Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 341
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχεις δικιο...κι εμενα με καραβολευει το σλινγκ γιατι την βαζω εκει και βγαινω εξω ευκολα και γρηγορα,ασε που κοιμαται επανω μου και δεν εχουμε γκρινιες καθολου.

εγω που δεν θηλασα θεωρω απαραιτητον τον αποστειρωτη οπως και το bib-expresso της beaba....ετοιμαζει γαλα σε δευτερολεπτα κυριολεκτικα.Επισης πολλα μπουκαλακια τουλαχιστον 10 γιατι τα μαζευω και τα πλενω-αποστειρωνω ολα το βραδυ μια φορα!

επισης κοριτσια στα τζαμπο εχει κατι κουτακια με αλλαξιερες μιας χρησεως,....σωθηκα γιατι τελεια τα σελτεδακια αλλα λιγο να λερωθουν συνεχεια πλυσιμο θελουν.εχω τα υφασματινα αλλα οταν θελω να την αφησω γυμνουλα ή να την αλλαξω πανω στο κρεββατι βαζω αυτα.

επισης,πηρα απο τα ικεα μια υπεροχη φορητη τσαντα-αλλαξιερα..χωραει τα παντα και ειναι οικονομικοτατη.την θεωρω απαραιτητη.

georkost σ' ευχαριστώ πολύ.

Μμμ αλλαξιέρες μιας χρήσης, ακούγεται πολύ καλό και για όταν είσαι έξω... το πετάς και ξεμπερδεύεις, άσε που έχεις και λιγότερο βάρος έτσι! άψογο!

vyLxp3.pngG7Azp3.png

Κορίτσια, γεια σας και από μένα.........Εγώ έχω καιρό αλλά διαβάζω τις πολύτιμες συμβουλές σας. Αυτό με τις εκπτώσεις είναι πολύ χρήσιμο. Πράγματι περιμένω και από αύριο θα αρχίσω να ψωνίζω. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη για το πάντα...........είναι όντως άχρηστο; Ή μήπως σας χρειάστηκε; Και για το πάπλωμα το ίδιο σκέφτομαι. Να μην πάρω.

παντα αν θελεις παρε αλλα παπλωμα οχι! Ουτως η αλλως μετα το χρονο χρειαζεται/επιτρεπεται το παπλωμα (αν χρειαστει), ολα τα σπιτια ειναι ζεστα πλεον. Οποτε εχεις χρονο να δεις αν πραγματικα το χρειαζεσαι

Διαφημίσεις

Συμφωνω παντα να παρεις γιατι συνεχεια τριγυρνανε στην κουνια και κουτρουβαλάνε το κεφάλι τους στα κάγκελα , και ναι θα ακους στον υπνο τους γκντουπ το ξυλο χε χε αλλα πάπλωμα δεν χρειαζεσαι τον πρωτο χρονο, μια χοντρη φλις μικρη ειναι οτι πρεπει, το παπλωμα το ειχα απο δωρο και το χρησιμοποιήσα φετος που ηταν η μικρη το χειμωνα 18μηνων. Να αγοράσεις τωρα με τις εκπτώσεις εσώρουχα, κορμάκια δηλαδη σε διάφορα μεγάθη με κοντομανικι για να σε βγάλουν ολες τις εποχες.

• 1 month later...

Καλησπερα κοριτσια!!!

Εχω αρχισει να ψωνιζω για την μπουμπου μου και χρειαζομαι την πολυτιμη βοηθεια σας μην καταληξω να παρω ενα καρο αχρηστα πραγματα.

1.Σκεφτομαι να αγορασω κουνια- κρεβατι γιατι ανεβαινει ψηλα το στρωμα και δεν χρειαζεται να σκιβεις (εχω προβλημα στην μεση μου). Διαβασα εδω μεσα οτι υπαρχει περιπτωση να ειναι μικρα τα σεντονακια που θα αγορασω ή θα μου φερουν δωρο, ισχυει κατι τετοιο? Οι πωλητριες λενε οτι τα σεντονακια βγαινουν σε στανταρ μεγεθος και δεν υπαρχει πορβλημα.

2.Το παπλωμα δεν θα το χρησιμοποιησει το μωρο μετα απο τον πρωτο χρονο και μεχρι να το μεταφερω σε μεγαλο κρεβατι (πραγμα που θα ψιλοαργησει αφου θα παρω την κουνια-κρεβατι)?Εαν το χρειαστω του χρονου μηπως δεν βρω το ιδιο σετ?

3. Δεδομενου οτι θα γεννησω τελη Νοεβρη ποσες πανες βαμβακερες και φανελενιες πρεπει να παρω?

4. Απο κουβερτα τι ποιοτητα να παρω? χρειαζεται και κουνιας και αγκαλιας?

5.Θα προσπαθησω να θηλασω αποκλειστικα, θα βολεψει να την κοιμιζω στην καλαθουνα μεσα στο δωματιο τους πρωτους μηνες ή ειναι αχρηστη αγορα?

6. Οι κοπελες που εχετε μεζενετα και ειναι πανω οι κρεβατοκαμαρα που κοιμιζετε τα μαρακια οταν εισαστε στον κατω οροφο, δηλ. σχεδον ολη μερα? Βολευει να παρω ενα παρκο με στρωμα ή να θα με βολεψει η καλαθουνα και εαν ναι μεχρι ποτε?

Συγνωμη για το μεγαλο ποστ.... :( Οι αποριες μου ειναι πολλες γιαυτο επικαλουμε την εμπειρεια σας! Ευχαριστω

sq3Zp2.png

Εγώ που πήρα κούνια που γίνεται κρεβάτι μου έτυχε πράγματι κάποια σεντονάκια να είναι μικρά. Για αυτά που θα σου κάνουν δώρο μην αγχώνεσαι, θα τα αλλάξεις ή θα ζητήσεις να στα αλλάξουν.

Το πάπλωμα εμείς το χρησιμοποιήσαμε τον πρώτο χρόνο 3 φορές μόνο. Βέβαια η μικρή μας κάνει ανήσυχο ύπνο οπότε καταφύγαμε στη λύση sleeping bag φορμάκι για να παραμένει ζεστή. Αν χρειαστείς τελικά τέτοιο σου συστήνω να δεις πριν πας στα μαγαζιά το http://www.greekbooks.gr (ναι έχει και τέτοια πρόϊοντα)

Αν και το κρεβάτι της μικρής το είχαμε στο δωμάτιό μας τους πρώτους 3 μήνες η καλαθούνα με βόλεψε απίστευτα δεδομένου ότι την είχα όλη μέρα όπου πήγαινα μέσα στο σπίτι χωρίς να την αναστατώνω (έχει βάση με ρόδες). Επειδή έχω πρόβλημα με τα χέρια λόγω δουλειάς με βόλεψε και σε κάποιες νύχτες με κολικούς που την κούναγα στην καλαθούνα. Αν έχει μια φυσιολογική ανάπτυξη η καλαθούνα θα σε βολέψει για 3 μήνες. Προσοχή όμως στο στρωματάκι της. Μην πάρεις και καλαθούνα και πορτ μπεμπε και relax. Προτίμησε το relax που θα πάρεις να πέφτει και σε τελείως ξαπλωτή θέση ώστε να κάνει τη δουλειά του port-bebe.

Κουβέρτα πήραμε μια φλις για το κρεβάτι. Αγκαλιάς είχαμε αλλά δεν την χρησιμοποιήσαμε παρά μόνο για τις μεταφορές.

Παρκοκρέβατο μην πάρεις ακόμα. Βλέπεις στην πορεία. Άσε και τίποτα να λείπει για να μπορούν να στο πάρουν δώρο ;)

Με το καλό να το δεχτείς το μωράκι σου :)

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Θα παρω οπωσδηποτε υπνοσακο αλλα δεν εχω βρει μεχρι στιγμης για νεογεννητο. Εχω βρει κατι μεγαλους και φοβαμαι μην χαθει το μωρο στο μανικι!!!

Οσο για το παρκοκρεβατο, μα ειπαν και απο το καταστημα οτι δεν ενδεικνυται αργοτερα για παιχνιδι και θα πρεπει να παρω αλλον, γιάυτο δεν τον πηρα. Πηρα μια καλαθουνα με ροδες και στρωμα για να το κοιμιζω οταν θα βρισκομαι στον κατω οροφο και μετα τους 3 μηνες βλεπουμε τι θα κανουμε.

Πορτ μπεμπε εχει δικιο δεν θα παρω. Νομιζω οτι ειναι πεταμενα λεφτα!

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες!!!

sq3Zp2.png

Γι' αυτό σου έγραψα για το greekbooks.gr... εκεί βρήκα υπνόσακο για νεογέννητο (εντάξει ήταν λίγο μπόλικος αλλά όχι τόσο όσο το νούμερο 1 των μαγαζιών) όπου έβγαιναν τα μανίκια και της άφηναν ελεύθερα τα χέρια για να ψάχνει το κουκλί της και την πιπίλα της ή να τα βάζει στο κεφάλι της :)

http://www.greekbooks.gr/Results.aspx?keywords=%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%82&type=0

Εγώ παρκοκρέβατο δεν πήρα. Πήρα κατευθείαν παρκο αρκετά μεγάλο με δίχτυ ψηλό μέχρι τη μέση και από εκεί και πάνω με πιο αραιές τρύπες και το χρησιμοποιούμε ακόμα (13 μηνών). Μέσα σε αυτό της έβαλα και το γυμναστήριο στην αρχή και καθόταν και έπαιζε. Δυστυχώς όμως αυτό το πάρκο το βρήκα σε περιφερειακό κατάστημα και όχι στα μεγάλα καταστήματα και μάλιστα σε πάρα πολύ καλή τιμή (55?). Αν θες πληροφορίες για το κατάστημα και δεν έχεις πρόβλημα να πας μια βόλτα μέχρι την Ηλιούπολη στείλε μου πμ να σου δώσω πληροφορίες.

Μετά τους τρεις μήνες θα έχεις πάρει και εσύ τον αέρα του μωρού και θα βάλεις μια ενδοσυνεννόηση και θα την ακούς όπου κι αν είσαι ;) Εμάς δεν είναι μεζονέτα αλλά είναι αρκετά μεγάλο το σπίτι με αποτέλεσμα όταν είμαι στην κουζίνα να μην έχω ακουστική επαφή με το δωμάτιο της. Το ασύρματο με έσωσε ;) Όπως και το relax στο οποίο την είχα παντού μαζί μου και την τάιζα εκεί (έσπασα το χέρι μου στον τρίτο της μήνα χαχαχαχα).

(Λορέτα Ποντικίνα)

Διαφημίσεις

Θα παρω οπωσδηποτε υπνοσακο αλλα δεν εχω βρει μεχρι στιγμης για νεογεννητο. Εχω βρει κατι μεγαλους και φοβαμαι μην χαθει το μωρο στο μανικι!!!

Οσο για το παρκοκρεβατο, μα ειπαν και απο το καταστημα οτι δεν ενδεικνυται αργοτερα για παιχνιδι και θα πρεπει να παρω αλλον, γιάυτο δεν τον πηρα. Πηρα μια καλαθουνα με ροδες και στρωμα για να το κοιμιζω οταν θα βρισκομαι στον κατω οροφο και μετα τους 3 μηνες βλεπουμε τι θα κανουμε.

Πορτ μπεμπε εχει δικιο δεν θα παρω. Νομιζω οτι ειναι πεταμενα λεφτα!

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες!!!

οι υπνοσακοι χρησιμοποιουνται μετα τον 1ο μηνα γεννησης με απαραιτητη προυποθεση να ειναι το μωρο 3 κιλα.μια φιλη μου εχει μπλογκ που γραφει αναλυτικα για τους υπνοσακους

http://shopping-mommy.blogspot.com/search/label/%CF%85%CF%80%CE%BD%CF%8C%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%82

εγω αγορασα την μαρκα slumbersac απο e bay περιπου 15 ευρω.ειναι για 0-6 μηνων,6-18 μηνων και 12-36 μηνων.

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-SLUMBERSAC-BABY-SLEEPING-BAG-ARK-0-6-M-2-5-TOG_W0QQitemZ150461470453QQihZ005QQcategoryZ100989QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Δεν θα ψαξω απο τωρα για παρκο κτλ. Οταν θα παει 3 μηνων με το καλο, ασε μπορει να μας παρουν και κανενα δωρο!

Ασε που μετα τους 3 θα μπορω να την βαζω στο ρελαξ!αυτο δεν το ειχα σκεφτει...

Πωπω εσπασες το χερι σου οταν το μωρο ηταν 3 μηνων! Πωπω γκαντεμια!!!! Θα δυσκολευτηκες πολυ φανταζομαι, σε αυτη την ηλικια χρειαζονται ολο χερια...

sq3Zp2.png

Έτσι κι αλλιώς μετά τον 2ο μήνα αρχίζουν και ξεσκεπάζονται τα μωρά. Μέχρι τότε εκεί που τα βάζεις εκεί τα βρίσκεις... άντε το πολύ πολύ να γυρίσει από πλάι στο ανάσκελα (ονειρεμένες μέρες χαχαχα), οπότε η κουβερτούλα κάνει την δουλειά της.

Ναι άστα να πάνε! Δεν ξέρω για τη μικρή αλλά εγώ χτύπησα μεγάλη ψυχολογική φρίκη να μπορούν όλοι οι άλλοι να πάρουν αγκαλιά τη μικρή εκτός από μένα :( Το ξεπεράσαμε όμως με διάφορα τρικάκια και με σύμμαχο το ριλάξ :) Ακόμα και τώρα το γάλα μας στο ριλαξ το πίνουμε πρωί - βράδυ :) Ειδικά το βράδυ μετά το μπανάκι ξέρει ότι μόλις δει το ριλαξ ήρθε η ώρα για μαμ και νάνι και μπαίνει μόνη της μέσα :)

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ριλάξ.το χρησιμοποιήσαμε μόνο για τη μεταφορά απο το μαιευτήριο στο σπίτι.Απο τότε εώς τώρα που είναι 1.Ποτέ.δεν ξέρω αν αργότερα το χρησιμοποιήσει σαν καρεκλάκι.

Πάρκο.με το που τον ακούμπαγα μέσα κλάμααααααα.Το χρησιμοποιώ μόνο ώς κρεβάτι τώρα στις διακοπές.

Σαλιάρες.Ούτως ή άλλος γίνετε μόνιμα σισκ@@@@ς όταν τρώει τι να κάνει η σαλιάρα.

Ενδοεπικοινωνία.Μόνο τις πρώτες σαράντα μέρες.Και που την είχα πήγενα κάθε 5 λεπτά να δώ αν αναπνέει.Οπότε....

Ζυγαριά.Τους πρωτους 6 μήνες,καθε βδομάδα ζύγισμα μετά κάθε μήνα στο γιατρό.

Μάρσιπος.Το πήγεναμε παντού με το καρότσι γιατί ήταν και μεγαλώσωμος και μας κοβόταν η μέση.Ζήτημα να τον έβαλα 5 φορές(κι αυτό σε ταξίδι στη Ρώμη 5 μηνών όπου δεν επιτρεπόταν το καρότσι)

λίκνο.αν και μεγαλύτερο απο την καλαθούνα στις 40 μέρες δε χώραγε.Και είναι για εως 6 μηνών

οι υπνοσακοι χρησιμοποιουνται μετα τον 1ο μηνα γεννησης με απαραιτητη προυποθεση να ειναι το μωρο 3 κιλα.μια φιλη μου εχει μπλογκ που γραφει αναλυτικα για τους υπνοσακους

http://shopping-mommy.blogspot.com/search/label/%CF%85%CF%80%CE%BD%CF%8C%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%82

εγω αγορασα την μαρκα slumbersac απο e bay περιπου 15 ευρω.ειναι για 0-6 μηνων,6-18 μηνων και 12-36 μηνων.

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-SLUMBERSAC-BABY-SLEEPING-BAG-ARK-0-6-M-2-5-TOG_W0QQitemZ150461470453QQihZ005QQcategoryZ100989QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Σε ευχαριστω πολυ! θα το δω κοιταξω αναλυτικα και επανερχομαι

sq3Zp2.png

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΡΗΛΑΧ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΤΛ ΚΤΛ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΗΓΟΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΟΣΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

5.Θα προσπαθησω να θηλασω αποκλειστικα, θα βολεψει να την κοιμιζω στην καλαθουνα μεσα στο δωματιο τους πρωτους μηνες ή ειναι αχρηστη αγορα?

Θα βολέψει! H Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής συνιστά η μητέρα και το μωρό να κοιμούνται στον ίδιο χώρο για να διευκολυνθεί ο θηλασμός.

Eμεις μολις κλεισαμε 2 μηνες οπότε θα πω μεχρι σημερα...

Βολευτικαμε παααααρα πολύ το ρηλαξ!Ειναι περίεργος και έλει να κοιταζει γυρω-γυρω κατι που από την καλαθούνα δεν γίνεται και στην αγκαλια συνεχεια...θα καταστραφούμε.Τωρα μεγαλώνοντας χαζευει και τα παιχνιδακια που κρεμονται.Πολυ βολικος για τους υπνους της ημέρας.

Καλαθούνα.Τον κοιμιζουμε εκει μεχρι σημερα.Βολικη για να τον εχω διπλα μου στο κρεββατι αφου θηλάζουμε.Επίσης τον κουναω λιγο να τον πάρει ο ύπνος.Μεχρι 3 μηνες οριακά!

Καροτσακι με σετ καθισμα αυτοκινητου και πορτ μπεμπε(να μπαινει πανω).Αχρηστα ως σετ.Απ την αρχη βαζαμε τον μπεμπη στο καροτσακι με την πλατη ξαπλωτη.Με το καρεκλακι τον βγαλαμε μονο 2 φορες στα χερια στον παιδιατρο.Το πορτ μπεμπε ποτε!

Για τις καλοκαιρινες μανούλες(του χρονου πια!) οχι πολλα-πολλα κορμακια.Ετσι κι αλλιως μες το σπίτι θα είναι μονο με την πάνα(με τις ζέστες)

Πολύ βολικές οι αλλαξιέρες -στρωματακια(οχι ολόκληρο επιπλο) που μπορουν να μπουν στο μπανιο(πχ πανω στο πλυντηριο) για να είναι κοντα στο μπανακι-νεροχυτη, μην τρεχουμε το μωρο γυμνούλι στο δωμάτιο!

Για τις μανούλες που θηλάζουν: όχι τσιγκουνιές σε θήλαστρο.Αναγκάστηκα να πετάξω το -φτηνότερο-χεροκινητο και να πάρω τελικά ενα πιο αξιοπρεπές ηλεκτρικο.Δεν έβγαζα σταγόνα!

Με βόλεψαν τα σελτεδακια (απλα απο jumbo)για βραδινες αλλαγές στο κρεββάτι.

Αχρηστα τα παααρα πολλα πανακια για γουλίτσες. Ισως επειδη θηλάζω ο μικρός σπανια βγάζει.

Α!!!!Φοβερη ευκολία ένα συρμάτινο πλαίσιο με πετσετέ επένδυση που ακουμπάει στην ακρη του νεροχύτη για τα τοπικα πλυσίματα(μην δώσετε τζαμπα λεφτα σε ακριβα μαγαζια- εχει το jumbo καπο 3-4€).Πολύτιμο!!:)

QqmLp3.png

Αν και τώρα περιμένω το δεύτερο παιδάκι μου θα ήθελα να μου πείτε την αποψή σας για κάποια πράγματα που σκέφτομαι να αγοράσω και που δεν είχα πάρει στο πρώτο μου παιδάκι

1. Αποστειρωτής μπιμπερό. Είναι χρήσιμος; Στο πρώτο μου παιδάκι βράζαμε τα μπιμπερό, κτλ σε κατσαρόλα αλλά από κάποιο σημείο και μετά ήταν λίγο κουραστικό

2. Θερμαντήρας μπιμπερό. Στο πρώτο παιδί του έβραζα το νερό και έβαζα το γάλα, περίμενα να πάει στην κατάλληλη θερμοκρασία για να του το δώσω. Ο θερμαντήρας μπιμπερό βοηθάει σε κάτι; Μην με κοροϊδέψετε αλλά ειλικρίνα δεν ξέρω την χρησιμότητά του

3. Ενδοεπικοινωνία. Στο πρώτο παιδάκι ούτε που σκέφτηκα να την πάρω, την βρήκα εντελώς περιττή. Μήπως όμως τώρα που έχω ήδη ένα παιδί θα είναι χρήσιμη; Εάν θέλω για πχ να παίξω με τον γιο μου να είμαι σίγουρη ότι θα ακούσω το μωρό

4. Νομίζω ότι το λένε σάκκο περιπάτου...Ο γιος μου γεννήθηκε καλοκαίρι οπότε τον είχα βολέψει τον χειμώνα με μπουφανάκια. Τώρα το μωρό το περιμένουμε 12/11 άρα μήπως θα είναι χρήσιμος ένας τέτοιος σάκκος για όταν βγαίνουμε από το σπίτι περισσότερο από ένα μπουφανάκι?

Σας ευχαριστώ πολύ. Ξέρω βέβαια ότι κάποια πράγματα μπορεί να φάνουν χρήσιμα σε μένα και άχρηστα σε κάποιον άλλον αλλά και σε ένα μαγαζί να πάω όλα χρήσιμα θα μου πουν ότι είναι προκειμένου να τα αγοράσω....

rcTTp2.png?FOa8LWun

eoSGp2.png?NA1YYvQ4

1. Χρήσιμος: Βάζεις μπιμπερό, πιπίλες, θηλές κ.λπ. βάζεις 70ml νερό, κλεινεις πατάς κουμπί και σε 10 λεπτά είναι αποστειρωμένα. Αν πάρεις δε αποστειρωτή που γίνεται ατμομάγειρας τον χρησιμοποιείς και μετά το μωρό.

2. Άχρηστος! Δεν τον χρησιμοποιήσαμε και μάλιστα αν θες τόσο πολύ να πάρεις έναν μπορώ να στον χαρίσω :lol: Προσωπικά είχα πάντα αποστειρωμένο νερό σε ένα παγούρι. Αν ήταν ζεστό ακόμα το έβαζα στο μπιμπερό το έφερνα στη θερμοκρασία που το ήθελα κάτω από τη βρύση και έβαζα το γάλα και τάιζα... Αν ήταν κρύο το έβαζα στο μπιμπερό ζέσταινα το μπιμπερό σε ένα κανατάκι στο γκαζάκι έβαζα το γάλα και τάιζα. Ήταν πολύ πιο γρήγορο και πολύ πιο σίγουρο.

3. Μόνο αν έχεις μεγάλο σπίτι και ο χώρος που κάθεστε συνήθως είναι μακριά από το μωρό.

(Λορέτα Ποντικίνα)

ο θερμαντηρας εμενα με εσωσε.αν το μωρο ειναι ηρεμο κ υπαρχει χρονος οκ,αν φωναζει,ξερεις οτι θα εχεις σε 3 λεπτα ετοιμο το γαλα στη σωχτη θερμοκρασια

ο θερμαντηρας εμενα με εσωσε.αν το μωρο ειναι ηρεμο κ υπαρχει χρονος οκ,αν φωναζει,ξερεις οτι θα εχεις σε 3 λεπτα ετοιμο το γαλα στη σωχτη θερμοκρασια

και ο δικος μας θερμαντηρας που κοστισε μονο 10 ευρω ηταν επι 4 χρονια μονιμος σε μια πριζα να δουλευει 24 ωρες το 24ωρο, τα βγαλε τα λεφτα του και ακομη λειτουργει!

Μην με θεωρήσετε χαζή αλλά ειλικρινά δεν ξέρω πώς δουλεύει ο θερμαντήρας!!!!!!!!!!!!!

Στον γιο μου έκανα το εξής: του έβραζα το νερό, έβαζα το γάλα και μετά κάτω από κρύο νερό για να έρθει στην επιθυμητή θερμοκρασία. Ο θερμαντήρας πώς λειτουργεί? Πώς μειώνει τον χρόνο για το γάλα?

rcTTp2.png?FOa8LWun

eoSGp2.png?NA1YYvQ4

• 2 εβδομάδες μετά...
Μην με θεωρήσετε χαζή αλλά ειλικρινά δεν ξέρω πώς δουλεύει ο θερμαντήρας!!!!!!!!!!!!!

Στον γιο μου έκανα το εξής: του έβραζα το νερό, έβαζα το γάλα και μετά κάτω από κρύο νερό για να έρθει στην επιθυμητή θερμοκρασία. Ο θερμαντήρας πώς λειτουργεί? Πώς μειώνει τον χρόνο για το γάλα?

ο θερμαντηρας δεν κανει αυτη την δουλειά, κανει ακριβως το αντιθετο: αυτό που λεει η λεξη: θερμαινει το νερο ή το γαλα. δηλαδη θα βράζεις το νερο για 5-7 λεπτά δηλαδη θα το αποστειρώνεις, θα το αφηνεις να κρυωσει λιγο και μετά ειναι πιο ευκολο να το ξαναζεστανεις λιγο. οθερμαντηρας το φερνει στην σωστη θερμοκρασια. Πιο βολικο θα ειναι μετα το 5ο μηνα που δεν θα χρειαζεται να αποστειρωνεις και ετσι κια αλλιως θα ειναι κρυο και θα πρεπει με καποιο τροπο να το ζεστανεις. Εγω εβαζα το νερο στο μπιμπερο και μετα ολο μαζι σε εναν βραστηρα και σε 2 λεπτά ηταν ετοιμο.

Σου λεω τοσά υπερ για τον θερμαντηρα και παρολα αυτά εμενα με βολεψε μονο σε ενα ταξιδι! σε πλοιο που δεν ειχα λυση.

Τα λεμε...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...