Διάφορες ειδικότητες
562 topics in this forum
-
- 36 replies
- 48.3k views
Είπα να κάνουμε μία λίστα για να βρίσκουμε γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων στην Θεσσαλονίκη και να τους έχουμε μαζεμένους..Λέω να βάζουμε τους δοκιμασμένους γιατρούς και να μην βάζουμε γυναικολόγους και παιδιάτρους γιατί σίγουρα αυτός που έχει ο καθένας είναι ο καλύτερος… ΠΑΙΔΟΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ ΤΣΑΝΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2310/868855 ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΝΟΥΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2310/235-566 Αγ. Θεοδώρας 13 ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ (και για παιδιά ) ΜΕΛΕΤΗ ΕΥΘΥΜΙΑ 2310/221723 Τσιμισκή 109 ΠΑΙΔΟΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ 2310/261073 ΠΑΙΔΟΓΑΣΤΡΕΝΤΟΛΟΓΟΣ Φωτουλάκη Παναγιώτα 2310/819596 Βασ.Ολγας 37 ΠΑΙΔΟΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ Τριανταφύλλου Παναγιώτα 2310/440100 Εθν.Αντιστάσεως 10 (Καλαμα…
Last reply by Αλεξάνδρα13, -
Διαφημίσεις
-
- 0 replies
- 63.4k views
κεντρο διακοπής καπνίσματος που θα βρώ Αθήνα? Γιατροι (εκτος γυναικολογων και παιδιάτρων) ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ που δεχονται με το ΙΚΑ μεταβολικά νοσήματα ΝΕΥΡΙΝΟΜΑΤΩΣΗ-ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Νευροινοματωση τύπου 1 νευρινοματωση τυπου 2 ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ Γιατρός για αυξημένες τρανσαμινάσες? ΑΤΤΙΚΗ Ερώτηση για γιατρό ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Χειρουργος Αγγειολογος Αντιμετώπιση κιρσών με ραδιοσυχνότητα (RF) ΑΘΛΙΑΤΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΟΥ (κατά προτίμηση στα Β. Προάστεια) ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Αιματολόγος; Ζητείται Αιματολόγος (σε Δημόσιο) Αιματολογος Κωτση στο λαικο ΑΙΜΑΤΟΛ…
Last reply by Συντονιστής Ε, -
- 1 follower
- 3 replies
- 491 views
Καλημέρα. Μας είπαν ότι η κόρη μου 9 ετών πρέπει να βάλει μόνιμο μασελάκι διεύρυνσης άνω γνώθου. Εμπειρίες, ήταν δύσκολο πολύ να το συνηθίσουν τα παιδιά; Πονούσαν; έτρωγαν; δυσκολεύτηκαν στον ύπνο; συμβουλές γενικά....
Last reply by mama16, -
- 3 replies
- 1k views
Το Φεβρουαριο εκανα την πρωτη μου μαστογραφια και βρεθηκαν αποτιτανωσεις. Ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι καλοηθεις και επαναληψη στο 6μηνο. Τωρα φοβαμαι παρα πολυ για τη δευτερη εξεταση. Ειχα βγαλει και μια κυστη στην ωοθηκη πολυ μεγαλη την οποια ηταν να την αφαιρεσω και να χασω την ωοθηκη αλλα απορροφηθηκε τελικα. Γενικα δεν ειμαι στα πολυ καλα μου..
Last reply by fenia1983, -
- 1 follower
- 7 replies
- 35.7k views
Καλημέρα μανούλες! Θα ήθελα γνώμες και βοήθεια αν κάποια μανούλα έχει παρόμοια εμπειρία! Στα πλαίσια των ετήσιων εξετάσεων αίματος που μας γράφει η παιδίατρος για τα παιδιά (δύο αγοράκια 6 & 9 ετών), πρόσθεσα επιπλέον και προσδιορισμό της βιταμίνης Β12, έχοντας διαβάσει πόσο σημαντική είναι για τον οργανισμό και ότι η έλλειψή της προκαλεί διάφορα όπως πτώση του ανοσοποιητικού κλπ. Στον μεγάλο μου γιο η βιταμίνη ήταν πολύ υψηλή (είχε 1154 με όριο του μικροβιολογικού 1100) ενώ στον μικρό ήταν 628. Στην αρχή χάρηκα που είχε τόσο καλή συγκέντρωση βιταμίνης αλλά αργότερα μπήκα να διαβάσω σχετικά και έπαθα ένα ψιλο -σοκ. Όλα τα άρθρα που δ…
Last reply by RoxanneDio, -
- 2 replies
- 697 views
Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα παιδί που βρίσκεται στο φάσμα του Αυτισμού πλήρες λειτουργικό και γενικά πολύ δουλεμένο παιδί. Χρειάστηκε να βάλουμε μασελάκι μόνιμο σε ορθοθοντικό καθώς έχουμε διάφορα θεματάκια, όπως στενή γνάθο και μη σταυροειδή σύγκλιση. Ενώ όλα πήγαιναν ρολόι μέχρι και την φορά που πήγαμε να παρουμε τα μέτρα με άψογη συνεργασία από το παιδί, με το που φορέσαμε το μασελάκι άλλαξε όλο μας το είναι. Πέσαμε ψυχολογικά, δεν τρώμε, δεν πίνουμε, δεν μιλάμε και γενικά υπάρχει μια φοβία. Ξέρω σίγουρα πως δεν πονάει. Εννοείται ότι μιλάμε και κάπως ψευδά. Ο οδοντίατρος μου είπε ότι είναι φυσιολογικό και θέλει τον χρόνο του να το συνιθίσει, πόσο μάλλον και λόγω της ιδι…
Last reply by samsympan, -
- 14 replies
- 8.5k views
Μου είπαν να κάνω ολική θυροειδεκτομη λόγω κακοήθη όζου. Έχω επισκεφτεί το χειρουργό Σακοράφα στο ευγενιδειο. Θέλω να πάρω κ άλλη γνώμη. Έχει κάποιος εμπειρία ; Έχετε να μου προτείνετε άλλους καλούς στην Αθήνα ;
Last reply by Συντονιστής Περιεχομένου, -
- 2 replies
- 1.6k views
Καλημερα ,ηθελα να ρωτησω κατι ,ο γιος μου περιπου 12 ετων εχει κανει περιτομη ,κατα επιλογη του Ιατρουθ εχει κανει μερικη περιτομη και οχι ολικη ,δεν την εκανε ουρολογος χειρουργος αλλα παιδοχειρουργος .Το αποτελεσμα ειναι οτι βγηκαμε εξω απο ιδιωτικο νοσοκομειο με οιδημα και αιματωμα χωρις περιδεση η αντιβιωση ,μετα απο 2 μερες επεμεινα και με φοβο και ανησυχια οτι....γιατι ειναι ετσι πρησμενο ?.Μας συστηθηκε να παρουμε αντιβιωση και πηραμε για 10 μερες μαζι με αλοιφη πανω στο δερμα και μερικες μερες αντιφλεγμονωδες .Εχουν περασει 28 μερες και το παιδι δεν ποναει αλλα ειναι ακομα πρησμενο κατα μεγαλο βαθμο στο πετσακι του δηλ αλλα σε σχεση με την αρχικη εχει μια βελτιω…
Last reply by kate933, -
Καλησπέρα κορίτσια γνωρίζει καμμιά κάποιο παιδονευρολόγο στην Θεσσσαλονίκη ή Αθήνα; Με αποδεδειγμένη εμπειρία και επιτυχίες..
Last reply by tzilia, -
- 1 follower
- 26 replies
- 12.2k views
Καλημερα σε ολους τους μελλοντικους και ηδη γονεις του φορουμ. Ειμαι πατερας ηδη μιας πανεμορφης κορουλας 20 μηνων και οδευουμε προς το 2ο (αγορακι) θεου θελοντος. Και λεω θεου θελοντος γιατι στην 21η εβδομαδα διαγνωστηκε με ιεροκοκκυγικο τερατωμα. Για οσους δεν ξερουν ειναι ο ογκος που ξεκιναει απο την βαση της σπονδυλικης στηλης και εξαπλωνεται στον ποπο του εμβρυου. Πηγαμε στο διαγνωστικο του κ. Αθανασιαδη στην Θεσσαλονικη ο οποιος μας διαβεβαιωσε οτι δεν επηρεαζει την σπονδυλικη στηλη του μωρου. Το μονο προβλημα ειναι κατα ποσο γρηγορα μεγαλωνει αυτος ο ογκος γιατι πιθανον θα του δημιουργησει προβλημα με την καρδια. Καναμε και αμνειοπαρακεντηση για να αποκλεισουμε οπο…
Last reply by Diamond Helen, -
- 51 replies
- 88.2k views
Γειά σας Θα ήθελα να μου συστήσετε κάποιον παιδοουρολόγο, για να εξετάσει το 8 μηνών μωράκι μου, μια και βρίσκουμε κόκκινο σημάδι στην πάνα κάποια πρωινά.
Last reply by Sisi_84, -
ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
by DEL- 1 reply
- 1.4k views
Καλησπέρα, υπάρχει κάποια από εσάς που να αντιμετωπίζει αυτοάνοσο νόσημα και να μου προτείνει κάποιο ρευματολόγο στην περιοχή της Αθήνας; Εχω ήδη επισκεφτεί έχει γίνει η διάγνωση απλά ήθελα και μια 2η γνώμη. Ευχαριστώ
Last reply by polakis, -
- 42 replies
- 97.7k views
κοριτσια κ.Αναστασιου-- ενδοκρινολογος στο Αλεξανδρα κ.Αλεβιζακη και κ. Παυλου--(ενδοκρινολογοι επεισης ) εχει παει καμια σας η ξερει κατι για αυτους (καλο η κακο) ευχαριστω.
Last reply by vtgian, -
- 2 replies
- 7.1k views
Προεπιλογή Καλημερα ενδιαφερομαι για παιδοψυχιατρο στη Θεσσαλονικη. Η κορη μου ειναι εννια ετων κ παρουσιαζει σχολικη αρνηση κ θεματα συμπεριφορας, θυμο, νευρα, φοβιες. κτλ. Εχει βοηθηθει καποιος απο εσας με παρομοια θεματα απο καποιο/α παιδοψυχιατρο? Τα προβληματα προεκυψαν το τελευταιο καιρο κ ψιλιαζομαι οτι εχουν να κανουν με σχολικο εκφοβισμο. Ειναι πολυ ευαισθητο παιδι. Εχω απελπιστει...δεν ξερω πως να την βοηθησω.
Last reply by nansy n., -
- 1 reply
- 558 views
Καλημέρα έχω μία κόρη 7 χρόνων με πολλή διογκωμένα κρεατάκια και θα κάνουμε επέμβαση την Τετάρτη με τον κύριο Κανέλλη στο Metropolitan Απλά επειδή ανησυχώ πάρα πολύ Γιατί το παιδί έχει πολλή τροφική αλλεργία και ατοπία έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία με αλλεργίες επεμβάσεις και τα λοιπά?
Last reply by tiganitos, -
- 23 replies
- 60.2k views
Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω ΩΡΛ καλο γιατρό και εξαιρετικό άνθρωπο σε νοσοκομειο της θεσσαλονίκης. Μάλλον πάμε για εγχειριση αμυγδαλές. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
Last reply by sweety**, -
- 13 replies
- 13.2k views
Ο Γιος μου είναι 12 ετών .Γεννήθηκε με υψηλή ατρησία ορθού και χειρουργήθηκε άμεσα στη Θεσσαλονίκη.Μετά από 3 εγχειρήσεις και ενώ αναρωτιόμασταν γιατί δεν μπορεί να κόψει την πάνα,διεγνώσθηκε ότι από την σπονδυλική στήλη έλειπε ο κόκκυγας ,γεγονός που σημαίνει ότι τα νεύρα που ευθύνονται για τον έλεγχο της ουροδόχου κύστης και του σφικτήρα ήταν αναπτυγμένα μέχρι το σημείο που αρχίζει κανονικά ο κόκκυγας. Ετσι κάναμε μία διορθωτική επέμβαση μήπως διορθωθεί κάτι αλλά τίποτα.Δεν γίνεται και από ότι γνωρίζω μεταμόσχευση νεύρων τέτοιου είδους.Πήγα και Αγγλία και μου είπαν ότι το πρόβλημα δεν λύνεται.Εγώ όμως απορώ πως άνθρωποι μπορούν και κουνάνε πόδια και χέρια μέσω μεταμόσχε…
Last reply by Olympia Vl, -
- 6 replies
- 2.2k views
Χαίρετε! Υπάρχει κάποιος γονιός που το παιδάκι του να γεννήθηκε με Ιχθύαση; Ο γιος μου (7 μηνών τώρα) γεννήθηκε με ιχθυασιώδες ερυθρόδερμα (ιχθύαση) και θα ήθελα εμπειρίες ή συμβουλές γονιών που το έχουν αντιμετωπίσει. Μας έχουν πει να κάνουμε έναν γονιδιακό έλεγχο, του οποίου το κόστος είναι αρκετά μεγάλο, και πλέον, όπως μας ενημέρωσαν στο Χωρέμειο, δεν καλύπτεται ασφαλιστικά, όπως φυσικά και οι κρέμες που χρησιμοποιούμε για την ενυδάτωση του δέρματος του μωρού. Έχει κάποιος γονιός ανάλογη εμπειρία;
Last reply by Rainbow84, -
- 6 replies
- 1.5k views
Έχει αφαιρέσει κάποιος σπιλο (ελιά) από το κεφαλι;
Last reply by efi94, -
γεια σας, σας γραφω γιατι στο μωρακι μου όταν γεννήθηκε δεν είχε σχηματισθει πληρως το πτερυγιο απο το ενα του αυτακι και δεν υπαρχει και ο ακουστικος πορος (γνωστό ως μικρωτία ή ανωτία). επισκεφθηκαμε εναν πλαστικο στο παιδων ο οποιος μας εξηγησε ότι διορθωνεται με χειρουργείο στην ηλικια των 7 περιπου, παίρνοντας δικό του μόσχευμα από πλευρικό χόνδρο.λεγόταν Πονηρός και είναι στο Αγια Σοφια. Γνωριζει καποιος αν είναι καλός ή κάποιον καλό πλαστικό για αυτή την περίπτωση ή αν υπάρχει κανείς που να αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα?
Last reply by βουλιτσα, -
- 27 replies
- 29.8k views
Καλησπέρα σας! Θα εκτιμούσα όποιες πληροφορίες για γιατρούς που χειρουργούν μωρά με λαγώχειλο και λυκόστομα. Αν κάποια μαμά έχει παρόμοια εμπειρία, παρακαλώ να με ενημερώσει σχετικά με όνομα γιατρού, νοσοκομείο, κόστος, πορεία χειρουργείων. Ο γιος μου είναι 2 μηνών και ξεκινώ τώρα τις επισκέψεις σε διάφορους γιατρούς για εκτιμήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Last reply by Desperate mum, -
- 1 follower
- 4 replies
- 1.5k views
Γεια σας μανουλες!! Ηθελα να ρωτησω με τη σειρα μου,αν γνωριζεται στο Χαλανδρι ή γυρω περιοχες,μικροβιολογικα εργαστήρια,που να κανουν εξερασεις κ σε μικρακια. Δε θελω να παω καπου τη μικρη μου,που δε θα εχουν εμπειρία σε μικρα χερακια. Ευχαριστώ πολύ
Last reply by maria1512, -
- 2 replies
- 4k views
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΙΔΟΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΘΕΛΩ ΟΝΟΜΑ ΤΗΕΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Last reply by Ζάντενα, -
- 1 follower
- 0 replies
- 399 views
Γειά σας και καλή χρονιά!!! Χρειάζομαι επειγόντως δημόσιο νοσοκομείο στην Αθηνα με αρτια στελεχώμενη ουρολογικη κλινική, το πρόβλημα μου έχει να κάνει με νεφρό και ουρητηρα, σας ευχαριστώ!!!
Last reply by Ouranios, -
- 9 replies
- 23.4k views
Καλησπερα σας κυριοι και κυριες. Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια και την αποψη σας (κυριως απο καποια ατομα που προφανως εχουν περασει παρομοια προβληματα και γνωριζουν κατι παραπανω), σχετικα με μια εξεταση που ειχα κανει σε ενδοκρινολογο και μου ειπε ειναι μαλλον εχω θυρεοειδίτιδα hashimoto. Καταρχην να χιλιο-ευχαριστησω (και παντα θα το κανω) το parents.org.gr που αν και δεν ειναι ιατρικο site-forum, ενημερωνομαστε και μαθαινουμε τοσα πολλα ιατρικα θεμματα μεσα απο τις συζητησεις που γινονται μεσω τον αναγνωστων και πολλες φορες εχω βρει και αξιολογους γιατρους μεσω του site που προτεινουν αλλοι αναγνωστες. Ευχαριστουμε πολυ για αυτην την πρωτοβουλια σας με τον ιατρικο τομε…
Last reply by Συντονιστής Περιεχομένου,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies
- 19,980 views
-
- 2 replies
- 9,369 views
-
- 0 replies
- 7,696 views