Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

επισης ξεχασα να σας πω οτι διανυω τον 6 μηνα εγκυμοσυνης και θα χαρω πολυ να μιλησω με μελλουσες μανουλες .......:-Dκαι να ευχηθω στις μελλουσες μανουλες με το καλο ο ερχομος των παιδιων τους......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και από εμένα! Χαίρομαι πολύ που μπαίνω στην παρέα σας! Είμαι έγκυος 7 εβδομάδων και έχω πολλές απορίες και ανησυχίες να μοιραστώ μαζί σας! Εύχομαι καλή εγκυμοσύνη να έχουμε όλες οι έγκυες και σύντομα στο club για όσες προσπαθούν!!!

Γεια σας κορίτσια.

Χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας.

Εύχομαι σε όλες καλή επιτυχία και καλή υγεία.

Το ΝΤΡΟΥΛΑ βγαίνει από το χοντρούλα !!

Αυτό είναι το δοκιμαστικό μου...;)

Γεια σας κορίτσια.

γεια σου ντρουλα!!!!καλοσωρισες στην παρεα!!!!καλες επικοινωνιες να εχεις.:P

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.

Καλώς μας όρισες !!

Καλή επιτυχία στις προσπάθειές σου!

Γειά σας κορίτσια κι απο μένα!!! Σας διαβάζω καιρό και χαίρομαι πραγματικά που είμαι πια κι εγώ μέλος μιας τόσο καλής παρέας. Εχω μισ κόρη 1 έτους και πολλές φορές που τα βρήκα σκούρα με βοηθήσατε αρκετά! Ελπίζω να τα λέμε συχνα!!!

QsCvp2.png

test 123

tt114203.aspxLlVyp2.png

Μεγαλώνεις μέσα μου, σχηματίζεσαι μέσα μου, θρέφεσαι μέσα μου, νιώθεις τα άγχη μου, τις χαρές μου...αυτούς τους μήνες θα αλλάζω και θα αλλάζεις μαζί μου...γλυκό μου είσαι εγώ!!! Σε περμένουμε...

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!!!μετα απο πολυ κοπο και πολλα χαπια, πριν απο 2 εβδομαδες εκανα 2 τεστ και βγηκαν θετικα!(επιτελους)(μετα απο μια εβδομαδα εκανα και τριτο και βγηκε αρνητικο)δεν μπορω να χαρω με τιποτα για τον λογο οτι νομιζω πως ειναι ελατωματικα τα τεστ(τα πρωτα 2).αυριο το πρωι θα κανω τη β-χωριακη και νομιζω πως θα βγει αρνητικη.αν καποιος μπορει να με βοηθησει και να με συμβουλεψει με παρομοιο περιστατικο θα περιμενω πως και πως!κοριτσια θα τρελαθω!!!

καλημερα σε ολες!!!μετα απο πολυ κοπο και πολλα χαπια, πριν απο 2 εβδομαδες εκανα 2 τεστ και βγηκαν θετικα!(επιτελους)(μετα απο μια εβδομαδα εκανα και τριτο και βγηκε αρνητικο)δεν μπορω να χαρω με τιποτα για τον λογο οτι νομιζω πως ειναι ελατωματικα τα τεστ(τα πρωτα 2).αυριο το πρωι θα κανω τη β-χωριακη και νομιζω πως θα βγει αρνητικη.αν καποιος μπορει να με βοηθησει και να με συμβουλεψει με παρομοιο περιστατικο θα περιμενω πως και πως!κοριτσια θα τρελαθω!!!

ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ?ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ?

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΠΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ!

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΤΙΚΟ!

ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΗ 3 ΜΕΡΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ!:-P:razz::-P

ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ?ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ?

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΠΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ!

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΤΙΚΟ!

ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΗ 3 ΜΕΡΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ!:-P:razz::-P

ευχαριστω πολυ !αυριο θα εχω τα τελειωτικα νεα ετσι κ αλλιως και θα σε ενημερωσω.ευχαριστω για το ενδιαφερον πραγματικα!!καθυστερηση δεν εχω.καναμε προσπαθειες με προκληση ωορηξιας και κατι μερες μετα πηρα το πρωτο τεστ που δειχνει απο τις πρωτες μερες τις συληψης.μετα απο τρεις μερες ακομα εκανα το 2 και θετικο και αυτο.μια εβδομαδα μετα βγηκε αρνητικο.φοβαμαι μην υπαρχει παρερμηνευση του τεστ λογο της ενεσης που εκανα και των χαπιων που επαιρνα....οτι και να ειναι θα το αντεξω,δεν ειναι η πρωτη φορα αλλωστε που θα απογοητευτω!ομως οκ!παλι απο την αρχη,δεν θατο βαλω κατω!!!:!::confused:

ευχαριστω πολυ !αυριο θα εχω τα τελειωτικα νεα ετσι κ αλλιως και θα σε ενημερωσω.ευχαριστω για το ενδιαφερον πραγματικα!!καθυστερηση δεν εχω.καναμε προσπαθειες με προκληση ωορηξιας και κατι μερες μετα πηρα το πρωτο τεστ που δειχνει απο τις πρωτες μερες τις συληψης.μετα απο τρεις μερες ακομα εκανα το 2 και θετικο και αυτο.μια εβδομαδα μετα βγηκε αρνητικο.φοβαμαι μην υπαρχει παρερμηνευση του τεστ λογο της ενεσης που εκανα και των χαπιων που επαιρνα....οτι και να ειναι θα το αντεξω,δεν ειναι η πρωτη φορα αλλωστε που θα απογοητευτω!ομως οκ!παλι απο την αρχη,δεν θατο βαλω κατω!!!:!::confused:

ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΗΞΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ!

ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΟ ΚΥΗΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...

ΟΤΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ!:-D:grin::-D:grin::-D

Διαφημίσεις

γεια σας ειμαι νεα στο φορουμ και ειμαι μανουλα δυο παιδιων .ενος αγοριου 5 ετων και ενος κοριτσιου 3 μηνων.

καλημερα sofiefilaktou και καλωσηρθες!Εμένα το Μαρακι μου ειναι 9 μηνων!Να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!!!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P:razz::-P

Καλημέρα σε όλους σας. Είμαι αρκετό καιρό μέλος της παρέας σας, αλλά δε σας έχω συστηθεί γιατί προσπαθώ να καταλάβω πώς μπορώ να στέλνω μηνύματα και να επικοινωνώ και εγώ. Αγαπώ πολύ τα παιδιά - και λόγω επαγγέλματος - και εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός να αποκτήσω κι εγώ ένα σύντομα. Καταλαβαίνω και συμμερίζομαι την αγωνία όλων των γυναικών που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα αγγελούδι - παρόλο που προσωπικά προσπαθώ μόλις πέντε μήνες - και τη χαρά εκείνων που έχουν ήδη. Εύχομαι σε όλους σας καλές γιορτές και ελπίζω ο καινούργιος χρόνος να μας φέρει υγεία πάνω από όλα και να υλοποιήσει ακόμα και τις πιο μύχιες επιθυμίες μας... Είθε να γεμίζει ο Θεός την ψυχή μας με αγάπη, υπομονή και καρτερικότητα. Καλή σας μέρα!!!

καλησπέρα & από εμένα & χρονια πολλά σε όλους.

Είμαι & εγώ μια χαζομαμά, έχω μία κόρη 5 ετών & ένα γιο 3 ετών. 'Οπως καταλαβένετε όλες μου οι ανησυχίες είναι για αυτά τ' αγγελούδια, χαίρομαι που θα μπορώ & εγώ να συμμετέχω στο forum & στην παρέα σας.

:P

καλησπέρα σας! παρ'όλο που έχω ήδη γράψει μια φορά ( & αυτή... ) δεν έχω συστηθεί επίσημα. είμαι από ηράκλειο κρήτης, παντρεμένη μ'έναν υπέροχο άνθρωπο που ήμαστε μαζί από το σχολείο & έχουμε 2 ζουζούνια, αγοράκι 2,5 ετών & κοριτσάκι 1,5 έτους. ελπίζω να κολλήσω στην παρέα σας, γιατί την παρακολουθώ καιρό από μακρυά!!!!

Καλημερα σε ολους χτες γραφτηκα αν και σας διαβαζω πολυ καιρο.ειμαι μολις 7 εβδομαδων εγκυος.ευχομαι σε ολους οτι καλυτερο και οτι επιθυμουν να το αποκτησουν συντομα.

• Δημιουργία νέου...