Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Γεια σας! Χρόνια πολλά και καλά!

Πρώτη φορά στο φόρουμ, πρώτη μου δημοσίευση!

Είμαι μια wanna be μανούλα πολύ ψαγμένη σε οτιδήποτε αφορά το θαύμα αυτό που λέγεται μητρότητα. Θέλω να συμμετέχω στις συζητήσεις σας, να βοηθάω και να βοηθιέμαι!

Καλή αρχή λοιπόν...

Mother is the name for God in the lips and hearts of little children.

t8308.gif

1439794pqpow76qap.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς σας βρήκα κι εγώ με τη σειρά μου! Ονομάζομαι Ευγενία και σας διαβάζω αρκετό καιρό καθότι διανύω την 29η εβδομάδα της πρώτης μου εγκυμοσύνης (με προβληματάκια βέβαια) αλλά τώρα πήρα την απόφαση να γραφτώ στην παρέα σας.

Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη και με το καλό η νέα χρονιά!

Καλή Χρονιά εύχομαι με υγεία,αγάπη και πολλά παιδάκια!!!!είμαι καινούργια στο forum και μέλλουσα μαμά μια και βρίσκομαι στην 8η εβδομάδα κύησης σε διδυμάκια μετά από 3η προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης,θα χαρώ πολύ να συμμετέχω σε διάφορες συζητήσεις σχετικά με εγκυμοσύνη μια και εγώ έδωσα τον αγώνα μου να φτάσω ως εδώ..!αλήθεια πόσες βρίσκεστε στην ίδια φάση με εμένα?

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Είμαι κ εγώ νέο μέλος εδώ, αν κ επισκέπτομαι καιρό το φορουμ!!Έχω μια κορούλα 3 μηνών κ θα χαρώ πολύ να μοιραστώ μαζί σας διάφορα θέματα!!

να σου ζήσει!!!!!:D

κι εμενα η δικια μου ειναι 2,5 μηνων!!!!:wink::wink::wink:

πρωτο παιδάκι για εσένα?

εμένα ναι !!!!:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Γεια σας και από εμένα. χαίρομαι που είμαι εδώ..έμαθα πολλά από εσάς τόσο καιρό που σας παρακολουθώ..καιρός ήταν να κάνω και εγώ την εγγραφή μου

welcome ramina!!!!;)

κάπως ετσι κι εγω!!!

και ολες μας πιστευω..;);)

πόσο είναι το δικό σου παιδάκι?

εμένα η κορούλα μου 2,5 μηνών!!:D:D:D:D:D

Καλή Χρονιά εύχομαι με υγεία,αγάπη και πολλά παιδάκια!!!!είμαι καινούργια στο forum και μέλλουσα μαμά μια και βρίσκομαι στην 8η εβδομάδα κύησης σε διδυμάκια μετά από 3η προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης,θα χαρώ πολύ να συμμετέχω σε διάφορες συζητήσεις σχετικά με εγκυμοσύνη μια και εγώ έδωσα τον αγώνα μου να φτάσω ως εδώ..!αλήθεια πόσες βρίσκεστε στην ίδια φάση με εμένα?

μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι και να κρατησεις στην αγκαλια σου τα αγγελουδια σου!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους. Χαίρομαι που η πρώτη μου δημοσίευση ξεκινά με ευχές. Εδώ και δέκα μήνες είμαι και εγώ μια μαμά. Πραγματικά αισθάνομαι πως τώρα βρήκα το απόλυτο νόημα της ζωής μου και δεν βλέπω την ώρα που θα έρθει κ άλλο ένα μωρακι. Το γεγονός όμως ότι θηλάζω το μωρό μου έχει σαν αποτέλεσμα να μην έχω αδιάθετησει ακόμη. Πιστεύετε πως είναι αδύνατο να μείνω έγκυος όσο βρίσκομαι σε αυτή τη φάση?

να σου ζησει το γλυκακι σου!!!!:D:D:D

αγορακι η κοριτσακι εχεις?:confused:

μη βιαζεσαι ακομη για νεα εγκυμοσυνη, να απολαυσεις το μωρακι σου !!!:P

και απο τη στιγμη που ακομη δεν εχεις αδιαθετήσει, λογικα εγκυος δε μπορεις να μεινεις, μιας και δεν εχεις ωορρηξια .. :rolleyes::rolleyes:μόλις σταματησεις το θηλασμο και σου ξαναερθει η περιοδος, θα μπορεις να ξαναπροσπαθησεις!!:-D:-D

:(:(:(:(:(... Κοριτσια βοηθεια... η τελευταια μου περιοδος ηταν 25/12-31/12. ηρθα σε επαφη με το αγορι μου στις 3/01/2014. Δεν ολοκληρωσε μεσα μου αλλα τραβηχτηκε πολυ αποτομα... μετα απο 4 μερες λοιπον αρχησε να πριζετε το στηθος μου, με ποναει υπερβολικα μεχρι και σημερα. δεν μπορω να γυρισω πλευρο το βραδυ, ξυπναω κατευθειαν. εχω πολλα γαλακτωδεισ υγρα λες και εχω περιοδο αλλα παλι καλα ειναι αοσμα... η κοιλιτσα πρισμενη λες και εχω ενα βαρος. πολυ φαγιτοοοοοοο διπλες ποσοτητες... μουδιαζουν τα ποδια μου αρκετα που δεν το ειχα ποτε. ενας πονος δεξια χαμιλα στην κοιλια κατα την διαρκεια της ημερας, και η θερμοκρασια 37,1 συνεχως. εχει τυχει σε καποια? αν ναι? μπορειται να μου πειτε???

Μαρία καλημέρα. Τα συμπτώματα που περιγράφεις μοιάζουν με αυτά της εγκυμοσύνης. Αλλά κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, και επίσης τα συμπτωματα εγκυμοσύνης μοιάζουν πολύ με αυτά της περιόδου.

Μήπως το αγόρι σου τραβήχτηκε απότομα επειδή ένοιωσε ότι δεν το έκανε εγκαίρως? Δεν είναι και σπάνια περίπτωση. Πάντως εγώ όταν εμεινα έγκυος η μόνη διαφορά που είχα γενικά στα συμπτώματα ήταν η καθυστέρηση!!!!

Πότε περιμένεις περίοδο?

2t7wp3.png

Κοριτσια καλησπερα.Καλη χρονια ευχομαι σε σας και στις οικογενιες σας! Παντα με υγεια..τοσο καιρο σας παρακολουθουσα και επιτελους εφτασε η μερα να κανω και εγω εγγραφη.!!!:-P

Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία σε όλες και τις οικογένειές σας!!!!. Ενώ παρακολουθώ πολύ συχνά το forum, σήμερα αποφάσισα να γίνω μέλος της παρέας σας:P Είμαι η margoulino , παντρεμένη και έχω δυο υπέροχες κόρες, μια 6 χρονών και μια 7 μηνών. Θα χαρώ πολύ να μοιραστώ μαζί σας πολλά θέματα.:P

Διαφημίσεις

Γειά σας!Καλή χρονιά με υγεία!Επιτέλους έκανα κι εγώ εγγραφή.Μου κρατάτε παρέα από την μέρα που έμαθα πως είμαι έγκυος μέχρι σήμερα που το μωρό μου έχει κλείσει πλέον τους 6 μήνες.Μου λύσατε πολλές απορίες είναι αλήθεια και χωρίς καν να χρειαστεί να ρωτήσω.Πάντα έβρισκα απάντηση απλά ψάχνοντας.Έχουμε πολλά κοινά φυσικά όλες οι γυναίκες!

15-7-2013

Η ζωή μας άλλαξε για πάντα!!!

aQamp2.png

Καλημέρα και απο εμένα, αυτή είναι η πρώτη φορά που γράφω και εύχομαι να το κάνω και σωστά!

Χαίρομαι πολύ που μπήκα στη συγκεκριμένη παρέα γιατί ειλικρινά με έχει βοηθήσει πολύ απο τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος, μέχρι και τώρα που η μικρή μου είναι 15 μηνών.

Να ευχηθώ και γω με τη σειρά μου να έχουμε όλοι μια υπέροχη χρονιά, με υγεία και αγάπη!:-D

Και τώρα...η ζωή αλλιώς!

Καλησπέρα σε όλες τις γλυκές μανούλες!! Μόλις μπήκα στην παρέα σας! Ελπίζω να δημοσιευτεί αυτό το μήνυμα!

Εύχομαι να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας κι εσείς που δεν έχετε σύντομα να αποκτήσετε!!

Έχω μια κούκλα 10 μηνών!! Τη θηλάζω ακόμα και για διάφορους λόγους προσπαθώ να το κόψω αλλά είναι δύσκολο. Πείτε μου σας παρακαλώ τις εμπειρίες σας..

Επίσης, προβληματίζομαι λίγο με το ύψος της. Είναι 9 κιλά και 69,5 εκατοστά. Εγώ είμαι ψηλή και ο μπαμπάς της πανήψυλος! Να ανησυχώ;;

2-4-13... Η νεραϊδούλα μας ήρθε και μας άλλαξε τη ζωή ! ! !

Καλημέρα!!

Είμαι μια wannabe μανούλα και είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε τέτοιου είδους forum! Ελπίζω να ανέβω λίγο ψυχολογικά μέσα από τις συζητήσεις μαζί σας και να καταφέρω να ζήσω κι εγώ αυτό το υπέροχο συναίσθημα που όλες περιγράφεται.

Πριν ένα χρόνο περίπου είχα μείνει έγκυος με τον μέλλοντα τότε σύζυγο (τώρα πλέον νυν) αλλά δυστυχώς στον 2 μήνα είχα παλίνδρομη κύηση. Μετά από 3 μήνες περίπου ξεκινήσαμε πάλι προσπάθεια η οποία ελπίζω σύντομα να αποδώσει, αν και δυσκολευόμαστε λόγω απόστασης.

τζιτα ευχομαι να σου πανε ολα καλα .να κανεις μονο θετικές σκέψεις κ μην φοβασαι τιποτα

Αχ ευχαριστώ πάρα πολύ! Προσπαθώ όσο μπορώ να σκέφτομαι θετικά και να απασχολούμαι με διάφορα για να ξεχνιέμαι αλλά το μόνο που σκέφτομαι όλη την ώρα είναι πότε θα δω την αγάπη μου και πότε θα καταφέρουμε να πιάσουμε παιδάκι εφόσον είμαστε μακριά.

Μου έχει γίνει λίγο έμμονη ιδέα :? ! Πρέπει να βρω τρόπο να το αποβάλλω από το μυαλό μου γιατί ξέρω ότι έτσι μόνο θα τα καταφέρουμε και κατευθείαν κιόλας, όπως έγινε και την πρώτη φορά.

Να χαίρεσαι την κορούλα σου!!

σε ευχαριστώ πολύ.είσαι το πρώτο άτομο, μεσα απο το φορουμ, που μιλαω και είμαι πολύ χαρούμενη.σταμάτα να το σκέφτεσαι συνέχεια και θα έρθει απο μόνο του όταν είναι η κατάλληλη στιγμή.ευχομαι σύντομα να γίνει η επιθυμία σου πραγματικότητα.

• Δημιουργία νέου...