Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!

Εμενα το μωρακι μου ειναι 4,5 μηνων και εδω και 20 μερες περιπου μου παρουσιασε αλλεργια δηλ.στα κακα του μου βγαζει κοκκινεσ βλενες.Η παιδιατρος μου ειπε να κοψω τα γαλακτοκομικα που περιεχουν γαλα αγελαδας.μηπως ξερετε το ανθοτυπο αν ειναι απο γαλα προβειο η αγελαδας?γενικα ξερετε αν υπαρχει κατι σε τυρι που μπορω να φαω χρις να περιεχει γαλα αγελαδος?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 381
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το Νεοcate προέρχεται από ελεύθερα αμινοξέα,δεν είναι υποαλλεργικό γάλα, βασικά δεν είναι γάλα είναι στοιχειακή τροφή που την παίρνουν πολύ σοβαρά περιστατικά αλλεργίας!Εμείς με σοβαρό πρόβλημα αλλεργίας το ξεκινήσαμε 4 μηνών και ακόμα αυτό πίνουμε (19 μηνών).Μόλις το ξεκίνησε το μωρό ηρέμησε από πολλά συμπτώματα, αλλά μας εμφάνισε έντονη δυσκοιλιότητα!Τα συμπτώματα της αλλεργίας σας ποιά είναι?

Κορίτσια καλησπέρα!

Εμενα το μωρακι μου ειναι 4,5 μηνων και εδω και 20 μερες περιπου μου παρουσιασε αλλεργια δηλ.στα κακα του μου βγαζει κοκκινεσ βλενες.Η παιδιατρος μου ειπε να κοψω τα γαλακτοκομικα που περιεχουν γαλα αγελαδας.μηπως ξερετε το ανθοτυπο αν ειναι απο γαλα προβειο η αγελαδας?γενικα ξερετε αν υπαρχει κατι σε τυρι που μπορω να φαω χρις να περιεχει γαλα αγελαδος?

Χρυσουλίτα καλησπέρα!

σε παρακαλώ πολύ επιβεβαίωσε με την παιδίατρό σου αν πρέπει να κόψεις τα γαλακτοκομικά από αγελάδα ή γενικά τα γαλακτοκομικά (γιατί και τα κατσικίσια - πρόβεια - γίδινα περιέχουν πρωτεϊνη γάλακτος). Εμένα την δική μου την πείραζαν όλα και αναγκάστικα να πάρω ασβέστιο συμπλήρωμα επειδή την θήλαζα...Πχ μου έκοψε και την φετα που δεν είναι αγελαδινή... Μου επέτρεπε ελάχιστο κίτρινο τυρί (γραβιέρα 100% αιγοπρόβεια όπως η αμφιλοχίας και κάποια της Ολυμπος)...

• 2 εβδομάδες μετά...
Το Νεοcate προέρχεται από ελεύθερα αμινοξέα,δεν είναι υποαλλεργικό γάλα, βασικά δεν είναι γάλα είναι στοιχειακή τροφή που την παίρνουν πολύ σοβαρά περιστατικά αλλεργίας!Εμείς με σοβαρό πρόβλημα αλλεργίας το ξεκινήσαμε 4 μηνών και ακόμα αυτό πίνουμε (19 μηνών).Μόλις το ξεκίνησε το μωρό ηρέμησε από πολλά συμπτώματα, αλλά μας εμφάνισε έντονη δυσκοιλιότητα!Τα συμπτώματα της αλλεργίας σας ποιά είναι?

Παρουσιασε εκζεμα, αιμα στα κακα με βλεννες. Ξεκινησαμε το neocate και ευτιχως το πινει! Τι να κανει το καημενο αφου πειναει? :( Στις τελευταιες αναλυσεις χτες, δεν ειχαμε αιμα στα κακακια..αλλα η αλεργια αυτη να δουμε ποτε θα περασει.....:(:(

line_m121_beg_41_time_1262667600_text_ef20ece9eaf1fcf220eceff520f0f1dfe3eae7f0e1f220e5dfede1e9.gif

το NEOCATE το επαιρνε και ο γιος μου και αν θυμαμαι καλα περιεχει σογια?

Προσοχη και στην σογια γιατι παιδια με αλλεργια στο αγελαδινο εχουν 90% και στην σογια.

filaki??? το βιταμ περιεχει ορο γαλακτος !!!!!

Παντως παιδια οπου παω εχω παντα κατι φτιαγμενο απο το σπιτι μαζι μου .ειδικα οταν παω σε παρτυ

ροξακια χωρισ γαλα και αυγο

κεικ χωρις γαλα με αυγο η και χωρισ

ρεβανι

σπανακοπιτα , κιμοπιτα ,πρασοπιτα , πατατοπιτα , πιροσκια πιτσα χωρις κασερι και τυρια ,και ψωμι το οποιο το κανω στον αρτοπαρασκευαστη και εχω το κεφαλι μου ησυχο .και για παιδακια που επιτρεπετε το μελι μια καλη ιδεα για γλυκο ειναι τα παστελι μελιου (το μαλακο) και οι σταφιδες .Εχω κοψει <<δια ροπαλου >> οτι ειναι συσκευασμενο , μαργαρινες χωριο , αλλαντικα γερμανικα συσκευασμενα απο το aldi υποτειθεται καθαρα (ολα τα ελληνικα εχουν πρωτεινη γαλακτος ή σογιας) .

Ισως να βοηθησα καποια .....

Παντως και στα 2 μου παιδια επειδη νοσηλευτηκαμε κιολας με μια σειρα εξετασεων ολα τα rass test igg ige κτλ βγηκαν αρνητικα .

Οι αλλεργες ομως καλα κρατουν !!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ !!!!! :-)

sppJp2.png

73j1p2.png

Διαφημίσεις

filaki??? το βιταμ περιεχει ορο γαλακτος !!!!!

Παντως παιδια οπου παω εχω παντα κατι φτιαγμενο απο το σπιτι μαζι μου .ειδικα οταν παω σε παρτυ

Το βιτάμ στο χαρτί είναι οκ. Όλα τα άλλα βιτάμ απαγορεύονται. Εμένα μου επέτρεψαν βιταμ στο χαρτί γαστρεντερολογος και αλλεργιολογος.

Χαράς στο κουράγιο σου!!! :-P Εγώ πήγαινα παντού φαγωμένη... και εκεί τους έβλεπα να τρώνε και μου έτρεχαν τα σάλια!!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Το βιτάμ στο χαρτί είναι οκ. Όλα τα άλλα βιτάμ απαγορεύονται. Εμένα μου επέτρεψαν βιταμ στο χαρτί γαστρεντερολογος και αλλεργιολογος.

Στο ιδιο εργοστασιο παρασκευαζονται και στις ιδιες μηχανες ακουμπανε .Στον μεγαλο μου ειδα μεγαλη διαφορα απο τοτε που σταματησα το βουτυρο τυπου χωριο με ελαιολαδο που και καλα ειναι <<καθαρο>> καθως και καποια <<καθαρα>> αλλαντικα .Το γυρισαμε τωρα στο σπιτικο φαγακι και στο ελαιλαδο και βρηκαμε μια ακρη .Μονο που με εχει φαει η κουζινα ....αλλα ....χαλαλι τους .Υπαρχουν παντα και χειροτερα .

sppJp2.png

73j1p2.png

Εγώ χρησιμοποιούσα το κλασικο βιτάμ, το παλιό που χρησιμοποιούσαν και οι μαμάδες μας, για να καταλάβεις και δεν την πείραζε. Τώρα τι να πω, κάθε παιδί αντιδρά ίσως διαφορετικά.. Αφού το υποπτεύθηκες, δεν το συζητάω, καλά έκανες και το έκοψες!

Όσο για την κουζίνα, που πρέπει να μαγειρεύεις άλλο φαγητό για σένα, άλλο για τον άντρα σου και άλλο για το μωρό και να προσπαθείς να είσαι ευρηματική με τα φαγητά, γιατί πόσες μέρες συνεχόμενα να τρως κοτόπουλο, αρνί και πατάτες, αυτό είναι πραγματικός Εφιάλτης στην Κουζίνα!!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Γεια σας και απο εμένα συμπάσχουσες μανούλες.Ο γιόκας μου που είναι 19 μηνών είναι αλλεργικός στη β' λακτοσφαιρίνη και το καταλάβαμε όταν έγινε σταμάτησα να θηλάζω στην ηλικία των 6 μηνών και αρχίσαμε ξένο γάλα και κρέμες.Από τότε πίνει Frisolac AC και από κρέμα τρώει μόνο Nutricia ΗΑ και φυσικά όχι μοσχάρι και γαλακτοκομικά.Όταν έγινε 1 χρονών κάναμε και εξετάσεις όπου και επιβεβαιωθήκαμε αν και οι μετρήσεις ήταν από ότι μας είπε η γιατρός που τον παρακολουθεί αρκετά χαμηλές.Όταν με το καλό γίνει 2 χρονών, θα τις επαναλάβουμε.Το πρόβλημά μου είναι ότι εδώ και 1 εβδομάδα,αρνείται κατηγοριματικά να πιει γάλα....δεν πίνει καθόλου!Πάντα έπινε τουλάχιστον 220 ml πρωί και άλα τόσα το βράδυ και ακόμη και αυτό το γάλα που είναι και άνοστο του άρεζε...Δεν ξέρω τι να κάνω.Κάνω την κρέμα του με γάλα πλέον αλλά αρχίζει και αυτή να μην του αρέσει και την τρώει με το ζόρι,μέχρι που πιστεύω πως θα την κόψαι και αυτήν.Καταλαβαίνω πως δεν είναι θέμα ιωσούλας ή δοντιών μιας και όλα τα υπόλοιπα τα τρώει με πολύ όρεξη.Ανησυχώ γιατί δεν τρώει γαλακτοκομικά και φοβάμαι μήπως δεν παίρνει ασβέστιο όσο θα έπρεπε.Η γιατρός μου είπε να μην τον πιέσω και να μν δοκιμάσω κάκποιο άλλο γάλα...Κάποια μανούλα που είχε παρόμοια εμπειρία να μου δώσει τα φώτα της?

MNlPp3.pngqrelp3.png

Άντε μπράβο βρε pontikaki, όλα καλά θα πάνε θα το δεις. :D

Εμείς ξεκινήσαμε το αγελαδινό γάλα και έχει καταενθουσιαστεί με τη γεύση του το πουλάκι μου!Να φανταστείς δηλαδή την πρώτη μέρα είπιε περίπου 1,5 λίτρο :shock: με τη συναίνεση βέβαια του γιατρού.

λειπαμε και δεν σας διαβαζα τοσο καιρο,τι καλα που της αρεσει το γαλα! εμενα με καθε καινουργια γευση κανει την κινηση για εμετο μονο με το αυγο ξετρελαθηκε του αρεσει παρα πολυ!

Κορίτσια εμένα ξανά επεισόδιο η κόρη μου... ξανά νοσοκομείο.... αυτή τη φορά όμως δεν ξέρουμε τί το προκάλεσε... ήταν εντελώς ξαφνικό... η γιατρός είπε ότι μπορεί και διάφοροι παράγοντες μαζί... Προς το παρόν μας απαγόρευσε και το μέλι και το βιτάμ που τα λάτρευε... επειδή λίγο πριν το συμβάν τα είχε φάει... και το σιρόπι ντεπόν μας απαγόρευσε επειδή είχε πάρει 2 ώρες πριν...

περαστικα σας βρε filaki ελπιζω να ειναι το τελευταιο τωρα ειναι καλυτερα το μωρο?τι σας ειπανε οι γιατροι τελικα?

6Eujp3.png svAfp3.png

Διαφημίσεις

περαστικα σας βρε filaki ελπιζω να ειναι το τελευταιο τωρα ειναι καλυτερα το μωρο?τι σας ειπανε οι γιατροι τελικα?
Μετά από συνάντηση με την αλλεργιολόγο μετά και το 2ο "κουφό" περιστατικό, κόψαμε τελείως το βιτάμ, αλλά το μέλι της το επέτρεψε ξανά. Και το ντεπόν. Επαναλάβαμε τις εξετάσεις αίματος για να δούμε πώς πάμε μετά από 6 μήνες. Όλοι δείκτες που έχουν σχέσεις με τις διάφορες προτεΐνες του γάλατος είχαν πέσει σε σχέση με τις πρώτες μας εξετάσεις πριν 7 μήνες, παραμένουν βέβαια στο Θεό, αλλά η γιατρός λέει ότι είναι καλό που έπεσαν, δείχνει μια πρόοδο!!! Φιλάκια σε όλες!!!
yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

καλημερα μανουλες καταρχην ευχομαι να το ξεπερασετε ολες πολυ γρηγορα γιατι απο οτι καταλαβα ειναι μια δυσκολη εμπειρια

Εχω και γω ενα κοριτσακι 1,5 μηνων και υποψιαζομαστε με την παιδιατρο μου οτι εχει αλεργια στο αγελαδινο γαλα περισοτερο εγω ομως το υποψιαζομαι παρα η γιατρος μου αυτη ειναι λιγο καθυσηχαστικη γιατι το μωρο και βαρος περνει και υψος και ειναι γενικα ενα ζωιρο μωρο αν ηταν αλεργικια θα ηταν ανορεκτο και δεν θα ειχε ολα τα παραπανω ,αλλα εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι οταν την ταιζω γουργουριζουν εντονα τα αντερακια της ειναι ανυσηχο μετα απο το φαγητο της και τωρα τελευταια οταν κανει κακα βγαζει και λιγα μαυρα οσο το νυχι το αντιχηρα και εχουν βλενα μεσα που απο οτι μου εχει πει η γιατρος ειναι και αυτο συμαδι για αλεργια , και παρεπιπτοντος συμβουλευτικα και αλλον ενα παιδιατρο και αυτος μου προτεινε να κανω εξετασεις σε παιδογαστρεντερολογο.Και επεισης μου ειπε οτι αν βγουν θετικα τα αποτελεσματα ειναι θετικα αν βγουν αρνιτικα δεν σημαινει οτι δεν εχει αλεργια το παιδι δηλαδη δεν ειναι 100% σωστες αυτες οι εξετασεις και λιγο που το εψαξα και εγω σε αναφορες στο ιντερνετ λενε το ιδιο πραγμα.Εχω μπερδευτει και δεν ξερω τι να κανω θελω τα φωτα σας εσας τι σας ειπαν αρχικα οι γιατροι και υποψιαστικατε οτι εχει αλεργια ;

καλημερα μανουλες καταρχην ευχομαι να το ξεπερασετε ολες πολυ γρηγορα γιατι απο οτι καταλαβα ειναι μια δυσκολη εμπειρια

Εχω και γω ενα κοριτσακι 1,5 μηνων και υποψιαζομαστε με την παιδιατρο μου οτι εχει αλεργια στο αγελαδινο γαλα περισοτερο εγω ομως το υποψιαζομαι παρα η γιατρος μου αυτη ειναι λιγο καθυσηχαστικη γιατι το μωρο και βαρος περνει και υψος και ειναι γενικα ενα ζωιρο μωρο αν ηταν αλεργικια θα ηταν ανορεκτο και δεν θα ειχε ολα τα παραπανω ,αλλα εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι οταν την ταιζω γουργουριζουν εντονα τα αντερακια της ειναι ανυσηχο μετα απο το φαγητο της και τωρα τελευταια οταν κανει κακα βγαζει και λιγα μαυρα οσο το νυχι το αντιχηρα και εχουν βλενα μεσα που απο οτι μου εχει πει η γιατρος ειναι και αυτο συμαδι για αλεργια , και παρεπιπτοντος συμβουλευτικα και αλλον ενα παιδιατρο και αυτος μου προτεινε να κανω εξετασεις σε παιδογαστρεντερολογο.Και επεισης μου ειπε οτι αν βγουν θετικα τα αποτελεσματα ειναι θετικα αν βγουν αρνιτικα δεν σημαινει οτι δεν εχει αλεργια το παιδι δηλαδη δεν ειναι 100% σωστες αυτες οι εξετασεις και λιγο που το εψαξα και εγω σε αναφορες στο ιντερνετ λενε το ιδιο πραγμα.Εχω μπερδευτει και δεν ξερω τι να κανω θελω τα φωτα σας εσας τι σας ειπαν αρχικα οι γιατροι και υποψιαστικατε οτι εχει αλεργια ;

Το πιο πιθανό κατά τη γνώμη μου είναι η αλλεργία ή δυσανεξία. Η δικιά μου είναι 2 ετών και ακόμη και τώρα που δοκίμασα να πιει κανονικό γάλα γουργούριζα η κοιλιά της και είχε ανησυχία. Το ότι ακόμη βάζει κανονικό βάρος δεν είναι ένδειξη γιατί είναι ακόμη πολύ μικρό το μωράκι σου και εάν είναι δυσανεξία θέλει χρόνο για να φτάσεις στο σημείο της στασιμότητας. Με τις εξετάσεις το μόνο που θα κάνεις είναι να το ταλειπωρήσεις χωρίς λόγο. ΚΑι εμάς 9 μηνών δεν έδειξε αλλεργία. Άλλαξε το γάλα δοκιμαστικά σε υποαλλεργικό, αφού το προτείνεις εσύ στον παιδίατρο. Εμείς κάναμε 2 μήνες περίπου ψάχνοντας και σκέφτομαι πόσο ταλαιπώρησα τη μικρή λόγω της δικής μου άγνοιας αλλά και του παιδιάτρου που δεν επέμενε να το κάνω. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να σου ζήσει!

Το κορίτσι μας γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 2008

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, περίπου στην ηλικία του δικού σου αστεριού και υποψιασμένη από αυτά που διάβαζα εδώ μέσα, παρατήρησα στον μικρό μου κάποια συμπτώματα/ενδείξεις αλλεργίας όπως βλέννα στα κακά και κάτι κουκίδες αίμα (που δεν θα φαίνονταν αν δεν ήξερα τι έψαχνα), μαύρους κύκλους στα ματάκια του και χουρχούρησμα στη μύτη. Θήλαζα αποκλειστικά και όταν ανέφερα τα συμπτώματα στον γιατρό μου είπε ότι όντως μπορεί να υποδεικνύουν αλλεργία αλλά το μωρό ήταν πολύ μικρό για να το υποβάλλουμε στην διαδικασία εξετάσεων που όπως αναφέρεις δεν είναι και αξιόπιστες και με προέτρεψε να κάνω πλήρη αποχή από τα γαλακτοκομικά. Όντως η αποχή είχε αποτελέσματα και ο μικρούλης έδειξε βελτίωση. Με πρόγραμμα έκανα εισαγωγή γαλακτοκομικών πρόβειων όταν ήταν 3 μηνών στα οποία και δεν είχε αντίδραση οπότε και συνέχισα να απέχω από τα αγελαδινά. Όταν έγινε 5 μηνών και ξεκινήσαμε την εισαγωγή στερεών τροφών και συνεχίζοντας να θηλάζω αποκλειστικά, του δώσαμε κρέμα ρυζάλευρο που περιέχει ένα ποσοστό αγελαδινού γάλακτος. Επί 1 μήνα ο μικρός δεν είχε κάποια αντίδραση αλλά όταν εισάγαμε μοσχάρι στη διατροφή του, παρουσίασε ένα εκζεματάκι στο πρόσωπο και αποφασίσαμε με τον γιατρό να απέχουμε αμφότεροι από τα αγελαδινά (γαλακτοκομικά και οι δύο, μοσχάρι μόνο ο μικρός) μέχρι νεοτέρας. Ο γιατρός και σε αυτή τη φάση δεν θέλησε να τον υποβάλλουμε σε εξετάσεις από τη στιγμή που τα συμπτώματα ήταν πολύ ασθενή και η ηλικία του μικρή για αξιόπιστο αποτέλεσμα. Σχετικά με το εκζεματάκι ακόμα διατηρώ επιφυλάξεις αν ήταν από το μοσχάρι ή από ένα μπουφανάκι με φλις που του φορούσα εκείνη τη μέρα, γιατί 8 μήνες τώρα μόνο εκείνη τη φορά έβγαλε! :)

Να μην στα πολυλογώ, μόλις έκλεισε τους 8 μήνες, ξεκινήσαμε τον αποθηλασμό, οπότε αποφασίσαμε με τον γιατρό να του δώσουμε υποαλλεργικό γάλα, το οποίο δυστυχώς δεν το έπινε (βρωμάει απίστευτα!!! :(). Σε εκείνη τη φάση ζήτησα από τον γιατρό να δοκιμάσουμε με κανονικό και να τον παρακολουθήσουμε. Ο μικρός έχει 10 μέρες που το πίνει και δεν έχει καμιά ένδειξη αλλεργίας.

Αν θηλάζεις αποκλειστικά θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις αποχή από τα γαλακτοκομικά. Χρειάζονται 2 εβδομάδες για να καθαρίσει ο δικός σου οργανισμός και άλλες 2 του μωρού. Βελτίωση μπορείς να δεις και νωρίτερα ίσως στα συμπτώματα του παιδιού. Αν όντως δεις βελτίωση, συνεχίζεις την αποχή μέχρι τουλάχιστον την εισαγωγή στερεών.

Αν το μωράκι σου πίνει γάλα σκόνη, τότε θα σου έλεγα να κουβεντιάσεις με τον γιατρό σου να του δώσεις υποαλλεργικό (HA) το οποίο και ενδείκνυται για πρόληψη αλλεργίας σε περίπτωση οικογενειακού ιστορικού (δηλ. μη αποδεδειγμένη αλλεργία).

Ελπίζω να σου έδωσα μια πιο ξεκάθαρη εικόνα μέσω του παραδείγματός μας. Στη διάθεσή σου και φιλιά στα πατουσάκια σας.

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

γεια σας κοριτσια,να ρωτησω κατι?τα δικα σας αλλεργικα μωρα πως πανε με το βαρος?η Κ. ειναι σχετικα αδυνατη κ θα κανουμε μαλλον εξετασεις γ κυστικη ινωση

NJMAp3.png

γεια σας κοριτσια,να ρωτησω κατι?τα δικα σας αλλεργικα μωρα πως πανε με το βαρος?η Κ. ειναι σχετικα αδυνατη κ θα κανουμε μαλλον εξετασεις γ κυστικη ινωση

Εμείς ειμαστε αφράτες!Στην παιδίατρο έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση.Μάλλον είμαστε η μόνες αλλεργικές με πιασίματα!Εύχομαι τα καλύτερα

nCE2p3.png

Όποιος προτιμά την ασφάλεια έναντι της ελευθερίας δεν του αξίζει να έχει τίποτα από τα δύο

Και ο μικρούλης μου παίρνει βάρος συνέχεια (90η καμπύλη μόνιμα).

Τι εννοείς σχετικά αδύνατη; Εξαρτάται σε ποια καμπύλη γεννήθηκε το μπουμπουκάκι σου και αρκεί να την ακολουθεί. Τα αλλεργικά μωρά από όσο ξέρω παραμένουν στάσιμα στο βάρος με αποτέλεσμα να πέφτουν καμπύλες.

Και ο μικρούλης μου παίρνει βάρος συνέχεια (90η καμπύλη μόνιμα).

Τι εννοείς σχετικά αδύνατη; Εξαρτάται σε ποια καμπύλη γεννήθηκε το μπουμπουκάκι σου και αρκεί να την ακολουθεί. Τα αλλεργικά μωρά από όσο ξέρω παραμένουν στάσιμα στο βάρος με αποτέλεσμα να πέφτουν καμπύλες.

γεννηθηκε στην 90η καμπυλη ,και εκτοτε εως οτου ανακαλυψαμε την αλλεργια επεφτε και επεφτε εως οτου φτασαμε στην 25 εκατοστιαια θεση ,τον τελευταιο δε μηνα ειχε χασει κ βαρος,αυτο το Δεκεμβρη ,μολις κοψαμε τα γαλακτοκομικα αρχισε να παιρνει βαρος και να ακολουθει την καμπυλη αυτη...απλα η γιατρος επιμενει οτι θα επρεπε να ειχε ανεβει καμπυλες...

NJMAp3.png

γεννηθηκε στην 90η καμπυλη ,και εκτοτε εως οτου ανακαλυψαμε την αλλεργια επεφτε και επεφτε εως οτου φτασαμε στην 25 εκατοστιαια θεση ,τον τελευταιο δε μηνα ειχε χασει κ βαρος,αυτο το Δεκεμβρη ,μολις κοψαμε τα γαλακτοκομικα αρχισε να παιρνει βαρος και να ακολουθει την καμπυλη αυτη...απλα η γιατρος επιμενει οτι θα επρεπε να ειχε ανεβει καμπυλες...

Χμ, ξέρω πως είναι φυσιολογική η πτώση στις καμπύλες όταν υπάρχει αλλεργία αλλά δεν έχω άποψη για αυτό που σου λέει ότι η παιδίατρος ότι τώρα πλέον να αρχίσει να ανεβαίνει καμπύλες. Θα σου πρότεινα να το συζητήσεις με έναν ακόμα παιδίατρο για μια δεύτερη γνώμη.

καλησπερα κοριτσια

εμας δεν γνωριζω σε ποια καμπυλη ειναι το μονο που ξερω ειναι οτι εχει παρει 2 κιλ. απο οταν γεννηθηκε και υψος 8εκ. και δεν ειναι ουτε 2 μηνων τωρα η παιδιατρος μας δεν δειχνει ιδιαιτερη ανυσηχια λογο του οτι αναπτισετε οικανοποιητικα απο οτι μου λεει αλλα εγω εχω της επιφυλαξης μου, σημερα εκλεισα ρανεβου σε αλεργιολογο για πρωτη ενημερωση και σκεφτομαι και για παιδογαστρεντερολογο σε θεσ/νικη παρεπιπτοντος αν γνωριζει καμια μανουλα καποιον καλο εξωτερικο θα με βοηθουσε παρα πολυ.Και κατι ακομη που το διαπιστωσα σημερα τα κακα μας εκτος το οτι βγαζει μαυρη βλενα (το εχει κανει 3 φορες μεχρι τωρα)και οχι αιμα ειναι και πρασινα που νομιζα οτι ειναι φυσιολογικο μιας και πεινει μονο γαλα αλλα απο οτι διαβασα ειναι και αυτο ενα σιμαδι για αλεργια εσεις ειχατε το ιδιο προβλημα.Δεν ξερω να πω οτι δεν μεγαλωσα και αλλο παιδι; αλλα τετοιου ειδους περιπετειες δεν ειχαμε ολα ηταν φυσιολογικα με την μικρη τα ειδα ολα απο την εγκυμοσυνη μεχρι σημερα.

maria_s

συγνωμη που δεν σου απαντησα αλλα με ρωτησες αν θυλαζω οχι δεν θυλαζω μονο 15 μερες της εδωσα μητρικο αν και το ηθελα παρα πολυ αλλα μου πληγωσε το στηθος και ηταν αφορητο και ετσι το εκοψα και αυτο μονο και μονο να μπορεσω να αφοσιοθω καλυτερα στην μικρη αλλα και στον μεγαλο μου που αρχισα γενικα να χανω την μπαλα με ολη αυτη την κατασταση.

maria_s

συγνωμη που δεν σου απαντησα αλλα με ρωτησες αν θυλαζω οχι δεν θυλαζω μονο 15 μερες της εδωσα μητρικο αν και το ηθελα παρα πολυ αλλα μου πληγωσε το στηθος και ηταν αφορητο και ετσι το εκοψα και αυτο μονο και μονο να μπορεσω να αφοσιοθω καλυτερα στην μικρη αλλα και στον μεγαλο μου που αρχισα γενικα να χανω την μπαλα με ολη αυτη την κατασταση.

κοριτσάκι μου δε χρειάζεται να απολογείσαι! Είμαι σίγουρη ότι είσαι υπέροχη μανούλα και αυτό είναι το πιο βασικό για ένα μωράκι...να έχει μια ήρεμη και χαρούμενη μαμά!

Ο μόνος λόγος που σε ρώτησα είναι για να μπορέσω να σου εξηγήσω τις εναλλακτικές σου για να χειριστείς την αλλεργία. Να μου φιλήσεις τα αστεράκια σου!

ειναι και πρασινα που νομιζα οτι ειναι φυσιολογικο μιας και πεινει μονο γαλα αλλα απο οτι διαβασα ειναι και αυτο ενα σιμαδι για αλεργια εσεις ειχατε το ιδιο προβλημα.
Αν έχεις διαβάσει παραπάνω η κόρη μου έχει σοβαρές τροφικές αλλεργίες. Πράσινα κακά είχα δει κι ακόμα βλέπω και πάντα προβληματιζόμουν και ρωτούσα τον παιδίατρο και την αλλεργιολόγο. Κυρίως ανυσηχούσα γιατί ακόμη θηλάζω κι έλεγα μήπως έχει σχέση και την πειράζει κάτι από το δικό μου γάλα που ως τώρα, πάλι καλά, δεν ενοχοποιείται για καμιά αλλεργία την Ναταλίας, ούτε ποτέ υποβλήθηκα σε διατροφή με απαγορεύσεις. Ο παιδίατρος όταν τον ρωτούσα ούτε που ίδρωνε το αφτί του το θεωρούσε φυσιολογικό κι η αλλεργιολόγος επίσης και μου έχει πει ότι μπορεί και να οφείλεται στο αλφαρέ (υποαλλεργικό γάλα) που πίνει, χωρίς άλλη ανυσηχία. Αυτά από εμας.
yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...