Οδηγίες για ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
51 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 0 απαντήσεις
- 27k εμφανίσεις
Αγαπητά μέλη για την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ υπαρχει στην δυνατότητα του χρήστη/μέλους η αναφορά δημοσίευσης Αναφορά σε συντονιστή Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες είναι εξαιρετικής σημασίας οι αναγνώστες να μπορούν να ειδοποιήσουν την διαχείριση άμεσα για κάποιο κείμενο. Αυτές είναι για παράδειγμα: κατάσταση κινδύνου για κάποιο μέλος ή παιδιού μέλους ( πχ. μέλος με κατάθλιψη, ή άλλο κείμενο που να υποδηλώνει ή υποννοεί ότι ένα ανήλικο παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο) παραπληροφόρηση (που πιθανώς οδηγεί σε επικίνδυνα, ενδεχομένως ιατρικά συμπεράσματα, είτε απλώς δυσφημεί επωνυμία ή επιχείριση), λόγια μί…
Last reply by Συντονιστής Org, -
Διαφημίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
! Δημοσιεύστε εδώ τεστ μηνύματα ! Αγαπητά μέλη, η αλλαγή ολοκληρώθηκε. Θα θέλαμε απο εσάς να μας επιβεβαιώσετε με μερικές τεστ δημοσιεύσεις (δημοσιεύστε ότι επιθυμείτε) εδώ, ότι όλα λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Εξαιτίας του caching οι περιηγητές σας μπορεί να μην "σερβίρουν" την τελευταία έκδοση, ή παλαιότερα τμήματα και έτσι να μην μπορείτε να κάνετε χρήση του φόρουμ. Αν βλέπετε κάτι τέτοιο παρακαλούμε να κλείσετε τους περιηγητές σας να τους ξανανοίξετε , πρώτα να καθαρίσετε την cache (settings) ή και τα cookies και μετά να ξαναεπισκεφθείτε την σελίδα. Εντός της ημέρας θα γίνονται και άλλες μικροεπισκευές. Αυτή τη στιγμή το parentscafe.gr έχει ακόμ…
Last reply by Συντονιστής Περιεχομένου, -
- 5 απαντήσεις
- 2,2k εμφανίσεις
Test test test test
Last reply by Susurada, -
- 3 followers
- 611 απαντήσεις
- 120,2k εμφανίσεις
Γεια σας , Εδώ μπορείτε να δημοσιεύεται όλες τις ερωτήσεις και απορίες σας σε σχέση με θέματα που αφορούν τα εργαλεία χρήσης του φόρουμ της ΕΕΕΓ Ευχαριστούμε
Last reply by kotsifikos, -
- 3 followers
- 153 απαντήσεις
- 12,8k εμφανίσεις
Αγαπητά μέλη, αυτή είναι η πρώτη δημοσίευση με το νέο λειτουργικό σύστημα ! ευχόμαστε καλή διαμονή σε όλες και όλους! Μπορείτε να γράφετε εδώ οποιαδήποτε προβλήματα ενδέχεται να εμφανιστούν ή ερωτήματα πως λειτουργεί τι. Κάτι τέτοιο είναι αναμενόμενο εξαιτίας του τύπου της αναβάθμισης που έγινε. Παράλληλα θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η απόχρωση του φόρουμ σε διάφορα σημεία δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί και θα γίνουν νέες αλλαγές (χωρίς διακοπή λειτουργίας του συστήματος) τις επόμενες ημέρες. Το ίδιο ισχύει και για διάφορες άλλες λειτουργίες οι οποίες επίσης θα ενεργοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Παράλληλα εργαζόμαστε και για την αναβάθ…
Last reply by nefeli81, -
- 0 απαντήσεις
- 993 εμφανίσεις
έχω πρόβλημα με την υπογραφή μου δεν μπορώ να βάλω τα ticker ,Μου λέει ότι είναι 2 σειρές κ είναι μεγάλη..στο parents cafe Είναι οκ όμως κ δεν έχω θέμα.τι κάνω εδώ,μπορείτε να το φτιάξετε?
Last reply by ζουζουνιτσα!, -
- 1 follower
- 9 απαντήσεις
- 4,9k εμφανίσεις
Πώς βάζουμε νέα φωτογραφία στο προφίλ μας - (profile picture - avatar) Πατάμε πάνω στο όνομα με τα Άσπρα Γράμματα από τις παρακάτω επιλογές διαλέγουμε αυτήν που επιθυμούμε πατάμε αποθήκευση.
- 0 απαντήσεις
- 1,2k εμφανίσεις
Σε αυτό το θέμα θα τοποθετούμε νέους κανόνες που έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση ή το νέο λειτουργικό. Τι είναι οι πόντοι που εμφανίζονται αριστερά στο προφίλ των μελών ; Πόντοι συνεισφοράς Οι πόντοι συνεισφοράς δημιουργούνται με φυσικό τρόπο και αυξάνονται κάθε φορά όταν σε ένα μέλος "αρέσει" η δημοσίευση ενός άλλου μέλους. Οι πόντοι συνεισφοράς δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται (να αποδίδονται) κατά συρροή από το ένα στο άλλο άτομο μιας παρέας με σκοπό την αύξηση αυτού του αριθμού. Στο μέλλον θα υπάρχουν και συναισθήματα αντί του σκέτου μου αρέσει/ like. (υπο κατασκευή) Γιατί δεν επιτρέπονται πια συζητήσεις για συγκεκριμένους γ…
- 2 followers
- 28 απαντήσεις
- 3,8k εμφανίσεις
Πως αισθάνεστε για αυτή την αλλαγή? [παρακαλούμε μην τοποθετείτε τεχνικά θέματα εδώ , έτσι ώστε να μην μπλεχτούν τα ερωτήματα που απαιτούν επίλυση] Για τεχνικά ζητήματα ή προβλήματα παρακαλούμε πατήστε εδώ
Last reply by Lisbet, -
Οδηγίες χρήσης για το νέο λογισμικό της Invision Power Services στο Parentscafe.gr:
από administrator- 0 απαντήσεις
- 2,2k εμφανίσεις
Οδηγίες χρήσης για το νέο λογισμικό της Invision Power Services στο Parentscafe.gr: https://www.parentscafe.gr/forum/topic/18183-neo-logismiko-odigies-chrisis-gia-ta-panta-ips-4/ Σε λίγο διάστημα και το φόρουμ του Parents.org.gr θα υιοθετήσει το ίδιο λογισμικό - προετοιμαστείτε κατάλληλα ! Το θέμα θα αναβαθμίζεται συνεχώς και μπορείτε να μας στέλνετε εδώ ή μέσω αναφοράς, τα αιτήματα για νέες οδηγίες χρήσης. Παράλληλα υπάρχει και αυτό το θέμα όπου μπορείτε να σημειώσετε αλλαγές που τυχόν έχουν προκύψει από την αναβάθμιση: https://www.parentscafe.gr/forum/topic/17972-anavathmisi-ergasies-syntirisis-thema-syzitisis/ …
Last reply by administrator, -
- 90 απαντήσεις
- 44,7k εμφανίσεις
παρακαλουμε εαν εχετε συχνα προβλημα στην συνδεση ιντερνετ η οποία διακοπτεται περισσοτερες φορες η μερικες φορες κατα την διαρκεια της συνδεσης σας στο φορουμ μην ψηφισετε σε αυτη την ψηφοφορια! επειδή κάποια μέλη μας έκαναν το παράπονο θα βάλουμε ψηφοφορία έτσι ώστε να δούμε εάν είναι μεμονωμένες περιπτώσεις ή ο κανόνας παρακαλώ ψηφίστε.
Last reply by manoula.com, -
- 24 απαντήσεις
- 20,4k εμφανίσεις
Είχα καιρό να μπω στο φορουμ και ειλικρινά κουράστηκα τόσο πολύ απο τις δεκάδες διαφημίσεις που περιτρυγιζουν την κάθε σελίδα που την κοπανάω για μια πιο ήσυχη σελίδα πριν προλάβω να διαβάσω όσα θα ηθελα. Αισθάνομαι σαν να είμαι στη λαϊκη και προσπαθω να διαβασω Κούντερα αναμεσα σε φωνες "εδω τα καλά πάμπερς....εδω εδω κερά μου ο καλος ο παιδοτοπος..πεντε κρικοι ενα ταλερο για το καλο το κεντρο εξωσωματικης..." Εχει καταντησει πολυ ενοχλητικος ολος αυτος ο ογκος των διαφημισεων και δεν καταλαβαινω επισης πως γινεται το parents να ειναι μια ΜΗ κερδοσκοπικη εταιρεια αφου κερδίζει χρηματα απο διαφημισεις?
- 2 απαντήσεις
- 26,2k εμφανίσεις
Κανόνες Λειτουργίας του φόρουμ της ΕΕΕΓ(Σημαντικό !!! ) http://parents.org.gr/forum/misc.php?do=showrules Infractions (Σημαντικό !!!) http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=55586 ερωτήσεις και απορίες (εδώ ρωτάμε ) http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=53021 tickers avatars φωτογραφίες (εδώ κάνουμε test ) http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=52197 Οδηγίες για τα πάντα : εισαγωγή εικόνων , τι είναι η αναφορά δημοσίευσης , πως βάζω νέο θέμα , πως βάζω φωτογραφίες στις δημοσιεύσεις μου, στο avatar μου , πως βάζω τικερ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=51738 Μαθήματα browser http://parents.org.gr/forum/showthread…
καλησπερα σας.ειμαι καινουργιο μελος στο site σας και το βρισκω πολυ χρησιμο και αξιοπιστο.εχω καποια προβληματακια ομως και μου ερχεται να σκασω.δεν μπορω να χειριστω σωστα το forum:confused:, μπαινω στην κατηγορια γνωριμιας και μου βγαζει ενα μηνυμα πως κατι δεν εχω πατησει στο e-mail που μου στειλατε.δεν μπορω να σηκωσω ενα θεμα .εχω σηκωσει 2 θεματα αλλα δεν μπορω να τα βρω βοηθειστε με εαν θελετε. ευχαριστω
Last reply by RODOYLA, -
για το καφε.
από dolfin- 3 απαντήσεις
- 25,4k εμφανίσεις
δεν μπορω να απαντησω στο καφε.μου λεει να κανω ενεργοποιηση στο μαιλ μου αλλα ειναι απο παλια δεν θυμαμαι πιο μαιλ ειναι.και δεν θυμαμαι τιποτα απο οσα ζηταει.υπαρχει λυση,ευχαριστω.
- 1 απάντηση
- 25,7k εμφανίσεις
Κάνοντας κλικ πάνω στην λέξη chat (όπως βλέπετε και στην εικόνα) μεταφέρεστε στο chat room .Στην παρούσα φάση όπως σας έχουμε αναφέρει υπάρχουν μόνο δύο δωμάτια(chat rooms ) το play room και το welcome and discussions room αλλά πολύ σύντομα θα λειτουργήσουν πάρα πολλά ακόμα δωμάτια συζητήσεων . Τοποθετώντας το ποντίκι εκεί που είναι το βέλος( βλέπε εικόνα) και κάνοντας ένα κλικ πάνω σε αυτήν την μπάρα ο κέρσορας αρχίζει να αναβοσβήνει …. Συνεπώς είστε έτοιμοι να πληκτρολογήσετε εκεί το μήνυμα σας ….όταν ολοκληρώσετε το μήνυμα που θέλετε πατήστε enter και το μήνυμα σας θα μπορέσουν να το δουν και όλοι όσοι βρίσκονται εκεί εκείνη την ώρα …
- 1 απάντηση
- 23k εμφανίσεις
θέλω να αλλάξω το κείμενο σε μια αγγελία, αλλά δεν υπάρχει το edit, τι πρέπει να κάνω;
Last reply by Jarett, -
- 7 απαντήσεις
- 32,3k εμφανίσεις
Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να γράφετε στα Ελληνικά. Οι δημοσιεύσεις που είναι γραμμένες σε greeklish είναι δυσανάγνωστες και εκτός αυτού, οδηγούν πολύ πιο εύκολα και σε παρεξηγήσεις. Για να ενεργοποιήσετε την γραμματοσειρά της Ελληνικής Γλώσσας ακολουθήστε αυτές τις πολύ απλές οδηγίες: http://support.microsoft.com/kb/750106/el. ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον σεβασμό που δείχνετε στους κανόνες του φόρουμ
Last reply by UFO, -
- 5 απαντήσεις
- 25,2k εμφανίσεις
ανακοινώθηκε και στο chat room στα μέλη η ύπαρξη του άρθρου, θα ανακοινωθεί και μέσω του επόμενου μαζικού εμαιλ και θα παραθέτεται στο μύνημα ενεργοποίησης σε καθε νέα εγγραφή μέλους.
Last reply by tasoula papa, -
- 8 απαντήσεις
- 24,1k εμφανίσεις
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ NICKNAME ΜΟΥ?
Last reply by Madline, -
- 2 απαντήσεις
- 23,4k εμφανίσεις
Καλημέρα, προσπαθώ να ανοίξω ένα θέμα στο Αποθηλασμός υποκατάστατα μητρικού γάλακτος και δεν μου επιτρέπει. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ...
- 1 απάντηση
- 22,9k εμφανίσεις
Γιατί?
Last reply by tanya77, -
- 1 απάντηση
- 23,8k εμφανίσεις
Θελω να σβησω αυτή τη φωτό http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=54964&page=37 ποστ #1806 και δε μπορώ!!!! Εχω στειλει κ μνμ σε αντμιν αλλά ακόμα τιποτα!!! παρακαλώ οποιος αντμιν το δει να το σβήσει! Ευχαριστώ Σβηστηκε!Ευχαριστώ!!!!!!
parents cafe...!!! 1 2 3
από giotoulake- 55 απαντήσεις
- 48k εμφανίσεις
καλυσπερα!προσπαθησα να μπω στο parents cafe με τον κωδικο που εχω και δεν το δεχτηκε. γιατι;
- 1 απάντηση
- 23,3k εμφανίσεις
Γεια σας! θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρετε να μου πείτε πως μπορώ να αλλάξω τον τίτλο σε ένα θέμα που έχω ήδη δημιουργήσει. Ευχαριστώ!
Last reply by Συντονιστής Org,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 απαντήσεις
- 19.631 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 9.257 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 7.621 εμφανίσεις