Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλησπέρα!! Για ΩΡΛ στη Θεσσαλονικη μου είπαν για τους γιατρούς στο Παπαγεωργίου και για εξωτερικό με ειδικοτητα παιδο-ΩΡΛ τον Ελευθεριάδη.

Έχω πάει στον Ελευθεριάδη κι έφυγα τρέχοντας. Κατευθείαν χειρουργείο μας είπε, ούτε πλήρη εξέταση δεν έκανε, πώς δε μας πήρε σηκωτούς να μας εγχειρήσει επί τόπου κιόλας. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με αγωγή (που συνέστησε άλλος ωρλ φυσικά) και γλυτώσαμε το χειρουργείο.

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 155
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υπάρχει κάποιος που να έχει το κινητό τηλέφωνο του γιατρού σαραβακος Κωνσταντίνος ώρλ στο ΠΑΙΔΩΝ Πεντέλης. Σας ευχαριστω πολυ.

Λογικά ο Σαραβάκος δεν διατηρεί πλέον ιδιωτικό ιατρείο. Οπότε ραντεβού μαζί του στο Παίδων Πεντέλης στο οποίο είναι διευθυντής ΩΡΛ κλινικής.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

• 3 εβδομάδες μετά...
  • 1 χρόνο μετά...

Παρακαλώ όποια γνωρίζει έναν καλό ωρλ στο Παίδων ας με βοηθήσει να μου στείλει τα στοιχεία του. Είναι επείγον, μένω επαρχεία. Περιμένω με αγωνία. Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Καλησπερα. Ψαχνω καλο παιδοωριλα στην Αθηνα. Ο γιος μου 3 ετων μονιμως με μυξες και ωτιτιδες, ροχαλίζει πολυ, κοιμαται με ανοιχτό το στόμα κλπ. Υπάρχει καποια κοπελα να μου συστήσει εναν καλο ωριλα;;;;

Εγώ γύρισα αρκετούς ωρλ λόγω ευαισθησίας του γιου μου. Τελικά κατέληξα στην Π. Παππά. Είναι στο Υγεία και έχει και ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι καλή με τα παιδιά και γενικά σωστή σε ότι μου έχει πει.

Διαφημίσεις

• 9 months later...

Καλημέρα σας,ψάχνω έναν καλό παιδο ωρλ. Ο γιος μού έχει κύστη θυρεογλοσικου πόρου και χρειάζεται  χειρουργείο . Αν κάποιος γονειως έχει δική τού εμπειρία ας μου απαντησει.                             Ευχαριστώ πολυ

• 1 month later...

Γεια σας! συγνώμη που γράφω σε αυτό το θέμα είναι το πιο πρόσφατο που βρήκα με ωριλα για να μην ανοίξω νέο θέμα!χθες πήγα τη μικρή μου 9μηνων για πρώτη φορά σε παιδοωριλα για εξέταση.το είχα στο πρόγραμμα απλά επειδή είχε μια ιωσουλα αυτές τις μέρες με μπούκωμα κ μου είπε ο παιδίατρος ότι έχει λίγο υγρό το αυτακι της είπα να το επισπευσω για να το δούμε κ αυτό.της έκανε εξέταση που βλέπουμε το τύμπανο ήταν όλα οκ,το ένα αυτί είχε λίγο κερί της το καθάρισε,της έκανε την εξέταση που βλέπουμε πίσω από το τύμπανο αν έχει υγρό(δεν είχε)και ακωογραμμα δυστυχώς μετά από όλα αυτά που πέρασε η μικρή δεν μας άφησε να κάνουμε θα ξαναπάμε άλλη μέρα!το θέμα είναι ότι σήμερα βγάζει γουλιες,έχει βγάλει 2-3 φορές και ήθελα να δω αν υπάρχει μανούλα με παρόμοια εμπειρία η που να γνωρίζει αν οι γουλιες έχουν σχέση με την επίσκεψη στον ωριλα αλλιώς έχουν σχέση με την ίωση.

• 3 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια εχω ενα θεμα ..ο μικρος 20 μηνων εχει θεμα.με το αυτι του το δεξι συνεχεια παθενει οτιτιδα και μπουκομα ..οσοι παιδιατροι τον ειδαν λενε δν ειναι τιποτα..απλα αυτο που με απασχολη τωρα ειναι οτι εδω και 3 εμδ.ειναι κοκκινο εχει τα λαιμα τ .και βγαζει ολα τα δοντια μαζι το ενα πισω απο το αλλο..αυτο που με απασχολει ειναι οτι ροχαλιζει πολυ απο βρεφος αλλα ειδικα τωρα αυτες τις εμδ.παρα ροχαλιζει πολυ..του καθαριζω την μυτι αλλα μυξες δεν βγαζει..αλλα η παιδιατρος επιμενει οτι ειναι βαθεια και θελει συνεχεια καθαρισμα κ οτριβιν ..δεν ξερω τι κανω ..σκεφτωμαι να τον παω σε ωρλ...παρα τις αντιρισεις τις παιδιατρου...θελω να ακουσω γνωμες και συμβουλες ..τι να κανω ..και αν ειναι να παω....η οχι...

4 ώρες πρίν, Aggeliki21 είπε:

Κοριτσια εχω ενα θεμα ..ο μικρος 20 μηνων εχει θεμα.με το αυτι του το δεξι συνεχεια παθενει οτιτιδα και μπουκομα ..οσοι παιδιατροι τον ειδαν λενε δν ειναι τιποτα..απλα αυτο που με απασχολη τωρα ειναι οτι εδω και 3 εμδ.ειναι κοκκινο εχει τα λαιμα τ .και βγαζει ολα τα δοντια μαζι το ενα πισω απο το αλλο..αυτο που με απασχολει ειναι οτι ροχαλιζει πολυ απο βρεφος αλλα ειδικα τωρα αυτες τις εμδ.παρα ροχαλιζει πολυ..του καθαριζω την μυτι αλλα μυξες δεν βγαζει..αλλα η παιδιατρος επιμενει οτι ειναι βαθεια και θελει συνεχεια καθαρισμα κ οτριβιν ..δεν ξερω τι κανω ..σκεφτωμαι να τον παω σε ωρλ...παρα τις αντιρισεις τις παιδιατρου...θελω να ακουσω γνωμες και συμβουλες ..τι να κανω ..και αν ειναι να παω....η οχι...

Ελπίζω να μην εννοείς συνέχεια Otrivin γιατι από τη μία κάνει από μόνο του ρινίτιδα σε παρατεταμένη χρήση και από την άλλη θα αρχίσει το παιδί να αιμορραγεί από τη μύτη. Δε λέω, πολύ βολικό φάρμακο, αλλά για να βάλεις 2-3 σταγόνες τη μέρα, για 4-5 μέρες το πολύ.

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, ΑΡΓΚ είπε:

Ελπίζω να μην εννοείς συνέχεια Otrivin γιατι από τη μία κάνει από μόνο του ρινίτιδα σε παρατεταμένη χρήση και από την άλλη θα αρχίσει το παιδί να αιμορραγεί από τη μύτη. Δε λέω, πολύ βολικό φάρμακο, αλλά για να βάλεις 2-3 σταγόνες τη μέρα, για 4-5 μέρες το πολύ.

Δυστηχως σχεδον παρατεταμενα ...τελικα δν αντεξα και πηγα σε ωρλ...και μ ειπε οτι εχει κρεατακια και οτι εχει υγρο το ενα αυτι και αυτη την στιγμη δεν ακουει 30% μου εδωσε κατι σταγονες για μια εμδ.και αμα δει διαφορα θα συνεχισουμε.ετσι αλλιως θα κανουμε αφαιρεση ..αλλα αυτο που με παρεξενευεσε ηταν οτι δεν βαζουμε σταγονες στο αυτι γτ μπορει να γινει χειροτερα ..αλλα επισης  οτι 3ι η παιδιατροι πουειδαν το παιδι ελεγαν να μην παω σε ωρλ.....τι να πω ...

πρίν από 3 λεπτά , Aggeliki21 είπε:

Δυστηχως σχεδον παρατεταμενα ...τελικα δν αντεξα και πηγα σε ωρλ...και μ ειπε οτι εχει κρεατακια και οτι εχει υγρο το ενα αυτι και αυτη την στιγμη δεν ακουει 30% μου εδωσε κατι σταγονες για μια εμδ.και αμα δει διαφορα θα συνεχισουμε.ετσι αλλιως θα κανουμε αφαιρεση ..αλλα αυτο που με παρεξενευεσε ηταν οτι δεν βαζουμε σταγονες στο αυτι γτ μπορει να γινει χειροτερα ..αλλα επισης  οτι 3ι η παιδιατροι πουειδαν το παιδι ελεγαν να μην παω σε ωρλ.....τι να πω ...

Αυτο που ξερω ειναι πως παιδι κατω των 8 ετων οταν ροχαλιζει εχει κρεατακια που πρεπει να βγουν, αυτο μου το ειχε πει Καθηγητης ΩΡΛ.

πρίν από 15 λεπτά , CMES είπε:

Αυτο που ξερω ειναι πως παιδι κατω των 8 ετων οταν ροχαλιζει εχει κρεατακια που πρεπει να βγουν, αυτο μου το ειχε πει Καθηγητης ΩΡΛ.

Αυτο μ ειπε και εμενα οτι πρεπει να βγουν αλλα λογο ηλικιας οτι ειναι μικρος θα το προσπαθησουμε πιο μετα ..αλλα επισης μ ειπε οτι μαλλον λογικα ειναι κληρονομικο γτ ροχαλιζι απο νεογνο...γτ ο μπαμπας τ ροχαλιζει και πολυ μαλιστα.....

• 6 months later...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Καλος ωρλ κος Κουδουμνακης στο ψυχικο, πρωην δ/ντησ παιδων , χειρουργεί στο ιατρικο. κοστος επισκεψης 40 ευρω. τελικα δεν χρειαστηκε να κανουμε επεμβαση...ολα καλα

• 1 χρόνο μετά...

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε έναν καλό ωτορινολαρυγγολογο για παιδιά στην Αθήνα... Ενδιαφέρομαι για το παιδί μου που είναι 3 ετών και έχει κρεατακια και αμυγδαλές υπερτροφικες, ροχαλίζει αι ορισμένες φορές κάνει κ απνοιες! Σας ευχαριστώ εκ των προτερων

• 1 month later...

Κορίτσια με έχει φάει το άγχος! Εδω και ένα μήνα έχω διαπιστώσει κερί στο ένα αυτί του μικρού τόσο που φρασει τον πόρο. Ή παιδίατρος που το είδε (τότε ήταν περισσότερο ανοιχτό) είπε πως το τύμπανο ήταν εντάξει και το κερί είναι πολύ εξωτερικά και με σταγόνες unisept otic θα φύγει! Δεν φεύγει όμως, παρότι το παιδί δεν δειχνει να ενοχλείται, και σκέφτομαι να επισκεφτουμε ωρλ.

Αναρωτιέμαι λοιπόν τριών ετών θα μπορέσει να συνεργαστει? Στην παιδίατρο κάθε φορά ουρλιάζει. Γράφω περισσότερο για να δω τις  εμπειρίες των παιδιών σας με ωρλ και να πάρω δύναμη, γιατί ο άνδρας μου δεν είναι υπέρ των παρεμβασεων στα αυτιά λόγο δικής του ευαισθησίας και έχω μπερδευτεί! 

Just now, Mama_Anesti_ είπε:

Κορίτσια με έχει φάει το άγχος! Εδω και ένα μήνα έχω διαπιστώσει κερί στο ένα αυτί του μικρού τόσο που φρασει τον πόρο. Ή παιδίατρος που το είδε (τότε ήταν περισσότερο ανοιχτό) είπε πως το τύμπανο ήταν εντάξει και το κερί είναι πολύ εξωτερικά και με σταγόνες unisept otic θα φύγει! Δεν φεύγει όμως, παρότι το παιδί δεν δειχνει να ενοχλείται, και σκέφτομαι να επισκεφτουμε ωρλ.

Αναρωτιέμαι λοιπόν τριών ετών θα μπορέσει να συνεργαστει? Στην παιδίατρο κάθε φορά ουρλιάζει. Γράφω περισσότερο για να δω τις  εμπειρίες των παιδιών σας με ωρλ και να πάρω δύναμη, γιατί ο άνδρας μου δεν είναι υπέρ των παρεμβασεων στα αυτιά λόγο δικής του ευαισθησίας και έχω μπερδευτεί! 

Εμείς πάμε συχνά σε παιδο-ωρλ λόγω αυξημένης κυψελίδας που δεν επιτρέπει την εξέταση του αυτιού από την παιδίατρο αλλά κ συχνων ωτιτιδων. Εχει πάρα πολύ καλη προσεγγιση, η κόρη μου, που κλαίει από το ασανσέρ της παιδιάτρου κ σταματάει όταν γυρίσουμε σπίτι, πριν τις γιορτές που την επισκεφθηκαμε ξανα της είπε τα κάλαντα, δέχτηκε να την πάρει αγκαλιά κ της έδωσε κ φιλι:rolleyes:. Αν θέλεις πληροφορίες πες μου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...