katerina2

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.448
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

3 Neutral

Περισσότερα για την/τον katerina2

 • Rank
  Δοκιμή

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Ας το διπλοτσεκάρουν όμως όσες μέλλουσες μητέρες ενδιαφέρονται. Έχω πολύ πρόσφατη πληροφορία από μέσα ότι ΔΕΝ είναι δωρεάν (για κανένα ποσοστό).
 2. katerina2

  Μουσική για πολύ χορό!

  Επανέρχομαι μετά από χρόνια με νέες προτάσεις: - Ο κόσμος ανάποδα (δυστυχώς εξαντλείται σιγά σιγά, οπότε αγοράστε το αν το βρείτε) - Ο τεμπέλης δράκος (εννοείται) - Η επιστροφή του τεμπέλη δράκου - Τέσσερις εποχές και μία συγγνώμη * το τρίτο cd της σειράς του τεμπέλη δράκου δεν είναι πολύ καλό, δεν το συστήνω

 3. Διαφημίσεις


 4. Γεια σας. Έχει κάνει κανείς/καμία πλαστική εγχείριση στον κ. Χαρκιολάκης στον Ευαγγελισμό;
 5. Τα μωράκια είναι πολύ μικρά. Μετά τα 2 ξεκινούν να παίζουν για λίγη ώρα μαζί με άλλα. Μην επιμένετε να έχουν επικοινωνία.
 6. Επίσης στα αρνητικά του νέου προγράμματος δημοτικού σχολείου καταγράφω και την αλλαγή στις ώρες του βασικού προγράμματος και του ολοήμερου. Δε γνωρίζω τι ποσοστό εργαζόμενων γονέων μπορεί να εξυπηρετηθεί από ώρα σχολάσματος 3 το μεσημέρι. Το 3μιση παλευόταν από όσους μπορεί να σχολάνε στις 3 από τη δουλειά τους (δημόσιοι υπάλληλοι στην πλειονότητά τους φαντάζομαι), αλλά τώρα που η πρώτη αναχώρηση γίνεται στις 3, τι ποσοστό εργαζόμενων γονέων εξυπηρετεί;
 7. Στο δικό μας δημοτικό στη Νέα Σμύρνη το ολοήμερο λειτουργεί από την πρώτη μέρα για όλες τις τάξεις εκτός από την πρώτη και τη δευτέρα. Άρα δεν λειτουργεί άψογα. Επίσης το θέμα με την κολύμβηση το θεωρώ ένα τεράστιο πυροτέχνημα, εκτός αν μπορεί με απλό τρόπο να λυθεί το θέμα..... της ανύπαρκτης πισίνας. Στα θετικά (που όμως προς το παρόν δε με αφορούν) η "συρρίκνωση" των εξετάσεων στο γυμνάσιο.
 8. Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά θέλω οπωσδήποτε να πω ότι τα "νορμάλ" παιδάκια είναι αυτά που τα κάνουν όλα χάλια. Αν δεν τα κάνουν, τότε δεν είναι νορμάλ.
 9. Ή αλλάζεις παιδίατρο ή σταματάς να τη συμβουλεύεσαι για το θηλασμό. Απλό.
 10. Εγώ λέω να πηγαίνουμε τα παιδάκια μας στο γιατρό όταν κάτι μας ανησυχεί. Και ας γελάσει εκείνος. Δεν πειράζει.
 11. Ο άνθρωπος, μέχι τα 18, άντε 20, άντε βία 22-23 του χρόνια, μπορούμε να πούμε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ως χαρακτήρας και -τέλος πάντων- οι επιλογές του εξαρτώνται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την πατρική του οικογένεια. Μετά από κάποια ηλικία (25 max για να είμαστε και large) δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να μην παίρνει τη ζωή του στα χέρια του. Γνώμη μου, δες τι θα κάνεις με τη ζωή σου. Εσύ την έχεις επιλέξει. Ζεις ό,τι ζεις από καθαρά δική σου απόφαση. Αν δε σου αρέσει, άλλαξέ τη. Πρώτο και απαραίτητο βήμα, για μένα, επίσκεψη και σίγουρα αρκετές συνεδρίες σε ψυχολόγο - ψυχοθεραπευτή. Σου εύχομαι να το πάρεις απόφαση, να κάνεις τις ρήξεις και τα βήματα που χρειάζονται και να πάνε όλα καλά.
 12. katerina2

  Αξίζει να έχεις εξοχικο??

  Για μένα ένα εξοχικό έχει αξία όταν μπορείς να στηρίξεις οικονομικά την αισθητική επάρκεια αυτού και της περιοχής στην οποία βρίσκεται, τη συντήρησή του και τα έξοδα μετακίνησης από και προς αυτό. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, ελάχιστες περιοχές σε απόσταση μαξ μιας ώρας από την Αθήνα καλύπτουν τις προδιαγραφές αυτές. Επίσης, επειδή το εξοχικό είναι για να χαλαρώνει κανείς, μέσα στα εκ των ουκ άνευ έξοδα, για μένα, οπωσδήπτε περιλαμβάνεται η αμοιβή μίας καθαρίστριας που θα αναλαμβάνει να το καθαρίζει-σουλουπώνει-αερίζει κάθε φορά που πρόκειται να πάω. Και τέλος, αν μιλάμε για χαλάρωση, προφανώς εκ των ουκ άνευ θεωρώ το να αντέχω οικονομικά να τρώω εκτός.
 13. Προσωπικά προτείνω επίσκεψη των γονέων σε παιδοψυχολόγο.