Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΝΟΧΟΡΙΑΚΑ ΔΙΔΥΜΑ!!!!

φεη

Recommended Posts

Κορίτσια έγω στο τέλος του τοκετού ζύγιζα 13 κιλά λιγότερο! Ημουν 85 κιλά και έφτασα τα 72 (δυστυχώς μετά ξαναάρχισα την μάσα και τα γλυκά και τα πήρα όλα)!

Στην κύηση ομως δεν μπορούσα να φάω καθόλου γιατί είχα μέχρι και την τελευταία ημέρα εμετούς . Πολλούς εμετούς. Τίποτα δεν έμενε στο στομάχι μου...

Φέη η διάσπαση του ωαρίου αποτελεί αντικείμενο μελέτης για πολλούς βιολόγους και γιατρούς. Αλλου στην βιβλιογραφία θα δεις να αναφέρονται κληρονομικοί παράγοντες και αλλού θα δεις ότι το γράφουν σαν τυχαίο γεγονός που επηρεάζεται από επιγενόμενους παράγοντες όπως το βάρος της γυναίκας κατά την στιγμή της σύλληψης, την ηλικία, το ύψος της γυναίκας κλπ.

Εγώ συγκλίνω προς την κληρονομικότητα δεδομένου ότι αν αναζητήσεις στα διεθνή φόρα αντίστοιχα κλαμπς διδύμων, θα δεις ότι οι περισσότερες μητέρες μονοχοριακών διδυμων, είχαν μέλη στην οικογένειά τους που κάναν δίδυμα (από την πλευρά της μητέρας πάντα). Στο δικό μου ιστορικό τώρα, σαν παράδειγμα, εχώ πρώτες ξαδέρφες από την πλευρά της μάνας μου που έκαναν δίδυμα. Εγώ΄είμαι άλλη μία. Η γιαγιά μου από την μάνα μου έκανε δύο φορές δίδυμα (δεν έζησαν δυστυχώς). Η πρόγιαγιά μου η μικρασιάτισσα έκανε δύο φορες δίδυμα και δύο φορες τρίδυμα. Τα δίδυμα επέζησαν ενώ από τα τρίδυμα επέζησαν μόνο τα τρία κοριτσάκια που της τα πήραν οι Τούρκοι στην Καταστροφή. Η γιαγιά μου δεν έπαψε ποτέ να αναζητάει τα αδέρφια της :cry: .

Φιλιά σε όλες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 106
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σας

εγω εχω διζυγωτικα διδυμα

γεννηθηκαν στη 35+1 βδομαδα 2600 και 2400 και ευτυχως δε χρειαστηκαμε καθολου θερμοκοιτιδα

κατα τα αλλα ημουν 42, με διαβητη εγκυμοσυνης και πιεση (ινσουλινη και χαπακια) εμεινα 2 μηνες ξαπλα, καθολου εμετους και πηρα μονο 9 κιλακια!

ενημερωτικα, βουλα γνωριζω περιπτωση με διζυγωτικα διδυμα που εμφανιστηκε το συνδρομο υποκλοπης! επιβιωσε τελικα το μικροτερο και ειναι μια χαρουλα. το βαρος του τοτε? 560 γρ!

οι διδυμομανες να μη ξεχναμε και το φοβο της προεκλαψιας. ειναι και αυτη πολυ υπουλη και θελει παρακολουθηση.

με το καλο οι διδυμοκυησεις σας!!!!

kKZUp2.png

ενημερωτικα, βουλα γνωριζω περιπτωση με διζυγωτικα διδυμα που εμφανιστηκε το συνδρομο υποκλοπης! επιβιωσε τελικα το μικροτερο και ειιναι μια χαρουλα. το βαρος του τοτε? 560 γρ!

καλημέρα γατούλα! να σου ζήσουν τα μωράκια σου.

Η εμβρυοεμβρυική μετάγγιση (το "συνδρομο" που λέμε παραπάνω) προυποθέτει κοινό δίκτυο τροφοδότησης του αίματος, για να το πω κοινά, επομένως δεν είναι δυνατόν να συμβεί σε διζυγωτικές κυήσεις.

Η περίπτωση που αναφέρεις ίσως να ήταν μία επιπλοκή της δίδυμης κύησης (πολύ κοινή) κατά την οποία το ένα έμβρυο δεν αναπτύσσεται και πεθαίνει.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι και αιτίες, ας μην τους αναλύσω εδώ.

Ευχές

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!!

Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΔΥΜΕΣ ΚΥΗΣΕΙΣ ( ΚΑΙ ΔΗ ΜΟΝΟΧΟΡΙΑΚΕΣ!!! )???

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΟΝΟΧΟΡΙΑΚΑ ΔΙΔΥΜΑ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ....

ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ( ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!!!)

ΦΕΗ

ενημερωτικα, βουλα γνωριζω περιπτωση με διζυγωτικα διδυμα που εμφανιστηκε το συνδρομο υποκλοπης! επιβιωσε τελικα το μικροτερο και ειιναι μια χαρουλα. το βαρος του τοτε? 560 γρ!

Η εμβρυοεμβρυική μετάγγιση (το "συνδρομο" που λέμε παραπάνω) προυποθέτει κοινό δίκτυο τροφοδότησης του αίματος, για να το πω κοινά, επομένως δεν είναι δυνατόν να συμβεί σε διζυγωτικές κυήσεις.

Η περίπτωση που αναφέρεις ίσως να ήταν μία επιπλοκή της δίδυμης κύησης (πολύ κοινή) κατά την οποία το ένα έμβρυο δεν αναπτύσσεται και πεθαίνει.

Ευχές

Βρε Βουλα θηριο.. καλημερα κατ'αρχην!

Κανενας δεν θα τα εξηγουσε καλυτερα κ απλουστερα απο σενα...

Διαφημίσεις

25 κιλά έβαλα,στον 4ο μήνα είχα βάλει κάπου 4...

40 μέρες μετά τη γέννα μου είχαν μείνει 6 και σήμερα κανένα.

Ίσως να έβαζα και περισσότερα αν δεν είχα τις καούρες που με βασάνισαν πολύ.Όταν έτρωγα ήμουν μια χαρά,αλλά μετά άρχιζε το πανηγύρι... :D

Η κοιλιά μου πάντως ήτανε μικρή σχετικά.

Ωστόσο έχω την εντύπωση πως πιό πολύ πρησμένη ήμουν παρά είχα βάλει πραγματικά κιλά.

Ευχές

Βρε Βουλα θηριο.. καλημερα κατ'αρχην!

Κανενας δεν θα τα εξηγουσε καλυτερα κ απλουστερα απο σενα...

:wink: πολύ γέλιο έχουμε.. :lol:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΕΗ.ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΜΑ ΔΙΔΥΜΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ.ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΚΙ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ.ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ 32η ΕΒΔΟΜΑΔΑ,1,880 ΚΑΙ 1,640 ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΟΥΝ 8 ΚΙΛΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Ο ΠΡΟΩΡΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΣΕ ΔΙΔΥΜΑ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

an1cAcD003-1110MTgzZHwwOTg3NzhwYXxrb25zdGFudGlub3MgayBwYW5hZ2lvdGlzIGVpbmFp.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΡΙΑ ( ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!!!!!!)

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΥΔΥΜΗ ΜΟΝΟΧΟΡΙΑΚΗ ΚΥΗΣΗ?

ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΕΞΗΣ :ΕΙΜΑΙ 31 ΕΤΩΝ KAI Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 12Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΌΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ. ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΣΩΜΙΑ 21 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΗΤΑΝ 1/ 3811 ΕΝΩ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΣΩΜΙΑ 13+18 ΕΙΝΑΙ 1/52635. ΤΟ ΡΙΝΙΚΟ ΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΡΑΤΟ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ PAPP-A, (ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΔΥΜΕΣ ΚΥΗΣΕΙΣ )ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΣΩΜΙΑ 21 1/285 KAI ΓΙΑ ΤΡΙΣΩΜΙΑ 18+13 1/39853, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΣΩΜΙΑ 21 ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ 1/1592.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΣΤ PAPP A ΣΤΙΣ ΔΙΔΥΜΕΣ ΚΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ( ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ) ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.

ΕΤΥΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ?

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Β ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ( ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΩ ΛΙΓΟ!!!!!!)

ΦΙΛΙΑ

ΦΕΗ

Φέη ισχύει γενικά αυτό που σου είπε ο γιατρός σου, όμως σκέψου τις γυναίκες που κάνουν εξωσωματική και πρέπει να υποβληθούν σε αμνιοκέντηση.

Δεν θα κάνουν?

Γνώμη μου,πήγαινε σε έναν καλό και πιστοποιημένο υπερηχογραφιστή και δείξε τα όλα αυτά. Και την αυχενική διαφάνεια και το παπ-Α.

Να εκτιμήσει εκ νέου τις πιθανότητες και να σου πει αν θα πρέπει να προχωρήσεις ή όχι σε παρακέντηση.

Διαφημίσεις

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΟΥΛΑ ΜΟΥ,

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ Β ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΞΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΝΩΜΗ...

ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ?

ΦΕΗ

Συγχαρητηρια καταρχην! Γιατι να μην πανε ολα καλα; Να σκεφτεσαι θετικα. Απλως να προσεχεις, οταν πονας, νιωσεις βαρος, κουραση να καθεσαι και κυριως να ξαπλωνεις. Μη διαβαζεις και πολλα ιατρικα, εμενα τουλαχιστον με αγχωναν και πετρωνε η κοιλια μου, οποτε η μαια με κατσαδιασε για τα καλα και το σταματησα αυτο.

Αιμα ειχα και εγω στις πρωτες εβομαδες που κρατησε 2 μερες, λιγο αιμα. Δεν ηταν τιποτε, λιγο κουραση και η καρδιες που μολις ειχαν αρχισει να χτυπανε. Λιγο ξαπλα, καμια εβδομαδα και ολα καλα. Ο γιατρος σου ξερει.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...(ΒΟΥΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!)

ΤΑ ΜΟΝΟΧΟΡΙΑΚΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ?

ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΗΝ 15Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 150 ΓΡ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 99 ΓΡ. ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΛΛΟΝ...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΔ.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ? ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ?

ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ , ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ....ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΘΕΣ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΧΟΜΑΙ....

ΦΕΗ

ΦΕΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΡΟΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΧΟΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ!ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΙΧΑΝ 240γρ.ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΤΩΡΑ Ο ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΣ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Σ'ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ! :lol::lol::lol:

an1cAcD003-1110MTgzZHwwOTg3NzhwYXxrb25zdGFudGlub3MgayBwYW5hZ2lvdGlzIGVpbmFp.gif

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΛΛΗ...ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ( ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ..

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ..

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΗΧΟ..

ΦΕΗ

Φέη προσπάθησε-όσο γίνεται, γιατί κι εγώ ένιωθα όπως εσύ-να χαλαρώσεις.

Εγώ όσο περνούσε ο καιρός και όλα εξελίσσονταν ομαλά,τόσο έπαιρνα κουράγιο και αισιοδοξία.

Στο κάτω κάτω σκέψου πως είμαστε τυχερές που στην εποχή μας σχεδόν όλα αντιμετωπίζονται.

Ωστόσο, το να συμβεί κάτι είναι πιθανό,αλλά μόνο πιθανό,όχι δεδομένο!

Προσπάθησε να απολαύσεις τις στιγμές,έρχονται συναρπαστικές φάσεις,όπως πχ. όταν θα αρχίσεις να τα νιώθεις να κινούνται,και δεν πρέπει να τις χαλάσεις με αρνητικές σκέψεις! :)

Όλα θα πάνε καλά,πίστεψέ το!

• 2 εβδομάδες μετά...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΜΝΙΟΚΕΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΟΝΟΧΟΡΙΑΚΑ ΔΙΔΥΜΑ?

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ....

ΦΕΗ

• 3 εβδομάδες μετά...

ΠΗΡΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ( ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!)!!!!

ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ....

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ...ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΛΑΡΗ!!ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΕΙ ΤΟΥ Β ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!

ΦΕΗ

Συγχαρητήρια για τα καθησυχαστικά αποτελέσματα!

Στο Β' επιπέδου φρόντισε να το χαρείς που θα βλέπεις τις μπουμπούκες σου τόσο καθαρά και για τόση ώρα!

.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...