Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Την θετική σας σκέψη ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Recommended Posts

Δεν το έκανα μέχρι σήμερα αλλά δεν αντέχω άλλο αυτήν την ψυχολογική πίεση να αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα χωρίς να το μοιράζομαι με κανέναν άλλον πέρα από τον άντρα μου.

Πρίν από δύο εβδομάδες σε μια αξονική τομογραφία θώρακος που έκανα για κάτι που έδειξε μια ακτινογραφία, βρέθηκε ένας μονήρης όζος.

Ο γιατρός που δεν το περίμενε ούτε κι αυτός γιατί ήταν κάτι που δεν μπορούσε να φανεί στην ακτινογραφία σχεδόν σοκαρισμένος με έστειλε για καρκινικούς δείκτες με την ευχή να έχω καλά αποτελέσματα. Χθές το βράδυ πήρα τα αποτελέσματα και ένας από τους δείκτες που σχετίζεται με το στομάχι και τις ωοθήκες βγήκε θετικός. Πάγωσα.

Σήμερα θα πάω για αξονική άνω και κάτω κοιλίας και περιτοναικού χώρου.

Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου που εναλάσσονται από άρνηση (όχι δεν συμβαίνει σε μένα) μέχρι απέραντη θλίψη. Κοιτάζω τα παιδιά και κυρίως το μωρό μου και δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυα μου. Θα μείνουν άραγε ορφανά;

Τα γράφω εδώ στην ενότητα του θηλασμού γιατί ένοιωθα απέραντη ευτυχία θηλάζοντας το τέταρτο μου παιδάκι και τώρα φοβάμαι ότι κι αυτό έτσι ξαφνικά θα πρέπει να το σταματήσω. Νομίζω ότι όσες θηλάζετε μπορείτε αυτή τη στιγμή να με καταλάβετε λίγο παραπάνω.

Τις στιγμές της άρνησης μου αφήνω να μπεί μέσα μου η ελπίδα και σε αυτές τις στιγμές παρακαλώ για την θετική σας σκέψη.

Νομίζω ότι γράφω ασυνάρτητα αλλά είμι πολύ ταραγμένη και ήθελα κάπου να τα πώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Διαφημίσεις

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ευουλα μου προσπαθησε να μεινεις αγαπη μου ψυχραιμη να δεις τα γεγονοτα καθαρα. Επειδη εχω περασει παρομοια προβληματα με τον πατερα μου, παντα σκεφτομουν θετικα και πολυπλευρα. Χρειαζεσαι δυναμη και κουραγιο για σενα και για τα παιδια σου. Θα δεις οτι ολα θα πανε πολυ καλα. Απο μενα εχεις ολη την θετικη σκεψη θα προσευχομαι για σενα. Να μας γραψεις νεα, και μη διστασεις οτι χρειαστεις εχεις την βοηθεια μοθ

Διαφημίσεις

όση θετική σκέψη θες :)

όλα αντιμετωπίζονται και πρέπει να αποδειχτείς πολύ σκληρή μαχήτρια! μη ξεχνάς τους συμμάχους σου: τα παιδιά σου και τον άντρα σου.

Εύη μου,

Τούτο το ποστ που άνοιξες θα εφημερεύει συνεχώς και θα περιμένει ανυπόμονα τα νέα σου.

Σου εύχομαι πέρα από τα αυτονόητα για ο,τι καλύτερο να πεισμώσεις μέχρι όσο αντέχεις: να βουτήξεις το φόβο από το λαιμό και να τον πατήσεις κάτω με αγανάκτηση, όπως ακριβώς θα έκανες σε οποιονδήποτε θα πλησίαζε για να βλάψει τα παιδιά σου. Μην αφήσεις το φόβο να σου κλέψει αυτό που έχεις.

Όλα θα πάνε καλά - όχι γιατί στο λέμε εμείς - αλλά γιατί η αγάπη πάντα νικάει. Και εσύ έχεις ένα πέλαγος αγάπης και θετικής σκέψης γύρω σου.

Θα περιμένουμε. Εδώ.

Με αγάπη,

Ηρώ

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Εύη μου,

Τούτο το ποστ που άνοιξες θα εφημερεύει συνεχώς και θα περιμένει ανυπόμονα τα νέα σου.

Σου εύχομαι πέρα από τα αυτονόητα για ο,τι καλύτερο να πεισμώσεις μέχρι όσο αντέχεις: να βουτήξεις το φόβο από το λαιμό και να τον πατήσεις κάτω με αγανάκτηση, όπως ακριβώς θα έκανες σε οποιονδήποτε θα πλησίαζε για να βλάψει τα παιδιά σου. Μην αφήσεις το φόβο να σου κλέψει αυτό που έχεις.

Όλα θα πάνε καλά - όχι γιατί στο λέμε εμείς - αλλά γιατί η αγάπη πάντα νικάει. Και εσύ έχεις ένα πέλαγος αγάπης και θετικής σκέψης γύρω σου.

Θα περιμένουμε. Εδώ.

Mε καλυψε η iro!

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Μην Ανησυχεις ολα θα πάνε καλα :lol:

Ολοι έχουμε εναν φυλακα αγγελο να μας φυλαει και να μας δινει κουράγιο. Σου δανειζω και τον δικό μου για όσο χρειαστει :wink:

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

evoula μου σου εύχομαι να πάνε ολα καλά! και θα πάνε όλα καλά!

μην το αφήνεις να σε κομματιάσει μέσα σου, ότι κι αν ειναι το είδες νωρίς και έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου να το σταματήσεις. Μην το βάζεις κάτω! Εδωσες ζωή σε τέσσερα παιδιά, άρα είσαι ικανή για όλα! Πίστεψέ το και θα πάνε όλα καλά!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

evoula μου σου εύχομαι να πάνε ολα καλά! και θα πάνε όλα καλά!

μην το αφήνεις να σε κομματιάσει μέσα σου, ότι κι αν ειναι το είδες νωρίς και έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου να το σταματήσεις. Μην το βάζεις κάτω! Εδωσες ζωή σε τέσσερα παιδιά, άρα είσαι ικανή για όλα! Πίστεψέ το και θα πάνε όλα καλά!

Αυτό θα έλεγα κι εγώ...

Καλή μου, όλα θα πάνε καλά, η σκέψη μας είναι κοντά σου.

Ευουλα μου τωρα το ειδα. Ειδα οτι ηταν στην ενοτητα "θηλασμος" που δεν την πολυδιαβαζω και δεν φανταστηκα οτι θα αφορουσε κατι τετοιο.

Ενημερωσε μας σε παρακαλω, θα περιμενουμε εδω και θα ειμαστε εδω για σενα να μας μιλας και να εκφραζεις οσα μεσα σου νιωθεις (να μην τα κρατας μεσα σου). Στηριζομαι στη δυναμη της Παναγιας και στην αγαπη της για ολες τις μανουλες του κοσμου οτι δεν θα αφησει τιποτα κακο να σου συμβει. Και δεν θα αφησει!

Διαφημίσεις

evoula η θετική σκέψη και ενέργειά μας είναι μαζί σου...

Καταλαβαίνω πως μπορεί να νιώθεις, αλλά μάζεψε τις δυνάμεις σου και πάλεψε το..θα νικήσεις!!!!

Επισης το γεγονος οτι ενας καρκινικος δεικτης βγηκε θετικος δεν σημαινει απαραιτητα κατι κακο. Καποιες φορες δειχνει απλα την προδιαθεση ενος οζου. Μην κανεις τοσο κακες σκεψεις, περιμενε να δουμε τι θα σου πουν... εχω την αισθηση οτι στο τελος θα αποδειχθει απλα μια λαχταρα... θα δεις.

Επισης το γεγονος οτι ενας καρκινικος δεικτης βγηκε θετικος δεν σημαινει απαραιτητα κατι κακο. Καποιες φορες δειχνει απλα την προδιαθεση ενος οζου. Μην κανεις τοσο κακες σκεψεις, περιμενε να δουμε τι θα σου πουν... εχω την αισθηση οτι στο τελος θα αποδειχθει απλα μια λαχταρα... θα δεις.

αν δεν απατώμαι οι καρκινικοί δείκτες έχουν κι αυτοί κάποια όρια όπως ισχύει και για τις υπόλοιπες εξετάσεις...

και την ενδομητρίωση που μετράω εγώ, με αυτούς τους δείκτες την μετράνε. Οπότε, μάλλον χρησιμεύουν και για άλλες μετρήσεις... λογικά...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

δεν θα συμβει τιποτα κακο,θα δεις!

δεσ το σαν ενα καμπανακι για να νοιαστεις και λιγο για τον εαυτο σου!!! μολις ξεπεραστει αυτη η περιπετεια,βαλτο στοχο να ξεκουραστεις λιγο!!

ολα θα πανε καλα!!! :)

ναι, ετσι ειναι, θα δεις!!!

Ευχομαι με όλη μου την καρδιά να πάνε όλα καλά. Ο Θεός μαζί σου Ευούλα μου.

Έχεις όλη τη θετική μου σκέψη, και ευχές για το καλύτερο.

Να μας λες νέα σου. :)

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και συμφωνώ απόλυτα με τη Jean. Όλες οι ευχές μας και η θετική μας ενέργεια μαζί σου! Θα περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου!!!

Λοιπον, πηρα τη θεια μου που περυσι ειχε κανει ολικη αφαιρεση των γυναικολογικων της υδραυλικων. Τοτε της ειχαν βρει τους καρκινικους δεικτες στο Φουλ (οπως μου ειχε πει τοτε). Μου ειπε λοιπον οτι δεν σημαινει παντα κατι ενας θετικος καρκινικος δεικτης. Δειχνει μια προδιαθεση οτι κατι μπορει να γινει στο μελλον με τον οζο αυτο αν δεν προληφθει και δεν αφαιρεθει ή οτιδηποτε τελοσπαντων προτεινουν οι γιατροι. (αυτα με καθε επιφυλαξη γιατι περιπτωση σε περιπτωση διαφερει αλλα τουλαχιστον αυτο με τον καρκινικο δεικτη ειναι οντως αληθες) Ειναι ενδειξη και οχι αποδειξη.

Κι εμένα η πεθερά μου είχε ανεβασμένους καρκινικούς δείκτες και μετά από τις εξετάσεις που της υπέβαλλαν να κάνει, τα αποτελέσματα ήταν όλα μια χαρά.