Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Bρέφος 33 ημερών κατέληξε από ασιτία και υποθερμία

Lisbet

Recommended Posts

για την κοπελα που ρωτησε καθε ποτε βλεπει ο παιδιατρος ενα νεογεννητο :

οσο εισαι στο μαιευτηριο το βλεπει ο εκει παιδιατρος. εγω οταν πηγα σπιτι, την επομενη μερα το ειδε ο δικος μου, μετα στις 15, 30,45 μερες.στους 2 μηνες ηρθε παλι στο σπιτι για το πρωτο εμβολιο.ηταν χειμωνας με πολλες ιωσεις και μου ειπε να αποφυγω να παω στο ιατρειο το μωρο μου μην τυχον και κολλησει και τρεχουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 337
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• jo89

jo89 26 δημοσιεύσεις

• Lisbet

Lisbet 25 δημοσιεύσεις

• ekavi_

ekavi_ 17 δημοσιεύσεις

• Velv

Velv 16 δημοσιεύσεις

Δεν είδα να αναφέρουμε πουθενά και το θέμα της αποστείρωσης!

Εσείς πιστεύετε ότι αυτή η "μάνα" αποστείρωνε τα μπιμπερό με το χαμομήλι ή το γάλα ???:rolleyes:

Μάλλον είχε πάρει και μικρόβιο το παιδί συν τοις άλλοις.... οπότε όλα δέσανε μετά...

Κρίμα, ποιες πάνε και γεννάνε παιδιά! Οι άχρηστες! Και άλλοι σοβαροί άνθρωποι προσπαθούν χρόνια και δεν μπορούν.

Τι έφταιξε το κακόμοιρο το μωράκι? κλαίω και μόνο που το σκέφτομαι....να΄ναι καλά εκει που είναι, είναι αγγελάκι τώρα, είναι ήρεμο κι επιτέλους ευτυχισμένο.....

Να τιμωρηθούν όσοι έφταιξαν, να πληρώσουν όσοι ευθύνονται και μιά φορά σ΄αυτή τη χώρα.....

MOPDp3.png?EvtKw4ir

Δεν είδα να αναφέρουμε πουθενά και το θέμα της αποστείρωσης!

Εσείς πιστεύετε ότι αυτή η "μάνα" αποστείρωνε τα μπιμπερό με το χαμομήλι ή το γάλα ???:rolleyes:

Μάλλον είχε πάρει και μικρόβιο το παιδί συν τοις άλλοις.... οπότε όλα δέσανε μετά...

Κρίμα, ποιες πάνε και γεννάνε παιδιά! Οι άχρηστες! Και άλλοι σοβαροί άνθρωποι προσπαθούν χρόνια και δεν μπορούν.

εχεις δικιο. και εγω το παρελειψα αυτο.

εχω πολυ καλη μου φιλη η οποια για χρονια προσπαθουσε και δυστυχως δεν τα καταφερε και ειναι ψυχουλα..και εχουμε και τη κοπελια αυτη που ευλογηθηκε με ενα μωρακι και να τα αποτελεσματα..

Διαφημίσεις

παντως για να μην ξέρει ούτε ποσο μηνών είναι μαλλον δεν είχε κάνει υπερήχους...την έπιασαν οι πόνοι κ πήγε! Ίσως υπολόγιζε ποσο μηνών είναι με βαση το ποτέ κατάλαβε ότι ήταν έγκυος η μαλλον τη βόλευε να λέει ότι είναι 7 μηνών για να συμπίπτει η σύλληψη με τον "νέο" πατερα;

Πριν κρίνουμε τη μάνα με βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς, ας αφήσουμε ένα παραθυράκι μήπως κάτι δεν πήγαινε καλά με τη κοπέλα (είτε από επιλόχειο κατάθλιψη, είτε από άλλα θέματα δικά της).

Είναι άσχημο πράγμα ειδικά η επιλόχειος κατάθλιψη, εμείς που έχουμε γίνει μανούλες μην είμαστε τόσο σκληρές. Εδώ μανούλες σε αυτή τη κατάσταση θέλουν να τερματίσουν τη ζωή τους!

Ο πατέρας αλήθεια δεν έβλεπε τη κατάσταση του παιδιού, πόσες μέρες έλειπε στην υπηρεσία του?

Αν αποφανθεί ότι ήταν απλά και μόνο αμέλεια και τίποτα άλλο, τότε.............

Ορισμένα μηνύματα που διαβάζω από "τέλειες" μάνες είναι απλά αηδιαστικά.

Και δεν τα κάνω quote γιατί ούτε που είδα πια μέλη τα γράψανε ούτε που με νοιάζει.

Υποθέτω ότι είχατε άμεση επαφή με το οικογενειακό περιβάλλον του βρέφους καθώς και με τους γιατρούς του νοσοκομείου που νοσηλεύτηκε γι'αυτό και βγάλατε τα συμπεράσματά σας για το πόσο καλή ή κακή μάνα ήταν η κοπέλα που έχασε το παιδί της και αν άξιζε να κάνει παιδί ή όχι.

Να θυμίσω μόνο κάτι:

Μην κρίνετε για να μην κριθείτε.

Καλή συνέχεια.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

παντως για να μην ξέρει ούτε ποσο μηνών είναι μαλλον δεν είχε κάνει υπερήχους...την έπιασαν οι πόνοι κ πήγε! Ίσως υπολόγιζε ποσο μηνών είναι με βαση το ποτέ κατάλαβε ότι ήταν έγκυος η μαλλον τη βόλευε να λέει ότι είναι 7 μηνών για να συμπίπτει η σύλληψη με τον "νέο" πατερα;

ήξερε πόσο μηνών έγκυος ήταν, ήξερε πως το μωρό ήταν τελειόμηνο, στο νοσοκομείο ζήτησε απ' τον γυναικολόγο να της κόψει το γάλα για να μην θηλάσει και του είπε πως ούτε εκείνη την είχε θηλάσει η μάνα της και δεν έπαθε τίποτα. έξω έλεγε πως ήταν εφταμηνήτικο το μωρό και πως για αυτό δεν είχε γάλα.

το αγγελούδι μου, η ζωή μου όλη.

Κι ςγω απορώ κ για τον πατερα...κ είναι κ αξιωματικός άρα υποτίθεται ότι έχει περάσει ψυχολογικά τέστ κ έχει μια στοιχειώδη μόρφωση. Ακομα κι αν κοιμόταν το παιδί οταν γυρνούσε...μια αγκαλιά δεν του έκανε ποτέ; δεν έβλεπε τα σημάδια; τι να πω;;; κι ςγω βέβαια αφήνω μια χαραμάδα μέχρι να ακουσω κ την μεριά της μητέρας.

Διαφημίσεις

Εγω αυτη τη γυναίκα θελω να την σκοτωσω!θελω να παει στη φυλακη και εκει θα εχει το τελος που της αξιζει!γιατι ειναι ολοφάνερο πως φταίει!κ εγω περασα δυσκολα!ο άντρας μου μα εβδομάδα αφότου γεννησα έφυγε για κάποιες μέρες!ηταν πολυ δυσκολα γα μενα!22 χρόνων ήμουν.κουρασμενη μονη αυπνη χωρις φιλους( στρατιωτικος ο άντρας μου) τα νευρα μου χαλια ,ουτε εγω ήξερα απο παιδια,το λατρευα το παιδι μου,ειχα ελαφριάς μορφής επιλοχεια κατάθλιψη ,περνούσαν χωρις να το θελω κακές σκέψεις απο το μυαλο μου ομως το παλεψα.

Δεν άφησα λεπτο το βρεφακι μου,στο στήθος διαρκώς ,απλα εκλαιγα πολυ αι έλεγα το

μωρο μου δν φταίει,ειναι ενα αδύναμο πλάσματακι ματωνα κάθε φορα που έκλαιγε κ δεν ήξερα ήμουν μονη,ποιον να ρωτήσω?απλα ακολούθησα το ένστικτο μου,το ίδιο το μωρο,τα κατάφερα,διαβαζαμε ο ένας τον άλλο.

Ακομα αι τωρα κλαίω για τα λάθη που εκανα,όπως τα νευρα μου,την κατάθλιψη μου,τις ορμονες μου την μοναξια μου ολα αυτα τα μοιραζομουν μαζι του άθελα μου,αδυναμία μου δν ξέρω,ομως το παιδι μου ειναι εδω κλείνει 3 χρόνων δεν τον άφησα να το φάει το χώμα!

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες οταν προκειται για ενα βρέφος που εξαρτάται απόλυτα απόλυτα απόλυτα απο άλλους,κυρίως τη μάνα του!

Σκέφτομαι πως αυτο το μωρο αγαπήθηκε πολυ πολυ τελικα κατάφερε να αγαπηθεί μπορει οχι απο την ασπλαχνη αυτη μάνα,αλλα απο εμενα και όλες όλες τις μανουλες που αυτη τη στιγμη φροντίζουν και αγκαλιάζουν τα παιδια τους!κ μας έδωσε ενα πολυ καλο μάθημα!να μην ξεχνάμε πως τα παιδια το μονο που χρειάζονται ειναι αγάπη πολυ αγάπη.Η αγάπη τα τρέφει τα ντύνει τα φροντίζει!

( συγνωμη για το μεγάλο κείμενο!)

Κι ςγω απορώ κ για τον πατερα...κ είναι κ αξιωματικός άρα υποτίθεται ότι έχει περάσει ψυχολογικά τέστ κ έχει μια στοιχειώδη μόρφωση. Ακομα κι αν κοιμόταν το παιδί οταν γυρνούσε...μια αγκαλιά δεν του έκανε ποτέ; δεν έβλεπε τα σημάδια; τι να πω;;; κι ςγω βέβαια αφήνω μια χαραμάδα μέχρι να ακουσω κ την μεριά της μητέρας.

Δεν ήταν αξιωματικός ο πατέρας,απο άλλον άντρα είχε το παιδι!εγκυος τη γνώρισε!

Και δεν τα κάνω quote γιατί ούτε που είδα πια μέλη τα γράψανε ούτε που με νοιάζει.

Υποθέτω ότι είχατε άμεση επαφή με το οικογενειακό περιβάλλον του βρέφους καθώς και με τους γιατρούς του νοσοκομείου που νοσηλεύτηκε γι'αυτό και βγάλατε τα συμπεράσματά σας για το πόσο καλή ή κακή μάνα ήταν η κοπέλα που έχασε το παιδί της και αν άξιζε να κάνει παιδί ή όχι.

Να θυμίσω μόνο κάτι:

Καλή συνέχεια.

Εχεις δικιο...αλλα προσωπικα απορω...πρεπει να εισαι η τελεια μανα για να αλλαξεις μια μαμημενη πανα και να πλυνεις το μωρο?

Εχεις ενα μωρο ετοιμοθανατο στα χερια σου...παγωμενο...που με το ζορι ανοιγει τα ματια του μια στο τοσο και με το ζορι πινει λιγο γαλα.Καταλαβαινεις και μονη σου οτι με το μωρο κατι δεν παει καλα...και καθεσαι και περιμενεις τι?Ειναι τοσο δυσκολο να χτυπησεις μια διπλανη πορτα να ζητησεις βοηθεια?

Και αντε η κοπελα ειχε επιλοχειο καταθλιψη...δε μπορω να πιστεψω πως δεν ειχε...εκεινος ο πατερας?Κι αυτος επιλοχειο καταθλιψη ειχε?Η κουνιαδα που βγαινει και κανει και δηλωσεις?Ενας ανθρωπος δε βρεθηκε να τη βοηθησει?

Δε μιλαμε για ενα παιδι που ειχε πυρετο και δε το καυαλαβαν...μιλαμε για ενα παιδι ετοιμοθανατο.

Προσωπικα περιμενω...απαιτω...να δω τι εχει να πει ο παιδιατρος...ο φωστηρας αυτος της ιατρικης που φερει τη μιση ευθυνη.

Να θυμίσω μόνο κάτι:

Καλή συνέχεια.

Ν' αγιάσει το στόμα σου κοπέλα μου!!!!Το τοποθετείς πολύ σωστά!!!

Άντί να μας ενοχλεί το ανύπαρκτο κράτος πρόνοιας, έχουμε κιόλας λιθοβολήσει τη μάνα!!!

Διαφημίσεις

Να θυμίσω μόνο κάτι:

Καλή συνέχεια.

Συμφωνώ απολύτως! Δεν υπάρχει πια δικαιολογία. Συνεχίζουν και την υποστηρίζουν απλά και μόνο επειδή ήταν "μάνα"... Όλα τα θηλαστικά στη φύση φροντίζουν τα μωρά τους... Η συγκεκριμένη ήταν άπειρη λεει...

Δεν ξέρω αν είχε επιλόχειο κατάθλιψη, αλλά πολύ αμφιβάλλω γιατί στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα...

Και η πρόνοια που θα ξέρει τι πρόβλημα εχει το κάθε σπιτι?οπως και εχει δεν μιλάμε για ενήλικες μιλάμε για ενα βρέφος και μια μάνα!

Απο όλες τις πλευρές φταίει ! Μπορει οι αλλοι να μην νοιάζονται για το παιδι σου εσυ ομως οφείλεις να νοιαστεις!

Μιλάμε για ενα βρέφος το τονίζω!24 ειναι η κοπέλα οχι 9 ετων!

Και η πρόνοια που θα ξέρει τι πρόβλημα εχει το κάθε σπιτι?οπως και εχει δεν μιλάμε για ενήλικες μιλάμε για ενα βρέφος και μια μάνα!

Απο όλες τις πλευρές φταίει ! Μπορει οι αλλοι να μην νοιάζονται για το παιδι σου εσυ ομως οφείλεις να νοιαστεις!

Μιλάμε για ενα βρέφος το τονίζω!24 ειναι η κοπέλα οχι 9 ετων!

Αφού την έχεις δικάσει, καταδικάσει και φυλακίσει, θεωρώ άσκοπο να σου παραθέσω τις σκέψεις μου.

Μπορεί κατα βάθος να έχεις και δίκιο, εσύ ξέρεις!

Ο παιδίατρος γιατί να φταίει Νίκη;

Με τόσα ψέμματα που έλεγε πραγματικά πιστεύεις ότι πήγε το παιδί σε παιδίατρο;;

Δυσκολευομαι να πιστεψω πως μπηκε στον κοπο να μιλαει σε φορουμ για την κατασταση του παιδιου αλλα δεν πηρε τον παιδιατρο ενα τηλεφωνο.Σαφως και ο παιδιατρος διαγνωση απο τηλεφωνου δε μπορει να κανει αλλα θεωρω οτι σε ενα μωρο 30 ημερων το πρωτο που οφειλε να ρωτησει ειναι αν και ποσο τρωει το μωρο.Αυτη η απλουστατη ερωτηση αρκουσε για να καταλαβει πολλα.

Ψεμματα να πει για να καλυψει πως το παιδι ηταν αλλου να το δεχτω...ψεμματα για το ποσα μλ πινει το μωρο τη μερα γιατι να πει?

Εχεις δικιο...αλλα προσωπικα απορω...πρεπει να εισαι η τελεια μανα για να αλλαξεις μια μαμημενη πανα και να πλυνεις το μωρο?

Τέλειος δεν είναι κανείς, ούτε τέλεια μάνα υπάρχει.

Άλλο το να απορείς κι άλλο να δικάζεις και να καταδικάζεις ΧΩΡΙΣ καν να έχεις ιδία γνώση για το θέμα.

Εγω αυτη τη γυναίκα θελω να την σκοτωσω!θελω να παει στη φυλακη και εκει θα εχει το τελος που της αξιζει!γιατι ειναι ολοφάνερο πως φταίει!

Αρκετά έχω στεναχωρηθεί με αυτή την ιστορία, δεν θα συμμετέχω και σε ιντερνετική "δίκη" επί του θέματος.

Οι μόνες φορές που "δικάζω" (γιατί κι εγώ δεν είμαι τέλειος άνθρωπος) είναι σε περιπτώσεις κακοποίησης και παιδεραστίας. Τελεία και παύλα (για μένα).

PS: Καλά είναι το παιδάκι σου Νίκι? Θα πάω να βρω το θέμα σου μόλις έχω χρόνο.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Αφού την έχεις δικάσει, καταδικάσει και φυλακίσει, θεωρώ άσκοπο να σου παραθέσω τις σκέψεις μου.

Μπορεί κατα βάθος να έχεις και δίκιο, εσύ ξέρεις!

Κι όμως, εαν (τονίζω το εάν) η μητέρα παραμελούσε το παιδί, αυτό δεν μπορούσε να το ξέρει καμια υπηρεσία πρόνοιας όπως δεν μπορουσε να το ξέρει κανένας γείτονας. Και ο γιατρός, αν δεν πας εσύ σε αυτόν, δεν μπορει να ξέρει αν είσαι αρρωστη

Οι μόνες φορές που "δικάζω" (γιατί κι εγώ δεν είμαι τέλειος άνθρωπος) είναι σε περιπτώσεις κακοποίησης και παιδεραστίας. Τελεία και παύλα (για μένα).

.

Ο ιατροδικαστης μιλησε για κακοποιηση ομως. Ειμαι απο αυτες που πηρα εξαρχης το μερος της μανας γιατι δεν μπορουσα να διανοηθω οτι αφησε το παιδι νηστικο και απλυτο.

Δυστυχως πιστευω οτι εκανα λαθος..δεν ειχα μεγαλη φαντασια...

Βεβαια και οι ιντερνετιακες δικες σε τι οφελουν?? Το παιδακι χαθηκε.

Ειναι λογικο ομως να ταραζει ολο τον κοσμο το γεγονος και ιδιατερα τους γονεις. και επισης λογικο βρισκω να υπαρχουν και καποια υπερβολικα σχολια. Ειναι ανταξια της υπερβολης που ειχε ως γεγονος.

Πεθανε ενα βρεφακι επειδη δεν το ταιζαν και ισως και επειδη δεν το επλεναν......

Ο αξιωματικός που λένε ότι είχε υπηρεσία δεν ήταν ο άντρας της, ούτε ο πατέρας τυο παιδιού. Η αδερφή λέει "αγάπησε την Μαρία και το παιδί μαζί", προφανώς γνωρίστηκαν όταν ήταν έγκυος εκείνη. Το παιδί δεν ήταν δικό του, έλειπς και συνέχεια, σίγουρα δεν είχε τον χρόνο να αγαπήσει το παιδί..εδώ και οι κανονικοί μπαμπάδες θέλουν τον χρόνο τους με το παιδί. Το θέμα είναι η μάνα...γιατί????????????

Εχω διαβάσει ότι υπάρχει εδώ και 3 μέρες..δεν μπορώ να το διανοηθώ, κοιτάω το μπεμπάκι μου και κλαίω!!

Σίγουρα το τραγικό αυτό γεγονός δεν είναι μονοδιάσταυο! Οι ευθύνες είναι πολλές.

Ο μπαμπάς που δεν ενδιαφερόταν αρκετά.

Ο γιατρός που ενώ είδε την μάνα "κουκουρούκου" δεν ενδιαφέρθηκε για το μετά

Οι γιατροί που έδωσαν λάθος οδηγίες για την τροφή του παιδιού

Οι γονείς της μάνας που όπως φαίνεται είναι παντελώς απόντες (ίσως και λόγω της εγκυμοσύνης της και ότι ακολούθυησε έναν άλλλον άντρα στη Λέρο)

Το νοσοκομείο που την έδιωξε κακώς, εστω ας την έβλεπαν γενικοί γιατροί και ας έκαναν διακομιδή, πως δεν είδαν την χάλια κατάσταση του παιδιού την πρώτη φορά που το πήγε

και τέλος ΕΚΕΙΝΗ!!

Στο forum, όταν όλοι της ελεγαν ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ότι το παιδί κινδυνεύει και πήγενε στο νοσοκομείο, -ένας μάλιστα της είπε ότι έχει παθει υπογλυκαιμικό σοκ- εκείνη 1:00 το πρωι είπε φεύγω τώρα για νοσοκομείο και τελικά όπως φαίνεται πήγε το επόμενο ΠΡΩΙ!!!!!!!!!!!!

Δεν λέω με κανέναν τρόπο ότι το έκανε επίτηδες και ότι το ήθελε,

απλά προφανώς δεν είναι και το πιο ισορροπημένο άτομο, κατά τα λεγόμενα αλλων και τα δικά της...δεν κατάλαβε ότι το μωρό κινδυνεύει τόσο πολύ, δεν την ανησύχησαν οι γιατροί, δεν έκρινε σωστά, αμέλησε, παραμέλησε μια αθώα ψυχούλα....και το αποτέλεσμα δεν αλλάζει...

Δεν θέλω να πιστέψω πως το ήθελε αυτό, δεν το χωράει ο νους μου

Σίγουρα αυτό το περιστατικό με ταρακούνησε πολύ και με τρόμαξε τόσο που κι εγώ από εδώ και μπρος θα πέρνω πιο συχνά την γιατρό μου!

Ας αναπαυθεί η ψυχούλα του, να μην νιώθει άλλο πόνο, όπως ένοιωσε τις τελευταίες μέρες τις ζωής του..

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Tόσες ημέρες που παρακολουθω το θεμα εγω αλλα και ολο το πανελληνιο καλως η κακως ολοι εχουμε καποια γνωμη η εχουμε βγαλει τα συμπερασματα μας..δικαστες δεν ειμαστε και ουτε θα γινουμε.εγω στην αρχη οταν πρωτοακουσα το θεμα θυμωσα με τη μανα..αν και θα πω πως δεν ημουν φανατισμενη ουτε με τη μια ουτε με την αλλη πλευρα γιατι βλεπω εδω μεσα οπως και σε αλλα φορουμ ανθρωπους που υποστηριζουν τη μανα και ριχνουν το φταιξιμο στους γιατρους και μονο.. η στη κοινωνια (λες και παλια οι γιαγιαδες και οι παππουδες μας ειχαν το τελειο συστημα υγειας η το τελειο κρατος για να μεγαλωσουν παιδια, βοηθεια ευτυχως απο τη διπλανη πορτα ειχαν ..τελοσπαντων...)και απο την αλλη πλευρα η λιθοβοληση προς τη μανα....και εγω θεωρω πως τη μεγαλυτερη ευθυνη την εχει μανα...αλλλωστε τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους..αλοιμονο σε οποιον εθελοτυφλει και δε το βλεπει.. αλλα ταυτοχρονα θεωρω οτι ηταν και μια αλυσιδα καταστασεων που εφτασε το μωρακι στο θανατο...

τελεια μανα δεν ειμαι και ουτε θα υπαρξω αλλοιμονο σε οποια μανα θεωρει αυτο για τον εαυτο της..ομως κανενας απο εμας δεν ηταν μπροστα οπως ειπε και η Harlow και δεν ηξερε τι γινοταν σε αυτο το σπιτι η σε αυτη την οικογενεια αρα δε χρειαζεται να ειμαστε τοσο φανατισμενοι υποστηριζωντας τη μανα η οχι.

οσον αφορα αυτο που ειπε η Harlow μην κρινετε για να μη κριθειτε ..κοπελα μου εχεις απολυτο δικιο αλλα καθημερινα κρινομαστε ολοι οι ανθρωποι απο τις πραξεις που κανουμε..θεος υπαρχει και βλεπει...

ελπιζω να ηταν το τελευταιο μωρακι που πηγε στον ουρανο με αυτον τον αδικο τροπο γιατι αδικος ηταν γιατι ηταν μια ψυχουλα 33 ημερων...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...