Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Recommended Posts

Έδεσε τον γιο του και τον έσερνε με το αυτοκίνητο

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009, 14:36

Σοκ. Πα-τέρας έδεσε τον γιο του με σκοινί στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και τον περιέφερε στους δρόμους για… παραδειγματισμό!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα, στη Λάρισα. Ο ελαιοχρωματιστής, έχοντας καταναλώσει άφθονο αλκοόλ, άρπαξε με τη βία τον πρωτότοκο γιο του, ηλικίας μόλις 14 ετών, τον έδεσε από τους ώμους με χοντρή τριχιά, την άκρη της οποίας στην συνέχεια έδεσε στο αυτοκίνητο, και τον ανάγκασε να τρέχει πίσω από το ΙΧ, προς… συμμόρφωση, επειδή, όπως ισχυρίστηκε, δεν υπάκουε στις εντολές του.

Περαστικοί, που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, ειδοποίησαν την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ο πατέρας ήταν αμετανόητος. Μιλώντας στους αστυνομικούς, είπε ότι το παιδί ήταν απείθαρχο, δεν τον άκουγε και έλεγε ψέματα, και μάλιστα απάντησε ότι, αν χρειαζόταν, θα το ξανάκανε!

Σήμερα, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

-------------------------------------

zougla.gr

:shock::shock::shock::shock:

Αμετανόητος,ε???

Κρεμάλα!:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 245
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι μόνο κρεμάλα....άντε να μην πω!!!

Θυμήθηκα τώρα μιά ατάκα από την ταινία "Όλα μου τα παιδιά" , την λέει ο Κιάνου Ριβς :

"Χρειάζεται να έχεις άδεια για να οδηγήσεις αυτοκίνητο , χρειάζεται να έχεις άδεια για να

κυνηγήσεις με όπλο, χρειάζεται να έχεις άδεια για να πιάσεις ένα ψάρι , αλλά επιτρέπουν στον οποιονδήποτε μ@λ@κ@ να γίνει γονιός..."

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Έδεσε τον γιο του και τον έσερνε με το αυτοκίνητο

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009, 14:36

Σοκ. Πα-τέρας έδεσε τον γιο του με σκοινί στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και τον περιέφερε στους δρόμους για… παραδειγματισμό!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα, στη Λάρισα. Ο ελαιοχρωματιστής, έχοντας καταναλώσει άφθονο αλκοόλ, άρπαξε με τη βία τον πρωτότοκο γιο του, ηλικίας μόλις 14 ετών, τον έδεσε από τους ώμους με χοντρή τριχιά, την άκρη της οποίας στην συνέχεια έδεσε στο αυτοκίνητο, και τον ανάγκασε να τρέχει πίσω από το ΙΧ, προς… συμμόρφωση, επειδή, όπως ισχυρίστηκε, δεν υπάκουε στις εντολές του.

Περαστικοί, που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, ειδοποίησαν την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ο πατέρας ήταν αμετανόητος. Μιλώντας στους αστυνομικούς, είπε ότι το παιδί ήταν απείθαρχο, δεν τον άκουγε και έλεγε ψέματα, και μάλιστα απάντησε ότι, αν χρειαζόταν, θα το ξανάκανε!

Σήμερα, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=62206&cid=4

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Εμείς τους αφήνουμε ελεύθερους όσα χαστούκια και να δίνουν... Άσε που γίνονται και συλλαλητήρια υπέρ τους...''

ΠΗΓΗ http://troktiko.blogspot.com/2009/09/2800.html

Παντως και εδω ειναι παρανομο το χαστουκι. Αλλο αν δεν το εχουν παρει ειδηση αν καταγγειλετε καποιον ειναι υποχρεωμενοι να τον συλλαβουν

Για να δουμε κια την ποινή του "αφέντη" :twisted:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Πέρα από την ποινή μήπως θα μπορούσε να δέσει και να σύρει κάποιος αυτόν:twisted:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Θυμήθηκα τώρα μιά ατάκα από την ταινία "Όλα μου τα παιδιά" , την λέει ο Κιάνου Ριβς :

"Χρειάζεται να έχεις άδεια για να οδηγήσεις αυτοκίνητο , χρειάζεται να έχεις άδεια για να

κυνηγήσεις με όπλο, χρειάζεται να έχεις άδεια για να πιάσεις ένα ψάρι , αλλά επιτρέπουν στον οποιονδήποτε μ@λ@κ@ να γίνει γονιός..."

Οντως ετσι ειναι. δυστυχως.

ΥΓ. Υπεροχη ταινια

Κοριτσάκι 12 ετών που παντρεύτηκε δια της βίας πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία αφού έφερε στον κόσμο το νεκρό παιδί της. Η 12χρονη είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει το σχολείο και να παντρευτεί με βία σε ηλικία 11 ετών επειδή η οικογένειά της δεν μπορούσε να την μεγαλώσει...

Οι γάμοι με την βία ανήλικων κοριτσιών είναι ιδιαίτερα διαδεδομένοι στην Υεμένη. Πέρσι μία 8χρονη πήρε διαζύγιο μετά από προσφυγή της στην δικαιοσύνη κατά του πατέρα της που την είχε αναγκάσει να παντρευτεί έναν άντρα 20 χρόνια μεγαλύτερό της.

πηγή troktiko

:(:twisted::twisted:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Κοριτσάκι 12 ετών που παντρεύτηκε δια της βίας πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία αφού έφερε στον κόσμο το νεκρό παιδί της. Η 12χρονη είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει το σχολείο και να παντρευτεί με βία σε ηλικία 11 ετών επειδή η οικογένειά της δεν μπορούσε να την μεγαλώσει...

Οι γάμοι με την βία ανήλικων κοριτσιών είναι ιδιαίτερα διαδεδομένοι στην Υεμένη. Πέρσι μία 8χρονη πήρε διαζύγιο μετά από προσφυγή της στην δικαιοσύνη κατά του πατέρα της που την είχε αναγκάσει να παντρευτεί έναν άντρα 20 χρόνια μεγαλύτερό της.

πηγή troktiko

:(:twisted::twisted:

Εν έτη 2009 αυτά,ε???:evil::evil::evil:

Κορίτσια καλημέρα!

Έχω την υποψία ότι οι γείτονες κακοποιούν το κοριτσάκι τους.

Η μαμά μου είναι παιδίατρος και από τη συμπεριφορά του έχει καταλάβει ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει.

Χτες το μεσημέρι το παιδί έκλαιγε ασταμάτητα για πάνω από μια ώρα και οι γονείς της τής φώναζαν στο διάστημα αυτό.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω αλλά πείτε τη γνώμη σας.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!

Η μαμά μου είναι παιδίατρος και από τη συμπεριφορά του έχει καταλάβει ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει.

Χτες το μεσημέρι το παιδί έκλαιγε ασταμάτητα για πάνω από μια ώρα και οι γονείς της τής φώναζαν στο διάστημα αυτό.

καλημέρα doraki ,μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο χαμόγελο του παιδιού και να σε κετευθύνουν απο κει αρχικά σχετικά με το τι μπορείς να κάνεις.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Κορίτσια καλημέρα!

Δεν θα απαντήσω στα υπόλοιπα μόνο σε αυτό που σημείωσα.

Ο γιος μου χθες έκλαιγε και ταυτόχρονα φώναζε μηη σε παρακαλώ μη

βοήθειαααα άσε μεεεεεε μηηηη το κάνεις αυτό και όλα αυτά γιατί δεν ήθελε να αλλάξει πάνα και ρούχα το κλάμα του συνεχίστηκε και ενώ αλλάξαμε και μετά.

Όχι δεν τον κακοποιούμε παρότι οι γείτονες σίγουρα έχουν άλλη γνώμη.

Αν έχεις την υποψία αυτή καλό θα ήταν να πλησιάσεις με κάποιο τρόπο

τους γείτονες να δεις τι πραγματικά συμβαίνει και να απευθυνθείς στους αρμόδιους πχ χαμόγελο του Παιδιου.

Αχ ρε κορίτσια από την προηγούμενη εβδομάδα που ξεκίνησε παιδικό η μικρή και εμένα το ίδιο κάνει κυριολεκτικά ουρλιάζει κάθε φορά που είναι να τη βάλω για ύπνο, δεν αλλάζει πάνα δεν βάζει τα ρούχα της και ουρλιάζει κυριολεκτικά. Σίγουρα όλη η γειτονιά θα λέει ότι αυτοί δεν είναι γονείς είναι τέρατα. Κλαίει μέχρι και στον ύπνο της!!!!!!! Από τη μία στεναχωριέμαι από την άλλη με κάνει και θηρίο. Οπότε είναι σχετικό με την κακοποίηση αν είναι μόνο οι τσιρίδες, εκτός αν έχεις δει και κάποια άλλα πράγματα.

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Βίντεο με βιασμούς ανηλίκων, στα οποία ερευνάται εάν «πρωταγωνιστούσε» και ο ίδιος, διακινούσε μέσω ίντερνετ ένας 39χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως φύλακας στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Μετά από καταγγελία, εντοπίστηκαν από άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τα ηλεκτρονικά ίχνη του 39χρονου, ο οποίος και συνελήφθη με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Σε έρευνα που έγινε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο του δράστη, βρέθηκαν αποθηκευμένα βίντεο που σόκαραν ακόμη και έμπειρους αστυνομικούς.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μικρή… συλλογή από όπλα, ανάμεσα στα οποία και ένας ηλεκτρονικός εκκενωτής.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν: 1 πιστόλι κρότου με γεμιστήρα που περιείχε 9 φυσίγγια, 1 κουτί με 2 φυσίγγια, ένα στιλέτο σουγιάς με δύο δίστομες λάμες, ένας ηλεκτρονικός εκκενωτής και ένα ζευγάρι χειροπέδες.

Κατασχέθηκαν επίσης τα τρία κινητά του τηλέφωνα και ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=62697&cid=4

http://www.tvxs.gr/v20538

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα πατέρας στη Λάρισα ο οποίος έδεσε τον 14χρονο γιο του στο αυτοκίνητό του και έβαλε μπρος υποχρεώνοντας τον να τρέχει πίσω από το όχημα. Το παιδί κάποια στιγμή σκόνταψε και έπεσε, με αποτέλεσμα να συρθεί για δεκάδες μέτρα στο οδόστρωμα.

Το περιστατικό αντελήφθησαν περίοικοι, οι οποίοι και ειδοποίησαν την αστυνομία που συνέλαβε το δράστη. Όπως είπε κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ο πατέρας, έδεσε το παιδί του για να το συμμορφώσει γιατί ήταν απείθαρχο. Επέμενε στη στάση και στη συμπεριφορά του και μάλιστα απάντησε ότι θα το ξανάκανε, αν χρειαζόταν.

Ενεπιτρεπτο να λεγεται πατερας.....

Διαφημίσεις

απαραδεκτος.

παιδια δεν εχω και το θελω παρα πολυ ενα μωρακι, αλλα αυτο παει πολυ. βεβαια εχουμε αλουσει αλλα τοσα και χειροτερα και δεν ξερω πια σε τι κοσμο ζουμε

Την εξέδιδε ο πατέρας. Τη βίαζε ο θείος

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009, 10:13

Image.ashx?fid=74101&w=400&h=300&q=80

Σοκ στα Χανιά. Ένα κοριτσάκι μόλις 11 ετών ζούσε τον εφιάλτη στα χέρια του θετού πατέρα και του θείου της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού το εξέδιδε σε ηλικιωμένους έναντι ευτελών χρηματικών ποσών, ενώ ο αδελφός του –και θείος του κοριτσιού- την βίαζε κατʼ εξακολούθηση.

Και οι δύο δράστες, Βουλγαρικής καταγωγής, έχουν συλληφθεί, ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων να κάνει ανακοινώσεις για την υπόθεση που έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=63362&cid=4

Με αυτήν την ιστορία έκλαιγα μήνες... και δε μπορώ να συγκρατήσω ούτε τα δάκρυα ούτε το θυμό όταν το ξαναβλέπω... (της Kelsey Briggs στο βίντεο που έχει βάλει και η ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ... το είχα ξαναβάλει παλιότερα...) Είναι τρομερό το πόσοι ανεύθυνοι, κακοί, ανώμαλοι, διεστραμμένοι και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο να πω, υπάρχουν... Είναι ΤΕΡΑΤΑ, όχι άνθρωποι ...

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Τελικά αυτό που μετά λύπης διαπιστώνω είναι πως η κακοποιήση των παιδιών είναι ένα διαχρονικό φαινόμενο από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να σπάσουμε τον κύκλο της βίας με θύματα τα παιδιά.

Και μια υπενθύμιση:

Η ΕΕΕΓ σε συνεργασία με άλλους φορείς ετοιμάζει μια "εκστρατεία" ενάντια στην παιδική κακοποίηση και μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε...

*

ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟ

Φεύγοντας του έδωσε εκείνη ένα φιλί,

- κάτι σπάνιο στα εικοσιπέντε χρόνια γάμου -

κι εκείνος, φευγαλέα , της χάιδεψε το χέρι,

-το ίδιο σπάνιο κι αυτό… Κάποια στιγμή αργότερα, στη δουλειά του,

σκέφτηκε τη σκηνή και βούρκωσε…

«Τόση τρυφερότητα κρυμμένη μέσα της, φυλακισμένη!

Τόση ανάγκη για τρυφερότητα θαμμένη μέσα της»!

Σκέφτηκε και τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα…

Κι ύστερα, ο νους του πήγε πιο πέρα:

«Πόσα παιδιά μεγαλώνουν δίχως τρυφερότητα,

δίχως αληθινή αγάπη…»!

Τώρα πια έκλαιγε κανονικά,

κι άρχισε να λέει στη γυναίκα του

όσα τόσα χρόνια δεν τόλμησε να της πει,

σαν να ήταν μπροστά του:

«Πόσα παιδιά μεγαλώνουν δίχως τρυφερότητα,

δίχως αληθινή αγάπη… Κι εσύ, κάποτε

να στέκεσαι

ένα μικρό κορίτσι στη μέση του κόσμου απορημένο,

χωρίς το χάδι του πατέρα σου

νʼ αποθηκεύει τρυφερότητα για το μέλλον

στο μάγουλό σου·

με μια μητέρα που όντας άρρωστη να πεθαίνει,

κι εσύ να λες: ʽδεν πειράζει μπαμπά, θα πάρουμε άλληʼ,

αφού έτσι κι αλλιώς η αγκαλιά της,

δεν σε παρηγόρησε ποτέ».

Τώρα πια κλαίει με λυγμούς

— για ʽκείνη.

Τώρα πια κλαίει με λυγμούς

— για όλα τα παιδιά του κόσμου,

που μεγάλωσαν χωρίς αγάπη…

Με τίποτα δεν σταματούνε πια τα δάκρυα

να τρέχουνε από τα μάτια του…

1-Little-Girl-300x297.jpg

έγραψε ο Παραμυθάς

πηγή: http://www.paramithas.gr/

age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...