Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικά έπιπλα

Recommended Posts

Καταρχάς ελπίζω να είστε όλοι καλά με αυτά που συμβαίνουν. :( 

Ο μικρός κοντεύει 2χρ και θέλουμε να ετοιμάσουμε το δωμάτιο του για να ξεκινήσουμε τη μετάβαση από Σεπτέμβρη. Σκεφτόμαστε να πάρουμε κρεβάτι με δεύτερο κρεβάτι από κάτω που σηκώνεται με μηχανισμό. Στην αρχή να κοιμάμαι μαζί του και σταδιακά να φεύγω. Έτσι θα μείνει το δεύτερο κρεβάτι για δεύτερο παιδάκι (πρώτα ο θεός). 

Ήθελα να μου προτείνετε καταστήματα με ποιοτικά παιδικά έπιπλα. 

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

Καλημέρα marakiz.... 

Θα σου πρότεινα να μην πάρεις κρεββάτι με μηχανισμό που σηκώνεται, γιατί νομίζω ότι στην καθημερινότητα θα είναι δύσκολο κάθε μέρα να το κάνεις. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να πάρεις ή κλασσική κουκέτα ή την χαμηλή κουκέτα. Εμείς στα παιδιά έχουμε πάρει την χαμηλή κουκέτα - δλδ το από κάτω κρεββάτι έχει ροδάκια που απλώς τα τραβάς κ ενδιάμεσα έχει τόσο ύψος από το πάνω κρεββάτι που χωράει ένα μαξιλάρι. Αν googlάρεις τη λέξη χαμηλή κουκέτα θα δεις τι εννοώ. Για τα καταστήματα σου στέλνω π.μ.

Να είμαστε όλοι καλά...... :-(

Καλημέρα και από εμένα και κυρίως υγεία. Τα υπόλοιπα βρίσκονται.

Στο θέμα σου, θα συμφωνήσω με την annoulen και λόγω προσωπικής πείρας (μεγάλωσα σε τέτοιο διπλό κρεβάτι). Είναι βάσανο το άνοιξε-κλείσε, στρώσε-ξεστρώσε, συνήθως δεν μπορείς να κλείσεις το κάτω αν δεν είναι ξέστρωτο. Επίσης τρώει πολύ χώρο από το δωμάτιο ειδικά αν κάποιο παιδί θέλει να κοιμηθεί/αράξει μεσημέρι. Προσωπικά προτιμώ τις κουκέτες για δύο παιδιά, αισθάνονται ότι έχουν το καθένα το χώρο του και λειτουργούν και σαν παιχνίδι (σπιτάκι, καράβι, φρούριο κλπ) και είναι και ελεύθερο το δωμάτιο. Απλά αν δεν είναι ψηλοτάβανο το σπίτι, μοιαζουν αποπνικτικό το πάνω κρεβάτι. 

Εμείς έχουμε την κλασική μεταλλική κουκέτα του σουηδικού, έχει βγει φοβερά ανθεκτική, την έχουν και οι ανιψιές μου από νήπια μέχρι τώρα (18 ετών!)

Μωρέ σκέφτομαι πως ο μικρός έχει μάθει να κοιμάται στην άπλα του διπλού. Από τη μια πλευρά έχει την κούνια του κι από την άλλη πλαϊνό. Κατά τη διάρκεια της μετάβασης από των γονιών στο παιδικό σκέφτηκα πως θα εξυπηρετήσει να κοιμάμαι εγώ μαζί του στην αρχή, να το χρησιμοποιούμε δηλαδή σαν διπλό αρχικά και σταδιακά να φεύγω. Η χαμηλή κουκέτα είναι καλή λύση, σκέφτομαι όμως πως έχοντας μάθει στην άπλα του διπλού, μήπως πέφτει. Από την άλλη όπως το σκέφτομαι τώρα, μπορεί να βολέψει η χαμηλή κουκέτα ώστε σιγά σιγά να ξεμάθει από την άπλα και να περιορίζεται στο κρεβάτι του. Αν πέσει θα πέσει στο δεύτερο κρεβάτι, άρα θα είναι μαλακά και δεν θα χτυπήσει. (ελπίζω να βγάζω νόημα τι λέω).

Για ψηλή κουκέτα δεν το σκέφτομαι καν για τώρα μιας και δεύτερο παιδί δεν υπάρχει ακόμα.

Να το βγάλω εντελώς το δεύτερο κρεβάτι από το μυαλό μου (έχοντας πάντα στο νου την ομαλή μετάβαση) και να του πάρω ένα σούπερ ντούπερ παιδικό κρεβάτι?  Κι απλά στην αρχή της μετάβασης να τη βγάζω στο πάτωμα? :mrgreen: 

Επεξεργάστηκαν by marakiz

πρίν από 3 λεπτά , vtgian είπε:

Απλά αν δεν είναι ψηλοτάβανο το σπίτι, μοιαζουν αποπνικτικό το πάνω κρεβάτι. 

Εμείς έχουμε χαμηλοτάβανο σπίτι, γι αυτό κ πήραμε την χαμηλή κουκέτα. Θετικό είναι ότι δεν ζορίζεσαι στο στρώσιμο του κρεβατιού. Αρνητικό είναι ότι όταν είναι ανοιχτό και το κάτω κρεββάτι, πιάνει αρκετό χώρο (που εμείς δεν έχουμε, αλλιώς θα παίρναμε 2 ξεχωριστά κρεβάτια). Και συμφωνώ ότι τα παιδιά πρέπει να έχουν το καθένα τον χώρο του.

Μπορείς να βάλεις κ προστατευτικό κάγκελο και στη χαμηλή κουκέτα. Εμείς το δεύτερο κρεβάτι (το από κάτω) στην διάρκεια της ημέρας το έχουμε μισά-νοιχτο, και λειτουργεί ως καναπεδάκι ;)

Διαφημίσεις

Οπότε θα μπορούσα να βάλω στο δεύτερο κρεβάτι (το από κάτω) μόνιμα ένα προστατευτικό κάγκελο μέχρι να μάθει να περιορίζεται στο ένα. Και μόλις μάθει να βάλω το προστατευτικό στο κρεβάτι του (το πάνω). Δεν ξέρω πραγματικά πως μπορώ να το κάνω πρακτικά, μιας και τώρα όταν τον πάω για ύπνο είμαστε στο διπλό και πηγαινοέρχεται σε όλο το μήκος κρεβατιού (ΚΑΙ κολλημένης κούνιας) μέχρι να κοιμηθεί. Έρχεται και πάνω μου αγκαλιά, μου κάνει ζουζουνιές, διάφορα. Έχω την πεποίθηση πως αν μεταφέρω την ήδη υπάρχουσα κατάσταση στο παιδικό δωμάτιο θα του είναι πιο εύκολο. Δεν ξέρω πως ξαφνικά από την άπλα με τη μαμά θα το δει να ξαπλώνει μόνος του σε ένα κρεβάτι. Εκτός αν σκεφτώ τη λύση του ημίδιπλου όπου μπορώ να ξαπλώνω κ εγώ αρχικά. 

Αν δεν θελεις απο τωρα διπλη κουκετα, υπαρχουν και κρεβατια που αλλαζουν αναλογως τις αναγκες (πχ ikea το Kura ή το Lo, το οποιο Lo εχει πιο πολλες επιλογες μετατροπης αλλα δεν κυκλοφορει πλεον, μπορεις να το βρεις μονο μεταχειρισμενο). Σιγουρα θα εχει κι αλλες εταιριες, αλλα μπορεις να ρωτησεις και τηλεφωνικα αν εχουν καποιο που να καλυπτει τις αναγκες σου, πχ να βγαινει κρεβατι απο κατω, αλλα να ειναι πρακτικο το ανοιξε-κλεισε (πχ βρηκα μια με μια γρηγορη αναζητηση, λεγεται "φοινικας"). 

Επεξεργάστηκαν by Sentir...natureza

Θα πάμε μια βόλτα στα μαγαζιά να δούμε τι παίζει και βλέπουμε. Σκέφτομαι έντονα και για σκέτο στρώμα προς το παρόν για να είναι μοντεσαριανό. Μου αρέσουν κι αυτά τα κρεβάτια αλλά θες ξυλουργό να σου φτιάξει κάτι τέτοιο και λυπάμαι να πληρώσουμε κάτι ακριβά και σε λίγα χρόνια να μην κάνει λόγω δεύτερου παιδιού. 

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± μονÏεÏÏοÏιανα κÏεβαÏια αγοÏι

Επεξεργάστηκαν by marakiz

η μετάβαση μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις ας πούμε να του πεις "Θα κοιμηθείς με το αρκουδάκι σου/τον μίκυ σου,  έλα να τον σκεπάσουμε δίπλα σου, θα του πούμε παραμύθι,  θα σου κάνει παρέα κ εγώ θα είμαι στο από πάνω κρεββάτι να σας βλέπω". ή κάπως έτσι. 

Εμένα τα κουκλιά με βοήθησαν πολύ πάντως στο ένα παιδί - στο άλλο δεν λειτούργησαν.

Συμβουλή μου, μην πάρεις τίποτα που θα πρέπει να το αλλάξεις μετά από 2-3 χρόνια. Πρέπει να το δεις κάπως μακροπρόθεσμα. Δλδ κ για γραφείο - βιβλιοθήκη μελλοντικά να υπάρχει χώρος (πχ μένει χώρος με το ημίδιπλο κρεβάτι ?). Τα παιδιά μας μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, από εκεί που ήταν με pampers ξαφνικά γράφουν "Μαμά σε αγαπώ"..... 

Αχ μου το λέει ήδη και με παμπερς και τρελαίνομαι δεν μπορώωωωω!!! 

Γι αυτό το σκέφτομαι καλά και βασικά δεν έχουμε καταλήξει ακόμα. Γιατί ακριβώς δεν θέλω να κάνω μια αγορά που θα χρειαστεί να αλλαχθεί με τον ερχομό ενός δεύτερου παιδιού.

Το γράφω και σε παραπάνω ποστ αλλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα γιατί έχω κοτσάρει μια φώτο από το ίντερνετ. Η μετάβαση σίγουρα θα είναι δύσκολη και δεν με νοιάζει να το πάω γρήγορα. Τώρα είμαστε σε φάση ήπιου αποθηλασμού μήνες τώρα βασικά, αλλά βλέπω πολύ θετικά αποτελέσματα στην ήπια προσέγγιση οπότε όλες τις αλλαγές θέλω να τις κάνω σιγά σιγά.

Διαφημίσεις

πιστευω οτι δ θα δυσκολευτει στον περιορισμο του χωρου

κ η ψηλη κουκετα δ θα ειναι πρακτικη εχωντας ακομη ενα μονο παιδακι κ τοσο μικρο

η χαμηλη ειναι μια καλη λυση,μπορεις να ξαπλωνεις κ εσυ κατω στις αρχες(ετσι εκανα την αρχη στην κορη μου στο εξοχικο)

επισης σε τετοια κοιμομασταν εγω σαν παιδι γτ ειμαστε 3αδελφια ολα στο ιδιο δωματιο.δυο μονα κανονικα,κ ενα συρομενο απο κατω(το οποιο σηκωνοταν αλλα το σηκωναμε αν φιλοξενουσαμε φιλους

η αληθεια ειναι οτι η kura μου αρεσει πολυ,αν κ βρισκω λιγο μικρα τα κρεβατια,κ ηταν περιττη αγορα για μας γτ ειχαμε ηδη μονο κρεβατι

Εμείς εχουμε πάρει ημιδιπλο στρώμα κ προς το παρόν το έχουμε στο πάτωμα, τύπου μοντεσσοριανο (αναγκαστικά :P) γιατί ακόμη είναι μικρή κ στριφογυρίζει κ φοβόμαστε μην πέσει από ψηλά. Κοιμόμαστε μαζί της εναλλάξ και είμαστε άνετα.  Σε μερικούς μήνες θα της φτιάξουμε κρεβάτι με βάση το μέγεθος του στρώματος. Είχα προβληματιστεί για το αν πρέπει να πάρω μονο ή ημιδιπλο αλλά μετά από ψάξιμο το κόστος ενός ξύλινου ημιδιπλου σε μαραγκό είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από αγορά ξύλινου μονού οπότε το προτιμησαμε για τη μελλοντική άνεση ως έφηβη. Τώρα, κοιμάται στην πανω γωνία κ φαίνεται σαν γατακι σε όλο αυτό το κρεβατι! 

εμεις της πηραμε μια χαμηλη κουκετα απο το ικεα που μπορεις να το γυρνας αναποδα και ετσι ειναι σαν μονο κρεβατι με σκελετο. προς το παρω εγω το χρησιμοποιω και η μικρη ειναι στην κουνια κολλημενο στην μονη. οταν μαθει να κατεβει μονη της απο το κρεβατι τοτε τα χωρηζω και βγαινω σιγα σιγα απο το δωματιο.

Πήγαμε σε modeco και Kids House. Ωραία έπιπλα αν και τα θεωρώ ακριβά από την άποψη ότι δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη κατασκευή. Το ξανασκέφτηκα για το δεύτερο κρεβάτι από κάτω. Σκεφτόμαστε τώρα μήπως πάρουμε ημίδιπλο με προδιαγραφές να μπορεί να μπει μηχανισμός αλλά και ξεχωριστή κουκέτα. Έτσι θα χωράω να κοιμηθώ μαζί του στις αρχές όταν με θέλει και αναλόγως την ηλικία του όταν έρθει το δεύτερο θα  το δούμε τότε τι θα κάνουμε. Μόλις καταλήξουμε στο τι ακριβώς θέλουμε θα επισκεφτούμε κι άλλα 1-2 καταστήματα για να δούμε τιμές. Αν έχετε να μου συστήσετε κιόλας.

τα celik? η νεοσετ δ ξερω αν υπαρχει κ τι παιζει,σκεψου το δικο μου κρεβατι ειναι νεοσετ,κοιμομουν απο το δημοτικο εκει κ δ εχει παθει τπτ,αλλα σχετικα ακριβα.δ θα προτεινα εντος(δ ξερω αν εχει κ παιδικα)αλλα οτι πηρα δ αντεξε.αντιθετα,απο ικεα τη δουλεια τους την εκαναν(οχι παιδικα)

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
On 30/7/2018 at 10:32 ΠΜ, marakiz είπε:

Πήγαμε σε modeco και Kids House. Ωραία έπιπλα αν και τα θεωρώ ακριβά από την άποψη ότι δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη κατασκευή. Το ξανασκέφτηκα για το δεύτερο κρεβάτι από κάτω. Σκεφτόμαστε τώρα μήπως πάρουμε ημίδιπλο με προδιαγραφές να μπορεί να μπει μηχανισμός αλλά και ξεχωριστή κουκέτα. Έτσι θα χωράω να κοιμηθώ μαζί του στις αρχές όταν με θέλει και αναλόγως την ηλικία του όταν έρθει το δεύτερο θα  το δούμε τότε τι θα κάνουμε. Μόλις καταλήξουμε στο τι ακριβώς θέλουμε θα επισκεφτούμε κι άλλα 1-2 καταστήματα για να δούμε τιμές. Αν έχετε να μου συστήσετε κιόλας.

marakiz σου έστειλα π.μ.

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα σε ολους!

Θα ηθελα τη βοηθεια σας .. η μικρη μας ειναι 3,5 και θελουμε να την μεταφερουμε σε δικο της κρεβατι (κοιμαται στη κουνια της αν και πολυ συχνα κοιμαται μαζι μας πραγμα που προσπαθουμε να αλλαξουμε). Εχουμε σκεφτει να τησ παρουμε ενα κρεβατι που να το κρατησει μετα και σε μεγαλυτερη ηλικια ή να μπορουμε να το άλλαξουμε αν με το καλο ερθει και αλλο παιδακι.. Αποφασισαμε οτι θελουμε κατι που να ειναι καλο ποιοτητα και κατι οσο γινεται πιο φυσικο μιας και η μικρη θα περναει αρκετες ωρες εκει. Ψαξαμε για μασιφενια κρεβατια που να μπορουν μελλοντικα να προσαρμοστουν. Κοιταξαμε στη Laro και τη Lifetime που εχουν σχετικα ιδιεσ τιμες. Και οι 2 ακριβες και με μεγαλο χρονο παραδοσης .. βεβαια τα σχεδια ειναι πολυ ωραια ιδιαιτερα της δευτερης που ειναι μοναδικα! Κοιταξαμε και Flexa που ειναι πιο οικονομικα και εχουν πιο αμεση παραδοση. Δε ξερω αν αξιζει να δωσουμε τοσα χρηματα ομως για ενα παιδικο επιπλο που θα φθαρει απ τη μικρη μας:razz: . Μπορει να προτεινει καποιος αλλη εταιρια με τροποποιησιμα κρεβατια ή αν εχει αγορασει απ τις προαναφερομενες να μου πει μια γνωμη?

Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση καταστήματος για παιδικά έπιπλα για το δωμάτιο της κόρης μου (σχεδόν 4), προς το παρόν κοιμάται στην κούνια της με βγαλμένα τα κάγκελα αλλά σε λίγο προβλέπω ότι δεν θα χωράει. Το δωμάτιό της είναι μικρό και ιδιόμορφο με αποτέλεσμα να πρέπει να κινηθώ σε κατάστημα που να μπορεί ενδεχομένως να μου σχεδιάσει και φτιάξει κάτι, καθώς σκέφτομαι να φτιάξω από τώρα και γραφείο, ώστε να "κουμπώσουν" όλα τα έπιπλα από τώρα έως την εφηβεία αν είναι δυνατόν.

Έχω δει ενδιαφέροντα σχέδια στο real kids, έχει κανείς εμπειρία? Δεν θέλω να πάω σε μαραγκό, δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να το "τρέξω" μόνη μου, θέλω να συνεργαστώ με μαγαζί.

On ‎27‎/‎7‎/‎2018 at 2:10 ΜΜ, marakiz είπε:

Θα πάμε μια βόλτα στα μαγαζιά να δούμε τι παίζει και βλέπουμε. Σκέφτομαι έντονα και για σκέτο στρώμα προς το παρόν για να είναι μοντεσαριανό. Μου αρέσουν κι αυτά τα κρεβάτια αλλά θες ξυλουργό να σου φτιάξει κάτι τέτοιο και λυπάμαι να πληρώσουμε κάτι ακριβά και σε λίγα χρόνια να μην κάνει λόγω δεύτερου παιδιού. 

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± μονÏεÏÏοÏιανα κÏεβαÏια αγοÏι

Κάτι τέτοιο μπορείς να κάνεις πάντως με ένα kura από το ikea, με έναν ουρανό από πάνω και στρώμα κάτω, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αργότερα ως κουκέτα. Για σένα μπορείς να βάλεις τον πρώτο καιρό κολλητά ένα αναδιπλούμενο στρώμα (δες το slakt πουφ/στρώμα του ikea) το οποίο μένει μετά στο δωμάτιο σαν πολυθρονάκι, στρώμα για κολοτούμπες κλπ. Εγώ έχω αναδιπλούμενο στρώμα το οποίο απλώνω δίπλα στην κόρη μου και κοιμάμαι εκεί όταν χρειάζεται, δεν είναι ότι κοιμάσαι και τελείως άνετα αλλά δεν είναι και για πάντα.

Επίσης, να πω ότι σε ένα κρεβάτι με στρώμα πλάτους περίπου 90εκ - 1μ μπορείς άνετα να κοιμηθείς με ένα δίχρονο για αρκετό διάστημα, ο άντρας μου κοιμόταν με τον γιο μου σε ένα τέτοιο κρεβάτι για 3 μήνες περίπου σε αυτή την ηλικία κάθε βράδυ από τις 3 και μετά που ξυπνούσε σαν ρολόι ο μικρός!

Πάντως βρε παιδιά, εγώ στην κόρη μου, αν δεν είχα το πρόβλημα του χώρου και της ανάγκης ειδικής προσαρμογής επίπλων, θα έπαιρνα έπιπλα από το Ikea και όσο κρατούσαν. Ήδη στον γιο μου (6 ετών, αρχίζει Δημοτικό σε λίγες μέρες) πήρα γραφείο και ραφιέρα - βιβλιοθήκη από εκεί, ούτε 200 ευρώ δεν έδωσα.

Ο βασικός λόγος είναι ότι δεν θέλω να δεσμεύσω την εικόνα του δωματίου του παιδιού για πολλά χρόνια, ήδη αρχίζει να βαρύνει και το τί θέλει ο ίδιος, την μία ζητάει να κολλήσουμε στον τοίχο αφίσες του Messi, την άλλη θέλει φωσφορίζοντες δεινοσαύρους, την άλλη θέλει να κρεμάσει μια σημαία του Ολυμπιακού (ασχολίαστα όλα αυτά.....), δεν θέλω να μπω στην κατάσταση να έχω ακριβοπληρώσει συνθέσεις επίπλων και να μην μπορώ να κάνω την παραμικρή αλλαγή σε λίγα χρόνια.

Τελικά καταλήξαμε στο να πάρουμε κουκέτα που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρχικά σκέτο το μονό κρεβάτι και θα βγαίνει άλλο ένα κρεβάτι από κάτω, όπου θα μπορώ να πηγαίνω εγώ στην αρχή μαζί του μέχρι να συνηθίσει. Ξέρω πως είναι νωρίς για μια τέτοια ολοκληρωμένη λύση, όμως ο από το πουθενά χορηγός "πιέζει" να το αγοράσουμε έτσι, ε και λέω να μην του χαλάσουμε το χατήρι. :D

On ‎31‎/‎8‎/‎2018 at 3:50 ΜΜ, marakiz είπε:

Τελικά καταλήξαμε στο να πάρουμε κουκέτα που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρχικά σκέτο το μονό κρεβάτι και θα βγαίνει άλλο ένα κρεβάτι από κάτω, όπου θα μπορώ να πηγαίνω εγώ στην αρχή μαζί του μέχρι να συνηθίσει. Ξέρω πως είναι νωρίς για μια τέτοια ολοκληρωμένη λύση, όμως ο από το πουθενά χορηγός "πιέζει" να το αγοράσουμε έτσι, ε και λέω να μην του χαλάσουμε το χατήρι. :D

Με γειά το κρεβατάκι!

Να σε ρωτήσω κάτι, πήρατε δηλαδή μετατρεπόμενο, δηλαδή τώρα θα χρησιμοποιηθεί μόνο το κάτω και μετά θα προστεθεί το πάνω? Μπορείς να μου στείλεις σε ένα πμ από πού το πήρατε? Με ενδιαφέρει η ιδέα του μετατρεπόμενου γιατί έχω στο μυαλό μου το ενδεχόμενο να πάρω για την μικρή μόνο κρεβάτι, το οποίο όμως να μπορεί όταν μεγαλώσει να υψωθεί και να μπει γραφείο από κάτω.

πρίν από 1 λεπτό , Deena είπε:

Με γειά το κρεβατάκι!

Να σε ρωτήσω κάτι, πήρατε δηλαδή μετατρεπόμενο, δηλαδή τώρα θα χρησιμοποιηθεί μόνο το κάτω και μετά θα προστεθεί το πάνω? Μπορείς να μου στείλεις σε ένα πμ από πού το πήρατε? Με ενδιαφέρει η ιδέα του μετατρεπόμενου γιατί έχω στο μυαλό μου το ενδεχόμενο να πάρω για την μικρή μόνο κρεβάτι, το οποίο όμως να μπορεί όταν μεγαλώσει να υψωθεί και να μπει γραφείο από κάτω.

Ναι θα χρησιμοποιηθεί μόνο το κάτω και μετά θα προσαρμοστεί το πάνω κομμάτι. Θα το πάρουμε από το kids house. Όμως και στα modeco μας βρήκαν αντίστοιχες λύσεις. Πήγαινε σε ένα καλό επιπλάδικο να πεις τι θέλεις και θα σου προτείνουν αυτό που σε εξυπηρετεί.

• 2 χρόνια μετά...

Κορίτσια γεια σας στο κρεβατι πανω στην κουκετα εχετε βαλει καποια προστασια  για το παιδι εμας θα ρθει περιπου σε κανενα 2μινο και το παιδι θα ειναι σχεδον 6 αλλα νομιζω δεν θα νιωθω πολυ ανετα να κοιμάται χωρις καποια προστασια εχω δει κατι σαν υφασματινο τουνελ αλλα παρεχει προστασία ή ειναι μονο για ομορφια. Εχει καποια εμπειρια ή καποια αλλη ιδεα?

8 ώρες πρίν, Χρυσουλιτσα είπε:

Κορίτσια γεια σας στο κρεβατι πανω στην κουκετα εχετε βαλει καποια προστασια  για το παιδι εμας θα ρθει περιπου σε κανενα 2μινο και το παιδι θα ειναι σχεδον 6 αλλα νομιζω δεν θα νιωθω πολυ ανετα να κοιμάται χωρις καποια προστασια εχω δει κατι σαν υφασματινο τουνελ αλλα παρεχει προστασία ή ειναι μονο για ομορφια. Εχει καποια εμπειρια ή καποια αλλη ιδεα?

Δεν έχει κάγκελο αυτό που έχετε πάρει? Δεν έχω δει κουκέτα χωρίς κάγκελο στο πάνω κρεβάτι. Αν δεν έχει, φυσικά πρέπει να βάλετε κάγκελο, κατά προτίμηση ξύλινο/μεταλλικό που να αποτελεί μέρος της κατασκευής.

8 hours ago, Χρυσουλιτσα said:

Ούτε εγώ δεν θα κοιμόμουν σε κουκέτα χωρίς κάγκελο. Πόσο μάλλον να βάλω το παιδί. Αποκλείεται να μην έχει αυτή που παραγγείλατε, εκτός αν εννοείς να έχει σε όλο το μήκος. Αν δεν έχει τίποτα, να βάλεις οπωσδήποτε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...