.

Βρε κορίτσια πραγματικά πιστεύετε ότι τέτοιοι άνθρωποι, που δε δίστασαν να χρεώσουν το παιδί τους για την καλοπέρασή τους, έχουν ευαισθησίες? Πιστεύω ότι καθόλου δε θα τους απασχολήσει αν η νυφούλα τους ξίνισε...

Αυτό που έχει σημασία είναι ο άντρας σου και η σχέση σας, Μαμά του Ωρίων. Προσωπικά συμφωνώ με τη στάση σου και σε συγχαίρω! Σκέψου, αυτός ο άνθρωπος θα είναι σκασμένος... δεν υπάρχει λόγος να τον κάνεις να αισθάνεται χειρότερα. Τι καλύτερο από το να του συμπαραστέκεσαι και να του δίνεις θάρρος ότι μπορείτε να το αντιμετωπίσετε μαζί και να προσπαθήσει να συγχωρήσει τους γονείς του... να του το λες ακομα και αν δεν το πιστεύεις. Ασε τη δική σου οικογένεια απ' έξω, στο κάτω κάτω είναι μια πληροφορία που δεν προκειται να βοηθήσει ουσιαστικά σε τίποτα και κανέναν, ίσα ίσα που θα στεναχωρηθούν και οι δικοί σου.

Αυτή φυσικά ειναι η δική μου ταπεινή γνώμη, αλλά πιστεύω ότι όλα εδώ πληρώνονται και κανείς δε φεύγει χρεωμένος. Είσαι δυνατός χαρακτήρας και έχεις την ψυχική δύναμη να το ξεπεράσεις και να μη σταθείς σε αυτό, συμπεριφέρσου όπως νιώθεις ότι σε εκφράζει και θεωρείς εσύ σωστό για σένα, το παιδί σου και τον άντρα σου (και διακρίνω ότι οι μικροτητες δε σου ταιριάζουν :wink: ). Στο κάτω κάτω αυτοί είναι που έχουν σημασία.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Λιγα με την eurobank γιατι δουλευω μεσα :twisted:

αχαχαχχαχαχαχ πλακα κανω ετσι.......(αλλα οντως δουλευω εκει)

line_line_typew12_beg_d_typew11_time_1195880400_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Θα πρότεινα να κρατήσεις τη θέση σου, να συμπεριφέρεσαι με την αξιοπρέπεια που σε διακρίνει αλλά να τηρείς όσο το δυνατόν τις αποστάσεις.

Στη θέση σου δεν θα τους άφηνα να κρατάνε το παιδί, κυρίως επειδή σε τέτοιους ανθρώπους δεν θα ήθελα να είμαι στο ελάχιστο υποχρεωμένη.

Είναι λογικό να μην μπορείς να συγχωρέσεις... Αλλά προσπάθησε να μην το χτυπήσεις ποτέ αυτό στον άντρα σου, ούτε να μιλήσεις προσβλητικά γι' αυτούς. Είναι ευαίσθητο θέμα.

Πρέπει όμως κατά τη γνώμη μου να κάτσετε να συζητήσετε. Να του εξηγήσεις ότι αυτό δεν μπορεί να επαναληφθεί. Τώρα έχετε υποχρεώσεις, παιδί... την δική σας οικογένεια να νοιαστείτε πρώτα απ΄όλα.

Δεν μπορώ να φανταστώ,οτι αντί να ξοδεύω τα χρήματά μου για οτιδήποτε έχω ανάγκη εγώ και η οικογένειά μου ή έστω να τα βάζω στην άκρη για τα παιδιά μου, θα τα έδινα για ξένα χρέη.

Καταρχήν δεν θα τους έλεγα ούτε καλημέρα και μετά θα πήγαινα κάθε μήνα και θα τους ζητούσα τα χρήματα.Θα τα απαιτούσα μάλλον.

Είναι δυνατόν οι άνθρωποι αυτοί να θέλουν να λέγονται γονείς?

Οι ξένοι δηλαδή πως πρέπει να μας φέρονται?

Τέτοια εκμετάλευση και τέτοια απάτη από γονείς?

Δεν μπορώ ούτε να το φανταστώ.

Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ και πραγματικά δεν θα το άφηνα έτσι.Θα έβρισκα τρόπο για να τους κάνω να πληρώσουν.Δεν ξέρω πως αλλά θα έτρωγα τα λυσακά μου.

Και δεν είμαι κακός άνθρωπος.. 'ομως όπως εγώ δεν θέλω να γίνομαι βάρος και να φέρνω σε δύσκολη θέση κανέναν το ίδιο απαιτώ και ΄γω από τους άλλους και ιδιαίτερα από τους γονείς τους άντρα μου.

Μια λέξη τους χαρακτηρίζει: ΠΑΡΑΣΙΤΑ!

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Πολυ στενοχωριεμαι που σου συμβαινουν τετοιες κακοτοπιες καλη μου φιλη!!!! :(

Δυστυχως δεν μπορεις να εμπιστευεσαι ουτε την οικογενεια πια.......εχω ακουσει παρομοιες ιστοριες με αδερφια και αρραβωνιαρηδες και ξερω οτι πρεπει να προσεχεις πλεον που βαζεις την τζιφρα σου....... :roll:

Θαυμαστη η σταση σου, αλλα νομιζω οτι πρεπει να δειξεις καποια περιφρονηση.......οικτο εστω για τον ξεπεσμο τους......το χρειαζονται μπας και συνελθουν λιγο...καλο θα τους κανετε.........

Θα προτεινα ενα οικογενειακο συμβουλιο με τα δυο αδελφια να βαλουν τα πραγματα στη θεση τους και να συμμορφωσουν τα εξαλλα γηρατεια......να δειτε ποια ακριβως ειναι η κατασταση με στοιχεια, τι χρωστανε συνολικα (μπορει να σας περιμενουν κι αλλα δεινα) να πουν πως ακριβως κατασπαταλησαν τοσα χρηματα και να αισθανθουν μια ταπεινωση βρε παιδια.........οχι "πληρωστε τα, εμεις παμε για μπανιο......."......λιγο ειναι να σε κοιταει ταπεινωτικα η "χοντρη νυφη" σου??? :roll:

Να τους βαλετε σε ενα προγραμμα για το πως θα πληρωσουν αυτα τα δανεια.......τι λεφτα παιρνουν, ποσα θα κρατανε και ποσα θα σας δινουν καθε μηνα........σαν πενταχρονα ενα πραγμα.....να κρατανε μονο το χαρτζιλικι τους κι εσεις οι ενηλικες θα διαχειριζεστε τα χρηματα τους.........αυτοι ειναι ικανοι να παρουν κι αλλο δανειο.......ειναι αρρωστια αυτη η κατασταση.......

Πρεπει να νιωσουν στο πετσι τους την ξεφτιλα και τον διασυρμο.......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...