joela

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  413
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Περισσότερα για την/τον joela

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Επάγγελμα
  Δ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Γειά σας....Να ρωτήσω κι εγώ μήπως καμιά μανούλα γνωρίζει....Στα πρότυπα δημοτικά σχολεία ξέρω οτι είναι ολοήμερα και σχολάνε 4.Οσο αφορά την πρωινή ζώνη 7-8 είναι προαιρετική ή επειδή ε'ίναι πρότυπα, την έχουν μόνιμα?????
 2. Απο την σειρά Τί νιώθεις έχουμε πάρει το ΝΤΡΟΠΗ-ΤΟΛΜΗ ΦΟΒΟΣ-ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ και ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ. εμένα δεν με ενθουσίασαν καθώς δεν μπορώ να καταλάβω με τί συνειρμό τα παιδιά θα ξεπεράσουν το ένα και θα μεταπηδήσουν στο άλλο. στα παιδιά μου άρεσε το ντροπή και τόλμη καθώς είναι ποιό ξεκάθαρο ως προς αυτό. Δλδ. έλεγε οτι για να ξεπεράσεις την ντροπή πρέπει να κάνεις κάτι πολλές φορές.

 3. Διαφημίσεις


 4. Γειά σας. Ο γιός μου είναι 5 ετών 1.20 και 35 κιλά.είναι παιδάκι με "δεσιές" και πάντα έχω πρόβλημα στα παντελόνια τα οποία του είναι στενά στη μέση με αποτέλεσμα να φοράει όλο φόρμες,Επειδή όμως θέλω να του πάρω και κάΝένα κοτλεδάκι τζινάκι,ξέρετε που θα βρώ παντελόνια με "φαρδιά φόρμα"? Ευχαριστώ.
 5. Για να σου δώσω να καταλάβεις.Το καταστατικό του εκάστοτε συλλόγου, βασίζεται σε έναν νόμο.το δικό μας καταστατικό έλεγε(στο μεταφέρω αυτολεξι) Οταν ένα μέλος του Δ.Σ. απουσιάζει αδικαιολόγητα για 3 συνεχόμενα Δ.Σ. θεωρείται οτι παραιτείται και την θέση του παίρνει το πρώτο αναπληρωματικό μέλος σε ψήφους. ΔΕΝ έλεγε πουθενά οτι πρέπει να την καλέσουν ΓΡΑΠΤΩΣ,να απαντήσει ΓΡΑΠΤΩΣ και να την διαγράψουν ΓΡΑΠΤΩΣ. Αυτά τα μάθαμε αργότερα όταν βρήκα το ΦΕΚ που το έλεγε.Στο κάτω -κάτω ναι ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ γιατί ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ το καταστατικό του συλλόγου το οποίο και συμβουλευτήκαμε.ΔΕΝ ξεραμε οτι έπερεπε να ψάχνουμε τα ΦΕΚ υποτίθεται οτι μας παραδόθηκε ένα σωστό καταστατικό πάνω στο οποίο βασιστήκαμε.Αν η Κυρία ήξερε οτι υπάρχουν ελλείψεις γιατί δεν μας το είπε απο την αρχή να δράσουμε "νομίμος" και να μην παραλείψουμε το γραπτώς(και το μέλος που διαγράφικε δεν έφερε ποτέ έγγραφη δικαιολογία,δεν παρουσιάστηκε πο΄τε σε Δ.Σ. και σε ειδοποιήσεις επικείμενου Δ.Σ δήλωνε αδυναμία παρουσίας.Ακόμη και τώρα δεν είπε κουβέντα.) Αλλωστε μέλος του συλλόγου ήτανε και έπρεπε να δρά ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ και όχι βάσει του δικού της συμφέροντος και της φίλης της.
 6. Το επίσημο καταστατικό λέει οτι πρέπει να την καλέσουμε εγγράφως σε "απολογία" και μετά να απαντήσει εγγράφως.Εμείς όμως δεν τα ξέραμε αυτά γιατί το καταστατικό το δικό μας έλεγε μόνο οτι μετά απο 3 αδικαιολόγητες απουσίες διαγράφεται αφού θεωρείτε οτι παραιτήται. και η άλλη που μας είπε εκ τον υστέρων οτι το ήξερε δεν μας είπε τπτ μέχρι να τη διαγράψουμε. Το θέμα είναι οτι δεν μπορούμε να ασχολούμαστε συνέχεια με ενα μέλος που συνέχεια δεν μπορεί να παρευρεθεί.Επίσης τί σημαίνει αδικαιολόγητα? και τί εκλαμβάνουμε ως δικαιολογία? το οτι έχει τα παιδιά τις αγγλικα και ρυθμική και κολύμβητήριο τις ώρες του Δ.Σ.? Σε όλα τα Δ.Σ και τα 5 που έχουμε κάνει ώς τώρα? Ο Γραμματέας κάθε μα κάθε φορά την ενημέρωνε και του έλεγε δεν μπορώ.Οπότε τώρα τί γίνεται? Εχουμε καταντήσει να φτάνει τέλος του χρόνου και δεν έχουμε κάνει τπτ σημαντικό γιατί κάθε φορά ασχολούμαστε με αυτό το θέμα.
 7. Αυτό του είπα κι εγώ και μάλιστα του είπα στην κυρία που την υποστηρίζει(επίσης μέλος) να της πει οτι αφού ξέρει καλύτερα το νόμο γιατί στις προηγούμενες συνελεύσεις γιατί δεν μας έλεγε οτι πρέπει να την ειδοποιήσουμε πρώτα εγγράφως παρά το άφησε έτσι για να περνάει ο καιρός,και όταν ψηφίστικε να διαγραφεί μας το ξεφούρνισε, άρα είχε δόλο άρα δε συμφωνεί με τους σκοπούς του συλλόγου άρα και διαγράφεται (και αυτή). Άσε θα της γυρίσει μπούμερανγκ.
 8. Καλημέρα.Ο άντρας μου είναι Γραμματέας στο σύλλογο του νηπιαγωγείου μας. Ενα μέλος λείπει συνέχεια απο τότε που ξεκίνησαν με τη δικαιολογία οτι τα παιδιά τις έχουν καράτε και άλλα τις ώρες που γίνονται τα Δ.Σ. Σύμφωνα με το καταστατικό το άτομο αυτό μετά απο 3 φορές αδικαιολόγητης απουσίας θεωρείται αυτόματα οτι παραιτείται .Την Παρασκευή μετά απο την πέμπτη απουσία(Είπαν να τις δωθεί ευκαιρία γιατί ανθρωποι είμαστε,ο άντρας μου την ειδοποιούσε πάντα και έλεγε δεν μπορώ ή τπτ) αποφασίσαν να διαγραφεί.Σήμερα που την είδε και της το είπε εκείνη( και ένα άλλο μέλος που την υποστηρίζει σθεναρά) είπε οτι παρανομήσανε και θα το θέσει στην ένωση και οτι πίσω απο το καταστατικό βρίσκεται νόμος που λέει οτι δεν μπορούν να τη διαγράψουν. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ αυτό το άρθρο που αναφέρει περί την διαγραφή μελών και πώς ορίζεται η δικαιολογημένη απουσία? γιατί έψαξα αρκετα και δεν βρήκα κάτι. Να σημειώσω οτι στα πρακτικά αναφέρεται πάντα η απουσία της και φυσικά δεν υπάρχει η υπογραφή της πουθενά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 9. nefelim06 πώς σε καταλαβαίνω δε λέγετε.Εγώ δεν βρίσκω και άνθρωπο γιατί είμαι σε απομακρυσμένη περιοχή.Ο γιος μου νήπιο και ξεκινάει στις οχτώ και εγω 30 χλμ μακρια απο το σπίτι πρέπει να βρίσκομαι στις 7.Κι εγώ για ανευ αποδοχών το λέω στον άντρα μου αλλά δεδομένου οτι τώρα βρίκε δουλειά μετά απο 2 χρόνια αλλά εδώ και 1 μιση μήνα δουλέυει χωρίς να πληρώνετε(να δουμε που θα πάει και αυτό) δεν θέλει ούτε να το ακούσει.Φυσικά.Μετά πως θα ζήσουμε?
 10. Έχω 2 παιδία ένα αγορί 5 ετών και ενα κορίτσι 3έτων και ζητώ κοπέλα παιδαγωγό για τη μεταφορά και φύλαξη τους απο το σχολείο. Θα ήθελα η υποψήφια να διαθέτει μεταφορικό μέσο, να γνωρίζει Αγγλικά ή Ιταλικά & άν είναι γνώστης μουσικοκινητικής αγωγής θα ληφθεί σοβαρά υπόψην. Συστάσεις απαραίτητες.Ζεφύρι και γύρω περιοχές. Όποια ενδιαφέρεται παρακαλώ να επικοινωνήσει στο 6939502703 Κα.Πατερδή Ευχαριστώ.
 11. joela

  Τιμες φωτογραφου!!

  καλησπέρα εγώ στις βαπτίσεις τον παιδιον μου είχα έναν πολύ οικονομικό φοτογράφο.Το site http://www.photographyprostudio.gr.Εμας ήρθε στο σπίτι και ειναι και πολυ εξυπηρετικός με οραιες ιδέες.
 12. joela

  Κείμενα/Ποιήματα Βάπτισης-Γάμου !!!

  την ονόμασα Αριάδνη γι'αυτό και έγραψα όνομα πριγκιπικό έσυ μπορείς να βάλεις όνομα βασιλικό όνομα ξεχριστό όνομα μοναδικό...οτι ταιριάζει στο όνομα της μικρούλασ.να σου ζήσει και με το καλό.
 13. joela

  Κείμενα/Ποιήματα Βάπτισης-Γάμου !!!

  Εγω στην κορη μου έγραψα το εξης ποιηματακι Απόψε οι νεράϊδες όνομα σου υφαίνουν και με χιλιαδες ροδοπεταλα για 'σενανε το ραίνουν Τ'αστέρια για χρυσόσκονη ρίχνουν να το στολίσουν με μόσχο και βασιλικό να το αρωματίσουν Κάτω απ΄το φως του φεγγαριου χορεύουν να μαζέψουν δροσοσταλίδες λαμπερές στεφάνι να του πλέξουν Ονομα πριγκιπικο για 'σενα ετοιμάζουν χίλιες ευχές του τραγουδούν κι όλοι να το θαυμάζουν. μπορείς να μην το βάλεις όλο.Αυτό το έγραψα εγω ειδικά για την κόρη μου και δεν θα το βρείς πουθενά αλλού γραμμένο.
 14. ακριβος τα ίδια με σένα αλλά αντίθετα στο φύλο εγο εκανα γιο και στο δεύτερο όταν έμαθα οτι είναι κορίτσι ό άντρας μου τρόμαξε να με συνεφέρει απο το κλάμα.ελα ρ΄ταμε τ΄ρα,το βράδυ που πά και τα φιλά εν΄κοιμόυνται ποιο απο τα δυο ξεχρίζ....πειράζει που έχ και σταδυο αδυναμία....στο κάθε ένα του λέ είσαι μοναδικός-μοναδική για μένα και τ το εννοο.