ekavi_

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.929
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

13 Neutral

Περισσότερα για την/τον ekavi_

 • Rank
  Δοκιμή

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

857 εμφανίσεις προφίλ
 1. Με όλο το σεβασμό, αλλά το να περνάνε από έλεγχο τα κείμενα των μελών προληπτικά πριν δημοσιευθούν δεν συνιστά λογοκρισία; Ακόμη χειρότερα όταν λέτε ότι το μέτρο δεν θα ισχύει για όλους, αλλά θα εξαιρούνται όσα μέλη "γνωρίζουν" τους κανονισμούς;;; Δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική...
 2. ekavi_

  all inclusive hotels

  Και εγώ διαπιστώνω φέτος μια ταρίφα κοντά στα 300ευρώ στην καλύτερη περίπτωση ενώ πέρυσι ήταν σίγουρα λιγότερα. Για πρόπερσι δεν το συζητώ,έβρισκες φοβερές προσφορές λόγω του πιθανού grexit. Εντωμεταξύ δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν κλείσει με τουρίστες από το εξωτερικό. Γιατί ο Έλληνας δεν νομίζω ότι κανονίζει τις διακοπές του από τον Απρίλιο.
 3. ma
  Διαφημίσεις

 4. ekavi_

  all inclusive hotels

  Επαναφέρω το θέμα. Οι τιμές (ειδικά στα all inclusιve) έχουν πάρει την ανιούσα φέτος ή είναι η ιδέα μου;
 5. Δίκιο έχετε, μετά το Πάσχα και τα παιδιά δυσκολεύονται να προσαροστούν και οι δασκάλες τρέχουν να βγάλουν την ύλη. Εμείς ήμασταν τυχεροί γιατί είχαμε προχωρήσει αρκετά στα μαθήματα. Λίγο τον ύπνο να στρώσουμε και εμείς...
 6. Αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσεις με την διευθύντρια του νηπιαγωγείου. Θα εκθέσεις τους λόγους που θέλεις να τον παίρνεις νωρίτερα και εκείνη εφόσον θέλει να σε εξυπηρετήσει θα σου πει τι πρέπει να κάνεις (να υπογράψεις κάποια αίτηση). Στο δικό μας νηπιαγωγείο ρωτούσαν οι ίδιοι ποιοι γονείς θέλουν να ζητήσουν πρόωρη αποχώρηση. Σε κάθε περίπτωση κάνε μια γραπτή αίτηση.
 7. Εφόσον υπάρχουν θέματα που σε ανησυχούν, καλό θα είναι να κανονίσεις ένα ραντεβού με αναπτυξιολόγο. Ωστόσο, μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση το ότι σου είπαν από τον παιδικό σταθμό ότι είναι αδύνατον να ενταχθεί το παιδάκι... Υπάρχει παιδικός σταθμός που λέει κάτι τέτοιο; Ακόμη και κάποια καθυστέρηση στην ανάπτυξη να είχε το παιδάκι ή καθυστέρηση στην ομιλία είναι δυνατόν να βγάλουν πόρισμα (και μάλιστα μέσα σε λίγα λεπτά) ότι δεν μπορεί να ενταχθεί σε παιδικό σταθμό; Θα τρελαθούμε τελείως;;; Κάποιος άλλο λόγος υπάρχει που προσπαθούν να σας αποτρέψουν να κάνετε εγγραφή. (εδώ συνήθως οι αναπτυξιολόγοι προτείνουν ένταξη σε παιδικό σταθμό προκειμένου να βοηθηθεί ένα παιδάκι στις όποιες αναπτξιακές δυκσολίες αντιμετωπίζει...)
 8. Τέτοιου είδους γκρίνιες ή αναίτια νεύρα έχουμε και τώρα που είναι 10 χρονών. θα χειροτερέψει άραγε ή έχει ήδη μπει στην προεφηβεία; Πάντως και εγώ βλέπω ότι με την κατά μέτωπο αντιπαράθεση τα πράγματα γίνονται χειρότερα.
 9. Τι εννοείς ότι περνάνε τη χειρότερη φάση τους; από ποια άποψη; (για να ξέρω τι με περιμένει)
 10. Δεν με ενοχλεί να βλέπω ποιοι με έχουν επισκεφτεί! Αλλά ίσως οι άλλοι δεν νιώθουν άνετα να το ξέρω... Τι νόημα έχει να βλέπεις ποιος σε επισκέπτεται; αν θέλει θα σου αφήσει μήνυμα. Υπάρχει ιστορικότητα. Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες (γιατί έχω μπερδευτεί με τα πειράματα που κάνω), αλλά νομίζω ότι από το προφίλ ενός μέλους μπορώ να δω όλη του τη δραστηριότητα με σειρά ημερομηνίας και ώρας. Επίσης σαν επισκέπτης κάπου είδα συγκεντρωμένη όλη τη δραστηριότητα του φορουμ πάλι ανά ημερομηνία και ώρα.
 11. Εκτός από το currently viewing βλέπω ποιοι έχουν επισκεφτεί το προφίλ μου. Επιπλέον ένας επισκέπτης -δηλ. κάποιος που δεν είναι συνδεδεμένος ή εγγεγραμμένος-βλέπει επίσης το currently viewing και γενικά όλη τη δραστηριότητα του φόρουμ με λεπτομέρειες και σε πραγματικό χρόνο. Στο προηγούμενο φόρουμ δεν έβλεπε κανείς σε real time όλη αυτή τη δραστηριότητα.
 12. Αισθάνομαι ότι με την αναβάθμιση υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες δημοσίως ορατές! Ίσως πιο πολλές και από αυτές που εμφανίζει το facebook. Μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε, λεπτομέρειες για την κίνηση των μελών σε real time. Ποιο θέμα παρακολουθεί το μέλος, ποια προφίλ έχει επισκεφτεί, σε ποιον έκανε like κτλ. Μήπως να περιορίζατε λίγο τις δημόσιες πληροφορίες; Ίσως αυτό να αποτελεί αντικίνητρο για πολλά μέλη.
 13. Ευχαριστώ. Αλλά ψάχνω έναν τρόπο να διαβάζω συγκεντρωτικά όλες τις νέες δημοσιεύσεις είτε τις έχω διαβάσει, είτε όχι. Υπάρχει κάποια επιλογή;
 14. The quickest way for a mother to get her children's attention, is to sit down and look comfortable!:wub:

  1. Όταν πατάω να δω τα νέα μηνύματα του φόρουμ, διαπιστώνω ότι δεν εμφανίζονται όλα. πχ νωρίτερα έγραψα για παιδο-οδοντίατρους και δεν μου εμφανίζεται στα νέα μηνύματα... (τις νέες δημοσιεύσεις εννοώ). Ούτε και το συγκεκριμένο τόπικ μου εμφανίζεται (όλα τα τεχνικά ζητήματα για την αναβάθμιση).
  2. Μέχρι τώρα δεν έχω πάει ποτέ τα παιδιά σε παιδο-οδοντίατρο. Έχω βρει έναν κανονικό οδοντίατρο που όμως είναι πολύ ήρεμος, επεξηγηματικός και υπομονετικός. Και τα παιδιά νιώθουν πολύ άνετα εκεί. Επιπλέον, επειδή οι πελάτες του είναι ως επί το πλείστον ενήλικες, δεν έχουμε γκρίνιες στην αίθουσα αναμονής (που μπορεί να επηρέαζε την ψυχολογία τους). Βέβαια δεν έχουμε πάει να κάνουμε τίποτα εξειδικευμένο ώστε να χρειαστούμε παιδο-οδοντίατρο.