ekavi_

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.929
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο ekavi_

 1. Με όλο το σεβασμό, αλλά το να περνάνε από έλεγχο τα κείμενα των μελών προληπτικά πριν δημοσιευθούν δεν συνιστά λογοκρισία; Ακόμη χειρότερα όταν λέτε ότι το μέτρο δεν θα ισχύει για όλους, αλλά θα εξαιρούνται όσα μέλη "γνωρίζουν" τους κανονισμούς;;; Δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική...
 2. ekavi_

  all inclusive hotels

  Και εγώ διαπιστώνω φέτος μια ταρίφα κοντά στα 300ευρώ στην καλύτερη περίπτωση ενώ πέρυσι ήταν σίγουρα λιγότερα. Για πρόπερσι δεν το συζητώ,έβρισκες φοβερές προσφορές λόγω του πιθανού grexit. Εντωμεταξύ δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν κλείσει με τουρίστες από το εξωτερικό. Γιατί ο Έλληνας δεν νομίζω ότι κανονίζει τις διακοπές του από τον Απρίλιο.
 3. ekavi_

  all inclusive hotels

  Επαναφέρω το θέμα. Οι τιμές (ειδικά στα all inclusιve) έχουν πάρει την ανιούσα φέτος ή είναι η ιδέα μου;
 4. Δίκιο έχετε, μετά το Πάσχα και τα παιδιά δυσκολεύονται να προσαροστούν και οι δασκάλες τρέχουν να βγάλουν την ύλη. Εμείς ήμασταν τυχεροί γιατί είχαμε προχωρήσει αρκετά στα μαθήματα. Λίγο τον ύπνο να στρώσουμε και εμείς...
 5. Αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσεις με την διευθύντρια του νηπιαγωγείου. Θα εκθέσεις τους λόγους που θέλεις να τον παίρνεις νωρίτερα και εκείνη εφόσον θέλει να σε εξυπηρετήσει θα σου πει τι πρέπει να κάνεις (να υπογράψεις κάποια αίτηση). Στο δικό μας νηπιαγωγείο ρωτούσαν οι ίδιοι ποιοι γονείς θέλουν να ζητήσουν πρόωρη αποχώρηση. Σε κάθε περίπτωση κάνε μια γραπτή αίτηση.
 6. Εφόσον υπάρχουν θέματα που σε ανησυχούν, καλό θα είναι να κανονίσεις ένα ραντεβού με αναπτυξιολόγο. Ωστόσο, μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση το ότι σου είπαν από τον παιδικό σταθμό ότι είναι αδύνατον να ενταχθεί το παιδάκι... Υπάρχει παιδικός σταθμός που λέει κάτι τέτοιο; Ακόμη και κάποια καθυστέρηση στην ανάπτυξη να είχε το παιδάκι ή καθυστέρηση στην ομιλία είναι δυνατόν να βγάλουν πόρισμα (και μάλιστα μέσα σε λίγα λεπτά) ότι δεν μπορεί να ενταχθεί σε παιδικό σταθμό; Θα τρελαθούμε τελείως;;; Κάποιος άλλο λόγος υπάρχει που προσπαθούν να σας αποτρέψουν να κάνετε εγγραφή. (εδώ συνήθως οι αναπτυξιολόγοι προτείνουν ένταξη σε παιδικό σταθμό προκειμένου να βοηθηθεί ένα παιδάκι στις όποιες αναπτξιακές δυκσολίες αντιμετωπίζει...)
 7. Τέτοιου είδους γκρίνιες ή αναίτια νεύρα έχουμε και τώρα που είναι 10 χρονών. θα χειροτερέψει άραγε ή έχει ήδη μπει στην προεφηβεία; Πάντως και εγώ βλέπω ότι με την κατά μέτωπο αντιπαράθεση τα πράγματα γίνονται χειρότερα.
 8. Τι εννοείς ότι περνάνε τη χειρότερη φάση τους; από ποια άποψη; (για να ξέρω τι με περιμένει)
 9. Δεν με ενοχλεί να βλέπω ποιοι με έχουν επισκεφτεί! Αλλά ίσως οι άλλοι δεν νιώθουν άνετα να το ξέρω... Τι νόημα έχει να βλέπεις ποιος σε επισκέπτεται; αν θέλει θα σου αφήσει μήνυμα. Υπάρχει ιστορικότητα. Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες (γιατί έχω μπερδευτεί με τα πειράματα που κάνω), αλλά νομίζω ότι από το προφίλ ενός μέλους μπορώ να δω όλη του τη δραστηριότητα με σειρά ημερομηνίας και ώρας. Επίσης σαν επισκέπτης κάπου είδα συγκεντρωμένη όλη τη δραστηριότητα του φορουμ πάλι ανά ημερομηνία και ώρα.
 10. Εκτός από το currently viewing βλέπω ποιοι έχουν επισκεφτεί το προφίλ μου. Επιπλέον ένας επισκέπτης -δηλ. κάποιος που δεν είναι συνδεδεμένος ή εγγεγραμμένος-βλέπει επίσης το currently viewing και γενικά όλη τη δραστηριότητα του φόρουμ με λεπτομέρειες και σε πραγματικό χρόνο. Στο προηγούμενο φόρουμ δεν έβλεπε κανείς σε real time όλη αυτή τη δραστηριότητα.
 11. Αισθάνομαι ότι με την αναβάθμιση υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες δημοσίως ορατές! Ίσως πιο πολλές και από αυτές που εμφανίζει το facebook. Μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε, λεπτομέρειες για την κίνηση των μελών σε real time. Ποιο θέμα παρακολουθεί το μέλος, ποια προφίλ έχει επισκεφτεί, σε ποιον έκανε like κτλ. Μήπως να περιορίζατε λίγο τις δημόσιες πληροφορίες; Ίσως αυτό να αποτελεί αντικίνητρο για πολλά μέλη.
 12. Ευχαριστώ. Αλλά ψάχνω έναν τρόπο να διαβάζω συγκεντρωτικά όλες τις νέες δημοσιεύσεις είτε τις έχω διαβάσει, είτε όχι. Υπάρχει κάποια επιλογή;
 13. The quickest way for a mother to get her children's attention, is to sit down and look comfortable!:wub:

  1. Όταν πατάω να δω τα νέα μηνύματα του φόρουμ, διαπιστώνω ότι δεν εμφανίζονται όλα. πχ νωρίτερα έγραψα για παιδο-οδοντίατρους και δεν μου εμφανίζεται στα νέα μηνύματα... (τις νέες δημοσιεύσεις εννοώ). Ούτε και το συγκεκριμένο τόπικ μου εμφανίζεται (όλα τα τεχνικά ζητήματα για την αναβάθμιση).
  2. Μέχρι τώρα δεν έχω πάει ποτέ τα παιδιά σε παιδο-οδοντίατρο. Έχω βρει έναν κανονικό οδοντίατρο που όμως είναι πολύ ήρεμος, επεξηγηματικός και υπομονετικός. Και τα παιδιά νιώθουν πολύ άνετα εκεί. Επιπλέον, επειδή οι πελάτες του είναι ως επί το πλείστον ενήλικες, δεν έχουμε γκρίνιες στην αίθουσα αναμονής (που μπορεί να επηρέαζε την ψυχολογία τους). Βέβαια δεν έχουμε πάει να κάνουμε τίποτα εξειδικευμένο ώστε να χρειαστούμε παιδο-οδοντίατρο.
  3. Είναι πολύ διαφορετικό, αλλά μου αρέσουν οι αλλαγές. Αυτή η αναβάθμιση είναι ο λόγος που μπήκα μετά από καιρό. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον Μόνο που αυτό το θέμα με τα likes νομίζω θα προκαλέσει πολλές γκρίνιες και δεν έχει και νόημα... Άλλωστε ποιος θα κρίνει ποιο like είναι αντικειμενικό ή ουδέτερο ή σωστό; Λογικό είναι όταν μετράμε reputation να μετράμε και τις παρέες που έχει ή δεν έχει το κάθε μέλος... Δεν έχει όμως ουσιαστικό νόημα. Οπότε μην τρελαίνεστε!
  4. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε από την εμπειρία σας, βιβλία κλασσικής παιδικής λογοτεχνίας για ηλικίες 7-8 ετών; Ψάχνω για εκδόσεις που να είναι εύκολες στην ανάγνωση για τις αντίστοιχες ηλικίες.
  5. Ξέχασέ το τώρα. Ήταν μια ατυχής στιγμή, όλα πήγαν καλά ευτυχώς. Στο μέλλον κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να το εμποδίσεις να ξανασυμβεί. Έχω κοιμηθεί και εγώ με το μωρό στα χέρια και ευτυχως δεν συνέβη κάτι... Θα μπορούσε να είχε συμβεί όμως...
  6. Όλα καλά θα είναι. Λήξη συναγερμού! Απλώς πρόσεχε πολύ στο μέλλον.
  7. Τα Σέργιος και Άρης μου κάνουν κλικ... Μην τυχόν και δώσετε το πρώτο... Το βρίσκω κουλό αδέρφια να έχουν το ίδιο όνομα...
  8. Γιατί δεν σκέφτεσαι να πας στο γυναικολόγο που έχεις τώρα;
  9. Όταν βρεις ευκαιρία (λίγο αργότερα) πες του το με ωραίο τρόπο (όχι σαν γκρίνια). Πρώτα δως του λίγο χώρο και σταμάτα να ασχολείσαι με την ψυχολογία του. Άστον να πενθήσει.
  10. Αυτό! Μην τονίζεις συνέχεια τα θετικά, μην δείχνεις συνέχεια θετική ενέργεια. Δείξε και εσύ τι πραγματικά νιώθεις και δώστου χώρο... Επίσης προσέξτε λίγο πως συμπεριφέρεστε μπροστά στα παιδιά, γιατί θα είναι και αυτά αναστατωμένα.
  11. Πως είναι το παιδάκι; Παιδιά μην επαναπαύουμε την κοπέλα. Δεν χρειάζεται ούτε πανικός, ούτε όμως να επαναπαυθεί του τύπου "εντάξει δεν τρέχει τίποτα, σε όλες συμβαίνει, τα μωρά αντέχουν..." Να ακολουθήσει τις οδηγίες του παιδιάτρου και να παρακολουθεί το μωράκι.