katerina2

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.448
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο katerina2

 1. Ας το διπλοτσεκάρουν όμως όσες μέλλουσες μητέρες ενδιαφέρονται. Έχω πολύ πρόσφατη πληροφορία από μέσα ότι ΔΕΝ είναι δωρεάν (για κανένα ποσοστό).
 2. katerina2

  Μουσική για πολύ χορό!

  Επανέρχομαι μετά από χρόνια με νέες προτάσεις: - Ο κόσμος ανάποδα (δυστυχώς εξαντλείται σιγά σιγά, οπότε αγοράστε το αν το βρείτε) - Ο τεμπέλης δράκος (εννοείται) - Η επιστροφή του τεμπέλη δράκου - Τέσσερις εποχές και μία συγγνώμη * το τρίτο cd της σειράς του τεμπέλη δράκου δεν είναι πολύ καλό, δεν το συστήνω
 3. Γεια σας. Έχει κάνει κανείς/καμία πλαστική εγχείριση στον κ. Χαρκιολάκης στον Ευαγγελισμό;
 4. Τα μωράκια είναι πολύ μικρά. Μετά τα 2 ξεκινούν να παίζουν για λίγη ώρα μαζί με άλλα. Μην επιμένετε να έχουν επικοινωνία.
 5. Επίσης στα αρνητικά του νέου προγράμματος δημοτικού σχολείου καταγράφω και την αλλαγή στις ώρες του βασικού προγράμματος και του ολοήμερου. Δε γνωρίζω τι ποσοστό εργαζόμενων γονέων μπορεί να εξυπηρετηθεί από ώρα σχολάσματος 3 το μεσημέρι. Το 3μιση παλευόταν από όσους μπορεί να σχολάνε στις 3 από τη δουλειά τους (δημόσιοι υπάλληλοι στην πλειονότητά τους φαντάζομαι), αλλά τώρα που η πρώτη αναχώρηση γίνεται στις 3, τι ποσοστό εργαζόμενων γονέων εξυπηρετεί;
 6. Στο δικό μας δημοτικό στη Νέα Σμύρνη το ολοήμερο λειτουργεί από την πρώτη μέρα για όλες τις τάξεις εκτός από την πρώτη και τη δευτέρα. Άρα δεν λειτουργεί άψογα. Επίσης το θέμα με την κολύμβηση το θεωρώ ένα τεράστιο πυροτέχνημα, εκτός αν μπορεί με απλό τρόπο να λυθεί το θέμα..... της ανύπαρκτης πισίνας. Στα θετικά (που όμως προς το παρόν δε με αφορούν) η "συρρίκνωση" των εξετάσεων στο γυμνάσιο.
 7. Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά θέλω οπωσδήποτε να πω ότι τα "νορμάλ" παιδάκια είναι αυτά που τα κάνουν όλα χάλια. Αν δεν τα κάνουν, τότε δεν είναι νορμάλ.
 8. Ή αλλάζεις παιδίατρο ή σταματάς να τη συμβουλεύεσαι για το θηλασμό. Απλό.
 9. Εγώ λέω να πηγαίνουμε τα παιδάκια μας στο γιατρό όταν κάτι μας ανησυχεί. Και ας γελάσει εκείνος. Δεν πειράζει.
 10. Ο άνθρωπος, μέχι τα 18, άντε 20, άντε βία 22-23 του χρόνια, μπορούμε να πούμε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ως χαρακτήρας και -τέλος πάντων- οι επιλογές του εξαρτώνται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την πατρική του οικογένεια. Μετά από κάποια ηλικία (25 max για να είμαστε και large) δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να μην παίρνει τη ζωή του στα χέρια του. Γνώμη μου, δες τι θα κάνεις με τη ζωή σου. Εσύ την έχεις επιλέξει. Ζεις ό,τι ζεις από καθαρά δική σου απόφαση. Αν δε σου αρέσει, άλλαξέ τη. Πρώτο και απαραίτητο βήμα, για μένα, επίσκεψη και σίγουρα αρκετές συνεδρίες σε ψυχολόγο - ψυχοθεραπευτή. Σου εύχομαι να το πάρεις απόφαση, να κάνεις τις ρήξεις και τα βήματα που χρειάζονται και να πάνε όλα καλά.
 11. katerina2

  Αξίζει να έχεις εξοχικο??

  Για μένα ένα εξοχικό έχει αξία όταν μπορείς να στηρίξεις οικονομικά την αισθητική επάρκεια αυτού και της περιοχής στην οποία βρίσκεται, τη συντήρησή του και τα έξοδα μετακίνησης από και προς αυτό. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, ελάχιστες περιοχές σε απόσταση μαξ μιας ώρας από την Αθήνα καλύπτουν τις προδιαγραφές αυτές. Επίσης, επειδή το εξοχικό είναι για να χαλαρώνει κανείς, μέσα στα εκ των ουκ άνευ έξοδα, για μένα, οπωσδήπτε περιλαμβάνεται η αμοιβή μίας καθαρίστριας που θα αναλαμβάνει να το καθαρίζει-σουλουπώνει-αερίζει κάθε φορά που πρόκειται να πάω. Και τέλος, αν μιλάμε για χαλάρωση, προφανώς εκ των ουκ άνευ θεωρώ το να αντέχω οικονομικά να τρώω εκτός.
 12. Προσωπικά προτείνω επίσκεψη των γονέων σε παιδοψυχολόγο.
 13. Καλημέρα. Ο γιος μου άρχισε εργο- και λογο- θεραπεία γύρω στις 20 σεπτέμβρη '15. Πήγα στον εοπυυ τις πρώτες αποδείξεις (σεπτεμβρίου + οκρωβρίου) μαζί με όλα τα άλλα δικαιολογητικά τις πρώτες μέρες του νοέμβρη '15. Πρώτη φορά πήραμε χρήματα αρχές φλεβάρη '16. Από τότε παίρνουμε κανονικά κάθε μήνα το ποσό που αντιστοιχεί σε κάποιον προγενέστερο μήνα, με εξαίρεση τον προηγούμενο μήνα που πήραμε για δύο μήνες!!!!
 14. Ναι. Έχετε δίκιο. Ζητώ συγγνώμη. Και συμφωνώ με την πρόταση που της κάνατε.
 15. Οι δουλειές που είναι σε σταθερές ώρες και μέρες σε τακτική βάση δε συνηθίζεται να πληρώνονται με την ώρα. Αν πληρώνονται με την ώρα, τότε η ώρα χρεώνεται πολύ πολύ λιγότερο από ότι αν πληρώνονταν για περιστασιακή απασχόληση.
 16. Στη θέση της μητέρας, θα σκεφτόμουν να δώσω τόσα χρήματα μόνο στην περίπτωση που κρατούσα την κοπέλα παραπάνω από τετράωρο (π.χ. 12 ώρες ακόμα την εβδομάδα) και τις υπόλοιπες ώρες έκανε δουλειές στο σπίτι και μαγειρέματα και όλα.
 17. Αν έχω καταλάβει σωστά, το μωρό της είναι τώρα 2 μηνών. Πιστεύω ότι όλα αυτά που αναφέρεις δεν είναι δραστηριότητες τις οποίες πρέπει να αναζητήσει κανείς για το παιδί του. 500 ευρώ για 4ωρη απασχόληση στην Ελλάδα σήμερα είναι πάαααααααρα πολλά κατά τη γνώμη μου.
 18. Αν είναι τόσο εύκολη και απλή δουλειά, γιατί δεν το κρατάς εσύ το μωρό στο μαγαζί; 200 ευρώ είναι λίγα, κατά τη γνώμη μου. Η φροντίδα ενός μωρού έχει πολύ ευθύνη και δουλειά.
 19. katerina2

  ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΟΝ ΕΟΠΠΥ

  Όποιο και αν είναι το κίνητρο, προφανώς πρέπει να γίνει καταγγελία. Σε άλλη περίπτωση, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
 20. katerina2

  ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΟΝ ΕΟΠΠΥ

  Αν όντως πρέπει να δηλώνουν και τα προγραμματισμένα ραντεβού και να φαίνονται στη διαδικτυακή βάση, τότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις επώνυμη τηλεφωνική ή έγγραφη καταγγελία για τους συγκεκριμένουν γιατρούς.
 21. Στο Νέο Κόσμο τα σάββατα έχει και κουρτίνες. Εγώ είχα πάρει για το προηγούμενο σπίτι μου. Για 7 χρόνια που έμεινα σε αυτό οι κουρτίνες διατηρήθηκαν σε άριστη κατάσταση με ένα πλύσιμο το χρόνο.
 22. Ο κάστορας και η ηχώ, που παίζεται στο Ίδρυμα Θεοχαράκη, είναι ωραία παράσταση. Πιστεύω ότι απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 6 ετών. Πήγαμε με το γιο μου (5μισι ετών) και την ευχαριστήθηκε.