Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εμβόλια και ασφάλεια

aglaia

Recommended Posts

Μπραβο βρε Αρια....αυτο σκεφτομουν......αν πρεπει να δωσω πριν η μετα.....η φαρμακοποιος ειπε να δωσω ενα μετα κι ενα την αλλη μερα......επειδη ειναι καψουλες πρεπει να αδειασω το περιεχομενο σε νερο και να τον βαλω να το πιει......εχει σημασια ποση ωρα πριν και ποση μετα?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Συγνωμη που παρεμβαινω αλλα θα του δωσεις ομοιοπαθητικο χωρις να το δει γιατρος και να ξερει το ιστορικο του παιδιου;

Ειναι το ιδιο φαρμακο για ολα τα εμβολια;

Ρωταω γιατι για τους κολικους αλλα ειχε δωσει σε εμας και αλλο σε μια κοπελα απο εδω :roll:

Αν ειναι το ιδιο σορρυ για την παρεμβαση (σαν την πορδη κι εγω) :lol:

Σε μένα είχε πει μετά από κάθε εμβολιασμός (την επόμενη μέρα το πρωί) τα δύο που αναφέρω παραπάνω.

Αλλά, πιστεύω και το τονίζω εδώ ότι δεν πρέπει να δίνουμε φάρμακα χωρίς να τα συστήνει γιατρός για τον κάθε ασθενή.

το σιλικα προφανως ...για κυστες και τετοια ε? δνε ξερω ρωταω !!!

τεσπα

παιδια το εχουμε πει ,....δεν νομιζω δλδ καποια να παει να δωσει στο παιδι της οτι λαχει γιατι καπου το ακουσε!!! (νομιζω δλδ )

ειπαμε εμας ο γιατρος ....

διαβασαμε της αλληνης ο γιατρος της ...κλπ κλπ

ε αυτοι ξερουν τα παιδια ...εμεις εδω γραμματα διαβαζουμε !

τον παπαγιανοπουλο ομως ρε παιδι μου που δεν εχει φαρμακα και 0 συμπληρωματα γιατι δε τον δοκημαζει καμια ??? εστω και ιντερνετικα??διατροφη δηνει ο ανθρωπος!!!

:lol::lol::lol::lol:

υ.σ.

Ειναι το ιδιο φαρμακο για ολα τα εμβολια;

η θουγεια παντως ειναι στανταρακι απο οτι βλεπω! :lol:

Emeis δεν προλαβαιναμε να παμε σε ομοιοπαθητικο και πηρε το δικο της η φαρμακοποιος που γνωριζουμε και τον ρωτησε για μας.......και ειπε οτι χορηγουν τουγια......

Τεσπα...το καναμε το εμβολιο και ειναι το τελευταιο μας πλην της ιλαρας που ριξαμε ματς με την γιατρο γιατι δεν θελω να το κανω ακομα......μου πρηξε τα συκωτια σημερα κι εκνευριστηκα.........

Μου λεγε γιατι εκανα τα αλλα και δεν θελω αυτο κι αρχισε παλι τα τρομοκρατικα σεναρια..... :roll:

Καποια στιγμη αργοτερα κανουν λεει και το εμβολιο ηπατιτιδας Α.......τι λετε γι αυτο?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Διαφημίσεις

Αυτη κολλαει μεσω αιματος η η Β?

Γιατι οταν της ειπα αυτο που λες μου λεει οτι αν κοψει το χερακι του καπου μπορει να κολλησει απο καποιον!!!! Ημαρτον!!! :shock:

Ασε και με στεναχωρησε με αλλα.......το πουλακι λεει ειναι σφτιχτο κι αν δεν ανοιξει μεχρι το πασχα θα βαλει νυστερι.... :roll:

Εκτος τοπικ αυτο αλλα τα πηρα και τωρα διαβαζω το σχετικο τοπικ μπας και βγαλω ακρη.........μαμω τους παιδιατρους!!! :evil:

Δεν είμαι γιατρός αλλά γνωρίζω με σιγουριά ότι η ηπατίτιδα Α κολλάει και από τα τρόφιμα. Δεν είναι θανατηφόρα όπως η Β και η Γ αλλά προκαλεί αλλοιώσεις στο ήπαρ, πράγμα επικίνδυνο για το μέλλον. Σε ό,τι αφορά τη Β ξέρω ότι κολλάει και από τον ιδρώτα, δεν είναι ένα καθαρά σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Επίσης στις μέρες μας η ηπατίτιδα θερίζει, ανεξάρτητα που δε λέγεται ούτε συζητιέται πολύ προκειμένου να μην δημιουργηθεί πανικός.

Ασε και με στεναχωρησε με αλλα.......το πουλακι λεει ειναι σφτιχτο κι αν δεν ανοιξει μεχρι το πασχα θα βαλει νυστερι.... :roll:

Εκτος τοπικ αυτο αλλα τα πηρα και τωρα διαβαζω το σχετικο τοπικ μπας και βγαλω ακρη.........μαμω τους παιδιατρους!!! :evil:

Μην τυχόν την αφήσεις να αγγίξει το παιδί για κανένα λόγο!

Υπάρχουν ειδικοί που ξέρουν αν χρειάζεται να το κάνουν.

Δεν μου φαίνεται εντάξει... Πάρε οπωσδήποτε γνώμη ειδικού σε νοσοκομείο.

Μην τυχόν την αφήσεις να αγγίξει το παιδί για κανένα λόγο!

Υπάρχουν ειδικοί που ξέρουν αν χρειάζεται να το κάνουν.

Δεν μου φαίνεται εντάξει... Πάρε οπωσδήποτε γνώμη ειδικού σε νοσοκομείο.

Ναι vera, η ίδια θα βάλει νυστέρι;;;

Εγώ ξέρω ότι ο παιδίατρος αν δει κάτι σε στέλνει στο νοσοκομείο να πάρεις γνώμη παιδοχειρουργού και αν αυτός κρίνει ότι χρειάζεται, τότε η επέμβαση γίνεται στο νοσοκομείο και αν είναι μικρή και δεν χρειάζεται αναισθησία, στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου!

HXuSp2.pngaS46p2.png

Διαφημίσεις

Εννοείς ότι δεν κατεβαίνει κάτω το πετσάκι; Αν ναι, θα σου δώσω κάποια links για σχετικά άρθρα να διαβάσεις. Μην τους ακούς τι λένε...

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Έχω την αίσθηση ότι αν δει το παιδί μόνο χειρουργος, η τάση του είναι να κάνει επέμβαση, γιατί αυτό ξέρει να κάνει και αυτή είναι η δουλειά του. Ήταν ένας #%%^$$ στο Ιπποκράτειο με την ατάκα "αν δεν θέλατε χειρουργείο, γιατί ήρθατε σε μένα;" :shock: Θαρρείς και δεν μπορεί να αποφανθεί ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο, τον τρων τα χέρια να βάλει νυστέρι :evil:

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/01/29/what-really-causes-autism.aspx

Ενδιαφέρον άρθρο για τον αυτισμό. Αν διαβάσετε, δεν είναι μόνο τα εμβόλια που θα πρέπει να προσέξουμε...

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/01/29/what-really-causes-autism.aspx

Ενδιαφέρον άρθρο για τον αυτισμό. Αν διαβάσετε, δεν είναι μόνο τα εμβόλια που θα πρέπει να προσέξουμε...

Και αν νομίζετε ότι κάποιες από μας είμαστε εξτρεμίστριες, για διαβάστε και τα σχόλια των αμερικάνων από κάτω...

Συστήνω σε όλες να εγγραφούνε στο newsletter του Dr Mercola. Από τότε που το έκανα, άνοιξαν τα μάτια μου σε πολλά πράγματα. Δεν περιορίζω βέβαια τις γνώσεις μου σ' αυτό, αλλά θαυμάζω και σέβομαι τον Dr Mercola που έχει τα guts να τα βάζει ανοικτά μ' όλους αυτούς που θέλουν να μας παραπλανήσουν με σκοπό το χρηματικό τους κέρδος, π.χ. φαρμακοβιομηχανίες, εταιρείες καλλυντικών, κτλ.

Γεια σας κορίτσια,

από εχτές διαβάζω όλη την συνομιλία... μαζεύτηκε η δουλειά για την Δευτέρα.... :D

Αγλαία, Αρια, δρ.Ρο, σας ευχαριστώ για όλα όσα είπατε

Θα πάρω το βιβλίο του γιατρού Μερκόλα, αν είναι στα Ελληνικά, νομίζω αυτό είπατε.. Οσο για το mothering φαντάζομαι είναι μόνο στα αγγλικά ε ?

Αγγλικά ξέρω αλλά το επίπεδό μου δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε ιατρικές περιπτώσεις !!!!

Επικοινώνησα με μια ομοιοπαθητικό γιατρό που μου σύστησε η άρια, από Δευτέρα θα κανονίσω μια συνάντηση αν και με τόσο ψάξιμο μάλλον άρχισα να καταλαβαίνω τον ρόλο της ομοιοπαθητικής και σκοπεύω να την βάλω άμεσα στη ζωή του τσουρεκιού !!!

Η αλήθεια είναι πως όποιος ασχοληθεί το λιγότερο που κάνει ειναι να προβληματιστεί και να μην επιτρέψει να του φερθούν σαν καθυστερημένο.... όπως μου φέρθηκε εμένα η γιατρός μου.

Μετά από μαλώματα.. αρνείται να συζητήσει το θέμα mmr ...

να με χτυπάει συγκαταβατικά στην πλάτη "να το κάνουμε το mmr ε?" και φαντάζομαι σκέφτεται άντε κοπελίτσα μου μας τα έπρηξες που θες να έχεις και άποψη.....

Κάναμε το ροταϊό το εμβόλιο μετά από προτροπή της.. είναι και πως στο λένε...

το είχε αναφέρει ότι αυτό το εμβόλιο είναι καλό αλλά τα ταμεία δεν το γράφουν .. οπότε εσύ αποφασίζεις.. (και καλά αν μπορείς οικονομικά κάνε το καλύτερο για το παιδί σου ... αλλιώς...)

Το κάναμε, ούτε το σκέφτηκα 2η φορά...

Τον μικρό δεν τον θήλασα καθόλου, την επόμενη της γέννησης του μου τον πήραν και έμεινε στην εντατική 10 μέρες μετά από εγχείρηση βουβωνοκήλης και όρχι.

Αν ήξερα τότε τι ξέρω τώρα θα προτιμούσα να μείνω σπίτι να μαλάζω το στήθος μου μη χάσω το γάλα από το να είμαι δίπλα στο παιδί...

ή έστω ας το μάλαζα εκεί και σε όποιον άρεσε !!!!!!!!!

Από το νοσοκομείο μας δώσαν nestle και ήθελα να του το αλλάξω με βιολογικό αλλά είχαμε κωλικούς και με τρομοκράτησε η γιατρός ότι είναι ότι χειρότερο μπορώ να κάνω.. έτσι το αλλάξαμε στον χρόνο..

Του δίνω sunval αγελαδινό βιολογικό αλλά μετά από αυτά που γράφεται εδώ.. αναρρωτιέμαι και για αυτό..

μήπως κάποιο κατσικίσιο βιολογικό είναι η καλύτερη λύση ?

(γιατί γάιδαρο στην Ομόνοια.... δύσκολο μου κάνει..... )

Κρέμες φάγαμε για πολύ λίγο.. τις πρότεινε η γιατρός και χωρίς να της πω τίποτα βέβαια τις σταμάτησα και του ξεκίνησα διάφορα, σπανακόρυζο με βιολογικά και τέτοια σπιτικά... (καμιά συνταγή βρε κορίτσια?)

Εμβόλια έχουμε κάνει τα πάντα έως 14 μηνών.. μετά τσίνισα....

Τώρα είναι 18.

Στην αρχή είχε σημειώσει το mmr στο βιβλιάριό του να το κάνει στους 15 μήνες.

Την πρώτη φορά που το ανέφερα.. πήγε και διόρθωσε τους μήνες.. από 15 σε 14 μηνών!

Με τιμώρησε για το θράσσος μου ???????? :evil::evil::evil::evil:

Ακόμα το σκέφτομαι τι να κάνω...

μάλλον κανένα εμβόλιο μέχρι να πάει 3 που σκοπεύω να τον στείλω παιδικό... και πάλι βλέπουμε.. θα συνεχίσω να ενημερώνομαι..

Ο μικρός από εχτές έχει ένα βήχα βαρύ, δεν έχει πολύ όρεξη, και έχω και μια απορία για το πουλάκι του (που μου φαίνεται ότι κατεβάζοντας το σαν να είναι πιο σκούρο από τη μια πλευρά)... τι να κάνω ?

να πάρω την ΗΛΙΘΙΑ γιατρό μου να την ρωτήσω για αυτά ?

Άρια η ομοιοπαθητικός η συγκεκριμένη πάει σε σπίτια ? αν και μου είπε πως είναι πολύ πιεσμένη αυτή την εβδομάδα..

Ωραία η δουλειά της μανούλας.. υπέροχη και δύσκολη....

Εύχομαι σε όλες ένα υπέροχο σ/κ !!!! :D:D:D

Τότε δεν μπορείς να βασιστείς επάνω της...

Σορυ αλλά ίσως θα έπρεπε να μην αναλαμβάνει τόσο κόσμο ώστε να κάνει πιο ολοκληρωμένη δουλειά....

Στα δύσκολα μετά ποιον θα καλέσω ?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...