Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Αρχισαμε ρυζαλευρο χωρις γαλα..σημερα ειναι η 4η μερα, αλλα χτες παρατηρησα κατι σαν βλεννα στα κακακια του..:(

Πινουμε Neocate απο 3 μηνων, δεν θελω να ξαναπερασω αυτο το μαρτυριο με το αιμα στα κακα και το εκζεμα!!

Σας εχει τυχει ποτε αλεργια ΚΑΙ στο ρυζαλευρο??

Ελπιζω να μην το ζησω αυτο!!!!

ουφ

line_m121_beg_41_time_1262667600_text_ef20ece9eaf1fcf220eceff520f0f1dfe3eae7f0e1f220e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 381
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας μανούλες.

είπα να σας γράψω γιατί ειλικρινά έχω προβληματιστεί. Ο μικρός μου απο 6 (είναι 10 τώρα)μηνών απέχει απο όλα τα γαλοκτοκομικά και πίνει γάλα Neocate. Σε αυτό οδήγησε οι συχνοί εμετοί, η άρνηση για φαγητό και η πολύ χαμηλή πρόσληψη βάρους. Στους 2 μήνες οι εμετοί ελλατώθηκαν η όρεξη αυξήθηκε αλλά η πρόσληψη βάρους παρέμεινε χαμηλή. Να σημειώσω ότι ο μικρός είναι πρόωρος με IUGR (δηλ υπολειπόμενη ανάπτυξη στη μήτρα).

Σε χτεσινή μας επίσκεψη στη παιδογαστρεντερολόγο (να βράσω τα πτυχία τους) κατάλαβα ότι στο μωρό κάνουμε πειράματα γιατί και αυτοί δε ξέρουν τίποτα σίγουρα. Με λίγα λόγια μου είπε ότι μπορεί να μην έχει αλλεργία και το αφήνει σε εμένα αν θα συνεχίσω αυτή τη διατροφή ή αν θα του βάλω σιγά σιγά γάλακτοκομικά. Ο μικρός δεν είχε ποτέ αίμα στα κακά του και τα ras-test βγήκαν όλα αρνητικά. Το μόνο που είχε ήταν νινίδα μέχρι τον έβδομο μήνα και έκζεμα στο μέτωπο και τους κροτάφους του το οποίο υποχώρησε πριν κάνουμε διατροφή και είχε εξάρσεις σε ένα σημείο στο μαγουλάκι του ακόμα και κατά τη διάρκεια της διατροφής.

Ειλικρινά δε ξέρω τι να κάνω; Έχετε συναντήσει κάτι παρόμοιο;

Καλημέρα!

Αρχισαμε ρυζαλευρο χωρις γαλα..σημερα ειναι η 4η μερα, αλλα χτες παρατηρησα κατι σαν βλεννα στα κακακια του..:(

Πινουμε Neocate απο 3 μηνων, δεν θελω να ξαναπερασω αυτο το μαρτυριο με το αιμα στα κακα και το εκζεμα!!

Σας εχει τυχει ποτε αλεργια ΚΑΙ στο ρυζαλευρο??

Ελπιζω να μην το ζησω αυτο!!!!

ουφ

αν υποθεσω οτι το ρυζαλευρο γινεται απο ρυζι, εμεις εχουμε αλλεργια στο ρυζι...τρωμε αρνι, καροτο, κολοκυθι, πατατα και προσφατως κοψαμε θηλασμο και τρωμε νεοκαιτ και κρεμα νουτρα. οι βλενες βεβαια ειναι πολυ συχνες σε εμας, αλλα ο παιδιατρος του παιδων αγγ. κυριακου μου ειπε, (διστακτικα βεβαια καπως) οτι αν οι μαγερ ειναι αρνητικες να συνεχιζω με αυτη τη διατροφη. (κοψαμε βλεπεις κατσικι, κοψαμε ρυζι, τι αλλο να κοψουμε...)

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Σε χτεσινή μας επίσκεψη στη παιδογαστρεντερολόγο (να βράσω τα πτυχία τους) κατάλαβα ότι στο μωρό κάνουμε πειράματα γιατί και αυτοί δε ξέρουν τίποτα σίγουρα. Με λίγα λόγια μου είπε ότι μπορεί να μην έχει αλλεργία και το αφήνει σε εμένα αν θα συνεχίσω αυτή τη διατροφή ή αν θα του βάλω σιγά σιγά γάλακτοκομικά. Ο μικρός δεν είχε ποτέ αίμα στα κακά του και τα ras-test βγήκαν όλα αρνητικά. Το μόνο που είχε ήταν νινίδα μέχρι τον έβδομο μήνα και έκζεμα στο μέτωπο και τους κροτάφους του το οποίο υποχώρησε πριν κάνουμε διατροφή και είχε εξάρσεις σε ένα σημείο στο μαγουλάκι του ακόμα και κατά τη διάρκεια της διατροφής.

Ειλικρινά δε ξέρω τι να κάνω; Έχετε συναντήσει κάτι παρόμοιο;

Patch test έχετε κάνει? Εμάς είχαν βγει οκ τα δερματικά τεστ και τα ραστ (αίματος) και η αλλεργία φάνηκε στα Patch test (αυτοκόλλητα).

Επίσης μήπως να εγκατέλειπες τον γαστρεντερολόγο και να πήγαινες σε αλλεργιολόγο? Το μωρό πλέον έχει μεγαλώσει για να μπορεί να το δει αλλεργιολόγος. Επίσης αν δεν είναι αλλεργία, μήπως είναι δυσανεξία στην λακτόζη? Υποθέσεις κάνω...

Πάντως ο γιατρός σου δεν μου φαίνεται αρκετά αξιόπιστος και καλό θα ήταν να πάρεις και μία άλλη γνώμη (με όλο το θάρρος).

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Patch test έχετε κάνει? Εμάς είχαν βγει οκ τα δερματικά τεστ και τα ραστ (αίματος) και η αλλεργία φάνηκε στα Patch test (αυτοκόλλητα).

Επίσης μήπως να εγκατέλειπες τον γαστρεντερολόγο και να πήγαινες σε αλλεργιολόγο? Το μωρό πλέον έχει μεγαλώσει για να μπορεί να το δει αλλεργιολόγος. Επίσης αν δεν είναι αλλεργία' date=' μήπως είναι δυσανεξία στην λακτόζη? Υποθέσεις κάνω...

Πάντως ο γιατρός σου δεν μου φαίνεται αρκετά αξιόπιστος και καλό θα ήταν να πάρεις και μία άλλη γνώμη (με όλο το θάρρος).[/quote']

Δεν έχεις άδικο θα πάω να πάρω μια δευτερη γνώμη. Αυτά τα patch test δε τα έχω ακούσει. Πάντως και εγώ κλίνω στο ότι δεν έχει αλλεργία αλλά μάλλον κάτι άλλο τον ταλαιπωρούσε. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Ξέρει μήπως καμμία μανούλα αλλεργιολόγο στη Θεσσαλονίκη;

Διαφημίσεις

όχι σε αλλεργιολόγο δεν έχουμε πάει

Η αλήθεια είναι ότι όταν το είχα πει στο πρώτο μου παιδίατρο (όταν ήταν πιο μικρός) μου είχε πει δε χρειάζεται. Αλλά τώρα άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά.

όχι σε αλλεργιολόγο δεν έχουμε πάει

Η αλήθεια είναι ότι όταν το είχα πει στο πρώτο μου παιδίατρο (όταν ήταν πιο μικρός) μου είχε πει δε χρειάζεται. Αλλά τώρα άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά.

Πριν τους 6-7 μήνες δεν μπορεί να κάνει κάτι ο αλλεργιολόγος. Μετά όμως είναι σημαντική η βοήθεια του. Θα σας κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να δείτε τι τύπο αλλεργίας έχετε και σε ποιες ουσίες.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Κοριτσια γεια σας..

Ειμαι και γω μια ατυχησασα στο θεμα γαλακτος και αλλεργιας απο οτι διαπιστωνω τελικα..

Εχω δυο διδυμα και ειναι 4 μηνων ..απο δυο μηνων και πινουμε το nan to sensitive που ειναι για κολικους , πεψη και δυσκοιλιοτητα μιας που ειχαμε ολα αυτα τα προβληματα..

Οχι οτι τωρα μας φυγανε ..εκει που νομιζα οτι ειχα ξεμπερδεψει ο μικρος μου αρχισε να χτυπιετε οταν πινει το γαλα και να κλαει εκει που τοσο καιρο δεν εκλαιγε αλλα ειχε μονο ανησυχια και γκρινιες..

Η μικρη μου τα ειχε αυτα οποτε δεν μου φανηκε μεγαλη η διαφορα..

Αλλα μου εκανε εντυπωση που τα παιδια αντι να καλυτερεψουνε τωρα που μπηκαμε στον 4ο μηνα χειροτερεψαν..με το ιδιο γαλα που πεινουν εδω και καιρο τωρα τους ενοχλει..

Εχω απελπιστει μιας που δεν κοιμαμε εδω και καιρο καλα, γιατι ειναι και δυο..και εκει που ειπαμε μπηκαμε σε προγραμμα τσουπ ολα αλλαζουν..

Τωρα η γιατροςμου λεει οτι εχουν αλλεργια στο γαλα και να κανω υπομονη να δουμε πως θα πανε γιατι επειδη εχουμε αλλαξει και 4-5 γαλατα μεχρι τωρα ..επισης αυτες της μερες προσπαθησαμε να αλλαξουμε με της ιδια εταιριας και απο nan sensitive δωσαμε nan HA ΚΑΙ ΝΑΝ 1.....Αλλα χειροτερα εγινα..και ξαναγυρισα στο ναν σενσιτιβ...τι να πω:((((Aπελπιστηκα..

Τι εχετε να μου πειτε απο της εμπειριες σας>>?καποιο γαλα που θα βοηθουσε?δηλ.να μου πειτε και θα ρωτησω την γιατρο μου φυσικα..

Ευχαριστω προκαταβολικα..

Τελικά η παιδίατρος μου μου είπε να συνεχίσω μέχρι το χρόνο. Του ξεκίνησα βέβαια το άνθος ορύζης που λέει ότι μπορεί να περιέχει ίχνη απο γάλα και δεν έκανε καμμία αντίδραση.

Διαφημίσεις

Εχω τον εξής προβληματισμό:Κάνοντας μια επανάληψη στο βιβλίο της Πατσούρου τώρα που περιμένω το δεύτερο μωρό,διαβάζω πως αν κοντινός συγγενής του μωρού έχει τροφικές αλλεργίες θα πρέπει και εγώ να ακολουθήσω αντίστοιχη δίαιτα.Η μεγάλη μου κόρη έχει αλλεργία στην αγελαδινή πρωτείνη, το αυγό και τα δημητριακά.Θα χρειαστεί να τα κόψω και εγώ όλα αυτά με τοπου γεννήσω;Όσο θήλαζε δεν είχε πρόβλημα με την αγελαδινή πρωτείνη που έπαιρνε απο μένα.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Δεν έχεις άδικο θα πάω να πάρω μια δευτερη γνώμη. Αυτά τα patch test δε τα έχω ακούσει. Πάντως και εγώ κλίνω στο ότι δεν έχει αλλεργία αλλά μάλλον κάτι άλλο τον ταλαιπωρούσε. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Ξέρει μήπως καμμία μανούλα αλλεργιολόγο στη Θεσσαλονίκη;

Παπασταύρου-Μαυρουδή Θεοδούλη

Καθηγήτρια Παιδιατρικής - Παιδοαλλεργιολόγος

Αγ.Σοφίας 32

τηλ:2310-232701-6946633805

έχει και την κόρη της Ιπποκράτειο(ίδια ειδικότητα) που μπορεί να σου δώσει την γνωμάτευση της αλλεργίας για να πάρεις πίσω τα χρήματα για την αγορά του γάλακτος από το Ι.Κ.Α.Μας την σύστησε ο παιδιατρός μας την είχε καθηγήτρια.:wink:

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

δυστυχως δεν παμε καλα... Σταματησα το θηλασμο στους 9 περιπου μηνες μετα απο 6 μηνες αυστηροτατης διαιτας μου. Τωρα πινει το νεοκειτ και προσπαθουμε να του ενταξουμε καποια φαγητα. Ετρωγε μηλο, πατατα, καροτο, κολοκυθι και κατσικι . Το κατσικι λογω βλεννων το κοψαμε και το καναμε αρνι. Το Μαιο βαλαμε ρυζι, αλλα ειχαμε θετικη μαγερ και το κοψαμε.Τελικα 29 Ιουνιου, 10 μηνων το μωρο, βαλαμε ζυμαρικο.Περασαν 15 μερες, εκανα 3 μαγερ αρνητικες και θεωρησα οτι ολα καλα. Στις 13 Ιουλίου εβαλα κοτοπουλο, και ξεκινησε γουλιες, και πολλες βλεννες...ο γιατρος διστασε να ενοχοποιησει το κοτοπουλο και ετσι αφου αφησα ναπερασουν 8 μερες χωρις κοτοπουλο, το ξαναδοκιμασα...και χθες μαγερ θετικη. Αναρωτιεμαι αν φταιει το κοτοπουλο ή το ζυμαρικο....εχω πελαγωσει, βλεπω να περνουν οι μηνες και το μωρο δεν μπορει να φαει σχεδον τιποτα. Ακομα και τις περιόδους, που τρωει μονο αρνι, πατατα, κολοκυθι και μηλο, εχει βλεννες καποιες φορες...ειναι δυνατον να του φταινε ολα?Νομιζω πως δεν μπορω να ελεγξω την κατασταση, τα εχω χασει...και τωρα το πρωι, το αιμα το ειδα στα κακα του και χωρις μαγερ! ας με βοηθησει καποιος...

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

δυστυχως δεν παμε καλα... Σταματησα το θηλασμο στους 9 περιπου μηνες μετα απο 6 μηνες αυστηροτατης διαιτας μου. Τωρα πινει το νεοκειτ και προσπαθουμε να του ενταξουμε καποια φαγητα. Ετρωγε μηλο, πατατα, καροτο, κολοκυθι και κατσικι . Το κατσικι λογω βλεννων το κοψαμε και το καναμε αρνι. Το Μαιο βαλαμε ρυζι, αλλα ειχαμε θετικη μαγερ και το κοψαμε.Τελικα 29 Ιουνιου, 10 μηνων το μωρο, βαλαμε ζυμαρικο.Περασαν 15 μερες, εκανα 3 μαγερ αρνητικες και θεωρησα οτι ολα καλα. Στις 13 Ιουλίου εβαλα κοτοπουλο, και ξεκινησε γουλιες, και πολλες βλεννες...ο γιατρος διστασε να ενοχοποιησει το κοτοπουλο και ετσι αφου αφησα ναπερασουν 8 μερες χωρις κοτοπουλο, το ξαναδοκιμασα...και χθες μαγερ θετικη. Αναρωτιεμαι αν φταιει το κοτοπουλο ή το ζυμαρικο....εχω πελαγωσει, βλεπω να περνουν οι μηνες και το μωρο δεν μπορει να φαει σχεδον τιποτα. Ακομα και τις περιόδους, που τρωει μονο αρνι, πατατα, κολοκυθι και μηλο, εχει βλεννες καποιες φορες...ειναι δυνατον να του φταινε ολα?Νομιζω πως δεν μπορω να ελεγξω την κατασταση, τα εχω χασει...και τωρα το πρωι, το αιμα το ειδα στα κακα του και χωρις μαγερ! ας με βοηθησει καποιος...

Λυπαμαι πολυ για αυτα που περνατε.Δεν ειναι ευκολη κατασταση..Ειναι σαν να ψαχνεις βελονα στ'αχυρα.Πως θα καταλαβεις τι ακριβως φταιει...:-(

Η βλεννα πως φαινεται μεσα στα κακα?Δεν ειναι πιο στερεα η υφη τους τωρα που εχει ξεκινησει να τρωει το μωρο?

Κανε υπομονη sagia να περασει ο καιρος και καποια στιγμη θα ειναι μακρινη αναμνηση αυτο το προβλημα

9Gm6p2.png?qzCQ8hue

καλη δυναμη στα κοριτσια που αγωνιουν...

και σε σενα sagia...ευχομαι ολα να περασουν γρηγορα..

Εμεις ακομα ειμαστε 4 και κατι μηνων και πινουμε γαλα ναν σενσιτιβ αλλα και αυτο μας πειραζει (ελπιζω να πανε ολα καλα αργοτερα με τις τροφες) (και ψαχνω για κατι αλλο..

Γνωριζετε κατι για το AR τις ΝΑΝ? μου ειπε η παιδιατρος οτι ειναι ενα βημα μετα το nan sensitive..

Eυχαριστω προκαταβολικα

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαβάζω αρκετό καιρό τα σχόλια σας και πραγματικά είναι πολύ θετικό να γνωρίζεις ότι υπάρχουν κι άλλοι γονείς που αγωνιούν για τις αλλεργίες των παιδιών τους οπως κι εμείς. Το σχόλιο της μανούλας με το ζαχαροπλαστείο με έχει αγγίξει πραγματικά και ελπίζω πραγματικά να φτάσουμε κι εμείς σε μια τέτοια μέρα ! Κάναμε το πρώτο βήμα πριν ένα μήνα αφού μετά από θετική πρόκληση περάσαμε από το pepti στο H/A γάλα. Και έιναι απίστευτο ! είδα δίπλα στα μπουτάκια του !!

• 3 εβδομάδες μετά...

γεια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο εμεις εχουμε καλα νεα αρχισαμε το μοσχαρι,τη ντοματα! του εδωσα και μελιτζανα και ισως τον πειραξε η ητανε η αμμος απο την παραλια δεν μπορεσα να καταλαβω και η παιδιατρος ελειπε τρωμε και παιδικο γιαουρτακι! κανονικο τυρακι στο τοστ καντε καμια προσευχη να συνεχισουμε ετσι ενθαρυντικα και να μην μαε πειραξει κατι παλι και εχουμε πισωγυρισματα.

καλο κουραγιο μανουλες!

6Eujp3.png svAfp3.png

γεια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο εμεις εχουμε καλα νεα αρχισαμε το μοσχαρι,τη ντοματα! του εδωσα και μελιτζανα και ισως τον πειραξε η ητανε η αμμος απο την παραλια δεν μπορεσα να καταλαβω και η παιδιατρος ελειπε τρωμε και παιδικο γιαουρτακι! κανονικο τυρακι στο τοστ καντε καμια προσευχη να συνεχισουμε ετσι ενθαρυντικα και να μην μαε πειραξει κατι παλι και εχουμε πισωγυρισματα.

καλο κουραγιο μανουλες!

Πάτε πολύ καλά θα έλεγα!!!!!!!!!!!!!!!!! Έχετε όοοοολη μας τη θετική ενέργεια, μέσα από την καρδιά μου εύχομαι μέρα με τη μέρα να βλέπετε καλυτερευση!
yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Πάτε πολύ καλά θα έλεγα!!!!!!!!!!!!!!!!! Έχετε όοοοολη μας τη θετική ενέργεια, μέσα από την καρδιά μου εύχομαι μέρα με τη μέρα να βλέπετε καλυτερευση!

ευχαριστουμε πολυ την εχουμε τοσο αναγκη καθε φορα που του δινω να δοκιμασει κατι καινουργιο τρεμει η ψυχη μου πολυ ασχημο συναισθημα παντως ασε που δεν εχει μαθει να τρωει απο ολα και ειναι διστακτικος οταν του δινω κατι και περισσοτερο οταν του δωσει καποιος αλλος κατι ευτυχως!

6Eujp3.png svAfp3.png

και περισσοτερο οταν του δωσει καποιος αλλος κατι ευτυχως!
Aυτό είναι σούπερ! Πάντως, η κόρη μου να ξέρεις δοκιμάζει μόνο στο νοσοκομείο υπό την επίβλεψη της αλλεργιολόγου, σε λίγες μέρες θα πάμε να δοκιμάσουμε φακές. Οι δείκτες στις αιματολογικες εξετάσεις έδειχναν πολύ πεσμένοι σε αυτήν την τροφή. Για να δούμε.
yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Aυτό είναι σούπερ! Πάντως, η κόρη μου να ξέρεις δοκιμάζει μόνο στο νοσοκομείο υπό την επίβλεψη της αλλεργιολόγου, σε λίγες μέρες θα πάμε να δοκιμάσουμε φακές. Οι δείκτες στις αιματολογικες εξετάσεις έδειχναν πολύ πεσμένοι σε αυτήν την τροφή. Για να δούμε.

αντε μακαρι να αρχισετε να τρωτε φακες να εχετε μια αλλαγη μωρε!καλη επιτυχια!

6Eujp3.png svAfp3.png

γεια σας κοριτσια, σημερα ειδαμε τον παιδιατρο μας.δεν ασχοληθηκε με το θεμα της διατροφης του μωρου, μου ειπε να ακολουθησω ο,τι μου λενε απο το παιδων.

αρχισε ομως να μου εξηγει σιγα σιγα πως θα πρεπει να μιλαω στο παιδι για το οτι δε θα μπορει να τρωει οπως τα υπολοιπα παιδακια.

Αθελα μου, αρχισαν να τρεχουν δακρυα απο τα ματια μου, δεν πιστευα οτι θα συμπεριφερομουν ετσι...μαλλον το εχω παρει στραβα το θεμα...πρεπει να συνελθω κοριτσια! πρεπει να το παρω αποφαση, να αποκτησω ψυχραιμια και να προετοιμασω το παιδι.

αληθεια, ποτε θα αρχισει να καταλαβαινει οτι δε θα τρωει οπως τα υπολοιπα? σκεφτομαι και τον αντρα μου, που τρωει ολο σοκολατες και γλυκα. φανταζομαι οτι μεσα στο σπιτι δε θα πρεπει να υπαρχουν τετοια, ετσι δεν ειναι?

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

γιατι καλη μου απορριπτεις την σοκολατα??????εγω του δινω και μαλιστα την μαυρη με πορτοκαλι μεσα και τρελαινεται μ'αυτην δεν εχεις προβλημα.το προβλημα ειναι οταν παει σε καποια γενεθλια και ολα τα παιδακια τρωνε τουρτα και το δικο σου θα κοιταει μονο:cry:οπως και το δικο μου.

απο αλλα γλυκα και του κουταλιου καλα ειναι και κανα κεικ με χυμο πορτοκαλι αντι για γαλα καμια παστα φλωρα μπισκοτακια νηστισιμα και διαφορα αλλα τετοια...

απλα πες τον αντρα σου λιγη εγκρατεια μπροστα στο παιδι μην του κανει και ψυχολογικο πολεμο αθελα του.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Κορίτσια, αλήθεια, η πάστα φλώρα δεν έχει γάλα/βούτηρο/αβγά;;; Κορίτσια, μπροστά της δεν τρώμε τίποτα πια.... εμείς τουλάχιστον της κάνουμε συμπαράσταση... έχει αρχίσει να ζητάει αλλά και να το συζητάει. Καμιά φορά μου έρχονται δάκρια στα μάτια. Στεναχωριέμαι και χαίρομαι μαζί. Στεναχωριέμαι γιατί φαίνεται σα να ζηλεύει λίγο ή τέλος πάντως σα να έχει μια απορία ¨γιατί¨ κι από την άλλη χαίρομαι γιατί αυτό μου δείχνει ότι πλέον αρχίζει να καταλαβαίνει. Π.χ. μου ζητάει τοστ, ή μου λέει όλη μέρα μαμά θέλω σοκολάτα ή όταν θα μεγαλώσω θα φάω πολύ σοκολάτα (θα μιλήσω με την αλλεργιολόγο για τη σοκολάτα υγείας, γράφει ότι μπορεί να περιέχει ίχνει γάλατος και φοβάμαι...). Μια μέρα έτρωγε πατατάκια κι έκανε πως διαβάζει την ετικέτα και μου λέει μαμά δεν έχει γάλα μπορώ να το φάω. Άλλο: κάνει πως μαγειρεύει και της λέω τί μαγειρεύεις, σαλάτα μου λέει, τί σαλάτα λέω χωριάτικη; ναι μου λέει αλλά εσύ μαμά δε θα φας γιατί έχω βάλει ένα μεγάλο τυρί μέσα, αυτά κι άλλα πολλά. Νά είναι καλά το κοριτσούλι μου.

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

γιατι καλη μου απορριπτεις την σοκολατα??????εγω του δινω και μαλιστα την μαυρη με πορτοκαλι μεσα και τρελαινεται μ'αυτην δεν εχεις προβλημα.το προβλημα ειναι οταν παει σε καποια γενεθλια και ολα τα παιδακια τρωνε τουρτα και το δικο σου θα κοιταει μονο:cry:οπως και το δικο μου.
Γενικά οι μπουφέδες σε ανάλογες γιορτές είναι πολύ περιοριστικοί κι όσο πιο διακριτικά μπορώ είμαι συνέχεια πάνω από το κεφάλι της.................................................. φοβάμαι μη φάει κάτι... Την τελευταία φορά η νονά της με συγκίνησε γιατί για φαΐ είχε μόνο σουβλάκια με πιτούλες και πατάτες τιγανιτές και για πριν είχε μόνο πατατάκια και ποπ κορν. Ήταν η πρώτη φορά που δεν είχα έννοια κι έκατασα στο μπαλκόνι να πιω το ποτάκι μου κι Ναταλία ξεσάλωνε με τα υπόλοιπα παιδιά. Στην ώρα της τούρτας ενώ όλοι έτρωγαν στο σαλόνι εγώ την πήρα και πήγαμε λίγο στο παιδικό και παίξαμε... Τί να κάνεις. Δε με νοιάζει για την τούρτα δε χάνει και τίποτα σπουδαίο, απλά μπορεί να νιώθει άσχημα που δεν τρώει, να λιγουρεύεται...
yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...