Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΗΩΣΙΝΟΦΙΛΙΚΗ ΟΙΣΟΦΑΓΙΤΙΔΑ-ΓΑΣΤΡΙΤΙΔΑ


Recommended Posts

Γεια σας σε όλους! Θα ήθελα συντομα να περιγράψω τη περιπετειά μας.Η μπέμπα μας είναι 9 μηνών και όλα ξεκίνησαν όταν ήταν 55 ημερών όταν είδαμε λίγο αίμα στα κακά της!Τη θήλαζα αποκλειστικά, η παιδίατρος μου είπε πως είναι αλλεργία, έτσι έκοψα σταδιακά γαλακτομικά και πολλά άλλα από τη διατροφή μου, μέχρι 4 μηνών το μωρό θήλαζε αποκλειστικά αλλά το λίγο αιματάκι συνεχιζόταν έτσι 2 γαστρεντερολόγοι μου έκοψαν το θηλασμό και ξικινήσαμε almiron pepti!Το γάλα αυτό το πείραξε έκανε λίγους εμετούς και πολύ δυσκοιλιότητα, το αίμα σταμάτησε!Ξεκινήσαμε ΝΕΟCATE μετά από 2 εβδομάδες!Το μωρό όμως άρχισε να μειώνει πολύ τη ποσότητα του γάλατος που έπινε,άρχισε στα 80 ml να πετάει το μπουκάλι και να κλάιει!Ξεκινήσαμε epadoren αλλά καμία βελτίωση και καταλήξαμε στο laprazol που το πέρνουμε ακόμα!Επίσης να επισημάνω πως κάθε φορά που πηγαίναμε να προσθέσουμε κάποια τροφή ρύζι,λαχανικά κτλ το μωρο χειροτέρευε!Είπαμε δεν πάει άλλο και κάναμε όταν ήταν 8 μηνών γαστροσκόπηση!!!!!!!Το αποτέλεσμα ηωσινοφιλική οισοφαγίτιδα-γαστρίτιδα 2ου βαθμού!Αυτή τη στιγμή το παιδί πίνει μόνο neocate με laprazol και όλα αυτά μόνο στον ύπνο της γιατί έχει φοβηθεί το μπουκάλι από το πόνο!Περνάμε ένα μαρτύριο κάθε 2 ώρες τη κοιμίζω για να τη ταίσω γιατί πίνει γύρω στα 80 ml τη φορά!γνωρίζεται κάτι ανάλογο?

Link to comment
Share on other sites

  • 10 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις


roumpi μετα απο τοσα χρονια θα ηθελα να μαθω πως εχει εξελιχθει το παιδακι σου. Ειμαι κι εγω μητερα βρεφους 9 μηνων και αντιμετωπιζουμε παρομοια προβληματα 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...
On 9/8/2019 at 2:37 ΠΜ, Μαρνιφ είπε:

roumpi μετα απο τοσα χρονια θα ηθελα να μαθω πως εχει εξελιχθει το παιδακι σου. Ειμαι κι εγω μητερα βρεφους 9 μηνων και αντιμετωπιζουμε παρομοια προβληματα 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 2 χρόνια μετά...

καλημέρα, έχω και εγώ έναν γιο 3 χρονών που διαγνώστηκε πέρυσι με ηωσινοφιλική οισοφαγίτιδα. μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως εξελίχθηκε η ασθένεια του παιδιού σου.

τι θεραπέιες ακολούθησε; τι τον βοήθησε πραγματικά;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...