Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

δεν ξερω τι λεει η γιατρος μα οπου κ εαν εψαξα στο ιντερνετ ολοι αναφερουν κ τη μειωμενη προσληψη βαρους ως ενδειξη γ αλλεργια....γ μενα μακαρι να μην ισχυε γτ θα σημαινε οτι δεν εχει αλλεργια αλλα απο την αλλη θα ειχε κατι αλλο ε?ουφ δεν ξερω εχει αρχισει κ με κουραζει ολο αυτο γτ το παιδι οποιον βλεπει να τρωει τρεχει κ λεει μαμ και δεν μπορω να το δωσω τπτ ,ολο ψωμι το ταιζω....

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 381
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σου το έδωσαν εύκολα το χαρτί αυτό απο το νοσοκομείο; Το παιδί σου το παρακολουθούν στο νοσοκομείο αυτό για το πρόβλημα του με την αλλεργία ή πήγες στο νοσοκομείο μόνο και μόνο για το χαρτί;

Αρχικά είχα πάει κι εγώ σε γαστρεντερολογο στο Παίδων ΑγλαΪα και από μόνη της μου έδωσε το χαρτί για το ΙΚΑ και μάλιστα με ανοιχτή ημ/νία για να το καταθέσω όποτε ήθελα, αφού και αυτή ήταν απόλυτη ότι έπρεπε να θηλάσω μέχρι 6 μηνών. Τουλάχιστον για το ΙΚΑ ξέρω ότι δεν γίνεται να στο δικαιολογήσουν χωρίς χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο.

Η αλλεργιολόγος που την παρακολουθεί τώρα, είναι επίσης σε δημόσιο, αλλά όχι σε Παίδων. Μάλιστα μου είπε ότι κι αυτή μπορεί να μου δώσει το χαρτί όταν χρειαστεί ανανέωση. Στην γαστρεντερολογο δεν ξαναπάω, γιατί πέρα από τη σύσταση για τη διατροφη δεν με βοήθησε ουσιαστικά

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Εμας η παιδογαστρεντερολόγος υποστηρίζει οτι η μειωμένη πρόσληψη βάρους δεν έχει καμία σχέση με την αλλεργία....Τί να πω...

Σε μας πάλι η αλλεργιολογος και η παιδίατρος συνδέουν άμεσα την αλλεργία με χαμήλη πρόσληψη βάρους. Αλλά πρώτα μας έβαλαν να κάνουμε κ/α ούρων για να αποκλειστεί τυχόν ουρολείμωξη και κ/α κοπράνων για κάποιο μικρόβιο.

Επίσης μου είπαν ότι δεν δίνουν σημασία τόσο στο αν το παιδί είναι στις χαμηλές καμπύλες, αλλά περισσότερο στον αν η καμπύλη είναι κατιούσα. Γιατί κι εμένα τους πρώτους μήνες παρόλο τους εμετούς έπαιρνε βάρος (πάλι σε χαμηλή σχετικά καμπύλη), αλλά ξαφνικά άρχισε να πέφτει. Αυτό είναι που τους ανησύχησε και περισσότερο

Kt0tp2.png NaAfp3.png

γουφ δεν ξερω εχει αρχισει κ με κουραζει ολο αυτο γτ το παιδι οποιον βλεπει να τρωει τρεχει κ λεει μαμ και δεν μπορω να το δωσω τπτ ,ολο ψωμι το ταιζω....

Μην απελπίζεσαι! Να δεις που θα ξεπεράσει τις αλλεργίες και αργότερα θα μπορείτε να τρώτε τα πάντα. Εμένα η σύμβουλος θηλασμού μου πρότεινε κεχρί και κινόα (σε κρέμες) και τις δίνω εναλλάξ για να αλλάζει η γεύση της. Αυτά δεν έχουν γλουτένη και φυσικά ίχνη γάλατος. Αλλά αν σας κάνει τεστ μία αλλεργιολόγος και αποκλείσετε τροφές, θα μπορείς κι εσύ με ασφάλεια να ταΪζεις περισσότερα πράγματα το σαυροπιγκουινάκι σου ;)

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Έχει προηγηθεί η δερματική πρόκληση, που σου δοκιμάζουν διάφορα υποαλλεργικά γάλατα κι ανάλογα πόσο θα κοκκινήσει η πρηστεί το χεράκι ή όχι βλέπει ο γιατρός ποιο γάλα μπορεί να πιεί το παιδί, για να υπάρχει όμως απόλυτη ασφάλεια γίνεται και δοκιμασία από το στόμα, σαν διαδικασία κρατάει 4-5 ώρες όπου δίνουν στο παιδί να πίνει το γάλα που έχει εγκριθεί από τις δερματικές προκλήσεις, του δίνουν λίγο και περιμένουν να δουν αντιδράσεις, μετά από μισή ώρα δίνουν πάλι λίγο περισότερο κτλ., ελπίζω να έγινα καταννοητή.[/QUO

Ευχαριστω πολυ το καταλαβα.Περαστικα σας και αγυριστα!

Και μενα ο μικρος δεν ειχε ποτε μεχρι τωρα αιμα στα κακα του η εμετους (μονο αν κατι του πεσει βαρυ τοτε μονο κανει εμετο η ψυχουλα μου).την αλλεργια την καταλαβε ο παιδιατρος απο το πολυ εντονο κλαμα και τους εντονους κολικους και ειχε και ξηροδερμια και ακομη ετσι εμφανιζεται οταν κατι τον πειραζει.η παιδιατρος μας παντως μας εχει πει οτι το βαρος (στασιμοτητα και μειωση) ειναι μια ενδειξη για αλλεργια

6Eujp3.png svAfp3.png

Διαφημίσεις

κεχρι κ κινοα? σε κρεμα ε? κ επειδη ειμαι τελειως ασχετη που το βρισκω?οεο?σημερα το βραδυ περιμενω αποτελεσματα απο εξετασεις ,παλι αιματολογικες,για γλουτενη κ κατι αλλα...αντε να δουμε...δερματικα σε αυτη την ηλικια δεν ειναι νωρίς?

οντως εμας οχι μονο ειχε χαμηλο βαρος αλλα ειχε παρει κ την κατιουσα...

NJMAp3.png

κεχρι κ κινοα? σε κρεμα ε? κ επειδη ειμαι τελειως ασχετη που το βρισκω?οεο?σημερα το βραδυ περιμενω αποτελεσματα απο εξετασεις ,παλι αιματολογικες,για γλουτενη κ κατι αλλα...αντε να δουμε...δερματικα σε αυτη την ηλικια δεν ειναι νωρίς?

Από βιολογικά τα παίρνω. Εγώ παίρνω κεχρί της Holle και κινόα της Babynat που έχει και γεύση βανίλια. Αυτά τα φτιάχνεις είτε με γάλα (δικό σου ή υποαλλεργικό) και αργότερα τα προσθέτεις στα λαχανικά ή στην φρουτόκρεμα. Έχε υπόψη σου ότι αρκετοί γιατροί δεν τα έχουν ακούσει καν, γι' αυτό και δεν τα προτείνουν.

Η αλλεργιολόγος μας έβαλε να κάνουμε δερματικά τεστ και ραστ (αίματος) σε ηλικία περίπου 6 μηνών και τα patch test κανά μήνα μετά, αν θυμάμαι καλά.. Τα δύο πρώτα βγήκαν καθαρά, άρα δεν είχε αλλεργία IgE (αν το λέω σωστά). Τα Patch όμως έδειξαν την αλλεργία σε γάλα και αυγό, άρα η δικιά μου έχει αλλεργία τύπου non IgE. Επίσης μας είπαν ότι αφού έχει αλλεργία στο αυγό θα πρέπει αργότερα να κάνει το εμβόλιο MMR στο νοσοκομείο. Επομένως πρέπει σε ένα αλλεργικό παιδί να μάθεις εγκαίρως αν έχει και αλλεργία στο αυγό.

Καλά αποτελέσματα εύχομαι!!!!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

ΓΙΑΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4ΜΗΝΟΝ ΕΧΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ TO MILUPA APTAMIL ALERGY DIGEST ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΡΓΙΚΙΑ ΣΤΗ ΛΑΚΤΟΖΗ ΤΟ ;ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΗΡΕΜΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΙΚΟΘΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΡΙΑ ΑΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝ ΟΠΟΣ ΗΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ

Σου το έδωσαν εύκολα το χαρτί αυτό απο το νοσοκομείο; Το παιδί σου το παρακολουθούν στο νοσοκομείο αυτό για το πρόβλημα του με την αλλεργία ή πήγες στο νοσοκομείο μόνο και μόνο για το χαρτί;

Εγώ μετά την διάγνωση της παιδιάτρου μου είχα κλείσει ραντεβού στο παιδοαλλεργιολογικό του ΑΤΤΙΚΟΝ.Πήγα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων (rast, mayer κλπ) που είχαμε κάνει δυο μέρες πριν, μετά από σύσταση της παιδιάτρου μου και ενώ είχα αρχίσει να δίνω ALFARE.Ο άνθρωπος ήταν ευγενέστατος, μου είπε ότι οι εξετάσεις που του πήγα αρκούσαν,γιατί ήταν πρόσφατες και πλήρεις, το παιδί ήταν τότε 3 μηνών και μου είπε δεν είχε νόημα να το ταλαιπωρήσουμε άλλο, συμφώνησε με το χειρισμό της παιδιάτρου μου και μου έδωσε το χαρτί.Στον επανέλεγχο όμως μου είπε ότι θα το δουν πρώτα αυτοί για να γράψουν εξετάσεις.Από ότι κατάλαβα είναι γενικά επιφυλακτικοί με τέτοιες βεβαιώσεις.

nCE2p3.png

Όποιος προτιμά την ασφάλεια έναντι της ελευθερίας δεν του αξίζει να έχει τίποτα από τα δύο

Ντομάτα η δικιά μου τρώει, κάπως περίεργα τη βλέπω να αντιδρά με τα αλλαντικά και δεν της ξαναδίνω μέχρι να ξανασυναντήσουμε την αλλεργιολόγο και να τη ρωτήσω.

Αν πάρεις συσκευασμένα αλλαντικά και διαβάσεις την ετικέτα θα δεις ότι έχουν γαλακτοκομικά. Πρόσεξέ το.

.pngy3DLp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!έχω ένα αγοράκι 5 μηνών το οποίο από 2 μηνών εμφανισε αι΄μα στα κακά του.Επειδή είναι ελλιποβαρές , η παιδογαστρεντερολόγος συνέστησε να δώσω γάλα neocate ή την αντίστοιχη κρέμα του...παράλληλα με το θηλασμό...Ποιό από τα 2 Θεωρείτε οτι το παιδί θα δεχτεί καλύτερα?Τί χαρτία πρέπεινα προσκομίσω στο ταμείο μου για να δικαιολογήσει το γάλα ή την κρέμα(ΤΣΜΕΔΕ)?

Να μην σταματήσεις να θηλάζεις. Κόψε εσύ τις αλλεργιογόνες τροφές αρχίζοντας από τα γαλακτοκομικά και να μην υποβάλεις ακόμη το μωράκι σου στο μαρτύριο του neocate. Το έχω ξαναγ΄ραψει. Μας είχε δώσει και η δική μας γαστρεντερολόγος αυτό το γάλα αλλά δεν το ήθελε καθόλου η μπέμπα μου. Με ολική αποχή δική μου από γαλακτοκομικά και αποκλειστικό θηλασμό μεχρι τους 7,5 μήνες και βιολογικες κρέμες χωρίς γάλα, το αίμα της μικρής σταμάτησε. Μην εγκαταλείψεις το θηλασμό. Το μωρό σου το χρειάζεται.

Το neocate κάνει 56 ευρώ το κουτί και κάποιοι γιατροί ελαφρά τη καρδία κόβουν το θηλασμό από τα αλλεργικά μωρά για να πάρουν τζάμπα λαπτοπ.... από τις εταιρίες....

.pngy3DLp3.png

Εγώ μετά την διάγνωση της παιδιάτρου μου είχα κλείσει ραντεβού στο παιδοαλλεργιολογικό του ΑΤΤΙΚΟΝ.Πήγα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων (rast, mayer κλπ) που είχαμε κάνει δυο μέρες πριν, μετά από σύσταση της παιδιάτρου μου και ενώ είχα αρχίσει να δίνω ALFARE.Ο άνθρωπος ήταν ευγενέστατος, μου είπε ότι οι εξετάσεις που του πήγα αρκούσαν,γιατί ήταν πρόσφατες και πλήρεις, το παιδί ήταν τότε 3 μηνών και μου είπε δεν είχε νόημα να το ταλαιπωρήσουμε άλλο, συμφώνησε με το χειρισμό της παιδιάτρου μου και μου έδωσε το χαρτί.Στον επανέλεγχο όμως μου είπε ότι θα το δουν πρώτα αυτοί για να γράψουν εξετάσεις.Από ότι κατάλαβα είναι γενικά επιφυλακτικοί με τέτοιες βεβαιώσεις.
Η αλλεργιολόγος που παρακολουθεί την κόρη μου είναι σε ιδιωτικό νοσοκομείο... Θέλω να κλείσω ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο για να μου δώσουν τη βεβαιώση. Θα προσπαθήσω στο παιδιατρικό τμήμα του Κρατικού Νίκαιας που είναι στη γειτονιά μου, αλλά δεν θέλω να επαναλάβω τις εξετάσεις και να την ταλαιπωρήσω... κι αναρωτιέμαι αν πάω με όλες τις εξετάσεις της και το ιστορικό της αν θα μου τη δώσουν τη βεβαίωση.... μια εξυπηρέτηση ζητάω δηλ. αλλά έχω ακουσει ότι, π.χ., στο Παίδων Πεντέλης την δίνουν πολύ δύσκολα...
yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Η αλλεργιολόγος που παρακολουθεί την κόρη μου είναι σε ιδιωτικό νοσοκομείο... Θέλω να κλείσω ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο για να μου δώσουν τη βεβαιώση. Θα προσπαθήσω στο παιδιατρικό τμήμα του Κρατικού Νίκαιας που είναι στη γειτονιά μου, αλλά δεν θέλω να επαναλάβω τις εξετάσεις και να την ταλαιπωρήσω... κι αναρωτιέμαι αν πάω με όλες τις εξετάσεις της και το ιστορικό της αν θα μου τη δώσουν τη βεβαίωση.... μια εξυπηρέτηση ζητάω δηλ. αλλά έχω ακουσει ότι, π.χ., στο Παίδων Πεντέλης την δίνουν πολύ δύσκολα...

filaki εννοείται ότι δεν θα ξανακάνει το παιδί τις εξετάσεις χωρίς λόγο! Θα πάρεις το ιστορικο και τις γνωματευσεις της δικης σου γιατρου και δεν μπορεί να στο αρνηθούν. Θα σε συμβούλευα βέβαια να προτιμήσεις τα απογευματινά ιατρεία που πληρώνονται 60€, για έχεις περισσότερες πιθανότητες να μην σε ταλαιπωρήσουν. Το Αγλαία σου πέφτει μακριά ε? Γιατί εμένα εκεί μου έδωσαν την βεβαίωση από μόνοι τους χωρίς καν να την ζητήσω.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

40+ mama,η παιδογαστρεντερολόγοσ δεν ανησυχεί για το αίμα στα κακά αλλά για το βάρος!Να το δώσω το neocate σαν συμπλήρωμα...στο θηλασμό.Βεβαια αμφιβάλλω αν ο μικρός θα το πιει...

40+ mama,η παιδογαστρεντερολόγοσ δεν ανησυχεί για το αίμα στα κακά αλλά για το βάρος!Να το δώσω το neocate σαν συμπλήρωμα...στο θηλασμό.Βεβαια αμφιβάλλω αν ο μικρός θα το πιει...

Το μωράκι σου για να αρχίσει να παίρνει τα πάνω του με το βάρος πρέπει πρώτα να ξεπεράσει τα προβλήματα που του προκάλεσε η αλλεργία. Το αίμα στα κακά σημαίνει πληγούλα στο έντερο. Όταν κλείσει η πληγή θα αρχίζει σιγα σιγα να δυναμώνει και το παιδί. Καταλαβαίνω τους φόβους σου, αλλά να ξέρεις ότι τίποτα δεν θα βοηθήσει τα μωράκι σου περισσότερο από το δικό σου γάλα, για όσο περισσότερο αντέξεις να θηλάζεις (το ξέρω ότι είναι δύσκολο με τόσα απαγορευτικά)! Αν κάνεις υπομονή ένα μήνα ακόμη που θα μπει το ρυζάλευρο, θα αρχίσει να παίρνει περισσότερες θερμίδες ούτως ή άλλως. Και ας φτιάχνεις το ρυζάλευρο με neocate. Καλό είναι πάντως να πας σε κάποιον αλλεργιολόγο... Καλή δύναμη!!!!!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Μήπως ξέρετε στη Θεσσαλονίκη κανέναν καλό αλλεργιολόγο?

Παπασταυρου -μαυρουδη Αγ .σοφιασ 32 .ειναι μια μεγαλη κυρια πολυ εμπειρη ( απο οτι λενε ) ηταν και σε νοσοκομειο .(δεν θυμαμαι σε πιο)

αλλα , αν προκειται για αλλεργια επειδη ειναι μεγαλη ιστορια και δεν ειναι τοσο απλο τα tests δεν διχνουν παντα .Η πιο σωστη μεθοδος κατα εμαι ειναι η αυστηρη αποχη απο αλλεργιγονες τροφες .κι εγω πηγα σε αυτη τη γιατρο αλλα ολα βγηκαν αρνητικα οπωσ και τα ρασ τεστ ..η αποχη ομως εδειξε καθαρα τι συμβαινει ......βεβαια ηταν λιγο χρονοβορο .

στασημοτητα βαρους ειναι πιθανη αλλεργια , το αιμα ομως ....ειναι φως φαναρι !!!!

γιατι δεν απευθυνεσαι στην κΑ Φωτουλακη ?

sppJp2.png

73j1p2.png

επειδη περασα και απο τους 2 <<δρομους >> καλυτερα να επιμενεις στον θηλασμο . θα βοηθησεις πολυ το μωρακι σου και θα ξεμπερδεψεις πιο ευκολα .βεβαια εννοειτε οτι θα προσεχεις τι τρως . Εγω το κανω εδω και μηνες με την δευτερη και βλεπω μεγαλη διαφορα ......απο το πρωτο παιδι που επινε το παλιο NEOCATE και ακομα δεν εχει ξεκαθαρισει το τοπιο .Ο θηλασμος ειναι οτι πιο ευκολο υπαρχει ,απλα τρωμε παραμυθι οτι ειναι δυσκολο .καμια σχεση .οτι θες μην διστασεις !!!:-)

sppJp2.png

73j1p2.png

Το έχεις πάρει; Το μύρισες; Εμένα η μικρή μου με το που το μύριζε χάλαγε το κόσμο. Ένα παιδί που θηλάζει πολύ δύσκολα θα δεχθεί αυτό το "γάλα"

Είναι απαραίτητο; Τι συμβαίνει με το βάρος του παιδιού; Δεν αρκεί να πυκνώσεις τους θηλασμούς;

.pngy3DLp3.png

Παπασταυρου -μαυρουδη Αγ .σοφιασ 32 .ειναι μια μεγαλη κυρια πολυ εμπειρη ( απο οτι λενε ) ηταν και σε νοσοκομειο .(δεν θυμαμαι σε πιο)

αλλα , αν προκειται για αλλεργια επειδη ειναι μεγαλη ιστορια και δεν ειναι τοσο απλο τα tests δεν διχνουν παντα .Η πιο σωστη μεθοδος κατα εμαι ειναι η αυστηρη αποχη απο αλλεργιγονες τροφες .κι εγω πηγα σε αυτη τη γιατρο αλλα ολα βγηκαν αρνητικα οπωσ και τα ρασ τεστ ..η αποχη ομως εδειξε καθαρα τι συμβαινει ......βεβαια ηταν λιγο χρονοβορο .

στασημοτητα βαρους ειναι πιθανη αλλεργια , το αιμα ομως ....ειναι φως φαναρι !!!!

γιατι δεν απευθυνεσαι στην κΑ Φωτουλακη ?

H κα Παπασταύρου ήταν (λέω ήταν γιατί πλέον συνταξιοδοτήθηκε) διευθύντρια της Γ'Παιδιατρικής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Κι εμάς η συγκεκριμένη γιατρός παρακολουθούσε την πορεία και εξέλιξη της αλλεργίας της κόρης μου στο γάλα. Είναι πολύ καλή και με μεγάλη εμπειρία όπως λέει και η aspaa60. Στη συστήνω ανεπίφυλακτα.

Εμείς μόλις πήραμε τα απότελεσματα των εξετάσεων και επιτέλους μετά από 4 χρόνια ακριβώς η αλλεργία υποχώρησε οριστικά και όλα τα αλλεργιογόνα γάλακτος βρίσκονται πλέον στο μηδενικό επιπεδο άνευ κλινικής σημασίας.

Εύχομαι σύντομα να ξεμπερδέψουνε όλα τα παιδάκια.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Εμείς μόλις πήραμε τα απότελεσματα των εξετάσεων και επιτέλους μετά από 4 χρόνια ακριβώς η αλλεργία υποχώρησε οριστικά και όλα τα αλλεργιογόνα γάλακτος βρίσκονται πλέον στο μηδενικό επιπεδο άνευ κλινικής σημασίας.

Δεν ξέρεις πόση δύναμη μου έδωσες! Ευχαριστώ!
yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Είμαι σίγουρη filaki οτι κι εσείς θα την ξεπεράσετε και εύχομαι πιο σύντομα από οτι εμείς. Να φανταστείς οτι στην περίπτωση μας η αλλεργία είχε αγγίξει και το τρίτο επίπεδο κάτι το οποίο με απογοήτευσε πλήρως και έλεγα οτι ποτέ δεν θα ξεμπερδέψουμε. Αν και οι γιατροί έλεγαν οτι υποχωρεί οριστικά κάποια στιγμή εγώ δεν το πίστευα.

Κι όμως ήρθε αυτή η στιγμή και είμαι πλέον σίγουρη αυτή η στιγμή θα έρθει για όλα τα παιδάκια.Εύχομαι σύντομα.

Είμαι σίγουρη filaki οτι κι εσείς θα την ξεπεράσετε και εύχομαι πιο σύντομα από οτι εμείς. Να φανταστείς οτι στην περίπτωση μας η αλλεργία είχε αγγίξει και το τρίτο επίπεδο κάτι το οποίο με απογοήτευσε πλήρως και έλεγα οτι ποτέ δεν θα ξεμπερδέψουμε. Αν και οι γιατροί έλεγαν οτι υποχωρεί οριστικά κάποια στιγμή εγώ δεν το πίστευα.

Κι όμως ήρθε αυτή η στιγμή και είμαι πλέον σίγουρη αυτή η στιγμή θα έρθει για όλα τα παιδάκια.Εύχομαι σύντομα.

χαιρομαι που ξεμπερδεψατε με αυτο το θεμα ,πως αντεξες τοσο καιρο?

οκ πηρα τις εξετασεις στα χερια μου εχθες,300 ευρω με το καλημερα σας...

σας παραθετω τα αποτελεσματα των ανοσολογικων γτ δεν καταλαβαινω τπτ κ θελω τη γνωμη σας...

προκειται γ τις ανοσολογικες εξετασεις

ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΝΑ

ΕΝΑ-Ro-SS-A ARNITIKO

ENA-La-SS-B ARNITIKO

ENA-SM ARNITIKO

ENA-RNP ARNITIKO

ANTIMITOXONΔΡΙΑΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ-(ΑΜΑ) ΑΡΝΗΤΙΚΟ

IgE RAST GLOUTENI (F79) <0,10/KLASI 0

ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΝΣΓΛΟΥΤΑΜΙΝΑΣΗΣ IgG ΑΡΝΗΤΙΚΟ

ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΝΣΓΛΟΥΤΑΜΙΝΑΣΗΣ IgA ARNHTIKO

ΑΝΤΙΓΛΟΙΑΔΙΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΙgG-(AGA) ΘΕΤΙΚΟ 2,39

ΑΝΤΙΓΛΟΙΑΔΙΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ IgA -(AGA) ARNHTIKO

αυτο το θετικο τι ειναι βρεε κοριτσια ?

NJMAp3.png

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!

τι καλα τωρα που θα μποριετε να τρωτε οτι θελετε.

πολυ το σκεφτομαι τωρα που καλοκαιριαζει και μεγαλωνει ο μικρουλης μου και θα ζηλευει και θα θελει να τρωει οτι και εμεις για ποσο καιρο θα τον ξεγελαω ακομη με το ψωμι αντε και κανενα κουλουρακι! :confused::confused::confused::confused:

6Eujp3.png svAfp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ :D

Το πως άντεξα ένας Θεός το ξέρει!Μάλιστα κατά τη διάρκεια μας είχε εμφανιστεί μία μικρή σε ποσοστό αλλεργία στο ασπράδι του αυγού και το μοσχάρι και αυτό ήταν...η πλήρης απογοήτευση! Η αλήθεια είναι οτι αυτές τις αλλεργίες (στο αυγό και το μοσχάρι) δεν τις πολυέδωσα σημασία :oops: αλλά στις επόμενες εξετάσεις ήταν πλέον μηδενικές.

Αχ, δεν ξέρω τι να πω ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά. Η αλλεργία μας ήρθε λίγο μετά τη διακοπή του θηλασμού, 14 μηνών ήταν τότε η κόρη μου. Περιττό να σας πω οτι σε πάρτι γενεθλίων δεν πηγαίναμε στην αρχή μέχρι να συνηθήσει την ιδέα της απαγόρευσης.:-(

Την Τετάρτη έχουμε ραντεβού με τον παιδοαλλεργιολόγο και ανυπομονώ να ακούσω οτι σταματάμε το υποαλλεργικό γάλα.

savropinguinos στις δικές μας εξετάσεις το θετικό σήμαινε οτι το συγκεκριμένο αλλεργιογόνο βρισκόταν πάνω από τις φυσιολογικές τιμές άρα είχαμε αλλεργία στο συγκεκριμένο.

Αλλά εμείς δεν είχαμε κάνει την IgG οπότε δεν ξέρω με σιγουριά να σου απαντήσω. Η μόνη ανοσοσφαιρίνη που κάναμε ήταν η IgE η οποία ήταν κατά πολύ υψηλή με ανώτατη τιμή 60 εμείς είχαμε την πρώτη φορά 300 και φτάσαμε μέχρι και 1300.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...