Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εγκυμοσυνη και ιος της νέας γριπης(εμβολιασμός)

Recommended Posts

Γεια σας μελλουσες μανουλες και μπαμπαδες.Ειμαι εγκυος στην 15 εβδομαδα και με εχει πιασει ανησυχια για τον ιο της γριπης. Εχετε μιλησει με τους γιατρους σας για το εμβολιο? Τι σας εχουν πει? Μπορειτε να το κανετε? Η εστω μπορουμε να κανουμε το εμβολιο της απλης γριπης?

Μιλανε για σοβαρες επιπλοκες των εγκυων σε περιπτωση που κολλησουν τον ιο? τι σκεφτεστε να κανετε???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 424
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ σκέφτομαι να μην κάνω τίποτα... εμβόλιο αποκλείεται. Ούτε σε εμένα ούτε και στο γιόκα μου που είναι τριών. Αποφυγή συνωστισμού, πλύσιμο χεριών και με τα πρώτα τυχόν συμπτώματα κατευθείαν αντιικά φάρμακα. Έχω λίγο άγχος ή καλύτερα έχω την εγνοια της γρίπης αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω ούτε ότι θα νοσήσει το 30% ( εκτός αν πάνω από τους μισούς δεν το καταλάβουν καν) ούτε ότι είναι τόσο επικίνδυνη.

συμφωνω μα ζι σου aleca!

η τηλ μας εχει τρελλανει με αυτη την γριππη κ τελικα δεν ειναι τιποτα!νοσησε η κορη μιας φιλης ειχε μονο δεκατα λιγο βηχα τιποτα αλλο!την πηγαν στο νοσοκομειο βγηκε θετικη κ αυτο μονο!εμεινε 1 βδομαδα μεσα κ τωρα ολα οκ!

αμα τηρησουμε τους κανονες υγεινης θα μαστε ολοια καλα

συμφωνω μα ζι σου aleca!

η τηλ μας εχει τρελλανει με αυτη την γριππη κ τελικα δεν ειναι τιποτα!νοσησε η κορη μιας φιλης ειχε μονο δεκατα λιγο βηχα τιποτα αλλο!την πηγαν στο νοσοκομειο βγηκε θετικη κ αυτο μονο!εμεινε 1 βδομαδα μεσα κ τωρα ολα οκ!

αμα τηρησουμε τους κανονες υγεινης θα μαστε ολοια καλα

Tab δε φανταζεσαι ποσο με χαροποιει αυτο που γραφεις!Δεν ειμαι εγκυος αλλα εχω παθει πανικο με τη γριππη,μου εχει γινει εμμονη ιδεα.Μακαρι τελικα να μην ειναι τιποτα και να μη χειροτερεψουν τα πραγματα το φθινοπωρο.

U7Uip3.pngT7alp3.png

Ουτε και εγω θα κανω εμβολιο ειτε επιτρεπεται ειτε οχι.. ουτε καν τις απλης γριπης οπως και δεν το κανω καθε χρονο, παρολο που δουλευω σε νοσοκομειο.

Καθε χρονο σε μας γυρω στον οκτωμβρη γινεται μαζικος εμβολιασμος ολου του προσωπικου.. Οι περισσοτεροι ομως αρνουνται να εμβολιαστουν.

Αλλα και το κεντρο λοιμωξεων του νοσοκομειου μας αυτο που συστηνει ειναι να εμβολιαζονται μονο οι ομαδες υψηλου κινδυνου, που στην περιπτωση μας (ατομα 18-50 ετων) σε αυτη την ομαδα ανηκουν μονο οσοι εχουν σοβαρα προβληματα υγειας.

Πιστευω πως ακομα κι αν κολλησω γριπη και εφοσον ο οργανισμος μου ειναι νορμαλ δεν θα εχω καποιο σοβαρο προβλημα. Και σαφως προτιμω να το αντιμετωπισω εαν και εφοσον συμβει παρα να εμβολιαστω εγω και κατ επεκταση και το εμβρυο με ενα εμβολιο το τις επιπλοκες του οποιου δεν γνωριζουμε.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Και γω σαν εγκυος ανησυχώ πολύ αλλά τελικα η τηλεόραση και η δημοσιογράφοι είναι πάντοτε αυτοί που σπέρνουν τον πανικό. Για εμβόλιο ούτε λόγος βέβαια και οι περισσότεροι τελικά απ΄ότι ακούω δεν θελουν να το κάνουν. Μάλλον περισσότερη ψυχραιμία χρειάζεται απ΄όλους μας και τα πράγματα θα κυλήσουν καλύτερα απ΄ότι μας λένε. Εγώ πάντως έχω κόψει τα φιλιά, εναγκαλισμούς και χειραψίες με τον οποιοδήποτε.

κοριτσια και εγω φοβαμαι παρα πολυ.εχω σταματησει να πηγαινω σε κλειστους χωρους.ουτε super market.οταν με φιλαει κανεις μετα κανω τον σταυρο μου.τι θα κανουμε;

dev081pp___.png

Κορίτσια, καλημέρα.

Εγώ ρώτησα το γυναικολόγο μου και είναι κάθετα αντίθετος στον εμβολιασμό. Εφόσον η γρίπη δεν έχει βαριά μορφή και η έγκυος (εγώ στην προκειμένη περίπτωση) δεν πάσχει από κάποια χρόνια ασθένεια του αναπνευστικού, θεωρεί ότι οι όποιες παρενέργειες του εμβολιασμού είναι πιο επικίνδυνες από την ασθένεια καθ΄ αυτή.

Λίγο πολύ ίδια αντιμετώπιση έχει και η παιδίατρος για την κόρη μου. Επί λέξει μου είπε: "Αφησε την να αρρωστήσει. Θα κάνει λίγο πυρετό για λιγες μέρες, θα αποκτήσει ανοσία και τέλειωσε. Γιατί να ρισκάρεις με ένα εμβόλιο που δεν είναι δοκιμασμένο?".

Το εν κατακλείδι και από τους δύο ήταν: βασικοί κανόνες υγειηνής, βασικές προφυλάξεις και όλα θα πάνε καλά.

Κορίτσια καλησπέρα,

Και εγώ νομίζω ότι μας πανικοβάλουνε χωρίς λόγω και ιδιαίτερα τώρα που είναι και καλοκαίρι και δεν έχουν και θέματα τα δελτία..πρέπει με κάτι να ασχολούνται.

ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

λοιπόν μίλησα με φίλο μου Ανοσολογο στην Αγγλία. Μου είπε ότι άδικα πανικοβαλλόμαστε και ότι αν δεν είσαι σε ομάδα υψηλού κiνδίνου (διαβητικοί, καρδιοπαθείς κ.α.) δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι. Καλό πλύσιμο χεριών ιδίως τον παιδιών και απολύμανση με οινόπνευμα των χεριών, παιχνιδιών (για το οινόπνευμα μου είπε να πάρω το λευκό και να το ανακατέψω με νερό σε αναλογία 70:30(οιν/μα:νερο) είναι πιο αποτελεσματικό.

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!

και εμενα τοσο ο γυναικολογος μου οσο και η παθολογος - πνευμονολογος που με παρακολουθει ειναι καθετα αντιθετη στον εμβολιασμο. επειδη ειμαι πολυ ευαισθητη με βρογχιτιδες και τα σχετικα καθε χρονο, η παθολογος μου ειχε προτεινει φετος να κανω το εμβολιο του πνευμονιοκκοκου κα αυτο της κοινης γριπης... οταν την ρωτησα τωρα που ειμαι εγκυος αν μπορω να το κανω , μου ειπε οχι ! και μαλιστα μου ειπε αναρωτιετα πως λενε να κανουμε και το εμβολιο για την νεα γριπη , ποσο που απαγορευεται γενικα ο εμβολιασμος στην διαρκεια της εγκυμοσυννης οσο και τωρα ακομα περισσοτερο που δεν ειναι και δοκιμασμενο αυτο της νεας γριπης....

απλα να προσεχω μου ειπε και με το παραμικρο να παω να με δει..... και ο γυναικολογος μου ειπε πως υπαρχουν αντιβιωσεις που μπορουμε να παρουμε στην διαρκεια της εγκυμοσυνης ....και να σας παω και κατι ?? να υπογραψω να καν ενα εμβολιο για να γινω πειραματοζωο????

ευχαριστω δεν θα παρω!! και αν ειναι τα πραγματα οπως λεει κα η tab να δειτε τελικα ολα καλα θα πανε !!!

• 1 month later...

καλημέρα κορίτσια. Με απασχολεί ένα θέμα που θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Από πριν μείνω έγκυος ακούω για τον ιό της νέας γρίπης που εξεπλώνετε με ραγδαίους ρυθμούς στο εξωτερικό, αρχικά Μεξικό, Αμερική και πρόσφατα στη Γαλλία. Σας ανησυχεί καθόλου το θέμα; Μπαίνω καθημερινά στα chat του parents και mammyland και δεν έχω συναντήσει το θέμα πουθενά. Σίγουρα όχι μόνο η νέα γρίπη αλλά και οποιαδήποτε ίωση είναι επικίνδυνη στην κατάστασή μας, παρόλα αυτά οι έγκυες είναι στην ομάδα υψηλού κινδύνου στη νέα γρίπη. Τι σκέφετεστε εσείς; Επίσης το εμβόλιο που θα μας έρθει και λένε ότι πρέπει να το κάνουμε κατά προτεραιότητα ακόμη και σε σχέση με τα παιδιά. Όμως πριν κάποιος κάνει το εμβόλιο αυτό θα πρέπει να υπογράψει μια απαράδεκτη υπεύθυνη δήλωση ότι γνωρίζει τους κινδύνους που διατρέχει από αυτό!!! Έχετε συζητήσει επί του θέματος αυτού με το γιατρό σας; Τι σας συμβουλεύει;

Καλημέρα esys και με το καλό να έρθει το μωράκι σου.

Καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου όπως και κάθε εγκυούλα πιστεύω, η αλήθεια είναι οτι είχα πανικοβληθεί και εγώ με όσα άκουγα απο τα ΜΜΕ αλλά ηρέμησα οταν μίλησα με τον γιατρό μου ο οποίος μου είπε οτι είναι σαν όλες τις εποχιακές γρίπες, μου είπε λοιπόν όσο μπορώ να αποφεύγω μετρό,λεοφορεία και τραμ όπου συνοστίζονται πολλοί και αν δώ καποιον που να τρέχει η μύτη του να φεύγω μακρυά.

Όσο για το εμβόλιο μου είπε οτι τον Οκτώβριο θα βγεί στην αγορά και εφόσον εγκριθεί απο τον ΕΟΦ δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνουμε (αν δεν έχω γεννήσει εως τότε).

Οπότε ηρεμία και λίγη προσοχή και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου ;)

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ;ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΗΝΑ ΕΙΣΑΙ;

ΚΟΙΤΑΞΕ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΛΙΓΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ Σ' ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ (ΒΕΒΑΙΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ), ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΑΝΕΤΗ, ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΑΝ ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΑΣ ΜΗΝ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ)

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΟΛΥ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΥΧΝΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΕΡΙΩΝ ΚΛΠ., ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ:

ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ; ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟ; ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ;

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.

καλημερα κοριτσια.μεγαλο το αγχος για την νεα γριπη και εγω στην αρχη ειχα πανικοβληθει μεχρι που μιλησα με την γυναικολογο μου και μου ειπε οτι μια εποχικη γριπη μπορει να ειναι χειροτερη απο τη νεα γριπη καθως και οτι η γριπη των πτηνων ηταν μεγαλητερης επικυνδηνοτητας απο αυτην αλλα ολα ηταν ομαλα.τρομοκρατουν τον κοσμο για να βγαλουν λεφτα οι πολυεθνικες που πουλαν τα φαρμακα.εγω δεν θα κανω το εμβολιο και ουτε στον γιο μου θα το κανω.αφου δεν ξερουμε τις παρενεργιες βαζουμε σε κινδυνο την ζωη μας και των παιδιων μας.τα ιδια μου ειπε και ο παιδιατρος του γιου μου και τα ιδια ειπαν γιατροι που ενημερωσαν τα σωματα ασφαλειας οπου δουλευει ο αντρας μου.γι'αυτο μην αγχονεστε ολα καλα θα πανε.μονο μην κανετε το εμβολιο.....

Διαφημίσεις

Εγω το εμβολιο το φοβαμαι πιο πολυ απο την γριπη!

δεν ξερουμε ακομα τι παρενεργειες μπορει να εχει,ειδικα αν το κανει κανεις στην κατασταση εγκυμοσυνης. δεν εχουν ελεγχθει ακομα πολλα παιδια που εχουν γεννηθει απο μητερες που εκαναν αυτο το εμβολιο και για αυτο δινουν να υπογραψεις το χαρτακι για τους κινδυνους.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Εγώ προχθές μίλησα με το γυναικολόγο μου και μου είπε ότι εμβόλιο δεν θα βγει πριν τον Οκτώβρη οπότε δεν με απασχολεί γιατί Νοέμβρη γεννάω. Μουέίπε όμως ότι θα το έκαν εμόνο σε έγγυες που είχαν πρόβλημα αναπνευστικό ή έχρονται σε επαφή με παιδάκι πχ νηπιαγωγούς.

Τον ρώτησα αν αρρωστήσω αν κάνει να πάρω ταμιφλού, μου είπε δε θα πάρω τίποτα για αυτό να κοιτάξω να μην αρρωστήσω!!! Να κόψω λέει ΜΜΜ, φιλιά και χαιρετούρες και να πλένω τα χέρια μου συνέχεια. Δεν είναι λέει τόσο εύκολο να κολλήσεις.

Πάντως είπε και σε εμένα να μην ανησυχώ, μια απλή γρίπη είναι!

Κι εμάς ο παιδίατρος μας είπε ότι δεν συστήνει να το κάνουν τα μωρά γιατί δεν έχουν γίνει αρκετά τεστ και το έχουν "σπρώξει" πολύ για να βγει γρήγορα στην αγορά. Οπότε και για τις εγκύους θα ισχύει κάτι ανάλογο φαντάζομαι, ο γυναικολόγος σου τι λέει;

Σίγουρα θέλει προσοχή, πλύσιμο χεριών, μακριά από κλειστούς χώρους κλπ, τουλάχιστον αυτά μας συμβούλεψε για το μωρό.

Ας μην πανικοβαλλόμαστε όμως! Με το καλό να γεννήσεις..!!!

καλημερα κοριτσια.μεγαλο το αγχος για την νεα γριπη και εγω στην αρχη ειχα πανικοβληθει μεχρι που μιλησα με την γυναικολογο μου και μου ειπε οτι μια εποχικη γριπη μπορει να ειναι χειροτερη απο τη νεα γριπη καθως και οτι η γριπη των πτηνων ηταν μεγαλητερης επικυνδηνοτητας απο αυτην αλλα ολα ηταν ομαλα.τρομοκρατουν τον κοσμο για να βγαλουν λεφτα οι πολυεθνικες που πουλαν τα φαρμακα.εγω δεν θα κανω το εμβολιο και ουτε στον γιο μου θα το κανω.αφου δεν ξερουμε τις παρενεργιες βαζουμε σε κινδυνο την ζωη μας και των παιδιων μας.τα ιδια μου ειπε και ο παιδιατρος του γιου μου και τα ιδια ειπαν γιατροι που ενημερωσαν τα σωματα ασφαλειας οπου δουλευει ο αντρας μου.γι'αυτο μην αγχονεστε ολα καλα θα πανε.μονο μην κανετε το εμβολιο.....

εγώ πάλι που μίλησα με τη κουμπάρα μου επροχθές και η οποία είναι δασκάλα , μου είπε ότι καλέσανε όλους τους δασκάλους στο υπουργείο υγείας τους οποίους και τους κάνανε λεπτομερή ενημέρωση για τη νέα γρίπη.Ότι δηλαδή υφίσταται και ότι έχουν ηρεμήσει τα πράγματα λίγο γιατί ξέρουν πως με τον πανικό δεν κερδίζουν τίποτα.Τους είπαν ότι πρέπει να φοράνε μάσκες και ποδιές πλαστικές για να μη κάθεται ο ιός στα ρούχα και να κάνουν πλύση εγκαφάλου στα παιδιά να πλένουν συνέχεια τα χέρια τους και να μην αγκαλιάζονται.Τέλος ότι αν νοσήσει ένα παιδάκι θα κλείσει το σχολείο γιατί είναι αυτονόητο ότι θα νοσήσουν μετά όλα τα υπόλοιπα παιδάκια.

Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις βρε παιδί μου.Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να την αποφυγούμε και ο μόνος ασφαλές τρόπος είναι να κλειστούμε όλοι στα σπίτια μας και να μην πηγαίνουμε πουθενά.Για το νέο εμβόλιο βέβαια ούτε λόγος..

wobz4vsv31g4fym5.png

Όσες έχετε παιδιά και μωράκια εύχομαι να σας ζήσουν και καλή λευτεριά στις εγκυούλες. Εμένα είναι το πρώτο μου και είμαι ακόμη στην 9η εβδομάδα της κύησης εργάζομαι σε γραφείο όπου μπαινοβγαίνει κόσμος. Ευτυχώς το καλό είναι ότι το γραφείο δεν είναι μακρυα από το σπίτι και μπορώ να πηγαίνω με τα πόδια. Λίγο πολύ καθησυχαστικές σας βρίσκω όλες. Δεν ξέρω αν οι γυναικολόγοι και οι παιδίατροι έχουν πάρει γραμμή να τα παρουσιάζουν απλά για να μην υπάρξει πανικός ή όντως έτσι είναι. Ο άντρας μου υποστηρίζει ότι η Ελλάδα έχει το χάρισμα των σχετικά ήπιων χειμώνων όπου ο κοσμος ακόμα και το Γενάρη δεν κλείνεται εύκολα μέσα ώστε να δώσει την ευκαιρία στον ιο να διαδοθεί γρήγορα. Επίσης οι χειμώνες είναι μικρής διάρκειας σε σχέση με τις Ευρωπαϊκές Χώρες ή την Αμερική. Σίγουρα θα υπάρξει κάποια έξαρση μετά το Δεκέμβριο όπου ο πληθυσμός θα μετακινηθεί αρκετά λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων προς την Ευρώπη καθώς και οι φοιτητές θα επιστρέψουν από το εξωτερικό στην οικογένειά τους για τις γιορτές.

Κορίτσια δεν ξέρω τι να πω, σίγουρα μακρυά από εμάς αλλά σίγουρα όπως λέγανε και οι αρχαίοι ημών προγόνοι συν Αθηνά και χείρα κίνει καλό είναι να παίρνουμε κι εμείς τα μέτρα μας με συχνό πλύσιμο των χεριών, μακριά από φιλιά και συνοστισμό και ... ο Θεός βοηθός.

Α, επίσης κι εγώ καταλήγω στο ότι το εμβόλιο θα κάνει τους πρώτους που θα τρέξουν να το κάνουν πειραματόζωα. Ρία μου εγώ στον ΕΟΦ δεν έχω μεγάλη εμπιστοσύνη. Μπορεί να είναι τελικά ωφέλιμο το εμβόλιο αλλά το ρισκάρεις, αν οι γιατροί και το Κράτος δεν παίρνει ευθύνη; πως θα πάρουμε εμείς;

Το παρακάτω μήνυμα μου το έστειλαν και σας το παραθέτω :

QTE

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες μου,

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

παίρνω την πρωτοβουλία να σας στείλω την ακόλουθη επιστολή, την οποία έστειλα ήδη στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, την Ομοιοπαθητική Ένωση και άλλους φορείς με την παράκληση να τη μεταδώσετε προς κάθε φίλο, γνωστό σας ή άλλο φορέα, με στόχο την ορθή ενημέρωση και την πρόληψη μιας ενδεχόμενης τραγικής πανδημίας που σύμφωνα με αναφορές και έρευνες μπορεί να κοστίσει την υγεία ή και τη ζωή ακόμη εκατομμυρίων συνανθρώπων μας.

Ονομάζομαι Βίκυ Χρυσού και είμαι Ελληνίδα blogger -διαχειρίστρια της σελίδας TOXOTIS,

αλλά και αρθρογράφος στον ειδικό κυρίως τύπο. Η αιτία της επιστολής μου αυτής είναι η φερόμενη ως πανδημία "γρίπης των χοίρων" και η πρόθεση των κυβερνήσεων να περάσουν σε μαζικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς.

Πέρα από το επικίνδυνο των εμβολιασμών γενικά, τίθεται ένα βασικό ζήτημα περί ασφάλειας των σκευασμάτων που πρόκειται να χορηγηθούν στη συγκεκριμένη περίπτωση τον Οκτώβριο στα σχολεία -όπως δήλωσε και η Ελληνική κυβέρνηση- και τις συνέπειες αυτών στην υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Ήδη η αυστριακή δημοσιογράφος Jane Burgermeister σε συνεργασία με ειδικούς έχει προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές εναντίων των εμπλεκομένων (Baxter, Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, άλλες φαρμακευτικές και "χορηγούς" των σκευασμάτων), Το παράδειγμα της ακολούθησαν και άλλοι πολίτες στη Γαλλία, τη Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ- μέχρι στιγμής, ενώ ξεκίνησε και ένα Παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς -βλέπε λίνκ στο τέλος της επιστολής.

Ιδιαίτερα οι πολίτες των ΗΠΑ, κατ' αρχήν-

•όπου έχουν γίνει τροποποιήσεις των νομοθεσιών έτσι ώστε να μην μπορεί ο πολίτης να αρνηθεί τον εμβολιασμό του,

•αλλά και να μην μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα του για αποζημίωση απέναντι σε κατασκευάστριες εταιρίες και

•απειλείται με αναγκαστικό εγκλεισμό του σε "στρατόπεδα συγκεντρώσεων"...

αντιμετωπίζουν πρώτοι τον κίνδυνο πραγματικής πανδημίας και απειλής των συνταγματικών ελευθεριών τους... αλλά και οι υπόλοιπες χώρες ακολουθούμε...

Σίγουρα δεν μπορώ μέσα σε λίγες γραμμές να εκθέσω όλη την εικόνα, όμως σας δίνω κάποια βασικά στοιχεία, ώστε να ενημερωθείτε και να ερευνήσετε και οι ίδιοι, ώστε να δούμε στη συνέχεια πως μπορούμε να αποφύγουμε τον κίνδυνο που απειλεί όλους μας με την μορφή εμβολίων...

Η δικογραφία όπως σχηματίστηκε και υιοθετείται με μικροαλλαγές από χώρα σε χώρα -στην αγγλική-

•BIOTERRORISM EVIDENCE

•CRIMINAL CHARGES

•Injunction Mass Vaccinations.docx

Bilderberg, εμβόλια και "γρίπη των χοίρων"

Σύμφωνα με την "ημερησία" η Ελλάδα έχει παραγγείλει

•2.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Glaxo. Η παραλαβή τους θα ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου.

•3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Novartis. Η παραλαβή των 2.000.000 δόσεων θα γίνει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν στις αρχές Ιανουαρίου ακόμη 1.000.000 δόσεις.

•3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Sanofi Pasteur. Η παραλαβή θα ξεκινήσει 15 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί αρχές Ιανουαρίου.

Το θέμα είναι πως αυτές οι εταιρίες είναι συγκατηγορούμενες σε αγωγές και μηνύσεις που τρέχουν κατά αυτών και κατά της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό! ) σε διάφορες χώρες με την κατηγορία συνωμοσίας για γενοκτονία (Διεθνής "συμμορία" σχεδιάζει μαζική γενοκτονία )

Το θέμα είναι πως τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας διατρέχουμε τον ίδιο κίνδυνο σε περίπτωση έναρξης του προγράμματος μαζικών εμβολιασμών τον Οκτώβρη στα σχολεία -όπως εξήγγειλε η κυβέρνηση... !

Ο κόσμος πρέπει να αρνηθεί τον εμβολιασμό πάση θυσία! -γιατί αυτοί που θα εμβολιάζονται θα διασπείρουν στην πραγματικότητα τον τεχνητό ιό στια κοινότητες τους!

Το 1918 η Ελλάδα είχε γλιτώσει το "μαύρο θάνατο" επειδή οι κάτοικοι δεν είχαν εμβολιαστεί -περίπτωση που αποτελεί παράδειγμα σε πολλές χώρες στο εξωτερικό αυτή την περίοδο! Σήμερα όμως κινδυνεύουμε από τα εμβόλια!

Στην Νέα Ζηλανδία ήδη κάνουν έρευνες σχετικά με τις εταιρίες παραγωγής των εμβολίων και ΔΕΝ θα παραδώσουν τους κατοίκους της χώρας τους στα νύχια της ΠΟΥ! όπως αναφέρουν άνθρωποι εκεί που αγωνίζονται για το παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς!

Με την ελπίδα να μετρήσει ΠΡΩΤΑ η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ουσιαστική έγνοια για τον άνθρωπο και τον ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

και να σταματήσουμε την πρόθεση εμβολιασμών! Για το σκοπό αυτό πρέπει να ακυρωθούν οι άδειες λειτουργίας των παραπάνω εταιριών στη χώρα και να ξεκινήσουν δικαστικοί αγώνες και έρευνες της αστυνομίας και στην ΕΛΛΑΔΑ _Παρακαλώ ενημερώστε όσους συνεργάτες και φίλους σας μπορείτε

ΤΩΡΑ και όχι όταν θα κυριαρχεί ΠΑΝΙΚΟΣ... γιατί τότε ΔΕΝ θα ακούει κανείς!

Ενημερωθείτε και υπογράψτε στο Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

...ειδικά όσους έπονται με πρόσχημα τη "γρίπη των χοίρων" -κλικ στην εικόνα!

************************************************************************************************

Δείτε επίσης άλλα σχετικά άρθρα ανά θεματική ενότητα:

•γρίπη των χοίρων

•εμβόλια

Για μια τοποθέτηση σας σχετικά, τη συμμετοχή σας ίσως στις κινητοποιήσεις ή/και την ενημέρωση των πολιτών σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Με εκτίμηση

Βίκυ Χρυσού

ΥΓ: θερμή παράκληση η παρούσα επιστολή να ανακοινωθεί και σε κάθε άλλο συνεργαζόμενο με εσάς φορέα στο θέμα της υγείας και της δικαιοσύνης ή της ενημέρωσης των πολιτών.

Ευχαριστώ θερμά

ΒΧ

UNQTE

Έχω διαβάσει κι εγώ αντίστοιχα mails, τα οποία εξηγούν πως στο καλύτερο σενάριο, όλος αυτός ο πανικός δεν αποσκοπεί παρά στο να πλουτίσουν οι πολυεθνικές φαρμάκων, ή στο έφιαλτικότερο σενάριο, ότι αποσκοπεί στη μαζική χειραγώγηση ή ακόμα και στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού....... Σίγουρα ακούγεται λίγο περίεργο το πως κινδυνεύουμε τόσο από μία γρίπη, που η πλειοψηφία των νοσούντων επιτυγχάνει πλήρη ίαση με παραμονή στο σπίτι του χωρίς κανένα απολύτως φάρμακο. Από την άλλη, ακριβώς επειδή μας έχουν τριβελίσει το μυαλό, έχω μπει κι εγώ στη διαδικασία να είμαι πολύ προσεκτική, και ιδίως τώρα που θα ανοίξουν και τα σχολεία, κομμένα τα παιδικά γενέθλια, οι γιορτές, οι γάμοι και τα πανηγύρια!

Δεν σκόπευα έτσι κι αλλιώς να κάνω το εμβόλιο ούτε εγώ που είμαι έγκυος, ούτε το παιδί μου. Αλλά και η παιδίατρος μου είπε ότι θα κάνουμε στη μικρή μόνο το εμβόλιο της κοινής γρίππης κατόπιν οδηγίας του ιατρικού συλλόγου (νομίζω) και για το άλλο εμβόλιο ούτε λόγος. Όπως είπε μια κοπέλα, φοβάμαι πιο πολύ το εμβόλιο παρά την ίδια τη γρίππη.

εχω δυο μπουμπουκακια

Παιδιά να σας πώ κάτι... ΔΕΝ είναι άκρως μεταδοτική όπως λένε... Εγώ πρίν 1,5 εβδομάδα ανέβασα υψηλό πυρετό και είχα βήχα κι άλλα διάφορα που με έκαναν να ψαχτώ για να ανακαλύψω μετά από 3 μέρες ότι είχα την περιβόητη γρίπη Η1Ν1... Κοιμήθηκα μαζί με τη γυναίκα μου (έγκυος στον 8ο μήνα), τα παιδιά μου ήταν συνεχώς δίπλα μου σε απόσταση αναπνοής και εν τέλει δέν κόλλησε κανείς τους!!! Μια απλή ίωση που πρέπει να προσέξεις είναι... Εγώ μάλλον την πάτησα από το νοσοκομείο όταν πήγαμε σε επίσκεψη στο γυναικολόγο και δέν είχα πλύνει καλά τα χέρια μου μετά από χρήση ασανσέρ ... ή από έναν τύπο που φτερνίστηκε δίπλα μου... Πήρα ταμιφλού για μια εβδομάδα και η γυναίκα μου για 5 μέρες από 1 την ημέρα εντελώς προληπτικά... Όλα καλά τώρα ... Δόξα τω Θεώ μια χαρά είμαστε όλοι...

..."Μη παροργίζετε τα τέκνα υμών, αλλ' εκτρέφετε αυτά εν παιδεία και νουθεσία Κυρίου" ...(Εφ. 6,1-4).

Demetrius μακάρι να είναι όπως μας τα λες γιατί και γω τώρα μπαίνω στον 9ο μήνα και σήμερα το πρωί που ανέβαινα με το ασανσέρ στο σπίτι μου συναντήθηκα με μία κοπέλα από την πολυκατοικία μου η οποία ψιλοέβηχε και κρατούσε και χαρτομάντηλο στο χέρι της. Παθαίνω και γω έναν πανικό εκείνη τη στιγμή και λέω, σε μένα έπρεπε να τύχει τώρα? Την ρώτησα τί έχει και μου είπε ότι απλώς είναι κρυωμένη, αλλά ξέρω τί μπορεί να κουβαλάει ο άλλος και δεν το λέει? Βέβαια δεν σημαίνει και ότι όποιος αρρωστήσει έχει τη νέα γρίπη, προσωπικά αν δεν ήμουν έγκυος δεν θα με ένοιαζε καθόλου να την περάσω, απλά είναι ο φόβος και ο πανικός που μας κάνουν να νιώθουμε τα ΜΜΕ.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...