Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

καλημέρα και καλή χρονιά. Θα ήθελα τη συμβουλή σας για το πιον βραστήρα να πάρω. ο βραστήρας της chicco που έχει 50ευρω είναι χάλια γιατί δεν έχει θέσεις για να βάζεις τα μπιμπερό και τις πιπίλες τα βάζεις όλα χύμα και γιατί δεν χωράει άλλα μπιμπερό εκτός απο chicco.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 341
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή χρονιά! Αννινα εγώ δεν πιστεύομε καθόλου Chico. Έχω πάει στο ΛΙΤΩ και κοίταξα AVENT IQ. Μου φαίνεται πολύ καλός! Έχει 120 e και εγώ το παράγγειλα μέσο ιντερνετ πολύ ποιο φτηνότερα!

:!: Έχω και εγώ μια απορία. Για τις μύξες τι έχετε πάρει? Μήπως έχει κάποια Bebesounds?

:!:

as1cEXI0g410030MTYzZHwwMDk3NjVkfCYjOTE3OyYjOTUzOyYjOTYzOyYjOTQ1OyYjOTUzOyA.gif

as1cHr1-O6k0030NTk4MDVifDAwMDgzODlkfGNvbW1pbmcgc29vbg.gif

nika καλη χρονιά. Απο που το παραγγειλες μέσω internet? Μπορεις να μου πεις την σελίδα?

nika καλη χρονιά. Απο που το παραγγειλες μέσω internet? Μπορεις να μου πεις την σελίδα?

κοίτα αννινα. Έχω παραγγείλει αρκετά πράγματα από εκεί. Τώρα που έχει πέσει η λίρα μας συμφέρει πολύ

http://www.babysecurity.co.uk/c/219492/1/baby-feeding-equipment.html

as1cEXI0g410030MTYzZHwwMDk3NjVkfCYjOTE3OyYjOTUzOyYjOTYzOyYjOTQ1OyYjOTUzOyA.gif

as1cHr1-O6k0030NTk4MDVifDAwMDgzODlkfGNvbW1pbmcgc29vbg.gif

Διαφημίσεις

Εχτές μου φερανε δώρο τον αποστειρωτή της NUK. Χωράει απο όλα τα μπιμπερό ευτυχως.Και μετά γίνεται και ατμομαγειρας.

γεια σας κοριτσια.εγω αυτυχωσ γλυτωσα πολλα απο ''αχρηστες αγορες''.λογω επειδη εχω ανηψια τα πηρα απο τις αδερφες μου.καλαθι,πορτ μπεμπε,σφηνακι τα δανειστηκα.ριλαξ,στρατα,ενδοεπικοινωνια μου τα κανανε δωρο.

αυτο που χρησιμοποιησα πολυ ειναι:μαρσιπο,αυτο που ζεστενει το γαλα,θηλαστρο,μπουφαν ολοσωμο,παρκοκρεββατο το οποιο μετα γινοτανε κ παρκο κ την αλλαξιερα μπανιερακ φυσικα καθισματακι αυτοκ.σημαντικο!

αυτο που ηταν τελειωσ αχρηστο κ ευτυχωσ δωρο μου το κανανε ηταν αυτο της φισερ πραις που το βαζεις στην κουνια με τα φωτακια για να νανουριζει το μωρο.εμενα οχι δεν την νανουριζε την αγριευε κι ολας.

αληθεια τι κουνια πηρατε για το μωρο σας?

απλη η αυτη που γινεται κ κρεββατι μετα?

βασικα πολυ εκμεταλευση με τα μωρουδιακα.εγω ημουνα πολυ λιτη απο την αρχη κ δεν εχω κολλημα με μαρκες!ευτυχωσ!

line_flow3_beg_39_time_1208577600_text_e720ece5ebe9f3f3effdebe120eceff520e5e9ede1e9.gif

αληθεια τι κουνια πηρατε για το μωρο σας?

απλη η αυτη που γινεται κ κρεββατι μετα?

να σου πώ την αλήθεια πήρα απο αυτές που γίνονται κρεβάτι αλλα το μετάνιωσα για πολλούς λόγους.

:arrow: μερικά απο τα πρώτα δώρα ήταν σεντονάκια που πήγαν σχεδόν χαμένα γιατι δεν ταιριάζανε βλέπεις οι άνθρωποι φέρανε για κούνια και ήταν μικρότερα

:arrow: έπειτα αν θα κάνω άλλο παιδάκι δεν θα πάρω άλλη κούνια οπότε αναγκαστικά δεν το γλυτώνουμε το καινούργιο κρεββάτι

και τέλος για όσους δεν έχουν χώρο

:arrow: στα 2 παιδάκια θα προτιμήσουν να πάρουνε 2ρωφο κρεββατάκι η οτιδήποτε άλλο για εξικονόμησει χώρου οπότε πάλι μας μένει η κούνια/κρεββάτι. :wink::wink: άσε που και πόσο να μείνει εκεί; άντε μέχρι τα 5 αν είναι και μικρούλη :wink::(

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

ακριβως τιτη.εγω πηρα την απλη γι αυτους τους λογους που αναφερες αν και ολοι φιλοι-γνωστοι κ πωλητριες προσπαθουσανε να μου αλλαξουνε γνωμη λεγοντας οτι ειναι πο μοντερνες.

εγω σκεφτηκα οτι θα κανω κ 2 μωρακι κ αρα θα χρειστω κουνια.να φανταστεις ουτε καν την συρταριερα αλλαξιερα δεν πηρα που ητανε σετ με την κουνια.400 ευρω κ συρταρια πολυ μικρα.

πηγα λοιπον σε ενα ξυλουργειο διαλεξα απο την εκθεση του μια πολυ ωραια συρταριερα με οποιο ξυλο ηθελα εγω κ βγηκε τελεια!170 ε.εβαλα κ πομολακια μαργαριτες τελειο!!

πηρα μια αλλαξιερα μπανιερα πολυ χρησιμη 40ε να κανω την δουλεια μου η οποια αργοτερα θα μπορω να την αποθηκευσω για να μην πιανει χωρο.καρεκλακι φαγητου το θεωρεις απαραιτητο?

Εμένα το καρεκλάκι φαγητού μου το φέρανε δώρο και το χρησιμοποιώ ακόμα που ο γιός μου κοντέυει τα 2,5. Αν δεν μου το είχαν φέρει δεν ξέρω αν θα το αγόραζα γιατί και εγώ στην αρχή σκευτόμουν όπως εσύ και αναρωτιώμουν αν είναι απαραίτητο. Ξέρω παιδάκια που δεν κάθησαν ποτέ. Δυστυχώς δεν το ξέρεις αυτό εκ των προτέρων.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Διαφημίσεις

Αν έχετε αμφιβολίες για το καθισματάκι φαγητού, μπορείτε να πάρετε απο τα ΙΚΕΑ ένα απλό και συμπαθητικό με 17€ νομίζω , πήραμε αυτό ως δεύτερο για το σπίτι της γιαγιάς..Προσωπικά το θεωρώ απαραίτητο, παρεπιπτόντως αυτό το χρειαστείτε μετά τους 6 μήνες του μωρού οπότε μη το φορτωθείτε νωρίτερα..

μερικα μωρα δεν καθονται στο καθισματακι.

εμενα ευτυχως μου το εδωσε μια φιλη που δεν το χρειαζοταν πλεον!

ο μπεμπης δεν καθεται εκει μονο για να κανει μαμ αλλα οσο μαγειρευω αν τον εχω εκει και βαλω και μουσικη (του γουστου μου- τα παιδικα δεν τον ενδιαφερουν ιδιαιτερως!!!) καθεται μια χαρουλα παρολο που ειναι στη φαση μπουσουλημα-σηκωμα στα δυο ποδια-προσπαθεια να μεινω ορθιος χωρις να κρατιεμαι!!

οσο για αλλαξιερα, οταν ηταν μικρουλης ειχα βαλει το αδιαβροχο στρωματακι πανω στο πλυντηριο στο μπάνιο και τον αλλαζα εκει. με βολεψε για τρεις λογους ο ενας ειναι οτι στο μπανιο υπαρχει στον τοιχο ηλεκτρικη θερμαστρα οποτε αν εκανε κρυο δεν ειχα ανησυχια ο δευτερος ηταν οτι δεν ειχα αγχος μη λερωσει ιδιαιτερα την εποχη που εκανε διαρροιες σε στυλ ρουκετας ακριβως οταν ανοιγα την πανα ο τριτος και ρουτινιαρικος ηταν οτι μετα το μπανακι του τον εβαζα ακριβως διπλα που ειναι το πλυντηριο και τον αλλαζα τσακα τσακα χωρις να αλλαζω δωματιο και να αισθανεται αλλαγη θερμοκρασιας.

τωρα που μεγαλωσε δε θα χωραγε ουτως ή άλλως σε αλλαξιερα οποτε χρησιμοποιουμε το διπλο κρεββατι...

ναι χαμογελακι εχεις δικιο αυτο για το πλυντηριο το ειχα σκεφτει κι εγω εαν δεν μου φερνανε δωρο την αλλαξιερα.υπαρχουν τροποι κ λυσεις τελικα.

ρωτησα μια φιλη μου εαν θελει να μου δωσει το καρεκλακι φαγητου εφοσων δεν το χρησιμοποιει κ μου ειπε ναι.προς το παρον την ταιζω στο καροτσι που εχει μπροστα κ τραπεζακι.

• 3 εβδομάδες μετά...
Εμένα οι άχρηστες αγορές ως τώρα ήταν:

οι πρώτες πιπίλες (γιατί πλέον τις παίρνει)

η ενδοεπικοινωνία

Κατά τα άλλα, βλέπω ότι όλα τα άλλα αποδείχθηκαν χρησιμότατα:

- το καθισματάκι αυτοκινήτου το χρησιμοποιούμε συχνότατα (και για μετακινήσεις με το αμάξι, αλλά κι επειδή προσαρμόζεται στο καρότσι).

- το ρηλάξ ήταν δώρο, αλλά ενώ σκεφτόμουν να μην πάρω, τελικά η μπέμπα εκεί έβγαλε το πρώτο εξάμηνο

- ωσαύτως στη (δανεική) καλαθούνα κοιμόταν 4 ολόκληρους μήνες.

Και επίσης το μαξιλάρι θηλασμού το έχω λιώσει.

Ωσαύτως, χαίρομαι πολύ που σας χρησίμευσε η καλαθούνα μας!

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

εμενα μου ειναι αχρηστα 10 μπιμπερο κικο γιατι αναγκαστηκα να τα αλλαξω και να παρω τα φαρδια της κικο με τις ρυθμιζομενες πιπιλες γιατι η μικρη εχει γοπ και πεινει πυκτο γαλα.ειναι λαθος να αγοραζεις μπιμπερο αν δεν εχει γεννηθει το μωρο,καλυτερα να εχεις ενα και αμα γυρισεις σπιτι βλεπεις.επεισης θεωρω αχρηστη την αλαξιερα επιπλο,ειδικα οσοι δεν εχουν χωρο σαν εμενα.πηρα μια αλλαξιερα που εφαρμοζετε πανω στην κουνια και με εχει καταβολεψει,πρωτον γιατι το μωρο ειναι καθετο σε μενα και δευτερον γιατι κοστισε 40Ε μονο!τα ρουχα του μωρου τα εχω στη συρταριερα της κρεβατοκαμαρας μου που ειναι και πολυ μεγαλα σε σχεση με αυτα που εχει η συρταριερα της κουνιας.

Διαφημίσεις

Η αλαξιερα μπανακι μου ειναι αχειστη τη χαρισα

δεν χωραγε στην τουαλετα

πηρα απλο μπανακι που το βαζω και στεκετε μεσα στη μπανιερα και ειναι πιο καλα

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Εγώ πάλι γιατί δε βολεύτηκα το μπανάκι της fisher price????

Όλες όσες το πήρατε γράφετε ότι σας εξυπηρέτησε... Εμάς γιατί όχι???

Βέβαια να πω ότι του μπέμπη δεν του αρέσει καθόλου το μπάνιο και γίνεται πόλεμος κάθε φορά. Μήπως κάτι δεν κάνω σωστά?

age.png

Το πιο άχρηστο που πήραμε ήταν ο μάρσιπος. Τον έβαλα μια φορά οταν ήταν 2 1/2 μηνών και κόντευε 4 κιλά, η μέση μου τα είδε όλα! Δεν τον ξαναχρησιμοποίησα ποτέ.

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

Το πιο άχρηστο που πήραμε ήταν ο μάρσιπος. Τον έβαλα μια φορά οταν ήταν 2 1/2 μηνών και κόντευε 4 κιλά, η μέση μου τα είδε όλα! Δεν τον ξαναχρησιμοποίησα ποτέ.

Θα συμφωνήσω μαζι σου απόλυτα. Εκτός απ' τη μέση που μου ξερενόταν, έκανα και πόση ώρα να βάλω το παιδί μέσα, και μετά όπου και να πήγαινα το καημένο ταλαιπωρούνταν, ούτε ύπνο ευχαριστιόταν ούτε ξύπνιο...

Τώρα δε που έχει μεγαλώσει και θα μπορούσε καλύτερα να βολευτεί, είναι πολύ βαρύς...

kreousa

εγω με δυο, ετυχε νσ εχω το ενα στο καροτσι και το αλλο αγκαλια με το μαρσιπο. Επισης πηγα στο νοσοκομεια οταν ηταν μωρο το ενα. Τον εχωσα μεσα και ειχα ελευθερα χερια. Χαλαλι εστω και για αυτο το λιγο!

kKZUp2.png

Τελικά για το τι θα βολέψει την κάθε μανούλα παίζουν ρόλο διάφοροι παράγοντες, όπως αριθμός παιδιών, τόπος κατοικίας, δραστηριότητες, δομή σπιτιού και πολλά άλλα που η κάθε μια τα ανακαλύπτει μόνη της και σιγά σιγά

Στην Ηλέκτρα που έμενα περισσότερο Πειραιά, κυκλοφορούσα σχεδόν κάθε μέρα με τον μάρσιπο μέχρι 10 μηνών, ο συγκεκριμένος του mothercare που δένει και στην μέση δεν με κούρασε καθόλου. Τι τράπεζες, εφορίες, οαεδ, ικα, μέχρι και σε κηδεία είχα πάει...

Τον μπέμπη τώρα τον έχω βάλει 4 φορές που έχω κατέβει Πειραιά, Ηλέκτρα στο καρότσι, μπέμπης στο μάρσιπο super θέαμα :shock: στο τρόλλεϋ

Αλλαξιέρα - μπανάκι με βόλεψε και στα δυο πάρα πολύ.

Πορτ μπεμπέ: Την Ηλέκτρα την μεταφέραμε με αυτό και κοιμήθηκε σχεδόν μέχρι 4 μηνών (το έβαζα μέσα στη κούνια), στον μπέμπη ελάχιστα, τον κοίμησα μόνο μέχρι 40 ημερών μετά δεν χώραγε.

Καθισματάκι 0-9 κιλά στην Ηλέκτρα δεν είχαμε, στον μπέμπη πήραμε γιατί παιδικό καθισματάκι και πορτ μπεμπέ δεν χωράνε.

Ενδοεπικοινωνία: Στον Πειραιά καθόλου, εδώ πολλές φορές, πολλοί και μεγάλοι οι χώροι (μέχρι και σαν τρόπο επικοινωνίας με τη μαμά μου το χρησιμοποιήσαμε!!!!)

Καρότσι μεγάλο + καρότσι σπαστό/ ομπρέλα: Με βολέψανε και στα δυο παιδιά.

Δακτυλίδι μπάνιου, μέχρι και στην παραλία το κουβαλάγαμε, έχει γεμίσει πίσσες και φαίνεται σαν άπλυτο....

Καρεκλάκι που δένει πάνω σε καρέκλα, εκδρομές, ταβέρνες παντού μαζί μας, μόνιμα εγκατεστειμένο στο αυτοκίνητο

Παρκοκρέββατο, έχω τρια τα εξής τέσσερα, πολύ εξυπηρετικά

Γυμναστήριο, η Ηλέκτρα έπαιξε αρκετά, ο μπέμπης το έχει ταράξει παίζει με τις ώρες

Ριλάξ, τσάμπα τα λεφτά, κανένα από τα δυο δεν κάθησε πάνω από 10 λεπτά. Ναι το ξέρω άλλα κοιμούνται με τις ώρες εκεί

Κουνουπιέρα, αφού έχουμε σίτες!!!!!!

Καλαθάκι με τα καλλυντικά, στην Ηλέκτρα με είχε βολέψει πολύ. Τώρα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί τα σκαλίζει όλα η Ηλέκτρα και πρέπει να τα βάζω ψηλά.

Θήλαστρο, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω χωρίς αυτό

Κάτι υγραντήρες, θερμαντήρες, κουτιά για πάνες, κουτιά για γάλατα και διάφορα άλλα τα βρίσκω υπερβολικά, πλην του αποστειρωτή για τον εξής λόγο και μόνο, βάζεις τα μπιμπερό και σβήνει μόνος του, αν αποκοιμηθείς ποιος θα κλείσει το μάτι της κουζίνας....

Συμπέρασμα Κάθε μανούλα πρέπει να προσαρμοστεί και να βρεί ότι καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες, συνήθως τα "υπερβολικά" και τα "άχρηστα" είναι αυτά που χτυπιούνται οι πωλήτριες ότι χρειάζεσαι απαραιτήτως :wink:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Και εγω θα συμφωνησω οτι τελικα ειναι τι βολευει στην καθε μανουλα . Σε μας βολεψαν παρα πολυ , ρελαξ ( εχουμε 2 ) , πακροκρεββατα (2) , αποστειρωτης , μπανακι fisher price , καροτσακι chicco 0,5 , καροτσι "ομπρελα" , καθησμα αυτοκινητου 0-18 , πλεον για τον μικρο καθησμα αυτοκινητου 9-36 .

Εντελως αχρηστα ειναι τα πολλα πολλα και ατελειωτα μπιμπερο που ειχαμε αγορασει στον μικρο μετα που επαψα να θηλαζω , η ενδοεπικοινωνια , το καροτσι uno της peg perego και στον πιτσιρικα δεν βολεψε μετα τους 6 μηνες και στην μικρη μας τωρα την βγαλαμε και την βαλαμε στο chicco που ειναι πιο ελαφρη , υγραντηρας .

Στο παρακο σταματησαμε να βαζουμε τον Κωνσταντινο απο οταν ηταν 18 μηνων και το μετατρεψαμε σε παιχνιδαδικο , πεταξαμε μεσα ολα του τα παιχνιδια και εχει τωρα νεα χρηση ,για να ειμαι ειλικρηνης δεν ξερω αμα θα βαλω την μικρη καθολου σε παρκο ειναι λιγακι περιορισμενα τα πραγματα .

Το C 0.5 της chicco το έχουμε κι εμείς, άπαιχτο καρότσι!!!!!

Αλλά με βόλεψε και το μεγάλο 12,5 κιλά που έχω, τώρα τα χρησιμοποιούμε και τα δυο γιατί παρόλο που η Ηλέκτρα είναι 3,5 χρονών κάθεται ακόμα.

Καλά τα γυάλινα μπιμπερό, πικρεμένη ιστορία έχω ένα σωρό, στην Ηλέκτρα χρησιμοποίησα ελάχιστα και στον μπέμη ΚΑΘΟΛΟΥ, χάρη στην ΑΓΛΑΙΑ θηλάζω ακόμα :):P

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Εμενα το ριλαξ ειναι πολυ εξειπιρετηκο

οταν ξηπναει τη βαζω καθετε οση ωρα θελω κιματε πολεσ φορεσ σε αυτο οπωσ τωρα μετα που θα την κανω μπανιο και θα φαει θα τη βαλω στην κουνια τησ

το καροτσι που τη βγαζω βολτα δεν εχω χρισιμοποιη ση το καθισμα αυτοκινιτου ακιμα

αλοστε ειναι 4μιση μηνων

το μπανακι αλαξιερα οπωσ το πειρα το εχω τησ πειρα αλο μπανακι 30 ευρω και βολευωμε μια χαρα

η καλαφουνα για 3 μηνεσ τωρα θα τη δωσω σε φιλη μου

τα μπιμπερωγ 6 μεγαλα 1 μικρο με βολευουν αφανταστα καθωσ και τον αποστιροτιρα

το μονο που ειταν αχριστο ειναι αυτοι που ζεστενω το μπουκαλι οταν παγωση το γαλα

δε το χρισιμοποιησα καθολου

τωρα καρεκλακι για φαγιτο δεν εχω παρει

θα μου το δωσει η κουμπαρα μου

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Αυτο το ρελαξ και στα 2 μου παιδια μας βολεψανε απιστευτα αφου εχουμε 2 :) ενα για το χωριο και ενα για εδω το σπιτι .ΠΑρκο τελικα αποφασησα οτι δεν θα την βαλω καθολου , καλύτερα να παιζει εκτος και κατω στο πατωμα ετσι και αλλιως πεντακαθαρα εχουμε . Απο μπιπερον , στον μικρο βολευανε πολυ τα chicco στην μικρη βολευτικαμε με τα avent πολυ και τα mothercare και ενα της chicco φυσικη μεθοδος , η μικρη πινει αντιαναγωγικο γαλα και επειδη ειναι πιο πιχτο της εχουμε θηλες για 4 μηνων. Τωρα σε 2 μηνες θα αρχισουμε και τη στερεα τροφη οποτε δεν θα χρειαζονται και τα μπιμπερο παρα μονο 1-2 για νερακι και 1-2 για γαλατακι .Οποτε ολου και καπου θα τα δωσουμε . Το λικνο με τη μικρη μας βολεψε πολυ , τον Κωνσταντινο δεν τον ειχαμε πανω απο 2 μηνες , η μικρη ομως επειδη δεν ειναι τοσο μπολικη μιας και κοριτσακι πιστευω αλλο 1,5 μηνα τον εχουμε στο λικνο στο δωματιο μας , τη βαζω ομως και καθημερινα και στο δικο της κρεββατι μεσα για να συνηθηζει σιγα σιγα . Αυτο που θεωρω ακομα πεταμενα λεφτα ειναι για την κουνια του πιτσιρικα , 500 ευρω μαζι με την πανακριβη προικα οπου δεν χρειαζεται αρα και εκεινη αχρηστη ιδιαιτερα το παπλωμα .Ο μικρος τωρα ειναι2 χρονων ηδη εχει απο τα Χριστουγεννα που εχουμε βγαλει το καγκελο και σε 2 μηνες που θα μεταοκομισουμε θα του αγορασουμε το νεο του κρεββατι αγωνιστικο παρακαλω , οποτε η κουνια αμπαλαρισμα και παει για τον 3ο αρα δεν χρειαζοτανε και τοσο ακριβη αφου δεν θα την κρατησουμε μεχρι να γινει 4 χρονων οπως λεγαμε παλια . Στη μπεμπα πηραμε απο ικεα και μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενη . Α πολυ χρησιμο για μας ο βραστηρας για ζεστο νερο . ενα ενα τα θυμαμαι :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...