Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φτωχές απαντητριες, ωοληψια και επιτυχία εξωσωματικης.

Recommended Posts

πρίν από 29 λεπτά , Fotia είπε:

Σε ευχαριστω πολυ να σε ρωτησω κατι γτ το νευρικο μου συστημα θα καταρευσει με το site πρεπει σε καθε νεα σελιδα που θελω να μπω πχ στο καφε εξωσωματικης τωρα να ξανασυνδεθω;;;;;;δεν με αφηνει να κανω παραθεση μου λεει η δυνδεση η εγγραφη.εντωμεταξυ βαζω κωδ κ δ μ το δεχεται κ εχω αρχισει και εκνευριζομαι

Πρεπει να κάνεις νέα εγγραφή , μπορείς να χρησιμοποιησειςμτο ίδιο νικνειμ με το fotia  Εκτός κι αν κάποιος άλλος το έχει κατοχυρώσει ηδη

Μόλις μπεις και τα καταφέρεις θα σου κάνω παράθεση μια κοπέλα πουμόλις πριν μια εβδομαδα αποφασίσανε να πάνε με δανεικά και θα σε κατατοπισει, απλά ενημερωτικά σου λέω ότι έχουν παγώσει σχεδόν όλα τώρα με τον κορονοιο, κάποιες συνεχίζουν καταστολή και οωληψιες κάποιες άλλες θα ξεκινήσουν σε 1-2 μήνες είναι θέμα γιατρού και Κέντρου εξωσωματικής μαλλον

Υ.Γ. αν δεν δέχεται το νικνειμ σου σε περίπτωση που το έχει κάποιος άλλος  γράψε fotiaκαι Ημερομηνία πχ δίπλα  

KkgRp2.png

byzDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 278
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, didi&k είπε:

Πρεπει να κάνεις νέα εγγραφή , μπορείς να χρησιμοποιησειςμτο ίδιο νικνειμ με το fotia  Εκτός κι αν κάποιος άλλος το έχει κατοχυρώσει ηδη

Μόλις μπεις και τα καταφέρεις θα σου κάνω παράθεση μια κοπέλα πουμόλις πριν μια εβδομαδα αποφασίσανε να πάνε με δανεικά και θα σε κατατοπισει, απλά ενημερωτικά σου λέω ότι έχουν παγώσει σχεδόν όλα τώρα με τον κορονοιο, κάποιες συνεχίζουν καταστολή και οωληψιες κάποιες άλλες θα ξεκινήσουν σε 1-2 μήνες είναι θέμα γιατρού και Κέντρου εξωσωματικής μαλλον

Υ.Γ. αν δεν δέχεται το νικνειμ σου σε περίπτωση που το έχει κάποιος άλλος  γράψε fotiaκαι Ημερομηνία πχ δίπλα  

Πωπω δηλ σε νεο θεμα πρεπει να βαζεις κ νεο κωδικο ελεος.σε ευχαριστω παρα πολυ ναι το ξερω το φανταστηκα δηλ οτι θα παγωναν αφου διακοπηκαν ολα τα μικροχειρουργεια εγω περιμενω δοτρια αλλωστε ακομα περασε ο πρωτος μηνας.μου ειχαν πει ενα με δυο μηνες

Just now, Fotia είπε:

Πωπω δηλ σε νεο θεμα πρεπει να βαζεις κ νεο κωδικο ελεος.σε ευχαριστω παρα πολυ ναι το ξερω το φανταστηκα δηλ οτι θα παγωναν αφου διακοπηκαν ολα τα μικροχειρουργεια εγω περιμενω δοτρια αλλωστε ακομα περασε ο πρωτος μηνας.μου ειχαν πει ενα με δυο μηνες

Όχι σε κάθε θέμα νέο κωδικό

Αλλά άλλη εγγραφή στο parents.org

Κι άλλη εγγραφή στο parents.cafe

Μια φορά κανεις εγγραφή νικνειμ και κωδικό και μιλάς σε οποίο τοπικ θες     Είμαι σίγουρη ότι υπάρχει και τοπικ με δανεικά , θα σε κατατοπισουν οι κοπέλες στο τοπικ που είμαι εγώ γιατί είναι το πιο χοτ τοπικ υπαρχεινκαθημερινην συζήτηση  μεταξύ μας , μην αγχώνεσαι, όπως εκανες εδώ στο παρεντς ..οργκ. εγγραφη και μιλας σε οποιο τοπικ θες ετσι κι εκει , απλα θελει να είσαι εγγεγραμμένος για να μιλήσεις σε οποιοδήποτε τοπικ,

KkgRp2.png

byzDp2.png

Just now, didi&k είπε:

Όχι σε κάθε θέμα νέο κωδικό

Αλλά άλλη εγγραφή στο parents.org

Κι άλλη εγγραφή στο parents.cafe

Μια φορά κανεις εγγραφή νικνειμ και κωδικό και μιλάς σε οποίο τοπικ θες     Είμαι σίγουρη ότι υπάρχει και τοπικ με δανεικά , θα σε κατατοπισουν οι κοπέλες στο τοπικ που είμαι εγώ γιατί είναι το πιο χοτ τοπικ υπαρχεινκαθημερινην συζήτηση  μεταξύ μας , μην αγχώνεσαι, όπως εκανες εδώ στο παρεντς ..οργκ. εγγραφη και μιλας σε οποιο τοπικ θες ετσι κι εκει , απλα θελει να είσαι εγγεγραμμένος για να μιλήσεις σε οποιοδήποτε τοπικ,

Aπλα οταν βαζω το μειλ μου μου λεει χρησιμοποιειται απο αλλον χρηστη δηλ παλι εμενα χαχαχαχα

Just now, Fotia είπε:

Aπλα οταν βαζω το μειλ μου μου λεει χρησιμοποιειται απο αλλον χρηστη δηλ παλι εμενα χαχαχαχα

Μήπως έχεις κάνει εγράφη και δεν το θυμάσαι ;

Κοίτα εγώ είχα να μπω 7 χρόνια και είχα ξεχάσει τους κωδικούς μου αλλά θυμόμουν το νικνειμ και ζήτησα ανάκτηση κωδικών κάπου έχει ,ις επιλογή ξέχασα τον κωδικό μου και γράφεις το μέιλ σου και σου στέλνουν μέιλ με οδηγίες για νέο κωδικό

Στην ανάγκη Κάνε νέα εγγραφή με το μέιλ του συζύγου :mrgreen:

KkgRp2.png

byzDp2.png

Διαφημίσεις

On 6/3/2019 at 8:53 PM, puzzled said:

Nurse1985,

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας!  Θα σου πω λίγο για την δική μου εμπειρία:

Μπήκα στον χορό των εξωσωματικών λίγο πριν τα 40 μου, επειδή ήθελα να κάνω προεμφυτευτική διάγνωση για να απέφευγα ένα γονίδιο που έχω.  Είχα πάρει τις πληροφορίες μου απο κέντρο εξ/κης αρκετά χρόνια πριν αλλά δεν είμασταν έτοιμοι να αμέσως.  Από την αρχή της ενμέρωσης, με είχαν βάλει στο μακρύ πρωτόκολλο. 'Οταν τελικά το έκανα, μερικά χρόνια αργότερα κ σε άλλη ηλικία με άλλες ορμονολογικές τιμές, εννοείται ότι απέτυχα κ ο γιατρός τότε, από μεγάλο κέντρο, μου λέει: 'τί να σου κάνω, στην ηλικία σου? δεν είμαι Θεός..." Αλλάζω κέντρο κ γιατρό κ κάνω το βραχύ πρωτόκολλο. Ξέχασα να αναφέρω οτι η amh μου είχε φτάσει στο 23! Τζίφος κ εκεί - περίμενε 4-5 ωάρια ο γιατρός κ είχα 1!!!  Κάνω αρκετούς κύκλους τροποποιημένου φυσικού κ φυσικού κύκλου.... στην κατάψυξη τα ωάρια! Αφού έχουμε μαζέψει 8 ωάρια, χάνουμε τα 3 στην απόψυξη, γονιμοποιούνται τα 4,  φτάνουν τα 2 σε βλαστοκύστες 5ης κ 6ης μέρας. Μετά από 3-4 χαμένους μήνες γιατί δεν μπορούσα να φτιάξω ενδομήτριο με το cyclacur, έφτασα να παίρνω 9 την ημέρα(!), προχωράω σε εμβρυομεταφορά σε δικό μου ενδομήτριο αλλά δυστυχώς δεν προχώρησε..... 

Ξανά ψάξιμο εγώ για εναλλακτικές κ για τρόπους αντιμετώπισης της amh, όπου όλοι μου έλεγαν 'δεν γίνεται τίποτα' !

είχα ακούσει για το dhea κ παρότι οι απόψεις δεν είναι ίδιες, βρήκα γιατρό που το δίνει!  Αν κ μου είχε πει να κάνω μόνο αυτό, εγώ το συνδύασα με pro-creation κ coq10 κ μετά από περίπου 7 μήνες έμεινα έγκυος μόνη μου!!!  Πράγματι μου έριξε την amh κάτω απο 12!!! 

Τώρα είμαι 8 μηνών, με άριστη εγκυμοσύνη για την ηλικία μου, 42, δεν έκατσα στο κρεβάτι, οδηγώ κ δουλεύω κανονικά!  το dhea το σταμάτησα μόλις πήρα την θετική χοριακή, τις άλλες βιταμίνες τις συνεχίζω ακόμη με την σύμφωνη γνώμη του γιατρού μου.

Για ότι απορίες έχεις, είμαι εδώ κ για όποια άλλη κοπέλα θέλει να ρωτήσει.

Εύχομαι να βοήθησα κ να απάντησα, ήθελα πολύ καιρό να το μοιραστώ με τα κορίτσια της ομάδας.

καλή επιτυχία! 

Πόσο, μα πόσο ενθαρρυντικό αυτό!  Είμαι σε ίδια κατάσταση (38 χρόνων και ΑΜΗ 0,1 ng.). Σκέφτομαι για το DHEA. Σε ποιον γιατρο πηγές και στο έδωσε?

(Επίσης πόσα mg από coq10 έπαιρνες?) 

3 ώρες πρίν, didi&k είπε:

Μήπως έχεις κάνει εγράφη και δεν το θυμάσαι ;

Κοίτα εγώ είχα να μπω 7 χρόνια και είχα ξεχάσει τους κωδικούς μου αλλά θυμόμουν το νικνειμ και ζήτησα ανάκτηση κωδικών κάπου έχει ,ις επιλογή ξέχασα τον κωδικό μου και γράφεις το μέιλ σου και σου στέλνουν μέιλ με οδηγίες για νέο κωδικό

Στην ανάγκη Κάνε νέα εγγραφή με το μέιλ του συζύγου :mrgreen:

Το εχω σκεφτει και αυτο μαλλον με του συζυγου θα μπω γτ δυσκολευομαι

https://www.parentscafe.gr/forum/topic/19779-cafe-ivf-me-dorea-oarion/

Γειά σας αυτός είναι ο σύνδεσμος.

Μπορείτε να έχετε το ίδιο  εμαιλ για την εγγραφή και στις δύο ιστοσελίδες!

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

On 21/3/2020 at 12:47 ΜΜ, didi&k είπε:

@Nurse1985 πως ειστε κοριτσακι ? 

Γεια σας κορίτσια πως είστε? Είμαι στο σπίτι από την 20η Μαρτίου, έμεινα μια εβδομάδα στο νοσοκομείο. Ο τράχηλος είναι οκ όσο δεν κουραζομαι.Είμαι στην 33η εβδομάδα τώρα. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω μέχρι πότε θα αντέξω. Έχω βαρύνει πολύ δυσκολεύομαι να κάνω το οτιδήποτε χωρίς η κοιλιά να πετρωνει και οι νύχτες είναι αϋπνες, δεν βολεύομαι πουθενά, στο πλάι το ξεχνάω γιατί κοπανιουνται τα μωρά μέσα, οπότε ανάσκελα με μαξιλάρια και κοιμάμαι σχεδόν καθιστή αν μπορεί κανείς να το πει ύπνο. Έχω γίνει γκρινιάρα. Η προγραμματισμένη καισαρικη στις 38 εβδομάδες φαίνεται πολύ μακρινή! 

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Nurse1985 είπε:

Γεια σας κορίτσια πως είστε? Είμαι στο σπίτι από την 20η Μαρτίου, έμεινα μια εβδομάδα στο νοσοκομείο. Ο τράχηλος είναι οκ όσο δεν κουραζομαι.Είμαι στην 33η εβδομάδα τώρα. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω μέχρι πότε θα αντέξω. Έχω βαρύνει πολύ δυσκολεύομαι να κάνω το οτιδήποτε χωρίς η κοιλιά να πετρωνει και οι νύχτες είναι αϋπνες, δεν βολεύομαι πουθενά, στο πλάι το ξεχνάω γιατί κοπανιουνται τα μωρά μέσα, οπότε ανάσκελα με μαξιλάρια και κοιμάμαι σχεδόν καθιστή αν μπορεί κανείς να το πει ύπνο. Έχω γίνει γκρινιάρα. Η προγραμματισμένη καισαρικη στις 38 εβδομάδες φαίνεται πολύ μακρινή! 

Η δικη μου κοιλια πετρωνε απο τις 25 εβδομαδες.... Ο καρδιοτοκογραφος δεν εδειχνε συσπασεις αλλα καθε φορα που γινοταν πονουσα.... Τελικα μαλλον ηταν απο τις κλωτσιες που εριχνε το αντρακι μου γιατι γεννησα κανονικα.... Ολα θα πανε καλα μην ανησυχεις! Θα περασει ο καιρος

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια μου καλα!! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχετε! Γέννησα χτες 35 εβδομάδων στις 11:41 κ 11:42 δύο υπέροχα μωράκια 2300γρ και 1700 γρ!! Έρωτας με την πρώτη ματιά, κεραυνοβολος!! Δεν ξέρω αν υπάρχουν λέξεις να περιγράψω αυτό το συναίσθημα!!! :-D

Just now, Nurse1985 said:

Καλημέρα κορίτσια μου καλα!! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχετε! Γέννησα χτες 35 εβδομάδων στις 11:41 κ 11:42 δύο υπέροχα μωράκια 2300γρ και 1700 γρ!! Έρωτας με την πρώτη ματιά, κεραυνοβολος!! Δεν ξέρω αν υπάρχουν λέξεις να περιγράψω αυτό το συναίσθημα!!! :-D

Να σου ζήσουν κορίτσι!!!

Just now, Nurse1985 είπε:

vα σου ζησουv κοριτσι μου γερα κ ευτυχισμεvα !!! κ εσυ γερη κ δυvατη κ παvτα ετσι ευτυχισμεvη!!!! Καλη Avασταση!!!

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Nurse1985 είπε:

Υπέροχα νέα!!! Να σου ζήσουν τα μωράκια σου!!! Καλό Πάσχα!!!

On 16/4/2020 at 11:53 ΠΜ, Nurse1985 είπε:

Καλησπέρα και Καλή Μεγάλη εβδομάδα...να σού ζήσουν τα μικρουλια...να είστε πάντα ευτυχισμένοι

Να σου ζησουν τα μωρακια σου!!! Γερα καλοτυχα να ειναι κ με το καλο να γυρισετε στο σπιτι σας!! Ετοιμασου για μεγαλες στιγμες!! 

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!! Πάντα χαρές από εδώ και πέρα !!! Γερά και καλοτυχία να είναι :wub::wub:

KkgRp2.png

byzDp2.png

• 11 months later...

Καλημέρα σε όλες! Είμαι καινούργια στο forum και θα χαιρόμουν πολύ να ακούσω τις εμπειρίες σας, θεωρώ ότι μπορούμε η μια να βοηθήσει την άλλη πολύ. Είμαι στον κ.Σφακιανούδη, μετά απο 2 αποτυχημένες εμβρυομεταφορες στο Βασιλόπουλο, ο οποίος μου βρηκε απο την παλιά υστεροσκόπηση του Βασιλόπουλου ενδομητρίτιδα. Πηρα αντιβίωση για 1 μηνα, μετά υστεροσκόπηση που έδειξε ότι δεν είχε περάσει σημαντικά. Μετά 2 μήνες αντιβίωση απο το στόμα + κολπικές εγχύσεις και τώρα περιμένω τη Δευτέρα την υστεροσκόπηση και έχω πολλη αγωνία. Μου κάνει εντύπωση που ο Βασιλόπουλος δεν την είχε δει καν, αλλά ισως αυτό να απαντά την αποτυχία εξωσωματικής με 2 άριστες βλαστοκύστες 5ης ημερας ΑΑ. Έχει καμία σας ακούσει περιπτώσεις που τους βοήθησαν οι εγχύσεις και η θεραπεία που δίνει ο κ.Σφακιανούδης?? Επίσης είναι συνηθισμένο σε φυσικούς κύκλους να έχω δύο επιτυχίες και μετά 2 σερί αποτυχίες τους επόμενους μήνες. Γιατί η ηλικία μου (42) με γεννά με ανασφάλεια. ΑΜΗ 1,35 περίπου, ίσως έχει λίγο μειωθεί αλλά εκεί καπου ή 8 με την άλλη μέτρηση.

• 1 month later...

Καλησπέρα,

εκανα την 1η εξωσωματική πριν λίγο καιρό και δυστυχώς ήταν αποτυχημένη, έγινε εμβρυομεταφορα αλλά δεν είχα επίτευξη εγκυμοσύνης. Ήθελα να ρωτήσω μιας και είναι η 1η φορά που μπήκα στην διαδικασία, αν η συμπεριφορά του γιατρού μου είναι αναμενόμενη μετά την ενημέρωση της αποτυχημένης προσπάθειας. Αφού ανακοίνωσα το αρνητικό αποτέλεσμα δεν μου ζήτησε να πάω από το ιατρείο του και να συζητήσουμε. Απλά η γραμματέας του μου είπε πως όταν νιώσω και πάλι έτοιμη για την 2η προσπάθεια να τους ενημερώσω.

Αναρωτιεμαι, έτσι γίνεται; Δηλαδή δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ή έστω να μιλήσουμε για το plan b; Έτσι γίνεται απ’ όλους;

Εγω ζήτησα να τον δω για να μιλήσουμε και να λύσω και κάποιες απορίες.

On 7/4/2021 at 4:07 ΜΜ, veronica78 είπε:

Καλημέρα σε όλες! Είμαι καινούργια στο forum και θα χαιρόμουν πολύ να ακούσω τις εμπειρίες σας, θεωρώ ότι μπορούμε η μια να βοηθήσει την άλλη πολύ. Είμαι στον κ.Σφακιανούδη, μετά απο 2 αποτυχημένες εμβρυομεταφορες στο Βασιλόπουλο, ο οποίος μου βρηκε απο την παλιά υστεροσκόπηση του Βασιλόπουλου ενδομητρίτιδα. Πηρα αντιβίωση για 1 μηνα, μετά υστεροσκόπηση που έδειξε ότι δεν είχε περάσει σημαντικά. Μετά 2 μήνες αντιβίωση απο το στόμα + κολπικές εγχύσεις και τώρα περιμένω τη Δευτέρα την υστεροσκόπηση και έχω πολλη αγωνία. Μου κάνει εντύπωση που ο Βασιλόπουλος δεν την είχε δει καν, αλλά ισως αυτό να απαντά την αποτυχία εξωσωματικής με 2 άριστες βλαστοκύστες 5ης ημερας ΑΑ. Έχει καμία σας ακούσει περιπτώσεις που τους βοήθησαν οι εγχύσεις και η θεραπεία που δίνει ο κ.Σφακιανούδης?? Επίσης είναι συνηθισμένο σε φυσικούς κύκλους να έχω δύο επιτυχίες και μετά 2 σερί αποτυχίες τους επόμενους μήνες. Γιατί η ηλικία μου (42) με γεννά με ανασφάλεια. ΑΜΗ 1,35 περίπου, ίσως έχει λίγο μειωθεί αλλά εκεί καπου ή 8 με την άλλη μέτρηση.

On 10/5/2021 at 1:57 ΜΜ, Jubilee είπε:

Καλησπέρα,

εκανα την 1η εξωσωματική πριν λίγο καιρό και δυστυχώς ήταν αποτυχημένη, έγινε εμβρυομεταφορα αλλά δεν είχα επίτευξη εγκυμοσύνης. Ήθελα να ρωτήσω μιας και είναι η 1η φορά που μπήκα στην διαδικασία, αν η συμπεριφορά του γιατρού μου είναι αναμενόμενη μετά την ενημέρωση της αποτυχημένης προσπάθειας. Αφού ανακοίνωσα το αρνητικό αποτέλεσμα δεν μου ζήτησε να πάω από το ιατρείο του και να συζητήσουμε. Απλά η γραμματέας του μου είπε πως όταν νιώσω και πάλι έτοιμη για την 2η προσπάθεια να τους ενημερώσω.

Αναρωτιεμαι, έτσι γίνεται; Δηλαδή δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ή έστω να μιλήσουμε για το plan b; Έτσι γίνεται απ’ όλους;

Εγω ζήτησα να τον δω για να μιλήσουμε και να λύσω και κάποιες απορίες.

Κοριτσια ελάτε στο parents.cafe, στο τοπικ της εξωσωματικής να θέσετε τα ερωτήματα σας, θα λάβετε πολλές απαντήσεις.

προσωπικα θεωρω οτι οι εγχυσεις με βοήθησαν να μείνω εγκυος.

και όχι δεν ειναι αναμενόμενο μετα την αποτυχία να παρακαλάς να δεις τον γιατρο μονο απο τον Τς εχω ακουσει να το κανει.

4 ώρες πρίν, Κάντι είπε:

Κοριτσια ελάτε στο parents.cafe, στο τοπικ της εξωσωματικής να θέσετε τα ερωτήματα σας, θα λάβετε πολλές απαντήσεις.

προσωπικα θεωρω οτι οι εγχυσεις με βοήθησαν να μείνω εγκυος.

και όχι δεν ειναι αναμενόμενο μετα την αποτυχία να παρακαλάς να δεις τον γιατρο μονο απο τον Τς εχω ακουσει να το κανει.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα μεταφερω τις απορίες μου στο parentscafe.

• 4 εβδομάδες μετά...

καλημέρα,

είμαι η Μαίρη και είμαι νέα στο forum. ελπίζω να είστε όλοι καλά!

είμαι 44 ετών, έχω δύο παιδιά, τα οποία και "έπιασα" με τισ πρώτες προσπάθειες οταν ήμουν 26 ετών.

ο κύκλος μου είναι 28 ημερών και λειτουργεί σαν ρολόι, της μητέρας μου ο κύκλος ήταν ακριβώς έτσι μέχρι τα 54 έτη που σταμάτησε.

τώρα έχουμε την λαχτάρα με τον σύντροφό μου να κάνουμε παιδί, δεν έχουμε κάνει καμία προσπάθεια ακόμα μόνοι μασ.

έκανα εξετάσεις: FSH 18, ΑΜΗ 0,4.

Ο γιατρός μου είπε ότι είναι μάλλον χαμηλά τα αποθέματα ωαρίων, καθώσ οι παραπάνω δείκτες είναι απλώσ ενδείξεις,  αλλά υπάρχουν πιθανότητες για εγκυμοσύνη με δικά μου ωάρια πάντα.

σε πρώτη φάση θα πάρω για τρεις μήνες τα OVA MAX (συμπλήρωμα διατροφής για την βελτίωση τησ ποιότητας των ωαρίων) και ταυτοχρόνως θα κάνουμε προσπάθειες για φυσική σύλληψη. μετά τους τρεις μήνες θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, πρόκληση ωορηξίας την κατάλληλη στιγμή κ.α.

έχετε παρόμοια εμπειρία ή και  κάποια συμβουλή;

σας ευχαριστώ πολύ!

On 10/6/2021 at 10:50 ΠΜ, Mary1977 είπε:

καλημέρα,

είμαι η Μαίρη και είμαι νέα στο forum. ελπίζω να είστε όλοι καλά!

είμαι 44 ετών, έχω δύο παιδιά, τα οποία και "έπιασα" με τισ πρώτες προσπάθειες οταν ήμουν 26 ετών.

ο κύκλος μου είναι 28 ημερών και λειτουργεί σαν ρολόι, της μητέρας μου ο κύκλος ήταν ακριβώς έτσι μέχρι τα 54 έτη που σταμάτησε.

τώρα έχουμε την λαχτάρα με τον σύντροφό μου να κάνουμε παιδί, δεν έχουμε κάνει καμία προσπάθεια ακόμα μόνοι μασ.

έκανα εξετάσεις: FSH 18, ΑΜΗ 0,4.

Ο γιατρός μου είπε ότι είναι μάλλον χαμηλά τα αποθέματα ωαρίων, καθώσ οι παραπάνω δείκτες είναι απλώσ ενδείξεις,  αλλά υπάρχουν πιθανότητες για εγκυμοσύνη με δικά μου ωάρια πάντα.

σε πρώτη φάση θα πάρω για τρεις μήνες τα OVA MAX (συμπλήρωμα διατροφής για την βελτίωση τησ ποιότητας των ωαρίων) και ταυτοχρόνως θα κάνουμε προσπάθειες για φυσική σύλληψη. μετά τους τρεις μήνες θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, πρόκληση ωορηξίας την κατάλληλη στιγμή κ.α.

έχετε παρόμοια εμπειρία ή και  κάποια συμβουλή;

σας ευχαριστώ πολύ!

καλησπέρα,

Μην ανυσηχείς για την ηλικία σου, έκανα το 1ο μου παιδάκι στα 42 κ τώρα, στα 44, περιμένω το 2! Κ τα 2 με αυτόματη σύλληψη!

Και εγώ είχα υψηλότερη fsh από τη δική σου κ λίγο πιο χαμηλή amh!!!

Εάν έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες  εξετάσεις κ δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα, υπάρχει τρόπος να ρυθμιστεί η  fsh. Η amh  θα μείνει χαμηλή αλλά δεν μας πειράζει.

Σε πρώτη φάση θα σου πρότεινα να κάνεις αντί για ovamax, το οποία το είχα πάρει κ εγώ αλλά είναι κ ασύμφορο,  το procreation και το coq10 ( της now έκανα εγώ κ τα παίρνω ακόμα κ τώρα κ στην 2η εγκυμοσύνη).  Το coq 10 είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ποιότητα των κυττάρων μας διότι αυτά ευθύνονται κυρίως για το down.

'Οσο για την fsh, πήρα dhea για 7 μήνες πριν τη 1η εγκυμοσύνη κ για 6 μήνες πριν τη 2η  παράλληλα με τις βιταμίνες που προανέφερα.

Εάν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο, μετά χαράς.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία με ένα μωράκι σύντομα στην αγκαλιά σας!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...