Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Την θετική σας σκέψη ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 129
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια χίλια ευχαριστώ,

απλά δεν θέλω να δημιουργώ στον εαυτό μου ψεύτικες ελπίδες γιατί μετά απογοητεύομαι περισσότερο.

Και ειλικρινά δεν φοβάμαι για μένα τα παιδιά σκέφτομαι...

Αυτό που λέτε για τους δείκτες ψάχνω απο χθές να βρώ κάτι στο δίκτυο αλλά δεν βρήκα. Αν έχετε κανένα Link...Και πάλι ευχαριστώ.

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Σωστο και αυτο που λες αλλα μην μαυριζεις και την ψυχουλα σου χωρις να παρεις αποτελεσμτα σιγουρα!!Εσυ κρατα σταση αναμονης και εμεις θα κραταμε τα μποσικα εδω περα για να μας πει οτι θες!!!! :wink:

Ευχομαι με ολη την δυναμη μου να ειναι μια μπορα που θα περασει!!!!!

Πολλές, πολλές πάρα πολλές θετικές σκέψεις ΄και προσευχές και από μένα! Μη στεναχωριέσαι Ευούλα, πάρε δύναμη από τα παιδάκια σου. Μία δοκιμασία είναι κι αυτό ο Θεούλης δε θα σας αφήσει έτσι. Πίστεψέ το!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έγινε λάθος στην εξέταση ή να μην είναι άξιόπιστη. Περιμένουμε νέα σου και ναι ίσως είναι καλύτερα να το αντιμετωπίζεις σαν να συμβαίνει σε κάποιον άλλο.

Διαφημίσεις

Αχ κούκλα μου εύχομαι οι αποψινές εξετάσεις να είναι καλές. Μη σκέφτεσαι αρνητικά. Η σκέψη μου θα είναι σίγουρα μαζί σου.

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Eυχομαο ολόψυχα να πάνε όλα καλά(που θα πάνε)και να είσαι πάντα γερή να απολαμβάνεις τη ζωή με την οικογένειά σου.Η σκέψη μου και η θετική μου ενέργεια θα είναι μαζί σου!!!

evoula k μου συνελθε τιποτα δεν θα παθεις και μην ξαναπεις οτι φοβασαι μην αφησεις τα παιδια ορφανα.θα περασουν πολλες πολλες δεκαετιες για να γινει αυτο.

ολα θα πανε καλα καλη επιτυχια.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

Ευούλα, εύχομαι όλα να πάνε καλά με τις εξετάσεις σου!

Απ' ότι ξέρω εγώ σε παρόμοια δική μου περίπτωση (είχανε βγει ανεβασμένοι οι καρκινικοί δείκτες για το πάγκρεας και το συκώτι), πλέον δεν δίνουνε και τόση σημασία σε ανεβασμένες τιμές για ένα ή δύο όργανα. Περίμενε ήρεμη τις εξετάσεις σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά!

HXuSp2.pngaS46p2.png

Διαφημίσεις

Ολη μας τη θετικη ενεργεια τη στελνουμε σε εσενα!!!

Να προσπαθεις να εχεις θετικη ψυχολογια γιατι παιζει πολυ σημαντικο ρολο. Ολα καλα θα πανε, δεν μπορει να γινει αλλιως.

Σε σκεφτομαστε και περιμενουμε τα καλα νεα! :D:D

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...