filaki

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  617
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Περισσότερα για την/τον filaki

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  Νίκαια
 • Χόμπι και Ελεύθερος χρόνος
  λογοτεχνία, βόλτες, ταξίδια
 • Επάγγελμα
  Τραπεζικός Υπάλληλος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Καλησπέρα, στην κόρη μου διαγνώστηκε πιθανή θηλαρχή από το γιατρό που της έκανε υπέρηχο στήθους επειδή είχαμε ψηλαφίσει ένα γρομπαλάκι. σχεδόν εννιά χρόνων πια και θα το ψάξουμε να δούμε τί θα πουν οι γιατροί. επόμενο ραντεβού με Ενδοκρινολόγο. Δεν είναι ανεπτυγμένο παιδί μάλλον μικροκαμωμένη και αυτός είναι κι ο λόγος που ο γιατρός θέλει να τη βοηθήσει δηλ. να μην κοπεί η ανάπτυξη της. Αν έχετε παρόμοια εμπειρία παρακαλώ Μοιραστείτε τη!
 2. filaki

  Συνταγή για μπισκότα χωρίς γάλα

  γάλα πάντωσ δεν έ)(ουν τα μιράντα.

 3. Διαφημίσεις


 4. Παιδιά να υπενθυμίσω ότι υπάρχει εδώ και λίγο καιρό η αγγελία μου μερικά κουτιά neocate: http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=8881 Έχουν πουληθεί ήδη τα 7 κουτιά και τα υπόλοιπα 7 που μένουν είναι διαθέσιμα προς 25? το κουτί. Η ημερομηνία λήξης τους είναι τον Ιούνιο δηλαδή σε ~4 μήνες. Αν κάποιος πάρει και τα 7 κουτιά μαζί τότε η τιμή είναι 160?. 'Αρα για το πακέτο η τιμή του κουτιού είναι λιγότερο από 23? όταν στο φαρμακείο η τιμή εξακολουθεί να είναι 60?...
 5. Παιδιά, είχα βάλει πριν λίγο καιρό μία αγγελία για γάλατα Neocate. Δεν έχουν πουληθεί όλα ακόμα και κατέβασα κι άλλο την τιμή για όσα έχουν μείνει. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας το δει: http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=8881
 6. καλησπέρα και καλή )(ρονιά! κι εγώ βή)(ω-βή)(ω-βή)(ω... είναι ξερόβη)(ασ. δε με νοιάζει για μένα, θα το περάσω. αυτό που με αγ)(ώνει είναι μήπωσ είναι κακό για το μωρό...
 7. καλησπέρα και καλή )(ρονιά! κι εγώ βή)(ω-βή)(ω-βή)(ω... είναι ξερόβη)(ασ. δε με νοιάζει για μένα, θα το περάσω αυτο που με αγ)(ώνει είναι μήπωσ είναι κακό για το μωρό...
 8. μίλησα με το γιατρό και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα. απλά με ρώτησε μήπωσ κουράστηκα. ε, ίσωσ το παράκανα αυτέσ τισ μέρεσ, και κουράστηκα ευ)(άριστα από τισ πολλέσ βόλτεσ.
 9. μπήκα εδώ για να διαβάσω τισ εμπειρίεσ σασ μιασ και το τελευταίο δίωρο έ)(ω αίσθηση παλμών και θορυβήθηκα. είμαι στησ 15η εβδομάδα. μάλλον θα πρέπει να μιλήσω με το γιατρό μου.
 10. καλησπέρα, Πωλούνται 14 κουτιά βρεφικό υπαλλεργικό γάλα Neocate LCP της Nutricia. Τιμή πώλησης 29 ευρώ το κουτί. Αν τα πάρετε όλα μαζί 375 ευρώ συνολικά (τιμή φαρμακείου 58 ευρώ το κουτί των 400 gr). Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm. Ευχαριστώ.
 11. ... κι εγώ τα ίδια... 7η προσ 8η εβδομάδα: πείνα με πόνο στο στομά)(ι κάθε λίγο και λιγάκι. κι αν δε φάω άμεσα είμαι ικανή να σφάξω άνθρωπο και νιώθω ότι καταρρέω. τρώω αλλά δεν ευ)(αριστιέμαι απλά σταματάει αυτή η ενό)(ληση. έ)(ω αρ)(ίσει να προβληματίζομαι για το αν είναι σύμπτωμα τησ εγκυμοσύνησ ή αν είναι κανονικόσ στομα)(όπoνοσ... ποτέ πάντωσ δεν εί)(α πρόβλημα με το στομά)(ι μου.
 12. Παρεξήγηση, πρόκειται για το παιδάκι πολύ στενού φίλου. Ήξερε τα δικά μου και τον φόβισε κι ο γιατρός του και ... την πάτησε! Ο γιός του πέρασε όλες τις εξετάσεις και τώρα τρώει κανονικό γαλατάκι όπως όλα τα μωράκια της ηλικίας του. Τώρα προσπαθεί να τα πουλήσει κοψοχρονιά μπας και σώσει κάποια χρήματα. Αν δεν καταφέρει να τα πουλήσει, του έχω πει να κάνει δωρεά (πριν λήξουν). Τόσες μανάδες έχουν οικονομικές δυσκολίες...
 13. Παιδιά καλημέρα, έχουμε ένα μωράκι το οποίο τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αλλεργικό, εν τω μεταξύ όμως είχαμε αγοράσει ένα κάρο γάλατα neocate. Επειδή υπάρχει μεγάλη ανάγκη χρημάτων προσπαθώ να τα πουλήσω οπότε αν κάποιος ή κάποια ενδιαφέρεται παρακαλώ ρίξτε μία ματιά στην αγγελία: http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=8881 Για όποιον δεν ξέρει το κάθε κουτί γάλακτος neocate κοστίζει 58? απο τα φαρμακεία και τουλάχιστον στην περίπτωσή μας δεν καταφέραμε να μας τα γράψει το ταμείο μας. Τιμή πώλησης έχει οριστεί στα 29? το κουτί.
 14. Ου, συμβαίνουν αυτά μην ανησυχείς. Πάντα σε συννενόηση με τον παιδίατρο βέβαια. Κι εμένα σου λέω 6 μήνες σερί, αρρώσταινε μια φορά το μήνα. Και θήλαζα βέβαια.
 15. Μην ανησυχείς Magia_melissa, τίποτα δεν είναι. Κι εγώ είχα πει στον παιδίατρο, γιατρέ η κόρη μου αρρωσταίνει μια φορά το μήνα και μου απάντησε όσο θέλει θα αρρωσταίνει... Δε σημαίνει ότι επειδή θηλάζει είναι άτρωτη, απλά σκέψου πόσο πιο ευαίσθητη θα ήταν αν δε θήλαζε. Κάπως έτσι το βλέπω.