Ν76

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  311
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

1 Neutral

Περισσότερα για την/τον Ν76

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  ΠΑΤΡΑ

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. underage, σου έστειλα προσωπικο μηνυμα. Αν μπορέσεις να μου απαντήσεις, θα μου ήταν χρήσιμο. Ευχαριστώ

 2. Διαφημίσεις


 3. ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! είμαστε σε αρχικό στάδιο, όπως έχω πει και πιο πάνω, απλά εξετάζουμε όλες τις παραμέτρους. Peekaboo, αυτό με τις φιλίες που αναφέρεις, πιθανό να οφείλεται στη φάση που είμαστε με μικρά παιδιά. Δύσκολα τώρα κάνει κάποιος φιλίες έτσι κι αλλιώς, πού χρόνος με δυο μικρά παιδιά ,εδώ οι παλιές δυνατές φιλίες και έχουν ατονίσει λόγω έλλειψης χρόνου. Πάντως μου δίνετε κουράγιο, γιατί όσο και να το λες, δύσκολο να το αποφασίσεις. Σιγά σιγά βάζουμε μπρος. Σε δυο εβδομάδες δίνω για το toefl και βλέπουμε.
 4. Παρακαλώ πολύ γράψτε με κι εμένα σε αυτό εδώ το κλαμπ! Είμαι σε αρχικό στάδιο, σε αυτό που μόλις το έχουμε αποφασίσει και μαζεύω χαρτιά και σχετικά. Για Αγγλία θα την κάνουμε, σχεδόν σίγουρα, αν και υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού και Αυστραλία, που όμως αν επιτευχθεί, θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο και οργάνωση. Επειδή μου έιναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να διαβάσω όλες τις σελίδες, να σας ρωτήσω κάτι: έχω ενδοιασμούς συναισθηματικούς, τους οποίους σχεδόν έχω αντιπαρέλθει, αλλά όσοι έχετε πάει θα ήθελα τις εμπειρίες σας όσον αφορά την κοινωνική ζωή και ένταξή σας. Με άλλα λόγια, βρήκατε καναν άνθρωπο να κάνετε παρεα ή θα κόψουμε εντελώς φλέβα; Επίσης κάτι που είδα είναι ότι οι παιδικοί σταθμοί είναι πανάκριβοι. Εκτός από αυτό και το ενοίκιο, τι άλλα σημαντικά έξοδα μ[πορεί να μην υπολογίζω;
 5. να 'μαι κι εγώ. Είχα γράψει και πιο πάνω παλιότερα. 24,5 μηνών πλέον. Παιδικό σταθμό από Σεπτέμβρη. Λοιπόν έχει κανα μήνα, που έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο. Δηλ. λέμε πολλές λέξεις. Όχι καθαρά, αλλά του τη λες και προσπαθεί. Τις περισσότερες τις λέει διαφορετικά.Π.χ. κάλσι για κάλτσες, καλια για αγκαλιά κλπ. Πλέον λέει και μερικές τρισύλλαβες. π.χ. καρότο, μπανάνα. Βέβαια για φράση (δυο λέξεις μαζί) ούτε λόγος ακόμα. Παρόλα αυτά το θεωρώ μεγάλη πρόοδο, γιατί ως τα δυο δεν έλεγε πάνω από 5-8 λέξεις. Ούτε κι ογιατρός ανησυχεί όμως. Ελπίζω ότι μέχρι το καλοκαίρι θα μιλάει καλύετρα.
 6. Τι ειναι το felt; Κι εγώ σκέφτομαι να αρχίσω το ράψιμο για χόμπι, αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό το υλικό.
 7. Κανονικά το φως, η αεροσύριγγα, το σωληνάκι της σιελαντλίας και κάποια άλλα μέρη που δεν ειναι μιας χρήσεως και δεν προλαβαίνουν να απολυμανθούν από ασθενή σε ασθενή τυλίγονται με σελοφαν ή αλουμινόχαρτο, που αλλάζει από ασθενή σε ασθενή. Επίσης, όλα τα απολυμαντικά έχουν κάποιο χρόνο δράσης, τουλάχιστον 1 λεπτό για τους ιούς, που σημαίνει ότι τα αφήνουμε 1 λεπτό πάνω στις επιφάνειες και μετά σκουπίζουμε για να έχουμε απολύμανση.
 8. Α, μην το λες! Απλά έχω βαρεθεί να τα γράφω κι εγώ! Ο μεγαλός πνευμονία πέρασε το Γενάρη, τον κρατάω 2 εβδομάδες σπίτι, με το που τον πάω 4 ημέρες, πάλι ίωση. Εν τω μεταξύ, κολλάει κι ο μικρός, την πρώτη φορά βρογχιολίτιδα, στο τσακ γλυτώσαμε την εισαγωγή και τη δευτερη ευτυχώς μόνο πυρετό. Αυτά.
 9. Εγώ είχα ξεκινήσει παουερ πλέιτ πριν παντρυτώ για το γάμο και καλά και ούτε καν αυτό δεν τελείωσα το πρόγραμμα. Δεν μου αρέσει το γυμναστήριο, αλλά το σκέφτομαι σαν λύση ανάγκης. Περπάτημα, πριν παντρευτώ έκανα σχεδόν μια ώρα την ημέρα πήγαινε έλα δουλειά. Μετά άλλαξα περιοχή αφενός, αφετέρου... πήρα μηχανάκι. Μεγάλη βοήθεια σε ορισμένα θέματα, αλλά τώρα ακόμα και Πάτρα να θέλω να κατέβω που παλιά αναγκαστικά πήγαινα με τα πόδια, τώρα παίρνω το μηχανάκι για σύντομα, γιατί πού να προλάβω να πάω με την ησυχία μου. Τώρα υπάρχει και το θέμα του χρόνου γιατί κι εγώ έχω αρχίσει δουλειά, αλλά ίσως να τα καταφερνα κανα μεσημέρι. Εμένα εκτός από το θέμα των κιλών με αγχώνει και η φυσική κατάσταση, που είναι.... απερίγραπτη. Φέρτε κανα λιπαντικό να λαδώσω καμιά άρθρωση!!!
 10. Είπα να ανοίξω αυτό το θέμα, αν και δεν έψαξα πολύ καλά αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο κάπου αλλού. Ο.Κ., ποτέ δεν ήμουν του γυμναστηρίου και γενικά της φυσικής δραστηριότητας, ποτέ δεν ήμουν και αδύνατη επίσης. Όμως τα κιλά τα παίρνει κανείς αργά, αργά, τόσο αργά που έχει ξεχάσει το προηγούμενο στάδιο που ήταν με λιγότερα κιλά.Έχω πάρει κανα εξάρι κιλά απ'όταν παντρεύτηκα, κανα δυο πριν μείνω έγκυος στο πρώτο παιδί, κανα δυο μου μείναν από τον πρώτο, κανα δυο από τον δεύτερο... είδατε πόσο αργά, τόσο που ξεχνιέσαι και δεν κάνεις τίποτα , σχεδόν δεν σε πειράζει. Κι έτσι αφήνεσαι και αφήνεσαι... Και για να μην με θεωρείσετε υπερβολική ότι 6 κιλά δεν είναι και πολλά, να διευκρινίσω ότι και τα παλιά μου κιλά δεν ήταν λίγα, ήμουν πάντα κάτω από 75 και είμαι 80. Επίσης αυτό που με αγχώνει ακόμα περισσότερο είναι και το θέμα της φυσικής κατάστασης, που είναι... άστα να πάνε. Τελευταίο απόκτημα είναι ένας πόνος στο πόδι τύπου ισχιαλγία Αυτό που δεν μπορώ και για αυτό δεν τα χάνω είναι ότι δεν έχω μπει ακόμα σε ψυχολογία δίαιτας, δηλ. η παραμικρή προσπάθεια σκοντάφτει στην πρώτη ίωση των παιδιών που μου ρίχνει την ψυχολογία. Γι' αυτό είπα να κάνω ένω γκάλοπ εδώ μέσα να δω ποιές από εσάς κάνετε κάτι για τον εαυτό σας, πάτε γυμναστήριο ή οποιαδήποτε άλλη μορφή άσκησης.
 11. πορτοκαλάδα είναι από τα λίγες "υγιεινές" τροφές που καταναλώνει. Φυσικά όχι τώρα που είναι άρρωστος και δεν τρώει τίποτα. Μάλλον το συγκεκριμένο σιρόπι είναι φυτικό σαν συμπλήρωμα βιταμινών ή κάτι αντίστοιχο τέλος πάντων που ενισχύει το ανοσοποιητιοκό. Ναι, δεν έχω σκοπό να το κάνω χωρίς να τον ρωτήσω τουλάχιστον αν υπάρχει περίπτωση να τον βλάψει, γιατί το αν συμφωνεί αυτός ότι κάνει τίποτα είναι άλλο θέμα. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας.
 12. Οσο για το να τρέφεται σωστά... αστα να πάνε! Από κει κι αν δεν βλέπω φως!!! Καθόλου καλά. άλλο θέμα αυτό... Μαρινάκι, στείλε μου κι εμένα το σιροπάκι αν μπορείς. Ομοιοπαθητικό γιατρό, καταρχήν χωρίς και να το έχω ψάξει δε νομίζω ότι υπάρχει ομοιπαθητικός παιδίατρος εδώ και δεύτερον δεν μπορώ να δεχτώ αν μου λέει να μην δίνω φάρμακα στο παιδί, από παιδίατρο εννοώ συμβατικά φάρμακα. Τέλος πάντων, έχω μπει σε μια διαδικασία αναζήτησης πάλι σταθμού και αν βρω κάτι που να τηρούνται καλύτερα οι κανόνες και να έχει λιγα παιδάκια, θα το σκεφτώ. Προς το παρόν, είμαστε τόσο χάλια, έχω τόσο απογοητευτεί, που αν το ξεπεράσουμε χωρίς νοσηλεία, θα είμαι ευχαριστημένη!
 13. Καλό απόγευμα! Όπως έχω ξαναγράψει σε άλλο θέμα, έχουμε πολύ σοβαρό θέμα με τις ιώσεις. Μετά από 20 μέρες που ήταν κλειστός ο σταθμός και κάπως συνήλθαμε, μια μόνο εβδομάδα πήγε το παιδί σταθμό και αρρώστησε, βρογχοπνευμονία αυτή τη φορά!!! Ο σταθμός που τον πηγαίνω τώρα έχει πολλά παιδάκια ... και σχεδόν όλα είναι μεγαλύτερα ως και αρκετά μεγαλύτερα από τον δικό μου. Πιστεύετε ότι αν τον έγραφα σε άλλον πιο μικρό, που να έχει τμήμα με μικρότερα σε ηλικία παιδάκια ίσως ήταν καλύτερα ή τσάμπα η διαδιακασία πάλι της προσαρμογής; Αχ, έχω απογοητευτεί, μόνο το δικό μου νομίζω ότι είναι άρρωστο συνέχεια.
 14. Απ' το κακό στο χειρότερο πάμε! Από την αρχή του μήνα, έχουμε αρρωστήσει 3 φορές! Περάσαμε μια ίωση με λαιμό και ψηλό πυρετό, κράτησε 4 μέρες ο πυρετός, 6 μέρες αφότου τελείωσε άρχισε νέος πυρετός, ωτίτιδα αυτή τη φορά, 10 μέρες αντιβίωση,ε, σήμερα είναι η δέκατη μέρα είπα το πρωί τελειώνουμε με την αντιβίωση, μυξούλα από χθες, μόλις γυρίσαμε από παιδικό, σα να μου φάνηκε ζεστός, 38,5!!! Έλεος! Πόσες ιώσεις πια κυκλοφορούν; Ασε που θα μου στρίψει γιατί σκέφτομαι ότι αν έτρωγε καλύτερα το παιδί μου δεν θα αρρώσταινε τόσο συχνά, θα είχε καλύτερο ανοσοποιητικό. Πρέπει κάθε μέρα να έχω δυο γιαγιάδες ελέυθερες για να μου κρατάνε τα παιδιά, πώς θα πάω στη δουλειά;;οεο;;;
 15. εμεις 22 μηνών, λέμε μόνο μαμά, παπά, παπού, γιαγια, γάλα, δουλειά,παπά, μα. Και πάμε και παιδικό από Σεπτέμβρη. Αλλά καταλαβαίνει πολύ καλά, οπότε δεν αγχγώνομαι πολύ.