Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λίστα με παιδιάτρους

VANILIA123M

Recommended Posts

Συμφωνώ απόλυτα... Ευχομαι να μεινεις ευχαριστήμενη και να τελειώσεις με αυτό γιατί είναι τόσες πολλές οι εκκρεμότητες που έχεις να κλεισεις μέχρι την γέννα. Ωραια περίοδος όμως.... αχ σε ζηλεύω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 387
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραία αυτή η περίοδος, αλλά ως νέα μανούλα σου φαίνονται όλα βουνό !!! Και προσπαθώ να μην αγχωθώ καθώς ο καιρός πλησιάζει, ειδικά για τον τοκετό και τον θηλασμό. Εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί δεν έχω βοήθεια από κανένα. Μητέρα και πεθερά σε επαρχία.

Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε. Η μαμά φύση έχει προνοήσει και ενώ δεν ξέρεις τίποτε και αγχώνεσαι τι θα το κάνεις όταν θα γυρίσετε σπίτι ξαφνικά ανακαλύπτεις γνώσεις και συμπεριφορές που δεν ήξερες καν οτι τις έχεις, οτι υπάρχουν μέσα σου. Είναι φοβερό. Για τον τοκετό μην αγχώνεσαι. Εγώ βέβαια έκανα καισαρική γιατί μετά απο 12 ώρες αφού είχαν σπάσει τα νερά ουτε διαστολή είχα ουτε πόνους τίποτε αλλά απο την αδελφή μου που στην πρωτη εγκυμοσύνη ειχε να κοιμηθει 5 μήνες από τον φόβο του τοκετου σου λέω εγγυημένα ότι ναι μεν πονάει αλλά όχι περισσότερο από αυτου που έχουμε στο μυαλό μας. Για τον θηλασμό ενημερώσου όσο μπορεις από πριν γιατί μην περιμένεις από το μαιευτήριο. Δεν ξέρω που θα γεννήσεις αλλά η αδελφή μου που γέννησε στο Ιασώ και θήλασε για λιγο την μικρή δεν της έδειξε κανεις τίποτε. Επειτα μην ξεχνάς υπάρχουμε όλες εμείς στο forum. Για καθε έννοια σου, προβληματισμό έστω και για να πεις μια σαχλαμαρα είμαστε εδω.

Γεια σας!! ειμαι νεο μελος και ηδη παρακολουθω το forum εδω και καιρο και με εχετε βοηθησει σε πααααααααααααρα πολλα πραγματα :)))...μεσα στο δεκεμβρη περιμενουμε το πρωτο μας παιδακι και τωρα ειμαστε σε αναζητηση παιδιατρου..μενουμε χαιδαρι αλλα δε μας ενδιαφερει η αποσταση..εχουμε ακουσει καλα λογια για τους παρακατω Κοντος καπου στο Πατημα Χαλανδριου και Ουζουνη καπου Κορυδαλλο..τα μικρα ονοματα δε τα θυμαμαι..ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Διαφημίσεις

Είναι έτσι όπως θα ήθελα να είναι ένας παιδίατρος και ελπίζω να συνεχίσει!

Καλησπέρα Ελευθερία, θέλω να αλλάξω παιδίατρο στην μικρή, ο δικός σας είναι υπέρ του θηλασμού?

Και που είναι στην Μεταμόρφωση?

Μήπως κορίτσια,ξέρετε και εσείς άλλον παιδίατρο στην Μεταμόρφωση, που να έρχεται και στο σπίτι και να είναι υπέρ του θηλασμού?

catcatard20080919_0_Marianna+is.png

Καλησπέρα Ελευθερία, θέλω να αλλάξω παιδίατρο στην μικρή, ο δικός σας είναι υπέρ του θηλασμού?

Και που είναι στην Μεταμόρφωση?

Μήπως κορίτσια,ξέρετε και εσείς άλλον παιδίατρο στην Μεταμόρφωση, που να έρχεται και στο σπίτι και να είναι υπέρ του θηλασμού?

dora7376 γειά σου,

Ο παιδίατρος μας νομίζω ότι είναι υπέρ του θηλασμού.

Και λέω νομίζω γιατί εγώ (ή τα μικρά) δεν είχα κάποιο πρόβλημα ώστε να μου πει σταμάτα να θηλάζεις,…. Οπότε να καταλάβω πόσο υπέρμαχος είναι!

Βέβαια, έδινα και σκόνη παράλληλα. Πρώτα το μητρικό μετά συμπλήρωμα με σκόνη.

Το ιατρείο του είναι κάπου στη Γεωργίου Παπανδρέου. Σε εμάς έρχεται σπίτι, δεν έχω πάει ποτέ στο ιατρείο του. Αν θέλεις ενημέρωσέ με να σου στείλω pm με τη διεύθυνση και το τηλέφωνο.

dora7376 γειά σου,

Ο παιδίατρος μας νομίζω ότι είναι υπέρ του θηλασμού.

Και λέω νομίζω γιατί εγώ (ή τα μικρά) δεν είχα κάποιο πρόβλημα ώστε να μου πει σταμάτα να θηλάζεις,…. Οπότε να καταλάβω πόσο υπέρμαχος είναι!

Βέβαια, έδινα και σκόνη παράλληλα. Πρώτα το μητρικό μετά συμπλήρωμα με σκόνη.

Με ενδιαφέρει πολύ να είναι υπέρ, γιατί αφενός τώρα αντιμετωπίζουμε θέμα με στοματίτιδα ,οπότε χρειαζόμαστε βοήθεια άμεσα και αφετέρου μην ακούσω πως ο θηλασμός φταίει που η μικρή είναι εξαρτημένη από μένα και πως πρέπει να τον κόψω...:evil:

Με ενδιαφέρει, στείλε μου pm και αν μπορείς και την αμοιβή του..

Σ΄ευχαριστώ πολύ :)

catcatard20080919_0_Marianna+is.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Βογιατζη Φωτεινη -Αχαρναι,Μενιδι

Γιολάντα Ουζούνη, Κορυδαλλός

Δρόσης Στέλιος Ηλιούπολη

Καρύδης Κωνσταντίνος, Κυψέλη

Νικολοπούλου Γεωργία - Χαϊδάρι.

Παπανδρέου Κώστας - Πετρούπολη

Τα εβαλα κατα αλφαβητικη σειρα :wink:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΤΣΙΑΛΟΣ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΤΗΛ. 6977 91 66 10, 210 97 50 477

Toν συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Μήπως ξέρετε κανέναν καλό παιδίατρο που παράλληλα να ασχολείται με την ομοιοπαθητική? Ψάχνω για κάποιον κατα προτίμηση στα Ν. προαστεια. Ευχαριστώ

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καλημερα. Θα ηθελα να μου προτεινει καποια κοπελα παιδιατρο στο Κερατσινι (η και γυρω περιοχες) να κανει επισκεψεις για εμβολια στο σπιτι και οχι να πηγαινω το μωρο μου στο ιατρειο μεσα σε αρρωστα με βηχα και πυρετο και να μου κολλαει το μωρο ιωση και να τα ακουω και απο πανω για το που πηγα το μωρο και κολλησε. Επισης να μπορω να τον βρω στο κινητο / ιατρειο οποτε θελω και οχι οπως τωρα που ψαχνω τον παιδιατρο 2 μερες και δεν μπορω να τον βρω.

Εθχαριστω

Y9MXp3.png

Καλησπέρα, απ' οσο ειδα για τον Νομό Ευβοιας η μονη προταση ειναι η κυρία Λιάσκου!!

Μήπως θα μπορουσα να εχω καποιες παραπάνω πληροφοριές;

Ή και καποια αλλη προταση ωστε να εχω επιλογές;

Ψάχνω μια ή εναν πολυ καλό παιδιάτρο που να είναι υπερ του θηλασμου και των φυσικών τροφών, οχι κρεμμες και τυποποιημένα ειδη.

Να ειναι αναλυτικός στις εξετάσεις, ευγενικός με το παιδι και να μας ενημερώνει πληρως.

Να δινει φαρμακα με συνεση μονο οταν ειναι απαραίτητα, να μπορω να τον βρω ανα πασα στιγμή τον χρειαστουμε και να κανει επισκέψεις στο σπιτι αν χρειαστει!!

Ψάχνω πολλα ε; Δεν ξερω αν οι παλαιες μαμάδες εχετε να μου προτεινετε και κατι ακομα που πρέπει να εχει ενας ή μια καλή παιδιατρος!!

Κοριτσάκια μου ειστε ολη μου η ζωή!!!! Σας ευχαριστώ που είστε στην ζωη μου!!!

a%3E

• 2 εβδομάδες μετά...
Μήπως ξέρετε κανέναν καλό παιδίατρο που παράλληλα να ασχολείται με την ομοιοπαθητική? Ψάχνω για κάποιον κατα προτίμηση στα Ν. προαστεια. Ευχαριστώ

Μου εχουν αυστήσει μία παιδίατρο-ομοιπαθητικό στους Αμπελόκηπους, και το πρώτο μας ραντεβού μας είναι σε μία εβδομάδα:

Αρβανίτη Μαρία

Δασκαλάκη 4

Αμπελόκηποι, Αθήνα

Να ρωτήσω κάτι ??? Συνήθως πόσα χρήματα παίρνει ένας παιδίατρος για επίσκεψη στο σπίτι και πόσα για επίσκεψη στο ιατρείο ??

Το κακό είναι ότι το ταμείο μου (ΤΥΔΚΥ) δεν είναι συμβεβλημένο μαζί της και δυστυχώς θα πρέπει να πληρώνουμε όλες τις επισκέψεις για τον μικρό όταν με το καλό έρθει. Επιπλέον η ασφαλιστική ζωής που έχουμε καλύπτει το παιδί μόνο εάν έχει συμπληρώσει ένα εξάμηνο ζωής. Οπότε το πρώτο εξάμηνο θα πρέπει να πληρώνουμε τα πάντα.

Αγαπητη φιλη

μπορω να σου συστησω μια ασφαλιστικη -δεν ειμαι ασφαλιστρια απλως επελεξα αυτο το προγραμμα για τη μπεμπα μου!- η οποια με περιπου πεντακοσια κατι ευρω το χρονο σου καλυπτει 100% νοσοκομειακη περιθαλψη σε ολη την ευρωπη-νομιζω και αμερικη δεν ειμαι σιγουρη εκει ομως για το 100%- και -το καλυτερο!- ιατρικες επισκεψεις, εργαστηριακες εξετασεις, φαρμακα ΕΟΦ και ολα τα εμβολια που προβλεπονται απο το εθν. συστημα εμβολιασμων συνολικα ποσό εως 3000 Ευρω το χρονο. Πληρωνεις, καταθετεις αποδειξεις και εισπραττεις σε επιταγη απο την ALPHA BANK.

Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ για να δωσω το τηλ του ασφαλιστη μου- συνεργαζεται με εταιρεια που εδρευει στη Βρετανια και δεν υπαρχει εκπροσωπηση κατα τα αλλα στην ελλαδα ακομη.

Hara σε ευχαριστώ έχω κι εγώ κάλυψη ασφαλιστική μέσω του άντρα μου και θα ασφαλίσουμε και το παιδί εκεί όταν έρθει με το καλό, απλά υπάρχει μια προυπόθεση ότι το πρόγραμμα θα καλύπτει το παιδί μετά το 1ο εξάμηνο. Μετά μας καλύπτει τα πάντα. Ας έχει, το πρώτο εξάμηνο θα βάζω τις αποδείξεις στη φορολογική δήλωση, μετά κανονικά στην ασφαλιστική.

Καλησπερα, ψαχνω για παιδοοφθαλμιατρο στο παιδων Πεντελης,μηπως γνωριζετε καποιον?εχω κλεισει κ ραντεβου για την Κα Χρουσου αλλα ο αντρας μου θελει να συγκρινει τις γνωμες κ των 2.

ευχαριστω

Να ρωτήσω κάτι ??? Συνήθως πόσα χρήματα παίρνει ένας παιδίατρος για επίσκεψη στο σπίτι και πόσα για επίσκεψη στο ιατρείο ??

Το κακό είναι ότι το ταμείο μου (ΤΥΔΚΥ) δεν είναι συμβεβλημένο μαζί της και δυστυχώς θα πρέπει να πληρώνουμε όλες τις επισκέψεις για τον μικρό όταν με το καλό έρθει. Επιπλέον η ασφαλιστική ζωής που έχουμε καλύπτει το παιδί μόνο εάν έχει συμπληρώσει ένα εξάμηνο ζωής. Οπότε το πρώτο εξάμηνο θα πρέπει να πληρώνουμε τα πάντα.

Αγαπητη φιλη

μπορω να σου συστησω μια ασφαλιστικη -δεν ειμαι ασφαλιστρια απλως επελεξα αυτο το προγραμμα για τη μπεμπα μου!- η οποια με περιπου πεντακοσια κατι ευρω το χρονο σου καλυπτει 100% νοσοκομειακη περιθαλψη σε ολη την ευρωπη-νομιζω και αμερικη δεν ειμαι σιγουρη εκει ομως για το 100%- και -το καλυτερο!- ιατρικες επισκεψεις, εργαστηριακες εξετασεις, φαρμακα ΕΟΦ και ολα τα εμβολια που προβλεπονται απο το εθν. συστημα εμβολιασμων συνολικα ποσό εως 3000 Ευρω το χρονο. Πληρωνεις, καταθετεις αποδειξεις και εισπραττεις σε επιταγη απο την ALPHA BANK.

Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ για να δωσω το τηλ του ασφαλιστη μου- συνεργαζεται με εταιρεια που εδρευει στη Βρετανια και δεν υπαρχει εκπροσωπηση κατα τα αλλα στην ελλαδα ακομη.

χαρα με ενδιαφερει εμενα!μπορεις να μου στειλεις τα στοιχεια του ασφαλιστη σου?σε ευχαριστω!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

κορίτσια επείγον,

μπόρεί κάποιος να μου προτείνει μια καλή παιδίατρο στην Γλυφάδα, δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να εμπιστευτώ την δική μου πλέον. ευχαριστώ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΤΣΙΑΛΟΣ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΤΗΛ. 6977 91 66 10, 210 97 50 477

Toν συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Συμφωνω απολυτα! Αυτος ο ανθρωπος ειναι με λιγα λογια κορυφη! Σκεφτομασταν να μετακομισουμε επαρχεια και αν τελικα φευγαμε, ειχα αποφασισει να ανεβαινω Αθηνα οποτε εχει η μικρη εμβολιο για να συνεχισει να την παρακολουθει εκεινος.. Δεν τον αλλαζω με καμμια δυναμη!:-D

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...