voula2

Inactive Imported Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  436
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

1 ακόλουθος

Περισσότερα για την/τον voula2

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. το διάβασα και σκεφτηκα αυτές που ακόμη τους περιμένουν: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4498171
 2. μοναδικά συναισθήματα αυτά Heleni, πολύ χαίρομαι για σας... συγκινούμαι πολύ από αυτές τις ιστορίες για αυτό θα σου ευχηθώ για άλλη μια φορά , να σας ζήσει και να την δείτε όπως ονειρεύεστε.

 3. Διαφημίσεις


 4. voula2

  ΠΑΙΔΟΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ.

  Γιουρούκο, Σκουτέλη και Δαμιανό στην Αθήνα. Κοντόπουλος στην Θεσσαλονίκη. Σκουτέλη κατά προτίμηση.
 5. καλημερα Αναστασία. Με το καλό η κύησή σου. Δες εδώ τις απαντήσεις μας σε παρόμοια ερωτήματα. Ο,τι άλλο θες, πες μας.
 6. την δική μου ιστορία, βαριά όπως και οι παραπάνω, δεν θα ήθελα να την μοιραστώ με κανέναν. Εύχομαι όμως σε όλες εσάς τις μητέρες και τα παιδακια τους που ήρθαν πρόωρα σε αυτόν τον κόσμο, να είναι ήσυχη και άνέφελη η πορεία της ζωής τους έκτοτε και ο πρόωρος τοκετός να παραμείνει μί α πικρή σελίδα στην μνήμη τους.
 7. δηλ. η ικανότητα να κάνεις διάγνωση μίας νόσου αποκλείοντας άλλες νόσους με ίδια συμπτώματα. Π.χ. ο συριγμός παρατηρείται στην βρογχιολίτιδα αλλά και στην λαρυγγομαλακία που αναφέρεις. Ομως ο γιατρός πρέπει να διαγνώσει με ποια ακριβώς περίπτωση έχει να κάνει ώστε να δώσει την κατάλληλη αγωγή. ΄ από όσο έχω καταλάβει, δεν μένεις Αθήνα. Δυστυχώς μόνον εδώ γνωρίζω πραγματικά πολύ καλούς επιστήμονες κυρους, τόσο ιδιώτες όσο σε δημ. νοσοκομεία, δοκιμασμένους και από μένα στα δικά μου παιδιά. Αν ποτέ σκεφτείς να κατέβεις για οποιονδήποτε λόγο, πες μου να σε ενημερώσω. ξέρεις, το δικό μου παιδί νοσηλεύτηκε πολύ καιρό σε μονάδα. ΟΙ άνθρωποι εκεί έχουν καθήκον να σου παραδώσουν ένα υγιές κατά το δυνατόν παιδί, να μπορέσεις να το πάρεις σπίτι με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα ανάπτυξης. Στόχος τους είναι δηλαδή η επιβίωση πρωταρχικά και μετά η πρωτοβάθμια περίθαλψη. Αφού ολοκληρωσουν αυτό το έργο, τα βρεφη αναλαμβάνονται από τους παιδιάτρους και εκφεύγουν πια από την δική τους αρμοδιότητα. Συνεπώς είναι θέμα αξιολόγησης από τον γιατρό που θα αναλάβει να παρακολουθεί το μωρό σου αν και πότε θα κάνει ή όχι ένα εμβόλιο, φάρμακο κλπ. Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση που δεν ειπώθηκε τίποτα, αν και θα μπορούσαν να σου κάνουν μία νυξη. εγώ σε ευχαριστώ που με διάβασες. Για αυτό συμμετέχουμε άλλωστε. Σημειώνω ως εκ περισσού ότι δεν είμαι γιατρός αλλά το οικείο περιβάλλον μου αποτελειται από γιατρούς και έχω πρόσβαση σε μία τεράστια διεθνή βιβλιογραφία. Αλλά κυρίως είμαι μία παθουσα μητέρα που ακόμα αγωνιζεται να ξεπεράσει το παιδί της τα προβλήματα υγείας και αυτό είναι που με κάνει να μελετώ συνεχώς έκτοτε.
 8. δηλ. η ικανότητα να κάνεις διάγνωση μίας νόσου αποκλείοντας άλλες νόσους με ίδια συμπτώματα. Π.χ. ο συριγμός παρατηρείται στην βρογχιολίτιδα αλλά και στην λαρυγγομαλακία που αναφέρεις. Ομως ο γιατρός πρέπει να διαγνώσει με ποια ακριβώς περίπτωση έχει να κάνει ώστε να δώσει την κατάλληλη αγωγή. ΄ από όσο έχω καταλάβει, δεν μένεις Αθήνα. Δυστυχώς μόνον εδώ γνωρίζω πραγματικά πολύ καλούς επιστήμονες κυρους, τόσο ιδιώτες όσο σε δημ. νοσοκομεία, δοκιμασμένους και από μένα στα δικά μου παιδιά. Αν ποτέ σκεφτείς να κατέβεις για οποιονδήποτε λόγο, πες μου να σε ενημερώσω. ξέρεις, το δικό μου παιδί νοσηλεύτηκε πολύ καιρό σε μονάδα. ΟΙ άνθρωποι εκεί έχουν καθήκον να σου παραδώσουν ένα υγιές κατά το δυνατόν παιδί, να μπορέσεις να το πάρεις σπίτι με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα ανάπτυξης. Στόχος τους είναι δηλαδή η επιβίωση πρωταρχικά και μετά η πρωτοβάθμια περίθαλψη. Αφού ολοκληρωσουν αυτό το έργο, τα βρεφη αναλαμβάνονται από τους παιδιάτρους και εκφεύγουν πια από την δική τους αρμοδιότητα. Συνεπώς είναι θέμα αξιολόγησης από τον γιατρό που θα αναλάβει να παρακολουθεί το μωρό σου αν και πότε θα κάνει ή όχι ένα εμβόλιο, φάρμακο κλπ. Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση που δεν ειπώθηκε τίποτα, αν και θα μπορούσαν να σου κάνουν μία νυξη. εγώ σε ευχαριστώ που με διάβασες. Για αυτό συμμετέχουμε άλλωστε. Σημειώνω ως εκ περισσού ότι δεν είμαι γιατρός αλλά το οικείο περιβάλλον μου αποτελειται από γιατρούς και έχω πρόσβαση σε μία τεράστια διεθνή βιβλιογραφία. Αλλά κυρίως είμαι μία παθουσα μητέρα που ακόμα αγωνιζεται να ξεπεράσει το παιδί της τα προβλήματα υγείας και αυτό είναι που με κάνει να μελετώ συνεχώς έκτοτε.
 9. [email protected] με συγχωρείς που παρεμβαίνω και πάλι, απλώς θέλω να επιστήσω την προσοχή σου στο γεγονός ότι το synagis δεν είναι εμβόλιο και κακώς χρησιμοιούμε αυτόν τον όρο. Είναι μονοκλωνικό αντίσωμα, αν ψάξεις στο νετ θα καταλάβεις τι θα πει αυτό. Ο συριγμός που αναφέρεις είναι ένα σημαντικό κλινικό έυρημα για την διάγνωση μίας νόσου όπως αυτήν από την οποία μας καλύπτει το synagis, δαλλά όπως καταλαβαίνεις, η διαφοροδιάγνωση είναι δυσκολη όταν απουσιάζουν λοιπά ευρήματα. Πιστεύω ότι για αυτό τον λόγο προτείνει ο γιατρός σου να synagis, ίσως και λόγω της βεβαρυμένης κύησης. Αν ξαναπάς στο ποστ πού είχες αναρτήσει, σου είχα γράψει ότι συνταγογραφείται όχι βάσει της προωρότητας (που και αυτό βέβαια είναι ένα κριτήριο) αλλά βάσει της αναπνευστικής τους ικανότητας, για αυτό και΄δίνεται και στα hri. Δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι, αντιθέτως, μέχρι τον Μάρτη είναι η δύσκολη εποχή για τον rhv και αφού έχεις κιόλας άλλο παιδί που πιθανον να νοσήσει, εγώ στην θέση σου θα το έκανα το διχως άλλο . Οσο για την λαρυγγομαλακία που αναφέρεις, μπορείς να απευθυνθείς σε ειδικό ωρλ, αν και είναι εξαιρετικά νωρίς για διαφοροδιάγνωση. Πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που σου προτάθηκε το synagis.
 10. [email protected] με συγχωρείς που παρεμβαίνω και πάλι, απλώς θέλω να επιστήσω την προσοχή σου στο γεγονός ότι το synagis δεν είναι εμβόλιο και κακώς χρησιμοιούμε αυτόν τον όρο. Είναι μονοκλωνικό αντίσωμα, αν ψάξεις στο νετ θα καταλάβεις τι θα πει αυτό. Ο συριγμός που αναφέρεις είναι ένα σημαντικό κλινικό έυρημα για την διάγνωση μίας νόσου όπως αυτήν από την οποία μας καλύπτει το synagis, δαλλά όπως καταλαβαίνεις, η διαφοροδιάγνωση είναι δυσκολη όταν απουσιάζουν λοιπά ευρήματα. Πιστεύω ότι για αυτό τον λόγο προτείνει ο γιατρός σου να synagis, ίσως και λόγω της βεβαρυμένης κύησης. Αν ξαναπάς στο ποστ πού είχες αναρτήσει, σου είχα γράψει ότι συνταγογραφείται όχι βάσει της προωρότητας (που και αυτό βέβαια είναι ένα κριτήριο) αλλά βάσει της αναπνευστικής τους ικανότητας, για αυτό και΄δίνεται και στα hri. Δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι, αντιθέτως, μέχρι τον Μάρτη είναι η δύσκολη εποχή για τον rhv και αφού έχεις κιόλας άλλο παιδί που πιθανον να νοσήσει, εγώ στην θέση σου θα το έκανα το διχως άλλο . Οσο για την λαρυγγομαλακία που αναφέρεις, μπορείς να απευθυνθείς σε ειδικό ωρλ, αν και είναι εξαιρετικά νωρίς για διαφοροδιάγνωση. Πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που σου προτάθηκε το synagis.
 11. Στο γράφει η παιδίατρος, πας στον ΟΠΑΔ λόγω ύψους ποσού, το εγκρίνει άμεσα καθώς είναι βασικής προτεραιτητας για τα βρέφη, και μετά αφού το παραγγείλεις σε μεγάλο φαρμακείο, καταβάλλεις κάθε φορά το 25% που αντιστοιχεί περίπου στα 380 ευρώ (με δεδομένο ότι ισχύουν οι τιμές με τις οποίες τα είχα αγοράσει εγώ προ ετών).
 12. το πρώτο μου 1760 γρ. και 42 εκ. το δεύτερο 1000 γραμ. και 40 εκ.
 13. Almodobar σε εμάς η εξέταση έγινε άμεσα, μετά την γέννηση. Πρέπει να ήταν 10-15 ημερών. Εξετάστηκαν και από οφθαλμίατρο και από ωρλ. Επανάληψη έγινε στους 2 μήνες και μετά στο 6μηνο και στον χρόνο. Ευτυχώς γιατί προλάβαμε ένα θεματάκι που είχαμε με τα μάτια. Σε ενθαρρύνω να πας, αφού συνεννοηθείς με τον παιδίατρο. Α! δεν χρειάζεται να πας στο Παίδων, μπορείς να πας ιδιωτικώς σε ειδικους παιδοοφθαλμιάτρους και ωρλ.
 14. H aglaia κατέδειξε την σχετικότητα των πραγμάτων. και συμπληρώνωκαι το αντίστροφο : άλλες γυναίκες μπορεί να είναι νέες αλλά να γεννήσουν παιδιά με διάφορα προβλήματα. Με την ίδια λογική θα πρέπει να αναρωτηθείτε "κακώς γεννήθηκαν, τι θα΄γίνουν αυτά τα παιδιά άμα οι γονείς αποβιώσουν". και όμως τα παιδιά γεννιούνται τελικά και η ζωή μπορεί - ευτυχώς - να συνεχίζεται, με ή χωρίς αξιολογικά εμπόδια. Οσο για το Ινδάκι, θα μεγαλώσει και θα είναι σε θέση να δει αν όντως άξιζε ή όχι να γεννηθεί, έστω και από αυτήν την μητέρα. .