Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

καλησπερα κι απο μενα.χαιρομαι τοσο πολυ που μετα απο πολυμηνη απουσια σπο το parents ξανα βρηκα το πιο αγαπημενο forum και νιωθω σα να επεστρεψα στο σπιτι μου ξανα.να ειστε ολες καλα.

yHWUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο μενα.Ειμαι μανουλα δυο κοριτσιων 13,5 και 12 ετων.Χαιρομαι πολυ που εγινα μελος του φορουμ.Εχω βασιμες υποψιες οτι μαλλον ειμαι εγκυος στο τριτο μου παιδακι και ειμαι πολυ ενθουσιασμενη.

καλησπερα και απο μενα.Χαιρομαι πολυ που μπηκα στην παρεα σας.Σας βρηκα ψαχνοντας στο internet για πιθανα συμπτωματα εγκυμοσύνης, την οποια επιθυμω παρα πολύ.

Ευχομαι να μου φερετε γούρι και να ειμαι τελικα εγκυος.

Να ειστε ολες καλα

Καλημέρα και από εμένα!Είμαι στην 12ή εβδομάδα και έμαθα την σελίδα από μια φίλη!Γίνομαι πρώτη φορά μανούλα και νομίζω οτι η σελίδα αυτή θα με βοηθήσει πολύ.[/

Kαλως ηρθες στην παρεα μας γλυκια μου

σου ευχομαι ολα να πανε καλα μεχρι το τελος

Διαφημίσεις

καλησπέρα. πέρασα αρκετές μέρες διαβάζοντας τα θέματά σας πριν εγγραφώ. με λένε κέλλη και είμαι μαμά ενός μικρούλη 2 1/2 ετών (του θανασάκη) και έγκυος στην 30η εβδομάδα σε ένα κοριτσάκι αυτή τη φορά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας!Ειμαι κι εγω καινούργια στο forum και χαιρομαι πολυ.Ειμαι μανούλα 2 υπεροχων μωρων.Της Νινας 4 ετών κσι του Μπέμπουλη 11 μηνων!Να ειστε καλα και να εχουμε δυναμη για το δυσκολο αλλα τοσο υπέροχο ρολο της μητροτητας!

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια,μου πρότεινε η αδερφή μου να γίνω μέλος στο forum εκείνη είναι ήδη πανω απο ενα χρόνο.Είμαι νιόπαντρη αλλα με τον σύζυγό μου μετράμε ήδη 8 χρόνια σχέσης) κ θέλουμε παρα πολύ να γίνουμε γονείς!!Μη σας κουράζω,θα τα λέμε συχνά..;)

Καλησπερα σε ολες τις γλυκες μανουλες και σε ολες τις υποψηφιες! :-D

Ειμαι και εγω καινουργια στην παρεα σας και εδω και λιγες μερες που μαθαμε οτι ο αντρας μου εχει προβλημα υπογονιμοτητας διαβαζω συνεχεια τις συζητησεις σας.Η αληθεια ειναι πως εχω παρει πολυ θαρρος απο ολες σας και ευχομαι και εγω συντομα να αποκτησω το δικο μου μωρακι! :-P

Γεια σας! Πρώτη φορά στο "Ας γνωριστούμε" κι είπα να συστηθώ. Εδώ και λίγο καιρό έγραφα μόνο στο "Θέλω να μείνω έγκυος". Τελικά τα κατάφερα!!! Με λένε Γεωργία, σε 3 μήνες κλείνω τα 40 και είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Το site αυτό μου το πρότεινε η ladycat. Χαίρομαι πολύ που βρήκα αυτήν την κοινότητα γιατί θα μπορώ να ανταλλάσω απόψεις στην τόσο όμορφη περίοδο της εγκυμοσύνης. Επίσης χαίρομαι που μοιράστηκα τις αγωνίες μου στο διάστημα που προσπαθούσαμε. Θέλω να πω στα κορίτσια που ακόμα προσπαθούνε, να μην το βάζουμε κάτω και να σκέφτονται μόνο θετικά. Κάποια στιγμή θα δούνε θετικό τεστ και θα πηδάνε απ' τη χαρά τους.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΔΙΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ :-P ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΠΩΣ?

καλημερα και εγω καινουρια στην παρεα σας, εχω ενα αντρακι 33 μηνων! οι αποψεις και δημοσιευμενα αρθρα σχετικα με τα παιδακια μας με εχουν βοηθησει πολυ σε ολες μου τις αγωνιες και αγχη. να εισαστε καλα.

Καλησπέρα σας ,

είμαι η Ελένη και είμαι νέο μέλος . Έχω περάσει αρκετές δυσκολίες και μέσα από το site σας ελπίζω να βρω αυτό που ψάχνω, ήδη με έχει βοηθήσει αρκετά το forum.

καλή αρχή

Γεια σας

και καλώς σας βρήκα!

Είμαι πολύ χαρούμενη που ανακάλυψα το site και το forum αυτό

και συγχρόνως ιδιαίτερα ευγνώμων! Ειλικρινά, με έχετε βοηθήσει πολύ σε διάφορα θέματα που απασχολούν μια νέα εργαζόμενη μητέρα, με απαιτητική καθημερινότητα και δυο ζωηρά αγοράκια (3 ετών και 7 μηνών)!

Ευχαριστίες πολλές και συγχαρητήρια αξίζουν στους ιδρυτές/διαχειριστές, αλλά και στα απλά μέλη, μαμάδες και μπαμπάδες, που ακούραστα και με γενναιόδωρη διάθεση μοιράζονται γνώσεις, πληροφορίες, πολύτιμες εμπειρίες!

Ε.

Τραγανό μου αγριοκερασάκι και ολοστρόγγυλό μου πεπονάκι

• Δημιουργία νέου...