Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια

τελικα τα κακουλακια μας εγειναν παλι μουσταρδι και ησυχασα λιγο και αυτο γινοταν γιατι της δεινω τσαι εστω μια φορα την ημερα και ας λενε οι γιατροι οχι αλλο στο τσαι

και κατι αλλο που παρατιησα ειναι οτι σταματησα να βαζω νερο βρασμενο σε θερμο μπορω να πω οτι δεν γουργουριζον τα αντερακια μας τοσο πολυ,καπου διαβασα οτι οσο κρυωνει το νερο στο θερμο αναπτισει μυκητες δεν ηθελα να το πιστεψω αλλα για να δουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 381
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και απο εμένα συμπάσχουσες μανούλες.Ο γιόκας μου που είναι 19 μηνών είναι αλλεργικός στη β' λακτοσφαιρίνη και το καταλάβαμε όταν έγινε σταμάτησα να θηλάζω στην ηλικία των 6 μηνών και αρχίσαμε ξένο γάλα και κρέμες.Από τότε πίνει Frisolac AC και από κρέμα τρώει μόνο Nutricia ΗΑ και φυσικά όχι μοσχάρι και γαλακτοκομικά.Όταν έγινε 1 χρονών κάναμε και εξετάσεις όπου και επιβεβαιωθήκαμε αν και οι μετρήσεις ήταν από ότι μας είπε η γιατρός που τον παρακολουθεί αρκετά χαμηλές.Όταν με το καλό γίνει 2 χρονών, θα τις επαναλάβουμε.Το πρόβλημά μου είναι ότι εδώ και 1 εβδομάδα,αρνείται κατηγοριματικά να πιει γάλα....δεν πίνει καθόλου!Πάντα έπινε τουλάχιστον 220 ml πρωί και άλα τόσα το βράδυ και ακόμη και αυτό το γάλα που είναι και άνοστο του άρεζε...Δεν ξέρω τι να κάνω.Κάνω την κρέμα του με γάλα πλέον αλλά αρχίζει και αυτή να μην του αρέσει και την τρώει με το ζόρι,μέχρι που πιστεύω πως θα την κόψαι και αυτήν.Καταλαβαίνω πως δεν είναι θέμα ιωσούλας ή δοντιών μιας και όλα τα υπόλοιπα τα τρώει με πολύ όρεξη.Ανησυχώ γιατί δεν τρώει γαλακτοκομικά και φοβάμαι μήπως δεν παίρνει ασβέστιο όσο θα έπρεπε.Η γιατρός μου είπε να μην τον πιέσω και να μν δοκιμάσω κάκποιο άλλο γάλα...Κάποια μανούλα που είχε παρόμοια εμπειρία να μου δώσει τα φώτα της?

Καλησπερα και απο εμενα.

Κι εμεις εχουμε την ιδια αλλεργια στη β-λακταλβουμινη, πινουμε ALFARE καιτρωμε sinlac. Μαλλον για να τα λεω σωστα ΔΕΝ τρωμε και ΔΕΝ πινουμε! Ειναι 19 μηνων, και επειδη το ανακαλυψαμε πριν 6 μηνες περιπου, ειχε αποψη για τις γευσεις και απο το γαλα αυτο δεν ηπιε ποτε 200 μλ, παντα επινε 70-80 το βραδι, 100 το πρωι και αλλα 100 εβαζα στην κρεμα. Ολα αυτα ομως μεχρι πριν τρεις βδομαδες που αρρωστησε και απο τοτε δεν το ξαναβαλε στο στομα του! Παω να σκασω, αλλα η παπασταυρου μου ειπε οτι 200 μλ το 24ωρο αρκουν για το ασβεστιο που χρειαζονται. Ετσι κι εγω το βαζω στην κρεμα που την τρωει πια με το ζορι, και δεν ξερω κι εγω τι θα κανω. Τα rast μας βγαινουν αρνητικα και μας ειπε ισως τον ιουνη (μετα απο εισαγωγη) επανελθουμε, γιατι εμεις δεν ειχαμε προβλημα με αιμα η αλλεργικο σοκ αλλα στασιμοτητα βαρους. Αυτη η ταλαιπωρια ειναι απιστευτη!!!Τωρα ειμαστε 10500 κιλα, αν δεν εχασε κι αλλα με την αρρωστια. Σαν ιδεα σκεφτηκα μηπως να επαιρνα το ρυζαλευρο το σκετο χωρις βανιλιες η γαλα μεσα και του το κανω με μελι... Δεν ξερω καθολου πια. Θελω να τελειωσει αυτος ο εφιαλτης!!!

Καλησπερα και απο εμενα.

Κι εμεις εχουμε την ιδια αλλεργια στη β-λακταλβουμινη, πινουμε ALFARE καιτρωμε sinlac. Μαλλον για να τα λεω σωστα ΔΕΝ τρωμε και ΔΕΝ πινουμε! Ειναι 19 μηνων, και επειδη το ανακαλυψαμε πριν 6 μηνες περιπου, ειχε αποψη για τις γευσεις και απο το γαλα αυτο δεν ηπιε ποτε 200 μλ, παντα επινε 70-80 το βραδι, 100 το πρωι και αλλα 100 εβαζα στην κρεμα. Ολα αυτα ομως μεχρι πριν τρεις βδομαδες που αρρωστησε και απο τοτε δεν το ξαναβαλε στο στομα του! Παω να σκασω, αλλα η παπασταυρου μου ειπε οτι 200 μλ το 24ωρο αρκουν για το ασβεστιο που χρειαζονται. Ετσι κι εγω το βαζω στην κρεμα που την τρωει πια με το ζορι, και δεν ξερω κι εγω τι θα κανω. Τα rast μας βγαινουν αρνητικα και μας ειπε ισως τον ιουνη (μετα απο εισαγωγη) επανελθουμε, γιατι εμεις δεν ειχαμε προβλημα με αιμα η αλλεργικο σοκ αλλα στασιμοτητα βαρους. Αυτη η ταλαιπωρια ειναι απιστευτη!!!Τωρα ειμαστε 10500 κιλα, αν δεν εχασε κι αλλα με την αρρωστια. Σαν ιδεα σκεφτηκα μηπως να επαιρνα το ρυζαλευρο το σκετο χωρις βανιλιες η γαλα μεσα και του το κανω με μελι... Δεν ξερω καθολου πια. Θελω να τελειωσει αυτος ο εφιαλτης!!!

και εγω θελω να τελειωσει ο εφιαλτης!!!! και η δικη μου 15 μηνων σημερα 6 μηνες πριν με στασιμοτητα βαρους και αρνητικα ραστ καταληξαμε στην αλλεργια,πηρε καποιο βαρος οχι πολυ ,9 κιλα ειναι η μικρη,επισης εδω κ 5 μηνες παιρνει σιδηρο και σημερα ανακαλυψαμε οτι επεσε στο δωδεκα ,μαλλον μιλαμε πλεον γ κοιλιοκακη,γτ ρε παιδια γτ?ειμαι ετοιμη να σκασω!!!! μια συνταγη γ κουλουρακια γ το μωρο εχει καμμια?

NJMAp3.png

Κουράγιο κοριτσάκια μου, αυτά, αργά ή γρήγορα, θα περάσουν και θα γελάμε.

εγω μετα τη σημερινη επισκεψη στον παιδιατρο μονο ορεξη γ κλαμα εχω παντως....

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

......... Σαν ιδεα σκεφτηκα μηπως να επαιρνα το ρυζαλευρο το σκετο χωρις βανιλιες η γαλα μεσα και του το κανω με μελι... Δεν ξερω καθολου πια. Θελω να τελειωσει αυτος ο εφιαλτης!!!

Είσαι σίγουρη ότι το μέλι είναι οκ και δεν θα την πειράξει;

Δοκίμασες και βιολογικές κρεμες της babynat ή holle που δεν έχουν γάλα;

Υπάρχουν και χωρίς γλουτένη...

.pngy3DLp3.png

Θελω να τελειωσει αυτος ο εφιαλτης!!!

Μην χάνεις το κουράγιο σου!Λοιπόν, είμαι σίγουρη ότι το αργότερο σ'ένα χρόνο από σήμερα θα σας μαζευουμε από τα ζαχαροπλαστεία!:-D Και μετά θα μαζέψουμε τα ALFARE που μας έχουν περισσέψει και θα τα κάψουμε στο Σύνταγμα!

nCE2p3.png

Όποιος προτιμά την ασφάλεια έναντι της ελευθερίας δεν του αξίζει να έχει τίποτα από τα δύο

Καλησπερα και απο εμενα.

Καλημέρα και πάλι.

Το ότι δεν είχατε πρόβλημα με αίμα ή αλλεργικό σοκ έχω την εντύπωση ότι είναι θετικό.Όσο για το βάρος του δεν νομίζω πως είναι λίγο.Πρέπει να είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια.Εμείς 20 μηνών είμαστε 11.350 και η γιατρός που τον παρακολουθεί μας είπε πως για αλλεργικό παιδάκι το βάρος του είναι πάρα πολύ καλό,οπότε δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα.Όσο για το μέλι,την ρώτησα κι εγώ πριν 2 εβδομάδες και μου είπε πως μπορώ να του δώσω.Από εκείνη την ημέρα έβαζα λίγο στην κρέμα του μαζί με το βρωμερό εκείνο το γάλα και την τρώει πιο ευχάριστα.Δοκίμασα και του έδωσα και πάνω σε ψωμάκι και δεν μας έβγαλε κάτι.Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου,καλύτερα να ρωτήσεις κι εσύ τη γιατρό σας.Είναι δύσκολα πάντως αλλά ας μην απελπιζόμαστε....Θα στρώσει η κατάσταση....Έχουν δίκιο πάντως οι ψυχούλες.Πως να πιούνε αυτό το γάλα τώρα που έχουν ήδη άποψη??Εδώ εγώ όταν το ετοίμαζα με το ζόρι κρατιόμουν να μην κάνω εμετό....

MNlPp3.pngqrelp3.png

Είσαι σίγουρη ότι το μέλι είναι οκ και δεν θα την πειράξει;

Δοκίμασες και βιολογικές κρεμες της babynat ή holle που δεν έχουν γάλα;

Υπάρχουν και χωρίς γλουτένη...

Του δινω μελι μεσα στο alfare εδω και 2-3 μηνες και ειναι οκ. Οσο για τις βιολογικες αυτες που τις βρισκω; Φαρμακειο; Παντως ρε κοριτσια αληθεια τωρα, δεν με πειραζει καθολου που δεν μπορει να φαει γλυκα και σοκολατες, και να μην ειχε προβλημα δεν θα εδινα, αλλα το να μην μπορω να του δωσω γιαουρτι, η τυρι, η ενα ωραιοτατο παστιτσιο λογω μπεσαμελ και κιμα (εχουμε προβλημα και με το μοσχαρι) με τρελαινει! Αν ετρωγε ολα αυτα θρεφταρι θα τον εκανα! Χωρια που δεν τρωει τιποτα μη αλεσμενο, τα δοντια του δεν εχουν βγει ολα, και ειναι και ιδιοτροπος το βασανακι μου το γλυκο!

Θα παρω και μια παρτιδα sinlac και θα τις καψω μαζι με τα alfare στην πλατεια Αριστοτελους! Καμια συμμετοχη;;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα και πάλι.

Το ότι δεν είχατε πρόβλημα με αίμα ή αλλεργικό σοκ έχω την εντύπωση ότι είναι θετικό.Όσο για το βάρος του δεν νομίζω πως είναι λίγο.Πρέπει να είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια.Εμείς 20 μηνών είμαστε 11.350

Αψογο το βαρος σας νομιζω!!!!

κοριτσια καλησπερα!Θα ηθελα σας παρακαλω την βοηθεια σας.

Τα διδυμακια μου πρεπει να κανουν εξετασεις για αλλεργεια στο αγελαδινο γαλα.Χρειαζεται εισαγωγη στο παιδων ή γινονται την ιδια μερα?

YUfSp2.png

κοριτσια καλησπερα!Θα ηθελα σας παρακαλω την βοηθεια σας.

Τα διδυμακια μου πρεπει να κανουν εξετασεις για αλλεργεια στο αγελαδινο γαλα.Χρειαζεται εισαγωγη στο παιδων ή γινονται την ιδια μερα?

εαν κανετε ραστ,τοτε απλα θα τους παρουν αιμα ,δεν χρειαζεται εισαγωγή....

η δικια μου εδω και μια εβδομαδα τρωει ,της αλλαξα τη σινλακ με την αλμιρον αλερτζι κερ κ της αρεσει ,αντε να δουμε,σημερα μου φανηκε οτι ειδα μια διπλα στο δεξι μπουτακι...

NJMAp3.png

Ειχα και γω το ιδιο προβλημα και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.Το παιδί υπέφερε.Το έπιαναν κρίσεις και το σώμα του γινόταν σκληρό σαν πέτρα.Τελικά το κανα γαστροσκόπηση στο Παίδων. Του εδωσαν ειδικό γάλα(NEOCATE)και οταν εγινε 12 μηνων αρχισαμε σιΓα σιγα να δίνουμε αλλα υποαλλεργικα γάλατα.Όλα γινονταν σιγα σιγα.Τωρα είναι 19 μηνων και τρώει τα πάντα.

Εμείς 21 μηνών κάναμε τα patch και η αλλεργία στο γάλα δεν μας πέρασε ακόμα!Η αλλεργιολόγος μας συνέστησε να φύγουμε σιγά σιγά από το neocate και να ξεκινήσουμε το frisolac ac!Μας είπε πως αν το δεχτεί αυτό θα μπορέσουμε σε κανένα χρόνο να κάνουμε πρόκληση στο κανονικό γάλα!Αντε να δούμε....

Διαφημίσεις

Καλημέρα συμπάσχουσες μανούλες!!!

Έχω κι εγώ ένα κοριτσάκι,την Ιωαννούλα μου,που είναι τώρα 1 έτους...καταλάβαμε την αλλεργία της στο γάλα όταν ξεκινήσαμε τις κρέμες στον 7ο μήνα.Από την πρώτη επαφή δεν έκανε καμία περίεργη αντίδραση,στην δεύτερη επίσης,με την τρίτη έβγαλε κοκκινήλες και μικρά σπινθουράκια γύρω από το στοματάκι της...στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν από το σκούπισμα με την χαρτοπετσέτα οπότε δεν δώσαμε σημασία μιας κι αυτά υποχώρησαν στο 10'...την επόμενη φορά έβγαλε πάλι αλλά αυτή τη φορά υποχώρησαν μετά από 30',κάτι ψυλιάστηκα αλλά δεν ήμουν σίγουρη...την 6η φορά που της έδωσα κρέμα κοκκίνησε όπου είχε ακουμπήσει η κρεμούλα και έκανε 1 ώρα να υποχωρήσει!!!!Τρελάθηκα!!Μίλησα με την παιδίατρο και επιβεβαιώθηκε η αλλεργία στο αγελαδινό γάλα μιας κι είχαμε αλλάξει 3 κρέμες και μόνο αυτό είχαν κοινό...Ξεκινήσαμε την sinlac την οποία ποτέ δεν δέχτηκε,το παλέψαμε για 2-3 μήνες και αλλάξαμε σε humana μήλο την οποία και έτρωγε ευχάριστα...τελικά τώρα που χρονίσαμε κάναμε και τις αιματολογικές εξετάσεις και μας έδειξαν αλλεργία στην Β-ΛΑΚΤΟΣΦΑΙΡΙΝΗ με τιμή 0,70 στην 2 κλάση...οπότε την Δευτέρα θα πάμε σε αλλεργιολόγο να δούμε ποιό γάλα μπορούμε να της δώσουμε...Να σημειώσω ότι θήλασα αποκλειστικά για 6,5 μήνες χωρίς καμία αποχή από τίποτα,θηλάζω μέχρι και σήμερα και τρώω τα πάντα,η μικρή τρώει μοσχάρι,ψωμί,ντοματούλα και τα πάντα κανονικά και το μόνο που προσέχουμε είναι το γάλα και τα παράγωγά του (τυριά,γιαούρτια κλπ)...της έκοψα και τις κρέμες από το φαρμακείο και της φτιάχνω για απογευματινό κουάκερ βρασμένο για 2-3 λεπτά με νεράκι και λιώνω μέσα λίγο μπανάνα ή μήλο...

Παίρνω δύναμη και κουράγιο από την περίπτωση της kiknaki (συγκινήθηκα πολύ με την πρόταση της αλλεργιολόγου στο παιδί) και ελπίζω να το ξεπεράσουμε κι εμείς σύντομα...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Ολγάκι τώρα το είδα αυτό,sorry που δεν σου απάντησα νωρίτερα.

Εγώ μένω Θεσσαλονίκη και η παιδοαλλεργιολόγος που παρακολουθεί τη κόρη μου είναι εδώ.Είναι διευθύντρια του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης στο τμήμα της παιδιατρικής.Λέγεται Παπασταύρου και είναι πολύ καλή γιατρός.Βέβαια το τελευταίο χρόνο την παρακολουθεί και παιδογαστρεντερολόγος είναι καθηγήτρια πανεπιστήμιου και μάλιστα είχε μαθήτρια την Παπασταύρου στο πανεπιστήμιο όπως μάθαμε αργότερα από την ίδια.Αρβανιτάκη λέγεται η γιατρός.Επίσης πολύ καλή επιστημόνας μη σου πει δηλαδή είναι κορυφή η γυναίκα.Και ευτυχώς οι απόψεις τους συμπίπτουν.Εσύ που μένεις??

Να σημειώσω επίσης οτι παιδοαλλεργιολόγο μας πρότεινε η παιδίατρος μας με τη λογική της ειδικότητας και της καταλληλότητας του γιατρού.

γεια σας και απο εμενα,εχω και εγω μεγαλο προβλημα με την αλλεργια του μικρου μου στο αγελαδινο γαλα και τα εχω παιξει.τωρα ειναι 20 μηνων και την διαγνωση την πηραμε οταν ηταν 7 μηνων.το συμπτωμα ηταν εντονη ατοπικη δερματιτιδα με φαγουρα στο στηθος μπροστα και λιγο στο μπρατσακι ολα τ'άλλα ηταν μια χαρα και βαρος επαιρνε περαν του κανονικου και η αναπτυξη του ηταν παρα πολυ καλη.Στην Παπασταυρου Θεοδουλη(την μαμα) πηγαμε κατοπιν παροτρυνσης του παιδιατρου μας(ηταν φοιτητης της)και μετα απο τα δερματικα pricks που του εκανε βγηκαν θετικα στο γαλα αγελαδος μου συνεστησε το aptamil allergy digest το οποιο πινουμε ακομα και τωρα δλδ οχι ακριβως το πινει ισα-ισα που παιρνει μια γευση και το αφηνει εχω δοκιμασει και με μαυρη ζαχαρη μεσα και με μελι και μπανανα αλλα τιποτα.

οταν ημουν εγκυος στο δευτερο μου ειπε επισης κατα τον θηλασμο να αποφευγω τα γαλακτοκομικα και το μοσχαρι και το μωρακι να ξεκινησει αμεσως με γαλα ΗΑ για προληψη και οχι θεραπεια(λογω ιστορικου απο τον αδερφο του).το ζορι μου και ο εκνευρισμος μου ειναι οτι δεν μπορω να του δωσω να φαει το απογευμα ενα γιαουρτακι,ενα τοστ κ.α. και περιοριζομαι στη γαλοπουλα,στο βουτυρο με μελι σε καμια μπαρα δημητριακων(χωρις γαλα) αντε και σε κανα φρουτο και επειδη δεν το πινει το γαλα του δεν εχουμε και αλλη πηγη ασβεστιου,στο τοσο ειμαι να του δωσω εστω και κατσικισιο παρολο που μου ειχε πει οτι στην πρωτεϊνη τους ειναι ταυτοσημα το γαλα αγελεδος με το κατσικισιο.Τι να κανω εχω απελπιστει.....:(

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

γεια σας και απο εμενα,εχω και εγω μεγαλο προβλημα με την αλλεργια του μικρου μου στο αγελαδινο γαλα και τα εχω παιξει.τωρα ειναι 20 μηνων και την διαγνωση την πηραμε οταν ηταν 7 μηνων.το συμπτωμα ηταν εντονη ατοπικη δερματιτιδα με φαγουρα στο στηθος μπροστα και λιγο στο μπρατσακι ολα τ'άλλα ηταν μια χαρα και βαρος επαιρνε περαν του κανονικου και η αναπτυξη του ηταν παρα πολυ καλη.Στην Παπασταυρου Θεοδουλη(την μαμα) πηγαμε κατοπιν παροτρυνσης του παιδιατρου μας(ηταν φοιτητης της)και μετα απο τα δερματικα pricks που του εκανε βγηκαν θετικα στο γαλα αγελαδος μου συνεστησε το aptamil allergy digest το οποιο πινουμε ακομα και τωρα δλδ οχι ακριβως το πινει ισα-ισα που παιρνει μια γευση και το αφηνει εχω δοκιμασει και με μαυρη ζαχαρη μεσα και με μελι και μπανανα αλλα τιποτα.

οταν ημουν εγκυος στο δευτερο μου ειπε επισης κατα τον θηλασμο να αποφευγω τα γαλακτοκομικα και το μοσχαρι και το μωρακι να ξεκινησει αμεσως με γαλα ΗΑ για προληψη και οχι θεραπεια(λογω ιστορικου απο τον αδερφο του).το ζορι μου και ο εκνευρισμος μου ειναι οτι δεν μπορω να του δωσω να φαει το απογευμα ενα γιαουρτακι,ενα τοστ κ.α. και περιοριζομαι στη γαλοπουλα,στο βουτυρο με μελι σε καμια μπαρα δημητριακων(χωρις γαλα) αντε και σε κανα φρουτο και επειδη δεν το πινει το γαλα του δεν εχουμε και αλλη πηγη ασβεστιου,στο τοσο ειμαι να του δωσω εστω και κατσικισιο παρολο που μου ειχε πει οτι στην πρωτεϊνη τους ειναι ταυτοσημα το γαλα αγελεδος με το κατσικισιο.Τι να κανω εχω απελπιστει.....:(

σου ειπαν τις πιθανοτητες να εχει αλλεργια κ το δευτερο?μας απασχολει πολυ γτ σεφτομαστε γ δευτερο ,κ εγω εχω σκοπο να το θηλασω αυτη τη φορα κ να κοψω απο μονη μου το μοσχαρι κ τα γαλακτοκομικα κ να τα εισαγω σταδιακα γ να δω αντιδραση...ας ερθει πρωτα ομως?απλα θα ηθελα να μαθω τις πιθανοτητες

NJMAp3.png

BOBOLINOS καλημερα,σου ειπε ο παιδιατρος να μη του δινεις προβειο γιαουρτακι?και εμεις εχουμε αλλεργια αλλα γιαουρτακι προβειο τρωμε οποτε του κανω και κεικ,τυροπιττακια,κουλουρακια.

καμια συνταγη για κεικ?τα νηστισιμα σιγουρα θα μπορεις να του τα δωσεις,η μαρμελαδα. -ολα εχουν ζαχαρη- τις κρεμες τις κοψατε?

savropinguinos και εμεις που πηγαμε προσφατα στην παιδιατρο σε μια κουβεντα που καναμε μου ειπε στο δευτερο οταν με το καλο αν θυλασω δε θα τρωω τπτ που να εχει σχεση με τα γαλακτομικα και αν δεν θυλασω το γαλα του θα ειναι ΗΑ για προληψη και οχι θεραπεια απλα για να μην ταλαιπωρηθει οπως ο Παυλος.

με το καλο να ερθει γρηγορα το δευτερο μωρακι σας αφου το αποφασισατε!

6Eujp3.png svAfp3.png

..της έκοψα και τις κρέμες από το φαρμακείο και της φτιάχνω για απογευματινό κουάκερ βρασμένο για 2-3 λεπτά με νεράκι και λιώνω μέσα λίγο μπανάνα ή μήλο.....[/font][/color]

Δοκίμασες κρεμες που δεν έχοyν γάλα, από κατάστημα με βιολογικά προϊόντα ; (πχ holle ;h babynat?)

.pngy3DLp3.png

Δοκίμασες κρεμες που δεν έχοyν γάλα, από κατάστημα με βιολογικά προϊόντα ; (πχ holle ;h babynat?)

Καλημέρα....Παίρναμε την humana μήλο από το φαρμακείο που είναι για βρέφη με αλλεργία στο γάλα και την έτρωγε ευχάριστα....κάποια στιγμή την βαρέθηκε και σκέφτηκα κι εγώ να μην της την δώσω για να αποφύγουμε και την ζάχαρη που έχει μέσα,οπότε την αντικατέστησα με το κουάκερ....πιό παλιά είχαμε πάρει την sinlac την οποία δεν έτρωγε με τίποτα,λέω να ξαναδοκιμάσω πάλι μήπως κι αλλάξει γνώμη..τώρα πάντως τρώει πάλι humana με μια μεζούρα althera μέσα για να συνηθίζει την γεύση...αλλιώς το γάλα ούτε να το φτύσει,δεν το θέλει με τίποτα....καμιά ιδέα??

Πάντως η αλλεργιολόγος ήταν αισιόδοξη ότι θα ξεπεράσει την αλλεργία μέχρι τα 2 της χρόνια...για να δούμε...

MRIip3.png

xnmwp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
BOBOLINOS καλημερα,σου ειπε ο παιδιατρος να μη του δινεις προβειο γιαουρτακι?και εμεις εχουμε αλλεργια αλλα γιαουρτακι προβειο τρωμε οποτε του κανω και κεικ,τυροπιττακια,κουλουρακια.

καμια συνταγη για κεικ?τα νηστισιμα σιγουρα θα μπορεις να του τα δωσεις,η μαρμελαδα. -ολα εχουν ζαχαρη- τις κρεμες τις κοψατε?

τις εχουμε κοψει εδω και καιρο.την ρωτησα κ γ κατσικισιο κ για προβειο και μου απαντησε οτι υπαρχουν διασταυρωμενα αμινοξεα σχεδον ταυτοσημα και μου το απεκλεισε διαφορετικα θα ημουν ευτυχισμενη αν μπορουσα να του δωσω κατι απο αυτα....:(

το κεικ μου το φτιαχνω με χυμο πορτοκαλι και αυριο θα ρωτησω τον γιατρο για το γαλα καρυδας αν ειναι καλο για να αντικαθιστω το αγελαδινο στις συνταγες μου

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

σου ειπαν τις πιθανοτητες να εχει αλλεργια κ το δευτερο?μας απασχολει πολυ γτ σεφτομαστε γ δευτερο ,κ εγω εχω σκοπο να το θηλασω αυτη τη φορα κ να κοψω απο μονη μου το μοσχαρι κ τα γαλακτοκομικα κ να τα εισαγω σταδιακα γ να δω αντιδραση...ας ερθει πρωτα ομως?απλα θα ηθελα να μαθω τις πιθανοτητες

οι πιθανοτητες το δευτερο να ειναι αλλεργικο ειναι 20%(ιστορικο απο τον αδερφο)κ μετα προστιθεται αλλο ενα 20% απο τον ενα γονιο κ παει λεγοντας....για καθαρα προληπτικους λογους απο την κλινικη τους ειπα να δωσουν εξ αρχης υποαλλεργικο (ειναι τα γαλατα ΗΑ)και τωρα στους 2 μηνες ειπα τον παιδιατρο να του κανω εξετασεις και αν ειναι θετικος να αλλαξω τωρα το γαλα, οχι στους 7 μηνες που θα εχει μαθει και σε αλλες γευσεις...κατα τον θηλασμο ομως χρειαζεσαι και εσυ ασβεστιο και σιδηρο αλλιως θ'αρχισουν να σε πονανε τα κοκκαλα.

καλησπερα!

δεν εχω ψαξει καθολου και συγνωμη αν θα επαναλαβω κατι αλλα πειτε μου σας παρακαλω κατι..αλλεργια επ[ιπεδου 1 στην β-λακτοσφαιρινη ειναι σοβαρη? ο μικρος ειναι 18 μηνων και εχει χαμηλη αναπτυξη.καναμε τις εξετασεις και βγηκε αυτο.

εντωμεταξυ δεν βρισκω την παιδιατρο και εχω αγχωθει...

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...