Jump to content
➔ ParentsCafe.gr

Εύη-Εύη

Members (new)
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

174 profile views

Εύη-Εύη's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Καλημέρα σας, Ξέρει κάποια από εσάς κάποιο γιατρό υπογονιμότητας σε κρατικό νοσοκομείο στην Αττική? Κατά προτίμηση στο Έλενα, ή στο Αλεξάνδρα? Ευχαριστώ πολύ.
  2. Καλημέρα σας. Έχουμε ξεκινήσει να ψάχνουμε τι πρόβλημα υπάρχει με τον σύζυγο και δεν έχουμε μπορέσει να κάνουμε παιδάκι μέχρι τώρα. Στην αρχή ανακαλύψαμε ότι υπάρχει κάποιο είδος αζωοσπερμίας, η οποία μάλλον είναι φρακτική κι οφείλεται σε βακτήρια ουρεοπλασμα και μυκόπλασμα. Στην πορεία είδαμε ότι και η δική μου ΑΜΗ δεν είναι και η καλύτερη, οπότε πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα. Η γιατρός μου δεν ειδικεύεται σε εξωσωματικές οπότε αν και είδε τις εξετάσεις μου δεν θα προχωρούσαμε μαζί. Επισκέφτηκα έναν που ειδικεύεται. Δεν έδωσε βάση στην ΑΜΗ, μας έστειλε σε δικό του ουρολόγο και χωρίς να ψάξουν τα αίτια, ήθελαν να κάνουν βιοψία οσχέου στον σύζυγο στο ΙΑΣΏ και να προχωρήσουμε σε επιτόπου κατάψυξη σπέρματος. Επειδή ο σύζυγος δεν ήθελε έτσι απλά να μπει χειρουργείο, επισκεφτήκαμε δεύτερο ουρολόγο. Αυτός μας έστειλε σε ειδικό εργαστήριο σπέρματος για καλλιέργεια κι έτσι βρήκαμε τα βακτήρια. Όπως έψαχνα εξετάσεις, βρήκα ότι τα βακτήρια αυτά τα είχα εγώ ( κι επομένως κι ο σύζυγος) από το 2019!! Η γυναικολόγος δεν είχε δώσει σημασία να μου δώσει θεραπεία. Απλά τα είχα τόσα χρόνια, και για αυτό αποφάσισα να μην ξαναπάω. Με έστειλαν δύο φίλες σε γνωστό διευθυντή κέντρου εξωσωματικής και πήγαμε για μία πρώτη επαφή. Εκείνος μου έκανε υπέρηχο, είδε εξετάσεις δικές μου και του συζύγου και ζήτησε να κάνω υστεροσκόπηση με την οποία θα δούμε γενικά όλη τη μήτρα εκ των έσω, και θα δούμε βέβαια και τα βακτήρια. Όταν ρώτησα κόστος είπε €700 κι ότι την κάνουν εκεί, με όλα καλυμμένα. Αναισθησιολόγο για τη μέθη, η διαδικασία, η βιοψία όλα. Επειδή δεν είμαι και μικρή σκέφτομαι ότι ίσως είναι απαραίτητο να την κάνω έτσι ώστε να κερδίσουμε χρόνο σε περίπτωση που κάτι υπάρχει (είναι προτιμότερο να την κάνω τώρα παρά να έχουμε αποτυχημένη εξωσωματική). Το θέμα είναι ότι τα €700 είναι πολλά για εμάς. Εκείνη την ώρα πάγωσα , και δεν το διαπραγματεύτηκα, αλλά στην πορεία, είπα μήπως μπορέσω να την κάνω σε δημόσιο νοσοκομείο, λόγω κόστους και μόνο. Υπάρχει λοιπόν κάποια που έχει κάνει? Ποια είναι η διαδικασία? Που κλείνεις ραντεβού? Πληρώνεις κάτι? Περνάει μεγάλο διάστημα για να βρεις ραντεβού? Κάνουν μέθη ή όχι? Κάποιος γιατρός που θα μου συστήνατε? Όχι μόνο για την υστεροσκόπηση, γενικά για γυναικολόγο. Έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ. Την πρώτη την είχα πολλά χρόνια!!

  3. Διαφημίσεις

  4. Καλησπέρα σας, Το καλοκαίρι θα βαφτίσουμε μία μπεμπούλα. Κι αναρωτιόμουν, τι "πρέπει"να πάρουμε για το Πάσχα, σαν δωράκια. Ξέρω, ότι κανονικά οι νονοί το Πάσχα, προσφέρουν λαμπάδα, παπούτσια, τσουρέκι και σοκολατένιο αυγό. Τώρα που το παιδάκι δεν έχει ακόμα βαφτιστεί, τι πρέπει να αγοράσω? Λαμπάδα, σίγουρα όχι. Πιθανώς, ούτε και παπούτσια, αφού υποτίθεται πως τα πρώτα παπουτσάκια του είναι τα βαφτιστικά. Άρα, προτιμότερο κάτι σε ρούχο / σετάκι / φορεματάκι. Κάποια άλλη ιδέα?
×
×
  • Create New...