Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΕΝΝΑ σε Δημόσιο μαιευτήριο αντί ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Josephine είπε:

Επίσης, έχω ακούσει (και δεν ξέρω αν ισχύει) ότι δεν εμπιστεύονται όλους τους αναισθησιολόγους βάρδιας. Φυσικά το αναφέρω με επιφύλαξη.

Το τελευταίο ακριβώς έχω ακούσει και εγώ.

@ΙΩΑΝΝΑ ΚΩΣ αν δε νιώθεις καλά να τον ρωτήσεις ευθέως, ίσως να επικαλεστείς ότι έχεις γνωστή που γέννησε με αυτόν τον τρόπο στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. ώστε να δεις τι θα σου πει; Μήπως επειδή δεν ανήκει στο προσωπικό του νοσοκομείου, αλλά είναι συνεργάτης, δεν έχει πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες του; Πάντως για να είμαι ειλικρινής, με τον γυναικολόγο μου θέλω να έχω την άνεση να τον ρωτήσω το οτιδήποτε χωρίς τον φόβο ότι θα παρεξηγηθεί. Ίσως το κίνητρό του είναι οικονομικό, όπως είπε και η Αγγελική.

πρίν από 35 λεπτά , vtgian είπε:

Το τελευταίο ακριβώς έχω ακούσει και εγώ.

@ΙΩΑΝΝΑ ΚΩΣ αν δε νιώθεις καλά να τον ρωτήσεις ευθέως, ίσως να επικαλεστείς ότι έχεις γνωστή που γέννησε με αυτόν τον τρόπο στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. ώστε να δεις τι θα σου πει; Μήπως επειδή δεν ανήκει στο προσωπικό του νοσοκομείου, αλλά είναι συνεργάτης, δεν έχει πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες του; Πάντως για να είμαι ειλικρινής, με τον γυναικολόγο μου θέλω να έχω την άνεση να τον ρωτήσω το οτιδήποτε χωρίς τον φόβο ότι θα παρεξηγηθεί. Ίσως το κίνητρό του είναι οικονομικό, όπως είπε και η Αγγελική.

Αν είναι συνεργάτης και όχι στο μονιμο προσωπικο τοτε από ότι ξερω εχει δικαωμα να κανει ορισμενο αρθμο γεννων στο νοσοκομειο .Μια φιλη μου που γεννησαμε στο ιδιο νοσοκομειο ειχε καποιον συνεργατη και εγω καποιον από το μονιμο προσωπικο. Εκεινη την προετρεψε πολλες φορες (όπως και ακονη μια κοπελα που πηγε μετα σε αυτόν της ελεγε ότι δεν εχουν αναλωσιμα και κατι τέτοιες μπουρδες) να μη γεννησει εκει αλλα σε κλινικη ενώ ο δικος μου απλα μου ανεφερε τα υπερ και τα κατά και επελεξα εγω το που ηθελα. Δε λεω φυσικα ότι συμβαινει αυτό απαραίτητα με την κοπελα αλλα ας το διασταυρωσει με καποια κοπελα που γεννησε προσφατα εκει.

bGTMp3.png6mSOp3.png

Γνωρίζω οτι εχει συνεργασία με όλα τα ιδιωτικά, κ οχι με καποιο συγκεκριμενα...Δεν νομιζω οτι θελει να με οδηγησει σε ιδιωτικο διοτι δν το εχει αναφερει ποτέ...Εξαλλου εξαρχης ημουν ξεκαθαρη οτι θελω δημοσιο...Θα τον ρωτησω παλι κθα επιμεινω...αν δω οτι μου τα μασαει..λυπαμαι αλλα θα αλλαξω γυναικολογο....αν κ δν το θελω, διοτι ειμαι ευχαρηστημενη γενικα....Ομως σημερα το απογευμα πληροφορηθηκα κ για μια αλλη κοπελα που γεννησε πριν καποιους μηνες, στον ιδιο με επισκληρηδιο κ φυσιολογικα σε αυτο το νοσοκομειο....Γενικα εχω προβληματιστει πολυ...στην τελικη θα βρω τον αναισθησιολογο μονη μου...

πρίν από 6 λεπτά , ΙΩΑΝΝΑ ΚΩΣ είπε:

Γνωρίζω οτι εχει συνεργασία με όλα τα ιδιωτικά, κ οχι με καποιο συγκεκριμενα...Δεν νομιζω οτι θελει να με οδηγησει σε ιδιωτικο διοτι δν το εχει αναφερει ποτέ...Εξαλλου εξαρχης ημουν ξεκαθαρη οτι θελω δημοσιο...Θα τον ρωτησω παλι κθα επιμεινω...αν δω οτι μου τα μασαει..λυπαμαι αλλα θα αλλαξω γυναικολογο....αν κ δν το θελω, διοτι ειμαι ευχαρηστημενη γενικα....Ομως σημερα το απογευμα πληροφορηθηκα κ για μια αλλη κοπελα που γεννησε πριν καποιους μηνες, στον ιδιο με επισκληρηδιο κ φυσιολογικα σε αυτο το νοσοκομειο....Γενικα εχω προβληματιστει πολυ...στην τελικη θα βρω τον αναισθησιολογο μονη μου...

Ξαναρωτα τον εσυ μηπως και δεν καταλαβες 100% τι σου ειπε. Σου ευχομαι με το καλο το μωρακι σου!

bGTMp3.png6mSOp3.png

Διαφημίσεις

τον εχω ρωτησει τουλαχιστον 4 φορες κ η απαντηση ηταν η ιδια, οτι δηλαδη δεν επιτρεπει η δευθυντρια αναισθησιολογιας..πραγμα που οπως με πληροφορησε το ιδιο το νοσοκομειο δεν ισχυει..

Εγώ πάντως θα πήγαινα να ζητήσω ένα πρωί τον διευθυντή του νοσοκομείου, απευθείας!  Εκεί είναι πάντα, και μπες λέγοντάς τα όλα στην γραμματεία. "Θέλω να μάθω τι ισχύει, έχω το δικαίωμα! Δεν γίνεται να μου λέει ο ένας το ένα και ο άλλος το άλλο!" [πάντα υπάρχει κάποιος εκ της διοίκησης σε ένα νοσοκομείο!]

εσένα ποιός εκ του νοσοκομείου στο είπε? 

Ιωάννα θα με προβλημάτιζε πάρα πολύ η επιμονή του σε κάτι που δεν ισχύει και που αφορά τη γέννα μου. Θα το έβρισκα πιο "έντιμο" να σου πει πχ "ξέρεις κάτι? κάνουν επισκληρίδιο αλλά εγώ δεν τους εμπιστεύομαι". Ξανατσέκαρε το με το νοσοκομείο ότι όντως κάνουν επισκληρίδιο κι αν κάνουν κανονικά, μήπως να το ψάξεις με άλλο γιατρό? Είναι νωρίς ακόμα και μπορείς άνετα να αλλάξεις. 

Επεξεργάστηκαν by marakiz

TmO0p3.png Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Καλημέρα 

Επειδή εργάζομαι στο χώρο της υγείας σας ενημερώνω ότι η καισαρική δεν είναι αποτέλεσμα της επισκληριδίου αναισθησίας. Η επισκληρίδιος γίνεται σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία αρκεί να το επιθυμεί η γυναίκα και να έχει διαστολή από 3-7 εκ. Το φάρμακο της επισκληριδίου γίνεται συνήθως σε δύο με τρεις δόσεις καθώς εξελίσσεται ο τοκετός. Το μειονέκτημα της επισκληριδίου είναι ότι αν η τελευταία δόση φαρμάκου που χορηγηθεί στην γυναίκα είναι μεγάλη τότε δεν αισθάνεται καθόλου τα πόδια της και δυσκολεύεται πολύ στην εξώθηση δηλαδή δεν μπορεί να σπρώξει στο τέλος. Εξαιτίας αυτού συχνά οι γιατροί βοηθούν χρησιμοποιώντας βεντούζα. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί αν ζητήσει η γυναίκα από τον αναισθησιολόγο να της κάνει μικρή δόση φαρμάκου λίγο πριν το τέλος του τοκετού ώστε να έχει τις αισθήσεις της και να μπορεί να συνεργαστεί. Επίσης είναι αδιανόητο να πιστεύουμε ότι όσοι εργάζονται στον δημόσιο τομέα δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης ή δεν γνωρίζουν τη δουλειά τους. Παντού υπάρχουν καλοί και λιγότερο καλοί ή ακόμα και κακοί.

Επεξεργάστηκαν by elpida_kai_xamogelo

Σας ευχαριστω όλες για τις απαντησεις σας...τελικα θα αλλαξω γιατρο, διοτι θεωρω οτι δεν εχει νοημα να μπω στη διαδικασια ερωτησεων γιατι ο γιατρος μου επιμενει οτι δεν γινεται, ενω το νοσοκομειο λεει οτι κανει επισκληρηδιο...κ επισης απο τη στιγμη που εγω εχω αποφασισει οτι χωρις επισκληρηδιο δεν γενναω, κ εκεινος απο την αρχη εχει ξεκαθαρισει τη θεση του οτι δεν θα εχω αναισθησια,δν νομιζω οτι υπαρχει λογος συγκρουσης κ αντιπαραθεσης μαζι του.....

Τωρα θα ηθελα τη βοηθεια σας,να μου προτεινετε γιατρους καλους, εμπειρους,να ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο κ οσο το δυνατον πιο οικονομικους? Ξερω ζηταω πολλα...αλλα πιστευω οτι καποιος θα υπαρχει!:)

Σας ευχαριστω κ παλι πολυ!!

13 ώρες πρίν, elpida_kai_xamogelo είπε:

Καλημέρα 

Επειδή εργάζομαι στο χώρο της υγείας σας ενημερώνω ότι η καισαρική δεν είναι αποτέλεσμα της επισκληριδίου αναισθησίας. Η επισκληρίδιος γίνεται σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία αρκεί να το επιθυμεί η γυναίκα και να έχει διαστολή από 3-7 εκ. Το φάρμακο της επισκληριδίου γίνεται συνήθως σε δύο με τρεις δόσεις καθώς εξελίσσεται ο τοκετός. Το μειονέκτημα της επισκληριδίου είναι ότι αν η τελευταία δόση φαρμάκου που χορηγηθεί στην γυναίκα είναι μεγάλη τότε δεν αισθάνεται καθόλου τα πόδια της και δυσκολεύεται πολύ στην εξώθηση δηλαδή δεν μπορεί να σπρώξει στο τέλος. Εξαιτίας αυτού συχνά οι γιατροί βοηθούν χρησιμοποιώντας βεντούζα. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί αν ζητήσει η γυναίκα από τον αναισθησιολόγο να της κάνει μικρή δόση φαρμάκου λίγο πριν το τέλος του τοκετού ώστε να έχει τις αισθήσεις της και να μπορεί να συνεργαστεί. Επίσης είναι αδιανόητο να πιστεύουμε ότι όσοι εργάζονται στον δημόσιο τομέα δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης ή δεν γνωρίζουν τη δουλειά τους. Παντού υπάρχουν καλοί και λιγότερο καλοί ή ακόμα και κακοί.

Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι αν γνωριζετε, αν μια γυναικα δεν εχει καποιον γιατρο που την παρακολουθει κ γεννησει στον εκαστοτε εφημερευοντα γιατρο, μπορει να κανει επισκληρηδιο ήλογω τελευταιας στιγμης δεν γινεται?? Ευχαριστω πολυ!

Διαφημίσεις

11 hours ago, ΙΩΑΝΝΑ ΚΩΣ said:

Για την Τζουλια Θεοδωρου που ειναι στο Αττικο, τι εχετε να πειτε? Ολες οι γνωμες δεκτες......

Γειά σου Ιωάννα και εγώ είμαι στη φάση αναζήτησης γιατρού στο Αττικό (είμαι 5 μιση μηνων).

Για την συγκεκριμένη έχω γενικά ακούσει καλά λόγια γτ είχε αναλάβει μια συγγενή μου που είχε κάποια ζητηματα υγειας και όλα πήγαν πολύ καλά.Γέννησε με επισκληρίδιο με καισαρικη. Βέβαια εγώ την επισκέφθηκα σε απογευματινό πριν λίγο καιρό και δεν μου φάνηκε διατεθιμένη να με αναλάβει...έτσι όπως περίμενα απο αυτά που έχω ακούσει από άλλες φίλες μου. Πχ φίλη μου στο Αλεξάνδρας την ανέλαβε με τη μία (στον 6ο μήνα) χωρις πολλά λόγια. Μου εξήγησε ότι επειδή έχω μια φυσιολογική κύηση, και δεν υπάρχει ζήτημα καισαρικής- ας πουμε- δεν το επιτρέπει το νοσοκομείο να έχω κάποιον "δικό μου" γιατρό και ότι το νοσοκομείο είναι ανοιχτο για μενα 24 ωρες το 24ωρο. Είδε μόνο τις εξετάσεις μου και συζητήσαμε. Μου πρότεινε γενικά να ξανακλείσω ραντεβού απογευματινό και θα το συζητούσε με τον καθηγητή για το αν το θεωρήσει επιτρεπτό να με παρακολουθεί η συγκεκριμένη....................

Εμένα πάντως-και αυτό είναι κάτι υποκειμενικό- δεν με καθησύχασε από άποψη ψυχολογίας, μιας και είναι η πρώτη μου κύηση. Έχω εμπιστοσύνη στο νοσοκομείο και αφήνω ανοιχτό και το ενδεχόμενο να γεννήσω με τον εφημερεύοντα...απλά θέλω να έχω το τηλέφωνο ενός γιατρού για να έχω τη δυνατότητα να με συμβουλέψει όταν θα το έχω ανάγκη (πχ για τις εξετάσεις) μιας και μένω στην επαρχία. Δεν έχω την απαίτηση να κόψει το λαιμό του ο άλλος και να είναι εκεί όταν εγώ γεννήσω -όχι βέβαια ότι θα με χαλούσε κάτι τέτοιο!!! :) -αν είχα αυτή την ανάγκη- απαίτηση θα συνέχιζα στον ιδιωτη και θα πλήρωνα τα 3500 € που δεν έχω. Αυτό πάντως που εμένα με χάλασε στην όλη ιστορία είναι ότι πρώτον δεν μου είπε ναι ή όχι και δευτερον δεν μου ενέπνευσε την άνεση και την εμπιστοσύνη που θα ήθελα, οπότε δεν θα κλείσω ξανά ραντεβού με την συγκεκριμένη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ειναι καλή, γιατί στην δύσκολη περίπτωση ανταποκρίθηκε

Πάντως στο διάδρομο που περίμενα μου έκανε εντύπωση ότι είχε πολλά ραντεβού ο Σαλλούμ και μάλιστα μου φάνηκε πολύ συμπαθητικός και όλες τον χαιρετούσαν με πολύ χαμόγελο. :)Βέβαια δεν ξέρω άλλες πληροφορίες γι αυτόν.......  

Α...και για την επισκληρίδιο νομίζω απλά ότι το ζητάς. Ίσως χρειάζονται κάποιες εξετάσεις για αλλεργίες κλπ αλλά σε γενικές γραμμές όλες έχουμε το δικαίωμα να μην πονάμε, θα ρωτήσω έναν φίλο μου ειδικευόμενο αναισθησιολόγο εκεί και θα σου πω, γιαιτι και εμένα με αφορά. Άλλωστε και οι δύο γιατροί του αττικού που με έχουν δει μεχρι ώρας με διαβεβαίωσαν ότι από τη στιγμή που έχω καρτέλα παρακολούθησης, δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τίποτα. Βέβαια, κρατάω μικρό καλάθι γιατί έχω κι εγώ εργαστεί σε δημόσιο νοσοκομείο και έχω δει πολύ καλούς αλλά και λιγότερο καλούς επαγγελματίες υγείας. Απλά εγώ προτιμώ να έχω όσο το δυνατόν καλύτερο έλεγχο για να βοηθήσω εκείνη τη στιγμή το μωράκι. Ίσως αυτό με τη ρυθμιση της δόσης να αποτελεί λύση.

Επισκληρίδιος γίνεται , να ρωτήσεις όμως να υπάρχει διαθεσιμότητα αναισθησιολόγων. Το νοσοκομείο καθώς και το προσωπικό είναι αξιοπρεπέστατο (προ 4 μήνου γεννήσαμε) . Τα μόνα μειονέκτηματα όπως όλα τα δημόσια , είναι ότι αν είναι σε εφημερία πρέπει πρώτα να περάσεις απά τα έκτακτα, ενώ επιπλέον έχει πολλούς αθίγγανους στα επισκεπτήρια. Να ζητήσεις μόλις μπεις 2κλινο ή και μονόκλινο (δεν έχει σημαντική διαφορά στην τιμή ) νομίζω κάπου 50 την ημέρα επιπλέον.

3 ώρες πρίν, Marina DRL είπε:

Α...και για την επισκληρίδιο νομίζω απλά ότι το ζητάς. Ίσως χρειάζονται κάποιες εξετάσεις για αλλεργίες κλπ αλλά σε γενικές γραμμές όλες έχουμε το δικαίωμα να μην πονάμε, θα ρωτήσω έναν φίλο μου ειδικευόμενο αναισθησιολόγο εκεί και θα σου πω, γιαιτι και εμένα με αφορά. Άλλωστε και οι δύο γιατροί του αττικού που με έχουν δει μεχρι ώρας με διαβεβαίωσαν ότι από τη στιγμή που έχω καρτέλα παρακολούθησης, δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τίποτα. Βέβαια, κρατάω μικρό καλάθι γιατί έχω κι εγώ εργαστεί σε δημόσιο νοσοκομείο και έχω δει πολύ καλούς αλλά και λιγότερο καλούς επαγγελματίες υγείας. Απλά εγώ προτιμώ να έχω όσο το δυνατόν καλύτερο έλεγχο για να βοηθήσω εκείνη τη στιγμή το μωράκι. Ίσως αυτό με τη ρυθμιση της δόσης να αποτελεί λύση.

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! Να πω την αληθεια, επειδη ειναι το 2ο παιδακι μου, δν εχω τοση αναγκη ενος προσωπικου γιατρου για μενα, καιως μεχρι στιγμης ολα βαινουν καλως με την εγκυμοσυνη..αλλα αν μπορουσα σιγουρα να ξερω οτι διακαιουμαι κ θα μου κανουν επισκληρηδιο ακομη κ αν παω στον εφημερευοντα, τοτε δν εχω θεμα, θα βγαλω καρτελα κ οποιος ειναι εκεινη την ωρα....χαχχααχα!!!

πρίν από 2 λεπτά , matc είπε:

Επισκληρίδιος γίνεται , να ρωτήσεις όμως να υπάρχει διαθεσιμότητα αναισθησιολόγων. Το νοσοκομείο καθώς και το προσωπικό είναι αξιοπρεπέστατο (προ 4 μήνου γεννήσαμε) . Τα μόνα μειονέκτηματα όπως όλα τα δημόσια , είναι ότι αν είναι σε εφημερία πρέπει πρώτα να περάσεις απά τα έκτακτα, ενώ επιπλέον έχει πολλούς αθίγγανους στα επισκεπτήρια. Να ζητήσεις μόλις μπεις 2κλινο ή και μονόκλινο (δεν έχει σημαντική διαφορά στην τιμή ) νομίζω κάπου 50 την ημέρα επιπλέον.

Αν ζητησω 2κλινο ειναι σιγουρο οτι δν θα εχω γειτονισσα καμια αθιγγανη? 

Οι αναισθησιολογοι στο Αττικο, αν ισχυει αυτο που μου ειπε ο γιατρος που με παρακολουθει τωρα, ειναι 2 κ ειναι πολυ δυσκολο να ειναι καποιος διαθεσιμος εκεινη την ωρα....Ετσι μου εχει πει...Δεν εξρω αν ισχυει...

πρίν από 13 λεπτά , matc είπε:

Γεννησες φυσιολογικα ή με καισαρικη? Αν φυσιολογικα, εκανες επισκληρηδιο? Ειχες δικο σου γιατρο ή στον εφημερευοντα? Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις...:oops:

Διαφημίσεις

Τελικα εκλεισα ραντεβου αυριο με την κα.θεοδωρου..Ας ελπισουμε οτι θα τα βρουμε....Σας ευχαριστω ολες!! Οποια μπορει να απαντησει στις τελευταιες ερωτησειςμου, θα ημουν ευγνομων!!

On 28/5/2017 at 1:28 ΠΜ, ΙΩΑΝΝΑ ΚΩΣ είπε:

Σας ευχαριστω όλες για τις απαντησεις σας...τελικα θα αλλαξω γιατρο, διοτι θεωρω οτι δεν εχει νοημα να μπω στη διαδικασια ερωτησεων γιατι ο γιατρος μου επιμενει οτι δεν γινεται, ενω το νοσοκομειο λεει οτι κανει επισκληρηδιο...κ επισης απο τη στιγμη που εγω εχω αποφασισει οτι χωρις επισκληρηδιο δεν γενναω, κ εκεινος απο την αρχη εχει ξεκαθαρισει τη θεση του οτι δεν θα εχω αναισθησια,δν νομιζω οτι υπαρχει λογος συγκρουσης κ αντιπαραθεσης μαζι του.....

Τωρα θα ηθελα τη βοηθεια σας,να μου προτεινετε γιατρους καλους, εμπειρους,να ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο κ οσο το δυνατον πιο οικονομικους? Ξερω ζηταω πολλα...αλλα πιστευω οτι καποιος θα υπαρχει!:)

Σας ευχαριστω κ παλι πολυ!!

Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι αν γνωριζετε, αν μια γυναικα δεν εχει καποιον γιατρο που την παρακολουθει κ γεννησει στον εκαστοτε εφημερευοντα γιατρο, μπορει να κανει επισκληρηδιο ήλογω τελευταιας στιγμης δεν γινεται?? Ευχαριστω πολυ!

Νομίζω ότι γίνεται. Αρκεί η γυναίκα να παρακολουθείται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και ας μην έχει το δικό της γιατρό. Μπορεί να ενημερώσει το γιατρό που την παρακολουθεί στα εξωτερικά ιατρεία, να γραφτεί στο φάκελό της ότι υπάρχει τέτοια επιθυμία. Δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά γιατί υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες.Να ξέρετε επίσης ότι στα δημόσια μαιευτήρια αλλά και σε μονάδες υγείας Π.Ε.Δ.Υ. (πρών ΙΚΑ) της περιοχής σας γίνονται ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα προετοιμασίας γονεϊκότητας από μαίες που μαθαίνουν αναπνοές για τον τοκετό και γίνεται ενημέρωση για το μητρικό θηλασμό και τη φροντίδα του νεογέννητου που είναι πολύ βοηθητικά. Ρωτείστε αν γίνονται.

20 hours ago, ΙΩΑΝΝΑ ΚΩΣ said:

Τελικα εκλεισα ραντεβου αυριο με την κα.θεοδωρου..Ας ελπισουμε οτι θα τα βρουμε....Σας ευχαριστω ολες!! Οποια μπορει να απαντησει στις τελευταιες ερωτησειςμου, θα ημουν ευγνομων!!

Καλή κίνηση...για να αποκτήσεις και εσύ ιδία άποψη για την συγκεκριμένη. Πάντως εγώ είχα δυσκολευτεί να την βρω μέσω του 1535 αλλά και στο κινητό της. Άρα το ότι την βρήκες εύκολα, φαίνεται καλός οιωνός!! :) Περιμένω εντυπώσεις!

Πηγα στην κα.Θεοδωρου, και μου ειπα ακριβως τα ιδια...οτι δν μπορει να μου εγγυηθει για ανισθησια, κ οτι κατα 90% θα γεννησω χωρις....Οποτε , αλλαζω νοσοκομειο....Εχετε ναμου προτεινετε καποιον στο Αλξεναδρας? Οσο πιο οικονομικος γινεται...Ευχαριστω!

Απίστευτο. .. 

Οπότε θεωρητικά ισχύει και πρακτικά όχι?? Μήπως τη ρώτησες να σου πει -από περιέργεια- για ποιον λόγο τότε άλλα λέει το νοσοκομείο? ??

TmO0p3.png Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

6 ώρες πρίν, marakiz είπε:

Απίστευτο. .. 

Οπότε θεωρητικά ισχύει και πρακτικά όχι?? Μήπως τη ρώτησες να σου πει -από περιέργεια- για ποιον λόγο τότε άλλα λέει το νοσοκομείο? ??

Την ρωτησα, και μου ειπε το εξης: αν παρεις τηλεφωνο κ ρωτησεις το νοσοκομειο θ ασου πει κ βεβαια γινονται, οτι δηλ το νοσοκομειο αποδεχεται την επισκλρηηδιο κ την κανει ενιοτε, ομως επειδη, το Αττικο ειναι ενα μεγαλο και γενικο νοσοκομειο,κ δεν εχει κατευθυνση στην γυναικολογικη, προηγουνται αλλα χειρουργεια πιο σημαντικα.... Αυτα ηταν επι λεξη,οσα μου ειπε. 

17 hours ago, ΙΩΑΝΝΑ ΚΩΣ said:

Εχετε ναμου προτεινετε καποιον στο Αλξεναδρας? Οσο πιο οικονομικος γινεται...Ευχαριστω!

Για το Αλεξάνδρας ξέρω μια γιατρό Σιαμπαλιώτη Γεωργία λέγεται. Παρακολουθείται σε αυτήν μια φίλη μου. Και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια. Βεβαια το απογευματινό ραντεβού μαζί της κοστίζει αρκετά γτ πρέπει να είναι ψηλά στην ιεραρχία. Σε αυτήν πήγε η φίλη μου στον 6ο μήνα (θα γεννήσει τον Ιούλιο)...και δεν της άρχισε τα πολλα λόγια... της έκανε και αμέσως υπέρηχο. Αυτά ξέρω μόνο. Επειδή μετά και τη δική σου εμπειρία σκέφτομαι να φύγω σούμπιτη για το Αλεξάνδρας κι εγώ, αυτήν έχω στο μυαλό μου. Επίσης, έχω ακούσει και για έναν Παπαδόπουλο.

1 hour ago, Marina DRL είπε:

Για το Αλεξάνδρας ξέρω μια γιατρό Σιαμπαλιώτη Γεωργία λέγεται. Παρακολουθείται σε αυτήν μια φίλη μου. Και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια. Βεβαια το απογευματινό ραντεβού μαζί της κοστίζει αρκετά γτ πρέπει να είναι ψηλά στην ιεραρχία. Σε αυτήν πήγε η φίλη μου στον 6ο μήνα (θα γεννήσει τον Ιούλιο)...και δεν της άρχισε τα πολλα λόγια... της έκανε και αμέσως υπέρηχο. Αυτά ξέρω μόνο. Επειδή μετά και τη δική σου εμπειρία σκέφτομαι να φύγω σούμπιτη για το Αλεξάνδρας κι εγώ, αυτήν έχω στο μυαλό μου. Επίσης, έχω ακούσει και για έναν Παπαδόπουλο.

Από αμοιβες γνωριζουμε για αυτους τους γιατρους?

Γεια σας και παλι!! Μετα απο πολλες συζητησεις που εχω κανει, μου εχουν προτεινει τα εξης σαν νοσοκομεια: Αλεξανδρας, Ελενα, Αγιας Ολγας, Θριασιο....Επειδη το πιθανοτερο ειναι οτι θα γεννησω σε εφημερευοντα, με ενδιαφερει οπιος ξερει να μου δωσει πληροφοριες για το περιβαλλον κ το προσωπικο για τα παραπανω νοσοκομεια....Ευχαριστω πολυ!

Γειά σας είδαμε ότι γράψατε ήδη εκεί αλλά για μελλοντικούς αναγνώστες τοποθετούμε εδώ σύνδεσμο 

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...