Jubilee

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  8
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Καλησπέρα, είμαι νέα στο φόρουμ και χρειάζομαι την συμβουλή σας και τις εμπειρίες σας. Έχω ενδομητρίωμα (κύστη δηλαδή ενδομητριωσης στην μια ωοθηκη μου) και έχω αποφασίσει να την αφαιρέσω. Έχω επισκεφτεί 3 γιατρούς τον κ. Πιστοφιδη, τον κ. Κυριακόπουλο Κωνσταντίνο και τον κ. Χείλαρη. Εσείς είχατε κάποια εμπειρία με τους συγκεκριμένους; Ποιά ήταν η εμπειρία σας, πως προχωρήσατε και που βρίσκεστε τώρα όσο αφορά την πάθηση (ενδομητρίωση); Υπαρχει κάτι για το οποίο θα θέλατε να με συμβουλευσετε;
 2. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα μεταφερω τις απορίες μου στο parentscafe.
 3. ma
  Διαφημίσεις

 4. Καλησπέρα, εκανα την 1η εξωσωματική πριν λίγο καιρό και δυστυχώς ήταν αποτυχημένη, έγινε εμβρυομεταφορα αλλά δεν είχα επίτευξη εγκυμοσύνης. Ήθελα να ρωτήσω μιας και είναι η 1η φορά που μπήκα στην διαδικασία, αν η συμπεριφορά του γιατρού μου είναι αναμενόμενη μετά την ενημέρωση της αποτυχημένης προσπάθειας. Αφού ανακοίνωσα το αρνητικό αποτέλεσμα δεν μου ζήτησε να πάω από το ιατρείο του και να συζητήσουμε. Απλά η γραμματέας του μου είπε πως όταν νιώσω και πάλι έτοιμη για την 2η προσπάθεια να τους ενημερώσω. Αναρωτιεμαι, έτσι γίνεται; Δηλαδή δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ή έστω να μιλήσουμε για το plan b; Έτσι γίνεται απ’ όλους; Εγω ζήτησα να τον δω για να μιλήσουμε και να λύσω και κάποιες απορίες.
 5. Ήταν κλειστά για 15 ημέρες.. έτσι μου είπαν. Την Δευτέρα άνοιξαν πάλι.
 6. Κατάφερα σήμερα να μιλήσω με την επιτροπή εξωσωματικής Αθήνας. Ήταν κλειστή η υπηρεσία για 15 ημέρες γι’ αυτό δεν απαντούσαν σε τηλέφωνα. Έκλεισα ραντεβού στις 09 Μαρτίου 2021. Σοκαριστικά μακρινή ημερομηνία!
 7. Καλησπέρα, ούτε και σήμερα κατάφερα να βρω γραμμή. Έστειλα και e-mail αλλά δεν μου έχουν απαντήσει. Ελπίζω να τα καταφέρουμε κάποια στιγμή σύντομα.
 8. Jubilee

  Σαλπιγγογραφία

  Καλησπέρα! Και σε εμένα κάτι παρόμοιο συνέβη. Η ακτινολόγος δεν μπορούσε να βρει την τρύπα για τον τράχηλο και παιδεύτηκε παρά πολύ για να βάλει τον καθετήρα. Μου είπαν πως ίσως και να είναι μια αιτία, να έχει επηρεάσει λίγο, και γι αυτό να μην έχω μείνει έγκυος. Ωστόσο μετά από 3-4 μήνες έκανα και δυο σπερματέγχυσεις (παρακάμπτεται ο τράχηλος.. μιας και βάζουν το σπέρμα κατευθείαν στη μήτρα) αλλά και πάλι δεν έμεινα έγκυος. Θεωρώ πως ακόμα και από μια αρκετά μικρή τραχηλική είσοδο το σπερματοζωάριο θα μπορεί να εισχωρήσει μιας και το μέγεθος του είναι πολύ μικρότερο.
 9. Καλησπέρα! Βρήκα και ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] Εστειλα email και θα περιμένω να δω από Δευτέρα αν θα μου απαντήσουν. Εν τω μεταξύ θα συνεχίσω να καλώ .. ελπίζω να έχουμε κάποια στιγμή σύντομα απάντηση.
 10. Καλησπέρα! Είμαι καινούργια στο φόρουμ και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε τι γίνετε αυτές τις ημέρες με τις επιτροπές εξωσωματικής του ΕΟΠΥΥ. Προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο για ραντεβού στην επιτροπή Αθηνών και η γραμμή είναι μονίμως κατειλημμένη! Εσείς καταφέρατε να βρείτε κάποιον στο τηλέφωνο άμεσα;