Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εναν Ανθρωπο σας παρακαλω....[ενδοοικογενειακή βία]

angel30.7

Recommended Posts

κορίτσια η κοπέλα ζήτησε συμβουλές βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη, και τίποτε άλλο!!

μπαίνετε στο θέμα της και την αμφισβητείτε, τι νόημα έχει αυτό που κάνετε? υπάρχει η (μικρή κατα εσας) πιθανότητα να μην τρολάρει και να μην είναι attention whore. αν ισχυει αυτό, τότε τα μηνύματά σας την πληγώνουν!!

επίσης όλοι εμείς δεν μπορούμε να μπούμε στην ψυχολογία της, στην ψυχολογία του θύματος ψυχολογικής και σωματικής βίας - και μάλιστα για πολύ καιρό - οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε για ποιο λόγο ακριβώς καθυστέρησε!!

όταν είσαι τόσο κουρέλι ψυχολογικά, και δεν έχεις κουράγιο να πάρεις τα πόδια σου και να καλύψεις τις βιολογικές σου ανάγκες, και κάθεσαι σε έναν καναπε αμίλητη κοιτώντας το ταβάνι επί μέρες, ε τότε δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να αποφασίσεις και να πράξεις!!

'εχω μεγάλη αγωνία για το κοριτσάκι.

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 265
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια η κοπέλα ζήτησε συμβουλές βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη, και τίποτε άλλο!!

μπαίνετε στο θέμα της και την αμφισβητείτε, τι νόημα έχει αυτό που κάνετε? υπάρχει η (μικρή κατα εσας) πιθανότητα να μην τρολάρει και να μην είναι attention whore. αν ισχυει αυτό, τότε τα μηνύματά σας την πληγώνουν!!

επίσης όλοι εμείς δεν μπορούμε να μπούμε στην ψυχολογία της, στην ψυχολογία του θύματος ψυχολογικής και σωματικής βίας - και μάλιστα για πολύ καιρό - οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε για ποιο λόγο ακριβώς καθυστέρησε!!

όταν είσαι τόσο κουρέλι ψυχολογικά, και δεν έχεις κουράγιο να πάρεις τα πόδια σου και να καλύψεις τις βιολογικές σου ανάγκες, και κάθεσαι σε έναν καναπε αμίλητη κοιτώντας το ταβάνι επί μέρες, ε τότε δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να αποφασίσεις και να πράξεις!!

Γεια σας και απο εμενα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Εχω διαβάσει μεςες άκρες την ιστορία . Πιστεύω πως αν δεν εχουμε βιώσει μια τέτοια κατάσταση , δύσκολα μπορούμε να διακρίνουμε μια φυσιολογική αντίδραση απο μια περίεργη. Θελω να πω , δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε πάντα σωστά την συμπεριφορά της κοπέλας γιατι απλά εάν δεν γνωρίζουμε απο πρώτο χέρι τι περνάει δεν μπορούμε να ξέρουμε εμεις πως θα αντιδρούσαμε γιατι απλά δεν ΞΕΡΟΥΜΕ. Τα βλέπουμε ως τρίτοι!

Τι να πω. Μακάρι το κορίτσι να ξεμπερδέψει όσος πιο ανώδυνα γινεται και για την ιδια και για το μωράκι της. Απλά λέω , υπαρχει μεγάλη δυστυχία και προβλήματα γύρω μας...

Συμφωνώ απόλυτα. Παραβλέπω την πιθανότητα, που πάντα υπάρχει, να είναι τρολ. Αν θεωρείτε ότι λέει αλήθεια, τι νόημα έχει να τη μαλώνετε ή να γράφετε όλο έκπληξη "είναι δυνατό να συμβαίνουν αυτά;" Για να δείξουμε ότι εμείς είμαστε οι δυνατές και ανώτερες που μας είναι αδιανόητο να πεσουμε θύματα;

Θυμηθείτε την πρόσφατη ιστορία με τις τρεις γυναίκες στην Αγγλία που κρατούνταν υπό δουλεία για χρόνια. Τελικά η μία βρήκε το θάρρος να επικοινωνήσει με τις αρχές, αλλά χρειάστηκαν μήνες μυστικής επικοινωνίας για να πεισθούν να φύγουν.

Και επειδή αναφέρθηκαν οι γονείς της κοπέλας: Φυσικά εύχομαι να είναι μια χαρούμενη συγκροτημένη οικογένεια που θα δεχτούν την κόρη και το εγγόνι τους με χαρά, χωρίς να της κάνουν καμμία ερώτηση, θα τους ετοιμάσουν αμέσως ένα δωμάτιο στο ευρύχωρο σπίτι τους και θα προσφέρουν κάθε δυνατή υποστήριξη, ώσπου η κόρη τους να σταθεί στα πόδια της. Αλλά ας κρατήσουμε στο βάθος του μυαλού μας ότι ίσως η πραγματικότητα να είναι κάπως διαφορετική, γι΄αυτό ας μη βγάζουμε συμπεράσματα.

Ας είναι καλά όπως και να΄χει το πράγμα. Και να έχουμε υπόψη ότι σε τέτοια ζητήματα δεν αρκούν δικηγόροι. Χρειάζονται οπωσδήποτε και κοινωνικοί λειτουργοί.

ακριβώς αυτό αγαπητή φίλη.. πόσο μάλιστα να κάνεις login και να γράφεις σε ένα φόρουμ και μάλιστα να εξαρτάσαι τόσο πολύ από αυτό ώστε το να ποστάρεις είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις μετά την απόξεσή σου πριν καν φύγεις από το νοσοκομείο....και εν πάσει περιπτώσει εάν η κατάσταση είναι έτσι παίρνεις τα 2-3 τηλ που σου έδωσαν και κοιτάς την πορεία σου, δεν μπαινοβγαίνεις σε φόρουμ. Τα ποστ δεν σου αλλάζουν την κατάσταση που βρίσκεσαι. οι πράξεις σου το κάνουν.

Διαφημίσεις

Συμφωνώ απόλυτα. Παραβλέπω την πιθανότητα, που πάντα υπάρχει, να είναι τρολ. Αν θεωρείτε ότι λέει αλήθεια, τι νόημα έχει να τη μαλώνετε ή να γράφετε όλο έκπληξη "είναι δυνατό να συμβαίνουν αυτά;" Για να δείξουμε ότι εμείς είμαστε οι δυνατές και ανώτερες που μας είναι αδιανόητο να πεσουμε θύματα;

Θυμηθείτε την πρόσφατη ιστορία με τις τρεις γυναίκες στην Αγγλία που κρατούνταν υπό δουλεία για χρόνια. Τελικά η μία βρήκε το θάρρος να επικοινωνήσει με τις αρχές, αλλά χρειάστηκαν μήνες μυστικής επικοινωνίας για να πεισθούν να φύγουν.

Και επειδή αναφέρθηκαν οι γονείς της κοπέλας: Φυσικά εύχομαι να είναι μια χαρούμενη συγκροτημένη οικογένεια που θα δεχτούν την κόρη και το εγγόνι τους με χαρά, χωρίς να της κάνουν καμμία ερώτηση, θα τους ετοιμάσουν αμέσως ένα δωμάτιο στο ευρύχωρο σπίτι τους και θα προσφέρουν κάθε δυνατή υποστήριξη, ώσπου η κόρη τους να σταθεί στα πόδια της. Αλλά ας κρατήσουμε στο βάθος του μυαλού μας ότι ίσως η πραγματικότητα να είναι κάπως διαφορετική, γι΄αυτό ας μη βγάζουμε συμπεράσματα.

Ας είναι καλά όπως και να΄χει το πράγμα. Και να έχουμε υπόψη ότι σε τέτοια ζητήματα δεν αρκούν δικηγόροι. Χρειάζονται οπωσδήποτε και κοινωνικοί λειτουργοί.

ας είναι καλά.. ποιός δεν το θέλει?

Αγαπητή Angel, επειδή είμαι δίκαιος άνθρωπος (και καλός κατά βάθος) και δεν φοβάμαι να παραδεχτώ τα λάθη μου, κατ’ αρχήν σου ζητώ συγνώμη για την οποιαδήποτε αμφιβολία μου απέναντί σου.

Το σημαντικό τώρα : Μίλησα με δικηγόρο, δεν ειδικεύεται βέβαια στο οικογενειακό δίκαιο αλλά εν πάσει περιπτώσει έχει γνώσεις. Μου επιβεβαίωσε λοιπόν αυτό που σου είπε η δικηγόρος σου, δηλ. δεν φεύγεις μέχρι να βγει η προσωρινή απόφαση. Μου εξήγησε λοιπόν ότι τα ασφαλιστικά μέτρα γίνονται για να βγει μια απόφαση η οποία θα σου επιτρέψει προσωρινά να φύγεις από το σπίτι με το παιδί και τα πράγματά σου ώσπου να γίνει αγωγή και τελικά να έχεις στα χέρια σου την τελική απόφαση. Η προσωρινή απόφαση χρειάζεται για να είσαι καλυμμένη νομικά και να μην κατηγορηθείς ότι απήγαγες το παιδί. Σε αυτό το σημείο διευκρινίζω ότι δεν έχει σημασία που δεν είστε παντρεμένοι. Από την στιγμή που έχει αναγνωρίσει το παιδί έχει γονεϊκά δικαιώματα. Με λίγα λόγια δεν θα κατηγορηθείς για εγκατάλειψη συζυγικής στέγης αλλά για απαγωγή.

Τι κάνεις εν τω μεταξύ : ο δικηγόρος που μίλησα μου είπε ότι εφόσον κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα τηλεφωνείς στην αστυνομία τους τα λες, δηλώνεις ότι φοβάσαι, και πράττεις όπως σου πουν. Η κίνηση αυτή θα είναι υπέρ σου γιατί θα αποτελέσει και αποδεικτικό στοιχείο στον δικαστικό σου αγώνα.

Να έχεις στο μυαλό σου ότι και εκείνος μπορεί να σε αντικρούσει. Μάνι-μάνι το πρώτο που φαντάζομαι ότι θα κάνει θα είναι ασφαλιστικά για να μπορεί να βλέπει το παιδί.

Εάν χρειάζεσαι ο,τιδήποτε, πες μου να ρωτήσω.

Καλή τύχη!

Αγαπητή Angel, επειδή είμαι δίκαιος άνθρωπος (και καλός κατά βάθος) και δεν φοβάμαι να παραδεχτώ τα λάθη μου, κατʼ αρχήν σου ζητώ συγνώμη για την οποιαδήποτε αμφιβολία μου απέναντί σου.

Το σημαντικό τώρα : Μίλησα με δικηγόρο, δεν ειδικεύεται βέβαια στο οικογενειακό δίκαιο αλλά εν πάσει περιπτώσει έχει γνώσεις. Μου επιβεβαίωσε λοιπόν αυτό που σου είπε η δικηγόρος σου, δηλ. δεν φεύγεις μέχρι να βγει η προσωρινή απόφαση. Μου εξήγησε λοιπόν ότι τα ασφαλιστικά μέτρα γίνονται για να βγει μια απόφαση η οποία θα σου επιτρέψει προσωρινά να φύγεις από το σπίτι με το παιδί και τα πράγματά σου ώσπου να γίνει αγωγή και τελικά να έχεις στα χέρια σου την τελική απόφαση. Η προσωρινή απόφαση χρειάζεται για να είσαι καλυμμένη νομικά και να μην κατηγορηθείς ότι απήγαγες το παιδί. Σε αυτό το σημείο διευκρινίζω ότι δεν έχει σημασία που δεν είστε παντρεμένοι. Από την στιγμή που έχει αναγνωρίσει το παιδί έχει γονεϊκά δικαιώματα. Με λίγα λόγια δεν θα κατηγορηθείς για εγκατάλειψη συζυγικής στέγης αλλά για απαγωγή.

Τι κάνεις εν τω μεταξύ : ο δικηγόρος που μίλησα μου είπε ότι εφόσον κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα τηλεφωνείς στην αστυνομία τους τα λες, δηλώνεις ότι φοβάσαι, και πράττεις όπως σου πουν. Η κίνηση αυτή θα είναι υπέρ σου γιατί θα αποτελέσει και αποδεικτικό στοιχείο στον δικαστικό σου αγώνα.

Να έχεις στο μυαλό σου ότι και εκείνος μπορεί να σε αντικρούσει. Μάνι-μάνι το πρώτο που φαντάζομαι ότι θα κάνει θα είναι ασφαλιστικά για να μπορεί να βλέπει το παιδί.

Εάν χρειάζεσαι ο,τιδήποτε, πες μου να ρωτήσω.

Καλή τύχη!

Μπράβο elpidaz ! Έκανες την κίνηση που θα έπρεπε να είχαμε κανει απο την αρχή. Ειναι η πιο ουςιαςτικη βοήθεια που θα μπορούσες να της προσφέρεις δεδομένου οτι δεν υπαρχει δυνατότητα άλλης επαφής με την κοπέλα.

Να εισαι καλα για το ενδιαφέρον σου. Ελπίζω μονο να ειναι καλα, γιατι εχει καιρο να γράψει.

Αν μπορέσει να μας διαβάσει , ας μας ενημερώσει για την κατάσταση της. Θελω να πιστεύω πως εχουν παει ολα καλα!

angel συγγνώμη και από μένα που σε αμφισβήτησα, να λοιπόν που η elpidaz με τις νομικές της γνώσεις έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί όλα τα είχες εξηγήσει αλλά αυτό με το ότι δεν είσαστε παντρεμένοι δεν μου κόλλαγε...

Θα ήθελα να πω ότι καλό είναι να αμφισβητούμε όταν νιώθουμε ότι κάτι δεν πάει καλά και μπορεί να μας κοροϊδεύουν, γιατί έτσι θα αποθαρρύνουμε μελλοντικά τρολ. Δείχνουμε ότι δεν δεχόμαστε άκριτα οποιονδήποτε γράφει ανώνυμα την ιστορία του στο φόρουμ.

Όσο για το τι έχει να κερδίσει κάποιος κακόπιστος που θα τρολάρει;Δεν είναι το κερδίζει αυτός είναι τι χάνουμε εμείς, που αφιερώνουμε χρόνο και φαιά ουσία για να ασχοληθούμε με το πρόβλημα του. Αυτός απλώς γελάει, κάνει κοινωνικό πείραμα, βαριόταν και δεν είχε με τι να ασχοληθεί. Μην ξεχνάμε και τις καλές εποχές (οικονομικά) των μελών του φόρουμ, που ένα τέτοιο ποστ αρκούσε για να δοθεί το σύνθημα να συγκεντρωθούν χρήματα για το άτυχο μέλος, που καμιά φορά ήταν και τρολ...

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Και δεν είναι ότι δεν συμβαίνουν τέτοια:

Ένας 38χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Μηλεών Μαγνησίας, μετά από την καταγγελία της 48χρονης φίλης του, ότι την κρατούσε παρά τη θέλησή της στο σπίτι, από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα, ισχυρίστηκε, ότι ο 38χρονος δεν την άφηνε να δει τρίτους και ότι την χτύπησε στο πρόσωπο.

Ο 38χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου

Πηγή: http://www.tovima.gr/society/article/?aid=677813

Διαφημίσεις

Πάντως, όλοι καταλήγουμε ότι αν θεωρείς ότι κινδυνεύεις σωματικά, καλείς την αστυνομία.

Ναι. Και ότι αν χρειαστείς δυο μήνες για να βρεις το κουράγιο να καλέσεις βοήθεια, δεν σημαίνει ότι η ιστορία είναι μούφα.

Ναι. Και ότι αν χρειαστείς δυο μήνες για να βρεις το κουράγιο να καλέσεις βοήθεια, δεν σημαίνει ότι η ιστορία είναι μούφα.

Όχι βέβαια. Η μούφα (ολική ή μερική) προκύπτει από άλλα σημεία (γενικά μιλάω).

καλημερα κοριτσια και συγνωμη αν ισως ανυσηχησατε μερικες αλλα λογο καταστασησ δεν μπορουσα να ενημερωσω...ξημερωσε η τεταρτη μερα που τελειωσε ολο αυτο..και μαλιστα ηρεμα,,τελικα ισως να φοβομουν μονο εγω...αλλα δεν το βαλα κατω..και να σασ πω τι εννοω...επρεπε προχθες τ πρωι να παω στη δικηγορο,,,οπως ξερατε κλειδια δεν ειχα.τ λεω λοιπον θα κρατησεις τ μωρο να κατεβω κατω λιγο?οχι μου λεει δεν θα πασ πουθενα,αν κανεις πανω απο πεντε λεπτα δεν σανοιγω.τ λεω ειναι παρανομο αυτο που κανεις.για να καταλαβει οτι ψαχτηκα.τιποτα δεν τον ενοιαζε.δεν πηγα.εξαλλη η δικηγορος μαζι μου και μαζι του.ηθελε να παμε αστυνομια εισαγγελεα κλπ.εγω ομως παντα φοβομουν το μετα..ταπογευμα τα ιδια.μου λεει δεν θα σανοιξω αν πασ καπου πανω απο δεκα λεπτα.του ειπα οκ μην μανοιγεις και εφυγα.πηγα στη δικηγορο κιαφου ενημερωθηκε για τα παντα η αστυνομια δεν γυρισα τ βραδυ..κοιμηθηκα σε μια φιλη εκει κοντα.την αλλη μερα τ πρωι τον πηρε τηλ η δικηγορος και του λεει για να μη χασεις το παιδι ολοσχερως προσεχε τις κινησεις σου..κοιταξτε να τελειωσει αυτο με το καλυτερο δυνατο τροπο για τ παιδι σας..τοτε πιστηκε πως εγω δεν αστειευομαι και νρηκα τα κοτσια.(ειπε σε γνωστο οτι δεν εχω κοτσια να φυγω)...πηγα στο σπιτι μαζεψα τα τελευταια δεν μοπυ ειπε τιποτα..αμτιθετως ηταν ηρεμος..τοσο πολυ που με φοβιζε και αυτο....κατεβασε μονος του τα βαρια πραγματα και μολις ηρθε η μαμα και τα φορτωσα ολα στο αμαξι του λεω θα μου φερεις και το παιδι??ειπε ναι και το κανε..φιλησε το παιδι του..δακρυσε και μου το δωσε!μενημερωσε πως αν αφησω τ παιδι σε παιδικο για να δουλεψω θα με κυνηγησει...πως αν βγω εξω παλι το ιδιο ενω παραλληλα μου πε αν εχεις σκοπο να αλλαξεις εδω ειμαι να σακουσω....επεισης μου ειπε αν δυσκολευτεις οικονομικα και δεν μπορεις να τον μεγαλωσεις ΦΕΡΤΟ ΠΙΣΩ!δεν μου εδωσε το καροτσι του παιδιου...και φυσικα δεν πηρα παρκο κρεβατι περπατουρα,,μονο τα ρουχα του και τα παιχνιδια του..ειμαι παρα πολυ ηρεμη...λιγο ανασφαλης ο μικρος κοιταει συνεχεια το χωρο αλλα δοξα το θεο βολτα,,,το καροτσι αντικατασταθηκε με μαρσιπο και δε σασ κρυβω οτι αν και λιγο βαρυς εχω δεθει περισσοτερο απο ποτε μαζι του!!!!!δεν ξερω αν πρεπει να παω ν ομικα οπως επιμενει η δικηγορος για διατροφη κλπ...φοβαμαι να τον πειραξω...

να ευχαριστησω μια μια ξεχωριστα οσες με πιστεψαν και με καταλαβαν αλλα και με βοηθησαν,..καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να πειστεισ απο δω μεσα για το οτιδηποτε αλλα εγω προσωπικα δε ζητησα κατι ωστε να θεωρηθει οτι καποιον κοροιδευω,,,ναι μετα την αποξεση εγραψα σε σασ γιατι το χα τοσο αναγκη να χω ανθρωπουσ διπλα μου και πιστεψα πως μονο εσας εχω..κατηγορηθηκα γιαυτο γιαυτο και σας εξηγω..δεν ξερω αν υπαρχουν τετοιοι ανθρωοποι να λενε τετοια ψεμματα εδω μεσα αλλα επειδη εγω δεν ειμαι μια απο αυτους μπορω να σασ δωσω τηλ η οτιδηπορτε θεκλετε σε πμ για να πιστεψετε οτι ειμαι υπαρκτοσ ανθρωποσ με πραγματικα γεγονοτα!!!!χιλια ευχαριστω σε ολες και αν μερικες με αμφισβητησαν ειληκρηνα καταλαβαινω,,,οσο αφορα τη νεα ζωη δε σασ κρυβω πολυ δυσκολα,,,νεοσ χωροσ..μικροσ αβολα...χαλια οικονομικο αλλα ηρεμια..παω βολτες με τοπ παιδι!!ναιιιι!!!!βλεπω κοσμο!!!!!!!!που θα παει?ενα ενα κομματια μαζευουμε και φτου κιαπτην αρχη....και παλι χιλια ευχαριστω

Διαφημίσεις

Μπραβο βρε κοριτσι μου! Πολυ χαρηκα που βρηκες επιτελους τη δυναμη κι εφυγες απο αυτη την αρρωστη κατασταση. Εννοειται οτι θα ζητησεις διατροφη και οτι αλλο δικαιουσε. Αλλωστε για να μεγαλωσεις το παιδι θα το κανεις. Εσυ κοιτα να μεινεις δυνατη μη τυχον και σε ξανατουμπαρει. Συγνωμη σου ζητω αν μιλησα σκληρα αλλα σου εξηγησα οτι εχω περασει τα ιδια γι αυτο ηθελα να σε ταρακουνησω να ξυπνησεις. Πιστευω και οι υπολοιπες κοπελες εδω μεσα γι αυτο το εκαναν. Να εισαι καλα κι εσυ και το παιδι σου και να μας γραφεις πως περνατε😙😙😙

Μπραβο βρε κοριτσι μου! Πολυ χαρηκα που βρηκες επιτελους τη δυναμη κι εφυγες απο αυτη την αρρωστη κατασταση. Εννοειται οτι θα ζητησεις διατροφη και οτι αλλο δικαιουσε. Αλλωστε για να μεγαλωσεις το παιδι θα το κανεις. Εσυ κοιτα να μεινεις δυνατη μη τυχον και σε ξανατουμπαρει. Συγνωμη σου ζητω αν μιλησα σκληρα αλλα σου εξηγησα οτι εχω περασει τα ιδια γι αυτο ηθελα να σε ταρακουνησω να ξυπνησεις. Πιστευω και οι υπολοιπες κοπελες εδω μεσα γι αυτο το εκαναν. Να εισαι καλα κι εσυ και το παιδι σου και να μας γραφεις πως περνατε😙😙😙

elina mou den peirazei..katalavaino pos kamia fora einai diskolo apo ena foroum kai mia othoni na pistepseis ola ayta alla apo tin alli leo giati???ti parapano zitisa apo anthropia kai stiriksi????an poali ta perases opos les tote isos mporeis na nioseis ekeini tin plisi egkefaloy poyu den safinei me tipota na pistepseis ston eayto sou,..akoma kai tora milao kai prota skeftome pos tha to blepe ekeinos...pos tha antidrouse...tha xreiasto stiriksi psixologou kai gia na kseperaso olo ayto kai gia na me ksanavro..mexasa teleios.....exo megali anagki na mou epibebaionei kapoios an to otidipote leo einai sosto..kiayto einai provlima...ksero pos prepei na zitiso diatrofi kai tetoia aptin alli omos fovame ksana ton polemo mayton ton anthropo,,,apti mia leo an niothei gia to paidaki tou tha to kanei aptibn alli omos leo idi otan efiga tha melege pare kai ta pampers re si den exeis ...kioxi na me kribei ta karotsia epeidi ta plirose aytos,..katalabaineis gia ti anthropo milame e???t karotsi ego to plirosa...leei!!!einia pragmatika dipote diskola oso afora polla pragmata se sxesi me to paidi alla fobamai to oti otidipote mazi tou

Εσυ δεν θα ασχοληθεις πλεον μαζι του. Θα το κανει η δικηγορος σου. Μη φοβασαι γι αυτα. Συγνωμη βρε αγαπη αλλα την ψυχικη οδυνη ποιος θα στην πληρωσει εσενα; ας πληρωσει τουλαχιστον τη διατροφη του παιδιου του. Εγω αυτο το βιωσα(ειχα πει παρακατω)απο τη μερια του παιδιου που ζουσε ολα αυτα μεσα στο σπιτι κι η μανα μου δεν εφευγε μεχρι να παμε 18 χρονων. Τωρα ειμαι 37 κι ακομα δε μιλαω με τον πατερα μου κι ουτε θελω. Γι αυτο σου ελεγα τωρα που ειναι νωρις. Εσυ τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ.

Angel σου εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα. Να σου ζητήσω άλλη μια φορά συγνώμη? να το κάνω. τα λόγια μου όμως δεν δείχνουν όμως πραγματικά πώς νιώθω για σένα. Δεν σου κρύβω ότι όσο έβλεπα ότι δεν απαντάς, μαζευόμουν. ένιωθα τύψεις. έλεγα μέσα μου πάει την διώξαμε και τώρα τι να γίνεται αυτή η κοπέλα. θύμωσα με τον εαυτό μου. και τώρα χαίρομαι χαίρομαι χαίρομαι. Θα το δεις κορίτσι μου όλα θα πάνε καλά. μην κοιτάξεις πίσω δεν έχεις τίποτα να σε κρατάει πίσω. Πίστεψέ το εσύ και όλα θα πάνε καλά.

καλημερα κοριτσια και συγνωμη αν ισως ανυσηχησατε μερικες αλλα λογο καταστασησ δεν μπορουσα να ενημερωσω...ξημερωσε η τεταρτη μερα που τελειωσε ολο αυτο..και μαλιστα ηρεμα,,τελικα ισως να φοβομουν μονο εγω...αλλα δεν το βαλα κατω..και να σασ πω τι εννοω...επρεπε προχθες τ πρωι να παω στη δικηγορο,,,οπως ξερατε κλειδια δεν ειχα.τ λεω λοιπον θα κρατησεις τ μωρο να κατεβω κατω λιγο?οχι μου λεει δεν θα πασ πουθενα,αν κανεις πανω απο πεντε λεπτα δεν σανοιγω.τ λεω ειναι παρανομο αυτο που κανεις.για να καταλαβει οτι ψαχτηκα.τιποτα δεν τον ενοιαζε.δεν πηγα.εξαλλη η δικηγορος μαζι μου και μαζι του.ηθελε να παμε αστυνομια εισαγγελεα κλπ.εγω ομως παντα φοβομουν το μετα..ταπογευμα τα ιδια.μου λεει δεν θα σανοιξω αν πασ καπου πανω απο δεκα λεπτα.του ειπα οκ μην μανοιγεις και εφυγα.πηγα στη δικηγορο κιαφου ενημερωθηκε για τα παντα η αστυνομια δεν γυρισα τ βραδυ..κοιμηθηκα σε μια φιλη εκει κοντα.την αλλη μερα τ πρωι τον πηρε τηλ η δικηγορος και του λεει για να μη χασεις το παιδι ολοσχερως προσεχε τις κινησεις σου..κοιταξτε να τελειωσει αυτο με το καλυτερο δυνατο τροπο για τ παιδι σας..τοτε πιστηκε πως εγω δεν αστειευομαι και νρηκα τα κοτσια.(ειπε σε γνωστο οτι δεν εχω κοτσια να φυγω)...πηγα στο σπιτι μαζεψα τα τελευταια δεν μοπυ ειπε τιποτα..αμτιθετως ηταν ηρεμος..τοσο πολυ που με φοβιζε και αυτο....κατεβασε μονος του τα βαρια πραγματα και μολις ηρθε η μαμα και τα φορτωσα ολα στο αμαξι του λεω θα μου φερεις και το παιδι??ειπε ναι και το κανε..φιλησε το παιδι του..δακρυσε και μου το δωσε!μενημερωσε πως αν αφησω τ παιδι σε παιδικο για να δουλεψω θα με κυνηγησει...πως αν βγω εξω παλι το ιδιο ενω παραλληλα μου πε αν εχεις σκοπο να αλλαξεις εδω ειμαι να σακουσω....επεισης μου ειπε αν δυσκολευτεις οικονομικα και δεν μπορεις να τον μεγαλωσεις ΦΕΡΤΟ ΠΙΣΩ!δεν μου εδωσε το καροτσι του παιδιου...και φυσικα δεν πηρα παρκο κρεβατι περπατουρα,,μονο τα ρουχα του και τα παιχνιδια του..ειμαι παρα πολυ ηρεμη...λιγο ανασφαλης ο μικρος κοιταει συνεχεια το χωρο αλλα δοξα το θεο βολτα,,,το καροτσι αντικατασταθηκε με μαρσιπο και δε σασ κρυβω οτι αν και λιγο βαρυς εχω δεθει περισσοτερο απο ποτε μαζι του!!!!!δεν ξερω αν πρεπει να παω ν ομικα οπως επιμενει η δικηγορος για διατροφη κλπ...φοβαμαι να τον πειραξω...

να ευχαριστησω μια μια ξεχωριστα οσες με πιστεψαν και με καταλαβαν αλλα και με βοηθησαν,..καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να πειστεισ απο δω μεσα για το οτιδηποτε αλλα εγω προσωπικα δε ζητησα κατι ωστε να θεωρηθει οτι καποιον κοροιδευω,,,ναι μετα την αποξεση εγραψα σε σασ γιατι το χα τοσο αναγκη να χω ανθρωπουσ διπλα μου και πιστεψα πως μονο εσας εχω..κατηγορηθηκα γιαυτο γιαυτο και σας εξηγω..δεν ξερω αν υπαρχουν τετοιοι ανθρωοποι να λενε τετοια ψεμματα εδω μεσα αλλα επειδη εγω δεν ειμαι μια απο αυτους μπορω να σασ δωσω τηλ η οτιδηπορτε θεκλετε σε πμ για να πιστεψετε οτι ειμαι υπαρκτοσ ανθρωποσ με πραγματικα γεγονοτα!!!!χιλια ευχαριστω σε ολες και αν μερικες με αμφισβητησαν ειληκρηνα καταλαβαινω,,,οσο αφορα τη νεα ζωη δε σασ κρυβω πολυ δυσκολα,,,νεοσ χωροσ..μικροσ αβολα...χαλια οικονομικο αλλα ηρεμια..παω βολτες με τοπ παιδι!!ναιιιι!!!!βλεπω κοσμο!!!!!!!!που θα παει?ενα ενα κομματια μαζευουμε και φτου κιαπτην αρχη....και παλι χιλια ευχαριστω

Μπράβο. Μπράβο. Μπράβο.

Καλή δύναμη για τη συνέχεια. Και βρες το κουράγιο να διεκδικήσεις για το παιδάκι σου τα καλύτερα.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Angel σου εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα. Να σου ζητήσω άλλη μια φορά συγνώμη? να το κάνω. τα λόγια μου όμως δεν δείχνουν όμως πραγματικά πώς νιώθω για σένα. Δεν σου κρύβω ότι όσο έβλεπα ότι δεν απαντάς, μαζευόμουν. ένιωθα τύψεις. έλεγα μέσα μου πάει την διώξαμε και τώρα τι να γίνεται αυτή η κοπέλα. θύμωσα με τον εαυτό μου. και τώρα χαίρομαι χαίρομαι χαίρομαι. Θα το δεις κορίτσι μου όλα θα πάνε καλά. μην κοιτάξεις πίσω δεν έχεις τίποτα να σε κρατάει πίσω. Πίστεψέ το εσύ και όλα θα πάνε καλά.

νιωθω ασχημα να.με ζητασ καλη μιυ συγνωμη...δεν ύπαρχει λογος...καταλαβαινω εικγκρηνα στο λεω καταλαβαινω...... μη σκας....ολα καλα δοξα το θεο

Τωρα που μενεις? Πως τα βγαζεις περα? Ψαχνεις για δουλεια?

μενουμε στ μαμα.μου..ναι βρηκα δουλεια...τηβ τριτη ειναι να παω κι ολασ....λιγο οργανωση θελουμε τωρα....περα δε τα βγαζω...ειχα εκατο ευρω π εδωσε ενασ θειοσ τ νωρου για το μωρο και πηγα πηρα κρεμεσ παμπερα μωρομαντηλα γαλατα τραχανα...οτι χρειαζετε τ παιδι...μαυτα προσ τ παρον..στο μελλον βλεπουμε..ο θεος βοηθος

Τελεια; ειδες που ολα παιρνουν το δρομο τους σιγα-σιγα;

τελεια...ειναι σχετικο.....απο αποψη δουλειασ και ολα αυτα σαφω σκαι ειναι τελεια...αγχωνομαι ωσ προσ τ υπολοιπο..πως θα την παλρψω οσοτου πληρωθω...οτε θα νοικιασω σπιτι..εδω μεσα ειναι σπιτι για ενα ατομο μονο..ενα σαλινι και ενα μπανιο..σκεψου πωδ τ μωρο κοιμαται στον καναπε και εγω καθιστη στο πατωμα με το κεφαλι διπλα στο μωρο ακουμπισμενο στον καναπε...πωσ θα πληρωσω τον παιδικο???για να μπορω να παω στη δουλρια..ριναι νονιμο να το παω παιδικο???πιστευω οτι θα χω πολεμο απτη μερια του..μακαρι να κανω λαυος...μακαρι να μην ειναι ετσι.....η αληθεια ειναι οωσ παρολες τισ δυσκολιες μασ εγω ειναι καλα χαμορλαω τρωω επιτελουσ και δε φοβαμαι να μιλησω.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...