Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπαμπάδες του Parents.org.gr

administrator

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 456
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θοδωρής ετών 31 και μπαμπάς μιας θεάς 9 μηνών την οποία τώρα εχω αγκαλιά. Η καλύτερη σχέχη που έιχα και θα έχω με γυναίκα λέμε. Ερωτας μοναδικός και αληθινός και ανιδιοτελής(απο μέρους μου γιατί η μικρή όλο δωράκια παίρνει χεχε).

• 3 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κι από εμένα!

Είμαι 45 χρονών και μόλις 14 μηνών κοριτσομπαμπάς!

Είμαι λίγο μπερδεμένος ακόμα αλλά οκ, μάλλον δεν πρόκειται ποτέ να ξεμπερδευτώ τελείως. Είναι στο... αίμα μου απ' ότι έχω καταλάβει!:roll:

Είναι το 1ο μου post στο forum!

Καλώς σας βρήκα λοιπόν!:-D

"... So, so you think you can tell, Heaven from Hell..."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ur9hp2.png

Γεια σας κι από εμένα!

Είμαι 45 χρονών και μόλις 14 μηνών κοριτσομπαμπάς!

Είμαι λίγο μπερδεμένος ακόμα αλλά οκ, μάλλον δεν πρόκειται ποτέ να ξεμπερδευτώ τελείως. Είναι στο... αίμα μου απ' ότι έχω καταλάβει!:roll:

Είναι το 1ο μου post στο forum!

Καλώς σας βρήκα λοιπόν!:-D

Επειδή όταν έκανα τα πρώτα μου παιδιά ήμουνα τρισευτυχισμένος, αλλά μόλις έγινα κοριτσομπαμπάς, είδα τον ήλιο να ανατέλλει την νύχτα (!)...σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Αν είναι μόνο 14 μηνών σου δηλώνω μετά βεβαιότητας ότι τα καλύτερα δεν τα έχεις ζήσει ακόμα (εμένα είναι 3,5...)

Καλώς ήλθατε "συνάδελφοι" μπαμπάδες!

Καλό Κουράγιο!!!

Διαφημίσεις

... σου δηλώνω μετά βεβαιότητας ότι τα καλύτερα δεν τα έχεις ζήσει ακόμα...
Ναι, η αλήθεια είναι ότι το ακούω αρκετές φορές και φυσικά πάντα με κάνει να έχω την «αγωνία» να το βιώσω!:-P

Εννοείται πως, και από μόνο του αυτό, είναι αρκετό για να ανατροφοδοτεί το κουράγιο μου που σίγουρα μου χρειάζεται, ιδιαίτερα έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα στη χώρα μας (και όχι μόνο στη χώρα μας βέβαια).:|

Καλά να είσαι!;)

"... So, so you think you can tell, Heaven from Hell..."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ur9hp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα και απο μένα και καλώς ήρθα στον υπέροχο κόσμο σας,

ειμαι 38 ετών και έχω ένα κοριτσάκι 2,5 χρονών.

Ένα πράγμα θα σας πω με πολύ αγάπη...

Η ζωή μου ξεκίνησε πριν απο 2,5 χρόνια :):):)

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ..ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΛΟΓΙΑ??? ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΓΟΡΙΑ..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ Κ ΕΝΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ 8 ΜΗΝΩΝ) ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ' ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...

γεια σας και απο μενα,ειμαι ο παναγιωτης 34 ετων και πατερας μιας κουκλαρας 4 ετων και ενος μπεμπουρα 18 μηνων.

ειναι η τριτη φορα νομιζω που μπηκα στο φορουμ για πληροφοριες και θεωρησα οτι αυτη την φορα πρεπει να γινω και μελος του,ωστε να προσφερω και εγω αν μπορω τις οποιες γνωσεις ή ιδεες και γνωμες.

θα τα λεμε πιο τακτικα τωρα λοιπον.

καλως με βρηκατε γιατι εγω σας εχω βρει απο καιρο.

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Χαζομπαμπάδες και χαζομαμάδες σας εύχομαι χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

Αργύρης 40 ετών και τρελαμένος με τα δίδυμα παλικάρια μου 14μηνών.

Συνάδερφοι μπαμπάδες, ο θεος να μας έχει καλά (πριν μας αποτρελάνουν τα διαολάκια μας) για να τα χαιρόμαστε, να τα αγαπάμε και να τους προσφέρουμε τα καλύτερα εφόδια στη ζωή τους.

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κι από μένα,

είμαι ο Μάριος (37), προς το παρόν 3τεκνος και περιμένω το 4ο (κορίτσι και αυτό) τον Απρίλιο......

Τα 3 λοιπόν (2 κορίτσια & 1 άντρακλας) είναι:

1) Αλεξάνδρα = 9 ετών

2) Χαρά-Δήμητρα = 33 μηνών

3) Χαράλαμπος = 15 μηνών

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 1 month later...

Ειμαι ο Χρήστος, 28 χρονων, πατερας με μιας κορακλας 9 μηνων, που εχει αρχισει και μπουσουλαει και σκαρφαλωνει και και και....και τρελαινομαστε ολοι οικογενειακως!!! Καλη συνεχεια συναγωνιστες και παντα υγεια και ευτυχια στα παιδια μας!

Καλησπέρα κι από μένα,

είμαι ο Μάριος (37), προς το παρόν 3τεκνος και περιμένω το 4ο (κορίτσι και αυτό) τον Απρίλιο......

Τα 3 λοιπόν (2 κορίτσια & 1 άντρακλας) είναι:

1) Αλεξάνδρα = 9 ετών

2) Χαρά-Δήμητρα = 33 μηνών

3) Χαράλαμπος = 15 μηνών

Καλημέρα,

από σήμερα τα ξημερώματα, πολύτεκνος μιας και η γυναίκα μου έφερε στον κόσμο το 4ο παιδί μας, κοριτσάκι κι αυτό....

• 2 months later...
  • 3 εβδομάδες μετά...

ρε παιδια να ρωτήσω κάτι σημαντικό ;;;; απο τα πεθερικά πως γλυτώνετε, δεν μας αφήνουν ήσυχους, όλο θέλουν να είναι δίπλα στο εγγονάκι, δεν λέω καλά κάνουν, αλλά παραπάει η ιστορία !!!

• Δημιουργία νέου...