Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πλαστική / Αυξητική στήθους

mimika

Recommended Posts

παντως εμενα μονο τα κιλα με ενοχλουσανε , πριν την εγκυμοσυνγ ειχα βαλει κιλα και ελεγα να τα χασω αλλα εμεινα εγκυος , ξεκινησα με ψηλα κιλα , 73 και εφτασα τη μερα της γεννας 97 (απαπαπαππα) , τωρα ειμαι 65 κιλακια και παλι νοιοθω οτι θα θελα να χασω αλλα 3-4 , μετα την 2η γεννα πλεοβν , το ευχαριστο ειναι οτι σιχαινομαι τα παντα και δεν τροω , οτι τροω μνε το ζορι . Τεσπα , το στηθος μου παντα ηταν ενα μαυρο χαλι , αλλα δεν μπορω να πω οτι με πειραζε ιδιαιτερα μιας και δεν το ειχα συνηθησει ποτε να ειναι στητο και τελειο . Μετα τη γεννα ειχε μεγαλωσει υπερβολικαααααα αλλα τελικα επεστρεψε στα κανονικα μεγεθη περιπου 12 μηνες μετα οπως ειπε και η αγλαια . Αμα σε ενοχλει βρε παιδι μου και ειχες συνηθησει μια πιο ωραια εικονα καντο , ομως σκεψου μηπως να περιμενες να κανεις πρωτα 2ο παιδακι (αμα θελεις να κανεις ) και μετα να περιποιηθεις οπως θελεις το κορμι σου , για τα κιλα πηγαινε σε διαιτολογο , εγω ετσι τα εχασα και εμαθα να τροω υγιεινα και ωραια

Διαφημίσεις

Και εμένα κάποιες φορές μου έχει περάσει το θέμα της πλαστικής από του μυαλό, αλλά το ζητημα έχει αρκετές αρνητικές πλευρές. Καταρχήν υπάρχει το θέμα της ναρκωσης, επειτα δεν ξέρεις ποιο θα είναι το τελικό αποτελεσμα γιατι ναι μεν στις σελίδες τους οι γιατροι εχουν φωτογραφίες επιτυχημένων επεμβάσεων, εγω όμως στις μεσημεριανές εκπομπές βλέπω πολλές αποτυχημένες και εγχώριους "διασημους" που μου θυμίζουν εντονα τον Michael Jackson (και φανταζομαι οτι τα ατομα αυτά πηγαίνουν στους κορυφαιoυς πλαστικούς της χώρας).

Eπίσης ειναι το οικονομικό κομμάτι-οι πλαστικές ειναι αρκετά ακριβές και μάλλον προτιμώ περισσότερο να δω το Ταζ-Μαχαλ.

Είναι ωραίο να έχεις στήθως 18 χρονης, αλλά από την άλλη υπάρχουν τόσα ωραία και θαυματουργά εσώρουχα, που εχουν ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα και γλιτώνεις τις ουλές

Αν όμως μία πλαστική βοηθήσει την την ψυχολογία μιας γυναίκας, τοτε νομιζω οτι αξιζει να την κανει

Και εμένα κάποιες φορές μου έχει περάσει το θέμα της πλαστικής από του μυαλό, αλλά το ζητημα έχει αρκετές αρνητικές πλευρές. Καταρχήν υπάρχει το θέμα της ναρκωσης, επειτα δεν ξέρεις ποιο θα είναι το τελικό αποτελεσμα γιατι ναι μεν στις σελίδες τους οι γιατροι εχουν φωτογραφίες επιτυχημένων επεμβάσεων, εγω όμως στις μεσημεριανές εκπομπές βλέπω πολλές αποτυχημένες και εγχώριους "διασημους" που μου θυμίζουν εντονα τον Michael Jackson (και φανταζομαι οτι τα ατομα αυτά πηγαίνουν στους κορυφαιoυς πλαστικούς της χώρας).

Eπίσης ειναι το οικονομικό κομμάτι-οι πλαστικές ειναι αρκετά ακριβές και μάλλον προτιμώ περισσότερο να δω το Ταζ-Μαχαλ.

Είναι ωραίο να έχεις στήθως 18 χρονης, αλλά από την άλλη υπάρχουν τόσα ωραία και θαυματουργά εσώρουχα, που εχουν ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα και γλιτώνεις τις ουλές

Αν όμως μία πλαστική βοηθήσει την την ψυχολογία μιας γυναίκας, τοτε νομιζω οτι αξιζει να την κανει

πιστευω οτι ειναι πολυ συμαντικο η επιλογη γιατρου....

ο γιατρος που εχω αποφασησει να παω ειναι γνωστος μου 10χρονια :wink:

εχω δει ζωντανα τις δουλειες του και οχι σε φωτο

και τον λατρεψα οταν σε μια κριση ηλικιας στα 17μου ηθελα

πλαστικη μυτης και μου πε "εγω δεν σου κανω,γιατι δεν χρειαζεσαι"

ποιος πλαστικος θα λεγε οχι σε 3.000 :wink:

το θεμα Michael Jackson ειναι μεγαλο,δεν γινεσαι ετσι με μια πλαστικη

αλλα με πολλες :wink:

οσο για τα εσωρουχα......μια χαρα οταν τα βγαζεις ομως?

μην νομισεις οτι σου αντιλεγω η κατι τετοιο,

τις ανυσηχειες μου λεω για να δω τι θα κανω τελικα :D

• 2 εβδομάδες μετά...

Θα συμφωνησω με τη Βικυ και θα προσθεσω οτι ειδικα το καλοκαιρι δυστυχως για εμας με μεγαλο και πεσμενο στηθος, υπαρχουν καποια ρουχα απαγορευτικα και τελικα τα σουτιεν δεν κανουν και τοοοοσο μεγαλα θαυματα.

Επισης αν στα 27-30 εχουμε πεσμενο στηθος στα 50 τι θα εχει μεινει??????

Θα το ψαχνουμε στα γονατα????

ετσι ειναι οπως το λες ασχετα αμα δεν με ενοχλει εμενα , ομως περαν της πλαστικης , υπαρχει και ο φυσικος τροπος ανορθωσης και εννοω φυσικα τη γυμναστικη :)ωραιο στηθος κανεις , ωραιο κολο , ωραια μπουτια , εξαφανιζει σωσιβια κτλ κτλ και δεν εχεις τπτ απο ολα αυτα ουτε στα 50 αλλα εμενα τουλαχιστον ειναι βαρης ακομα ο κωλος μου για γυμναστηρια , ισως οταν μεγαλωσουνε λιγο τα παιδια .

Διαφημίσεις

αχ!!!!!

οση γυμναστικη και να κανεις το στηθος δεν ξαναρχεται στην θεση του :wink:

η γυμναστικη στο θεμα στηθος βοηθαει οταν εχεις ενα καλο στηθος να το διατηρησεις,αν γινει το κακο......μονο πλαστικος.

εμενα βρε κοριτσια το προβλημα μου ειναι η ολικη ναρκωση

δεν φοβαμαι τα χειρουργια αιματα και τα σχετικα

στην καισαρικη ζηταγα να βλεπω....

τορα ειμαι σε φαση διαιτας με το που χασω τα κιλα ραντεβου στον πλαστικο να μου πει την γνωμη του.......

• 1 χρόνο μετά...
πιστευω οτι ειναι πολυ συμαντικο η επιλογη γιατρου....

ο γιατρος που εχω αποφασησει να παω ειναι γνωστος μου 10χρονια :wink:

εχω δει ζωντανα τις δουλειες του και οχι σε φωτο

και τον λατρεψα οταν σε μια κριση ηλικιας στα 17μου ηθελα

πλαστικη μυτης και μου πε "εγω δεν σου κανω,γιατι δεν χρειαζεσαι"

ποιος πλαστικος θα λεγε οχι σε 3.000 :wink:

το θεμα Michael Jackson ειναι μεγαλο,δεν γινεσαι ετσι με μια πλαστικη

αλλα με πολλες :wink:

οσο για τα εσωρουχα......μια χαρα οταν τα βγαζεις ομως?

μην νομισεις οτι σου αντιλεγω η κατι τετοιο,

τις ανυσηχειες μου λεω για να δω τι θα κανω τελικα :D

Συμφωνώ απόλυτα βίκυ!Κοριτσια έχω αποφασίσει να κάνω και εγώ αυξητική στήθους!!Εχει να κανει καθαρά με ψυχολογικό πρόβλημα!!Κανένα από τα αγόρια μου δεν μου είπε ποτέ τιποτα για το στήθος,εχει να κάνει με εμένα την ίδια!!Το θέλω πολύ απο τα 16 μου που δεν μεγάλωνε το στήθος μου φυσιολογικά!!Είναι πάρα πολύ μικρό...το πιο μικρό σουτιέν της αγοράς φοράω(και ούτε αυτό μου κάνει καλα) και με επηρεάζει πάρα πολύ!Ετσι στα 22 μετά από πολυ καιρό σκέψης άρχισα να το ψάχνω για να βρω καλό γιατρό!!Αν και φοβάμαι τα χειρουργία...γιατί ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί να μπώ ποτε θέλω πολύ να το διορθώσω το πρόβλημα αυτό !!!:|:-|

μήπως να σας δώσω λίγο από το δικό μου μπας και μικρύνει? πριν την εγκυμοσύνη φόραγα σουτιέν 90Ε, κατά τη διάρκεια δεν σας γράφω γιατί θα τρομάξετε, και τώρα έχουμε πάει στο 95 Ε. Μιλάμε για πολύ πράγμα.... αν βάλετε και δύο εγκυμοσύνες και τα φούσκωσε-ξεφούσκωσε των ορμονών φανταστείτε που έχει φτάσει και αυτό το δόλιο.:-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ειναι κατι που θα εκανα εγω ,εχω μεσαιο μεγεθος αλλα δεν ειναι και τα πιο στητα του κοσμου ομως δεν με πολυ νοιαζει ,βεβαια δεν κατακρινω καμια γυναικα που θελει να το κανει , ισα ισα το υποστηριζω κιολας , γενικως φοβαμαι πολυ τα χειρουργεια και τα νοσοκομεια ωστε για λογο που δεν εχει σχεση με την υγεια δεν θα εβαζα τον εαυτο μου σε τετοια διαδικασια .Ο μονος λογος που θα εκανα πλαστικη στηθους θα ητανε μετα απο επεμβαση για καρκινο (χτυπα ξηλο) στηθους .

• 2 months later...
Δεν υπάρχουν παρενέργειες, κάντο αν σε κάνει να νιώθεις άσχημα και σε επηρεάζει ψυχολογικά.

Μπορείς ακόμα και να θηλάσεις χωρίς κανένα πρόβλημα μετά από πλαστική στήθους. :wink:

ειμαστε σιγουροι γι'αυτο??? δηλαδή αν κάνουμε και άλλο νινάκι δεν θα υπάρξει πάλι πρόβλημα???

εμένα 2 1/5 νούμερα μεγάλωσε και από εκέι που βλέπαμε τα σύννεφα τώρα βλέπουμε δάπεδο :΄(

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως που δεν έχω κάνει παιδιά ακόμη έκανα αφαίρεση στήθους. Εγώ κορίτσια φορούσα το 100F. Φαντάζεστε να έμενα έγκυος που θα έφτανε?

Οταν πήγα στο γιατρό μου, μου είπε πως όντως χρειαζόμουν την επέμβση. Την ονειρευόμουν χρόνια αυτή τη στιγμή γιατί το θέμα μου δεν ήταν μόνο αισθητικό. Με δυσκόλευε σε πολλά πράγματ όπως η αναπνοή, ο ύπνος, τα ρούχα, τα εσώρουχα, τα μαγιό... και φυσικά το μάτι όποιου με έβλεπε έπεφτε κατευθείαν εκεί και ένιωθα πάντα πολύ άβολα.

Ποτέ δεν μου άρεσε το στήθος που είχα.

Τώρα 6 μήνες μετά την επέμβαση είμαι μια χαρούλα και κατευχαριστημένη!!!! Φοράω πια το 90C και κάνω τούμπες απο τη χαρά μου.

Θα κάνω τα παιδάκια μου και μετά αν χρειαστεί θα πάω να το ξαναφτιάξω. Οσο για την επέμβαση, δεν πόνεσα καθόλου, δεν κατάλαβα τίποταν και ευχαρίστως θα την ξανάκανα.

Εχω ακούσει φίλες που την έκαναν και υπέφεραν. Δεν ξέρω αν είναι η αντοχή μου στον πόνο ή η λαχτάρα που είχα για το αποτέλεσμα αλλά δεν κατάλαβα τίποτα!!!!

sj3dp3.png

• 4 months later...

Καλημέρα! Είχα μία συζήτηση με μία φίλη και μαμά εχθές και μου έλεγε πόσο έχει επηρεάσει την ψυχολογία της η πτώση του στήθους της μετά τις γέννες και πως θέλει να κάνει κάτι γι'αυτό αλλά δεν ξέρει από που να πάρει πληροφορίες. Έχει καμία προσωπική εμπειρία? Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον κάνει και τρίτο παιδάκι, θα έχει πρόβλημα με το θηλασμό?

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

Δεν ξερω αλλα εχω δει οτι στις επεμβασεις κοβουν την ρωγα και την ξανατοποθετουν σε αλλο σημειο και την ραβουν, και βαζουν απο μεσα σιλικονη. Λογικα κοβοντας την ρωγα ή βαζοντας σιλικονη κοβεις την ικανοτητα μελλοντικου θηλασμου. Αλλα επιστημονας δεν ειμαι να ξερω. Απλα μου βγαζει νοημα. Εγω σιχενομαι το στηθος μου. Εχει πιασει πατο. Ηθελα πριν την εγκυμοσυνη να το κανω αυτο με την ανορθωση και λογω θηλασμου αποφασισα οχι. Μετα την εγκυμοσυνη λογω του οτι περασα μια ασχημη καισαρικη αποφασισα οτι χειρουργειο θα ξαναμπω μονο για αλλη εγκυμοσυνη ή αν απειλειται η ζωη μου. Και αφησα το στηθος ως εχει. Οποιανου του αρεσει αμαν πια.......πες της να το ψαξει καλα με τον θηλασμο παντως......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

• 3 months later...

Αν και έχουνε περάσει κάτι μήνες΄..

Μετά τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού , έκανα πλαστική στήθους για ανόρθωση.Εβαλα και σιλικόνη διότι η πτώση ήτανε δραματική (και πριν την εγκυμοσύνη τα ίδια χάλια)και μόνο με ανόρθωση θα ήτανε πολύ μικρό για τις αναλογίες μου.Επίσης το δέρμα μου είναι πολύ λεπτό και μου είπε η γιατρός ότι θα είναι μία επιλέον στήριξη.

Μετά από χρόνια έμεινα έγκυος, γέννησα και θήλασα κανονικότατα!!Και μάλιστα πολύ καλύτερα από την πρώτη φορά.Το πρώτο παιδάκι κατάφερα να το θηλάσω μόνο 4 μέρες,ένώ το δεύτερο 39 μέρες , κάτι που για μένα ήτανε καταπληκτικό.Και αν δεν λιγόστευε σιγά σιγά το γάλα μου θα τον συνέχιζα.

Βέβαια μετά τη δεύτερη γέννα και θηλασμό το στήθος μου χαλάρωσε λιγάκι και έκανα την δεύτερη επέμβαση μόνο και μόνο γιατί οι θηλές μου είχανε γίνει τεράστιες.Ακόμα και ο άντρας μου μου το είχε πει.

Πάντως είναι΄κάτι που δεν το έχω μετανιώσει.

Αυτή είναι η δική μου εμπειρία.

• 2 months later...

Σκεφτομαι κι εγω να κανω ανορθωση και ισως προσθετικη στηθους μετα το δευτερο παιδακι

μου, μαζι με την κοιλιοπλαστικη που θα κανω σιγουρα (η κοιλια μου ειναι σαν θριλερ κιολας

απο την πρωτη εγκυμοσηνη...) καπου ειδα οτι υπαρχει και μια μεθοδος μικρης ανορθωσης

που εχει πολυ λιγοτερες τομες μονο με μετακινηση θηλης νομιζω, χωρις την καθετη και αυτη

κατω απο το στηθως νομιζω λεγετε μιτοειδης τομη ή κατι τετοιο, εχει ακουσει καμια σας τιποτα?

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Κατι εκανα λαθος αλλα δεν μπορω να το αλλαξω... Ειμαι κ λιγο ασχετη αλλα πολυ καιρο μελος σε αυτο το forum. Παιδακι δεν εχω αλλα θα αποκτησω μια πανεμορφη βαφτισιμια.. Γι'αλλο λογο γραφω εδω ομως.. Η μητερα μου στα 44 της χρονια αποφασισε να κανει πλαστικη στηθους.. Ειναι πολυ μικρο σχεδον ανυπαρκτο (ευτυχως δεν το κληρωνομησα:D ) κ εννοειται οτι θελει να προσθεσει σιλικονη..Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιον γιατρο καλο αν γνωριζετε?? τι τιμες παιζουν? μετα απο ποσο χρονο επουλωνονται οι πληγες? κ γενικα οτι εμπειρια εχετε πανω στο θεμα.. δεν θελω να παει κ να παθει κατι ή να παει σε κανενα ασχετο κ να κοιταει η μια θηλη ανατολη κ η αλλη δυση:cool:.. ευχαριστω εκ των προτερων κ καλη χρονια φυσικα να εχουμε ολες-οι μας..

Στα 44της δεν εχει συμβιβαστει ακομα με το σωμα της? Κριμα ειναι .... μακαρι βεβεια να βρεις τις πληροφοριες που θελεις αλλα αν ηταν δικη μου μητερα δεν θα την παροτρυνα γιατι και η ηλικια παιζει ρολο για αλλα πραγματα

Οk, λοιπόν, τώρα καλά το έθεσες. Δυστυχώς δεν γνωρίζω πολλά πάνω σε αυτό το θέμα. Μια γνωστή μου έκανε πριν 6 περίπου μήνες, σε πολύ γνωστό πλαστικό, της κόστισε 5.500 ευρώ. Τώρα για το αποτέλεσμα τι να σου πω, μάλλον καλό θα το χαρακτήριζα αν και την κοπέλα δεν την είχα γνωρίσει πριν την επέμβαση άρα δεν έχω μέτρο σύγκρισης για το αποτέλεσμα. Πάντως δεν φαινόταν να έχει "πειραχτεί" στο στήθος, η ίδια μου το είπε σε μια αντίστοιχη συζήτηση περί πλαστικών επεμβάσεων.

O5X4p2.png 

απ οσο την θυμαμαι παντα ζηλευε (με την καλη εννοια) τα φυσιολογικα στηθη κ παντα χαιροταν που δεν πηρα απο εκεινη στο θεμα στηθος.. εγω παλι το βλεπω οτι το γεγονος οτι το αποφασισε τωρα κ οχι πιο πριν (γιατι απο τα 30 της κ μετα δεν μπορουσε να κανει αλλα παιδια),δειχνει οτι το εχει σκεφτει κ πραγματικα το θελει πολυ,γιατι λοιπον να μην το κανει? την στηριζει κ ο μπαμπας μου πολυ αλλα που να ξερει ο καημενος απο αυτα? τελοσ παντων ελπιζω να βρω αυτο που ψαχνω..

Οk, λοιπόν, τώρα καλά το έθεσες. Δυστυχώς δεν γνωρίζω πολλά πάνω σε αυτό το θέμα. Μια γνωστή μου έκανε πριν 6 περίπου μήνες, σε πολύ γνωστό πλαστικό, της κόστισε 5.500 ευρώ. Τώρα για το αποτέλεσμα τι να σου πω, μάλλον καλό θα το χαρακτήριζα αν και την κοπέλα δεν την είχα γνωρίσει πριν την επέμβαση άρα δεν έχω μέτρο σύγκρισης για το αποτέλεσμα. Πάντως δεν φαινόταν να έχει "πειραχτεί" στο στήθος, η ίδια μου το είπε σε μια αντίστοιχη συζήτηση περί πλαστικών επεμβάσεων.

ευχαριστημενη η κοπελα δηλαδη ε? ξερεις τι μοσχευμα ειχε βαλει? ποσο κρατησε η αναρρωση?? κ αν θες στειλε μου με πμ τ'ονομα του γιατρου της..

απ οσο την θυμαμαι παντα ζηλευε (με την καλη εννοια) τα φυσιολογικα στηθη κ παντα χαιροταν που δεν πηρα απο εκεινη στο θεμα στηθος.. εγω παλι το βλεπω οτι το γεγονος οτι το αποφασισε τωρα κ οχι πιο πριν (γιατι απο τα 30 της κ μετα δεν μπορουσε να κανει αλλα παιδια),δειχνει οτι το εχει σκεφτει κ πραγματικα το θελει πολυ,γιατι λοιπον να μην το κανει? την στηριζει κ ο μπαμπας μου πολυ αλλα που να ξερει ο καημενος απο αυτα? τελοσ παντων ελπιζω να βρω αυτο που ψαχνω..

Ε τοτε αφου το θελει τοσο πολυ ευχομαι να πανε ολα καλα και να αποκτησει ενα ομορφο και υγιες στηθος! :D

ευχαριστημενη η κοπελα δηλαδη ε? ξερεις τι μοσχευμα ειχε βαλει? ποσο κρατησε η αναρρωση?? κ αν θες στειλε μου με πμ τ'ονομα του γιατρου της..

Σου έστειλα πμ.

O5X4p2.png 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...