sousi

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  29
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral
 1. Ψάχνουμε κοπέλα ή κυρία με εμπειρία, γνώση και διάθεση για παιδιά. Ώρες απασχολήσεις 16:00-19:00 Δευτέρα έως Παρασκευή. Απαραίτητο αυτοκίνητο. Αν ενδιαφέρεστε παρακαλώ στείλτε μου μύνημα με το τηλέφωνο σας.

 2. Διαφημίσεις


 3. Έχω μία φίλη που θα πάει την κόρη της και λέει ότι κάνουν καλή δουλειά αλλά και εγώ θα ήθελα την άποψη και άλλων γονιών που έχουν πάει τα παιδιά τους. Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μας δώσει πληροφορίες:confused:
 4. Δημήτρη με μπέρδεψες. Γιατί αφού είσαι υπέρ του δημόσιου σχολείου πας τα παιδιά σου σε ιδιωτικό;;;
 5. Καλή ημέρα σε όλους, Θα ήθελα να θέσω μία ερώτηση σχετικά με το θέμα σε άλλη βάση. Όλοι συμφωνούμε ότι τα ιδιωτικά σχολεία παρέχουν καλύτερες εγκαταστάσεις και επιπλέον δραστηριότητες στο βασικό προγραμμά τους (π.χ. ξένες γλώσσες, αθλητικές δραστηριότητες κ.α.) τις οποίες για να μπορέσουμε να τις προσφέρουμε στα παιδιά μας θα πρέπει να γίνουν εξωσχολικά (αν πάνε στο δημόσιο σχολείο) τις απογευματινές ώρες της ημέρας. Αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί δεν τους αφήνουμε καθόλου χρόνο για ξεκούραση και παιχνίδι. Από την άλλη μεριά τα δίδακτρα των ιδιωτικών σχολείων είναι υψηλά και δεν μπορούν όλοι να τα πληρώνουν. Αν θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας θα στερηθούμε τα πάντα για να τους το προσφέρουμε. Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι τέτοια που δεν ξέρουμε αν αύριο θα έχουμε εργασία με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία δυνατότητα για ιδιωτικό. Η ερώτησή μου είναι: Αν ξεκινήσει ένα παιδί στο ιδιωτικό από το νηπιαγωγίο και αναγκαστούμε να το σταματήσουμε αργότερα θα είναι χειρότερα γι αυτό από ότι αν είχε ξεκινήσει από την αρχή στο δημόσιο; Αν πρέπει να επιλέξω να κάνω οικονομίες μόνο για το σχολείο. Είναι καλύτερα να πάει νηπιαγωγίο και δημοτικό, ώστε να έχει καλές βάσεις για το μέλλον ή να πάει στο δημόσιο τα πρώτα χρόνια και να χρησιμοποιήσω τα χρήματα για το γυμνάσιο και το λύκειο, όπου οι απαιτήσεις είναι πιο μεγάλες; Ευχαριστώ και συγνώμη για την πολυλογία.
 6. Αυτό είναι καταπληκτικό δεν το ήξερα. Πες μας και άλλα για αυτό. Το κάνουν κάθε καλοκαίρι ή και άλλες εποχές; Έχει αρκετά άτομα; Ποιο είναι το κόστος;
 7. Πληροφορίες Δ/νση: Κυδαθηναίων 14, 105 58 Πλάκα Τηλ. 210 3312995 E-mail: [email protected] Ηλεκτρονική Διεύθυνση: http://www.hcm.gr
 8. Εγώ, όταν ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος μου την τουαλέτα, είχα φτιάξει μόνη μου ένα ημερολόγιο με μεγάλα χρωματιστά τετράγωνα και αριθμούς. Κάθε φορά που ουρούσε στη λεκάνη βάζαμε ένα αγαπημένο αυτοκόλλητο στο τετράγωνο 1,2,3,.... Κάθε δέκα ημέρες το ημερολόγιο είχε μία επιπλέον ζωγραφια και τότε υπήρχε μία επιπλέον εκπληξη για τον Κωνσταντίνο εκτός από το αυτοκόλλητο (ένα γλυκό, ένα μικρό παιχνίδι...). Στο τέλος του ημερολογίου η επιβράβευση ήταν Λούνα Παρκ.
 9. Τι εννοείς για 5 ημέρες το καλοκαίρι;
 10. θα έρθουμε στην έκθεση και στο περιπτερό σου. Σχετικά με την παρουσίαση δώσε μία μικρή λίστα θεμάτων που θα μπορούσαμε να διαλέξουμε για να σε βοηθήσουμε.
 11. Πριν δύο εβδομάδες πήγαμε στο παιδικό μουσείο στην Πλάκα και τα παιδιά (2,5 και 5 ετών) ήταν ενθουσιασμένα. Έχει πάει κάποιος από εσάς; Πως σας φάνηκε;
 12. Καλή ημέρα σε όλους. Χθες πήγαμε στον καινούργιο παιδότοπο στα Σπάτα είναι τεράστιος και έχει πολλές δραστηριότητες. Μέσα στην μεγάλη κατασκευή είχε μόνο μία κοπέλα (η οποία έκανε εξαιρετική δουλειά) αλλά έπρεπε να έχει πιο πολλά άτομα. Μου είπαν βέβαια ότι το Σαββατοκύριακο έχει και άλλες κοπέλες. Σε λίγες ημέρες θα έχει και εξωτερικό χώρο. 'Εχει πάει κανείς από εσάς; Αν ναι, σας άρεσε;
 13. Καλή μέρα σε όλους, Καθώς ψάχνω να βρω θεατρικές παραστάσεις για να πάω τα παιδιά μου σκέφτικα ότι θα ήταν ωραία ιδέα να φτιάξουμε μία θεματική ενότητα όπου θα αναφέρουμε τις εμπειρίες μας. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε πάει σε εξαιρετηκά προβεβλημένες παραστάσεις που μας απογοήτευσαν ή το αντίθετο άγνωστες στο ευρύ κοινό που τις βρήκαμε καταπληκτικές. Θα είναι μεγάλη χαρά αν αυτή η ιδέα βρει ανταπόκριση (ελπίζω να μην υπάρχει ήδη κάτι αντίστοιχο και δεν το έχω προσέξει, αν ναι, ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη). Υ.Γ Καλό θα ήταν να αναφέρουμε και τις ηλικίες στις οποίες απευθύνεται η κάθε παράσταση.
 14. sousi

  Καλή αρχή!

  Καταπληκτική ιδέα. Με χαρά μου γίνομαι μέλος και ελπίζω να κάνουμε το καλύτερο για όλα τα σχολεία της Ελλάδας.
 15. 1 και 4 Ευχαριστούμε πολύ. Καλή επιτυχία σε όλους.