VANILIA123M

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  233
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Περισσότερα για την/τον VANILIA123M

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ / ΑΘΗΝΑ
 • Επάγγελμα
  ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Γνωρίζετε να μου πείτε για αυτά τα σχολεία τι ξέρετε πχ επίπεδο μαθημάτων, συμπεριφορές , τεχνολογία, κλπ????ενδιαφέρομαι για Α' Γυμνασίου
 2. Γνωρίζετε να μου πείτε για αυτά τα σχολεία τι ξέρετε πχ επίπεδο μαθημάτων, συμπεριφορές , τεχνολογία, κλπ????

 3. Διαφημίσεις


 4. Η Ευαγγελική ή η Ιωνίδειος? Για την Ευαγγελική έχω ακούσει τα καλύτερα ...για την Ιωνίδειο δεν γνωρίζω τι επίπεδο υπάρχει.
 5. Για δυτικά προάστια και Πειραιά αλλά σκέφτομαι και το πρότυπο στον Πειραιά την Ιωνίδειο
 6. Καλησπέρα σας Θα ήθελα την γνώμη σας για το πρότυπο γυμνάσιο Ιωνίδειος. Από θέμα εκπαίδευσης και συμπεριφορές παιδιών και δασκάλων. Αν έχετε εμπειρία αξίζει μετά από ιδιωτικό δημοτικό να πας στο πρότυπο? Θα ήταν μεγάλη βοήθεια οι απόψεις και οι εμπειρίες σας. Ευχαριστώ πολύ!
 7. Καλησπέρα σας Θα ήθελα την γνώμη σας για το πρότυπο γυμνάσιο Ιωνίδειος. Από θέμα εκπαίδευσης και συμπεριφορές παιδιών και δασκάλων. Αν έχετε εμπειρία αξίζει μετά από ιδιωτικό δημοτικό να πας στο πρότυπο? Θα ήταν μεγάλη βοήθεια οι απόψεις και οι εμπειρίες σας. Ευχαριστώ πολύ!
 8. Νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει από το θέμα μας!!! Ο καθένας έχει τις απόψεις του και είναι σεβαστές άσχετα με το αν διαφωνούμε ή όχι!!! Θέλω να ρωτήσω μήπως κάποιος γνωρίζει το ιδιωτικό σχολείο Jeanne d Arc στο Πειραιά. Θα ήθελα πολύ τις απόψεις σας έστω και με pm. Ευχαριστώ πολύ!
 9. Καλησπέρα σας, Μήπως γνωρίζετε καθόλου τα ιδιωτικά γυμνάσια Ελληνογαλλική saint Paul και Jeanne d Arc ? Αξίζουν σαν σχολεία και εάν έχετε λεπτομέρειες θα ήμουν υπόχρεη!!!! Ευχαριστώ πολύ
 10. Καλησπέρα σας, Πηγαίνετε στο συγκεκριμένο σχολείο γυμνάσιο? Μπορώ να έχω πληροφορίες? Σκέφτομαι να προσπαθήσουμε του χρόνου. Εσείς κάνατε και μαθήματα ή ιδιαίτερα? Και που ? Ιδέες?
 11. Καλημέρα, εγώ τον δικό μου τον πήγα στον ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ στη οδό Χίου. Κτιριακά μεγάλες αίθουσες και μεγάλη αυλή , πολύ ευχαριστημένη από τις δασκάλες και την ιδιοκτήτρια. Πάει και η αδερφή μου τις μικρές της τώρα εκεί. Κάνουν πολύ καλή δουλειά!!!! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
 12. Καλησπέρα σας , Πηγαίνω το παιδί μου στον Αυγουλέα Λιναρδάτο από πρώτη Δημοτικού και στην Τετάρτη που βρίσκεται τώρα, είμαι πολύ απογοητευμένη από το επίπεδο γνώσεων που προσφέρουν με αυτά που διαφημίζουν και υπόσχονται. Είναι καθαρά προσωπική άποψη και ίσωςκαι σε ποιους δασκάλους θα πέσεις, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια , απογοητεύομαι όλο και περισσότερο για το μαθησιακό και εκπαιδευτικό επίπεδο, σύμφωνα με όσα υποτίθεται προσφέρουν , τα δίδακτρα που πληρώνεις και τι ουσιαστικά συμβαίνει. Επειδή αισθάνομαι ότι τελικά πληρώνεις το "Όνομα" που έχει ως Ιδιωτικό σχολείο, σκέφτομαι σοβαρά να τον αλλάξω γιατί έχουν απαιτήσεις χωρίς όμως να γίνεται σωστή δουλειά στο σχολείο με αποτέλεσμα να θέλει δουλειά στο σπίτι. Και σας το λέει μία μητέρα που έχει άριστο μαθητή μέχρι στιγμής σύμφωνα πάντα με τους δασκάλους του στον Αυγουλέα. Τα δευτερεύοντα μαθήματα .....απογοήτευση όπως πληροφορική, ρομποτική , καλλιτεχνικά, λογοτεχνία κλπ. ! Αγγλικά χαμηλού επιπέδου και σε μεγαλύτερες τάξεις μάλλον θα χρειαστεί και εξωτερική βοήθεια . Τέλος Πάντων , επειδή σκέφτομαι σοβαρά να πάει σε κάποιο ιδιωτικό φθηνότερο και να προσφέρω αυτά τα χρήματα σε εξωτερικές δραστηριότητες και ιδιαίτερα που θα κάνουν δουλειά ουσιαστική , θα ήθελα να ρωτήσω γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους σε Νέα Παιδεία , Τσιαμούλη ή κάποιο ιδιωτικό σχολείο κοντά στα Δυτικά Προάστια, απόψεις για το σχολείο που πηγαίνουν και τι πραγματικά προσφέρει ασχετα με τι διαφημίζει . Σας ευχαριστώ πολύ .
 13. Καλησπέρα σας , Υπάρχουν μανούλες που τα παιδιά του φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο για να μου δώσουν πρόσφατη πληροφόρηση σχετικά με την εκπαίδευση του σχολείου. Ευχαριστώ πολύ.
 14. Καλησπέρα, Εγω έχω κάνει 2 φορές το παρτυ του γιου μου 6-7ετων και εμεινα πολύ ευχαριστημένη. Μπορείς να φέρεις και δικά σου φαγητά για τους μεγάλους και να κάνεις ένα τέλειο πάρτυ . Τώρα , δεν ξέρω εάν για τόσο μεγάλα παιδιά είναι ....εγώ πάντως για του χρόνου ψάχνω κάτι άλλο που θα γίνει 8. Αλλά δεν χάνεις να πάς και να δεις το χώρο και να κρίνεις με βάσει τα ενδιαφέροντα των παιδιών .