Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ;  

1.705

1. 1. ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ;

Recommended Posts

Εμεις και για τα 4 θελαμε να ειναι εκπληξη και ετσι ζητουσαμε να μην μας το λενε.Μας αρεσε να προσπαθουμε να μαντεψουμε αλλα δεν μπορω να πω οτι το καταφερναμε.Εχουμε δυο αγορακια και δυο κοριτσακια.Με το καλο να υποδεχτειτε ολοι τα μωρακια σας και να χαιρεσται τα παιδια σας.

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Είχα κάνει αμνιο και στα στις δύο εγκυμοσύνες στον 3ο μήνα, οπότε υπήρχε πλήρης χρωμοσωμικός έλεγχος, ωστόσο είχαμε 'απειλήσει' τον γιατρό, να μην μας πεί το φύλο του παιδιού....

Ας υπάρχει και λίγο σασπένς....

Το θέμα του δωματίου το αφήνω ασχολίαστο. Σε ότι αφορά τα ρούχα, ΟΚ, είχα πάρει μερικά κομμάτια ουδέτερα, και εν τέλει καλύτερα, αφού μαζεύεις τόσα ρούχα από τα δώρα.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη όλοι με είχαν πρήξει ότι ήταν γιός. Στο τέλος είχα πεισθεί. Σημειωτέον ότι λαχτάραγα κόρη σαν τρελή. Όταν μου είπαν ότι είναι κοριτσάκι, λύθηκα από το κλάμα, απίστευτη χαρά, δεν μπορούσα να αναπνεύσω.

Στην δεύτερη εγκυμοσύνη, δεν μου κουνιόταν κανείς γιατί είχαν την κρυάδα της πρώτης ατυχούς μαντεψιάς. Έλεγα και εγώ συνέχεια ότι εγώ βαφτίζω αγόρια για να κάνω κορίτσια. Μην ψάχνετε λογική σε αυτό.

Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσοκαρίστηκα όταν μου είπαν 'να σου ζήσει ο γιός σου', είναι όμως πολύ γλυκός γάτος...

Νομίζω ότι και άλλο παιδί να κάνω δεν θα θέλω να μαθαίνω. Εννοείται ότι και ο άντρας μου δεν ήθελε να ξέρει.

Να μας ζήσουν τα παιδάκια μας.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Εγώ όταν έκανα αυχενική διαφάνεια, ρώτησα για το φύλο του παιδιού και μου είπαν ότι είναι πολύ νωρίς για αυτά..... Γιατί?

Βέβαια γερό να είναι και ότι να είναι αλλά γιατί δεν μου είπαν?????

CfATp3.png

Διαφημίσεις

Στο πρώτο μωρό μου μάθαμε στην β'επιπέδου ότι ήταν αγοράκι, δυστυχώς όμως ποτέ δε το γνώρισα και δε το είδα! Οπότε στις επόμενες ήταν τέτοιο το άγχος να πάνε όλα καλά που δεν ρώταγα ποτέ γιατί η έννοια μου ήταν να είναι υγιές!!!!!!!!!!!!!!Μάλλον όμως για αγορομάνα με κόβω.

Ναι αλλά η πλάκα ήταν οτι μέχρι περίπου τον 5ο μήνα δεν γυρνούσε η άτιμη και νομίζαμε οτι ήταν αγόρι (λόγω καρδιακών παλμών). Τελικά "αποκαλύφθηκε" η μπουμπού στο β' επιπέδου.

Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι

It7lp2.png

στο γιο μου το εμαθα στι 17 εβδομαδες.. ηταν πασιφανες, πιστεψτε με, ακομη και ενας ασχετος θα το καταλαβαινε αν εβλεπε τον υπερηχο.. τωρα παλι στις 17 εβδομαδες, μας ειπε, μαλλον κοριτσακι, αλλα με σιγουρια θα το δουμε στον β επιπεδου..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

εμεις το ειδαμε στην β επιπεδου οτι ειναι αγορακι.σε ολους τους υπερηχους ειχε τα ποδαρακια κλειστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο θησαυρος μας ειναι ολη μας η ζωη!!!!:p11/06/2009:p

Θεούλη μου....βοήθησε μας........

Ναι το μάθαμε! Ο γιατρός στο πρώτο υπέρηχο στο ιατρείο του μας ρώτησε αν ήθελε να μας πει από τους χτύπους της καρδούλας του! Αγοράκι! Και κάθε φορά επιβεβαιωνόταν! Εννοώ μέχρι και στο β' επιπέδου!

Διαφημίσεις

Απο την πρώτη στιγμή ενημερώσαμε τον γιατρό οτι το μόνο που θέλαμε ήταν να έχουμε καλή εγκυμοσύνη και γερό μωρό.Εμαθα ότι είναι γιος λίγα δευτερόλεπτα πρίν την νάρκωση της καισαρικής,και αυτό γιατί έιχα τον φόβο του χειρουργείου , αν και επέλεξα μόνη μου την καισαρική.

• 2 εβδομάδες μετά...

εγώ είμαι τόσο ανυπόμονη σαν άνθρωπος που δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσω να κρατηθώ. στην αυχενική διαφάνεια μας το είπαν με 80% σιγουριά. εγώ ήμουν από εκείνη τη στιγμή 100% σίγουρη!

vyLxp3.pngG7Azp3.png

Διαφημίσεις

Στον πρώτο μου γιο ήμουν σίγουρη οτι είχα αγοράκι και το είπα η ίδια στον γιατρό και εκείνος απλά μου το επιβεβαίωσε.

Στον δεύτερο γιο μου πάλι το ίδιο πίστευα, ήθελα όμως και μια συγκατάθεση την οποία μου έδωσε στον τέταρτο μήνα, δεν το ζήτησα στην αυχενική.

Ότι πολυτιμότερο... 
 Γιάννης 13/01/2009
 Αλέξης 09/03/2011 

Εννοείται ότι πρώτα το θέλαμε υγιές παρά το φύλο... Δευτερευόντως, θέλαμε να το μάθουμε. Και οι δυο μας θέλαμε αγοράκι... Ο γυναικολόγος με ποσοστό πάνω από 50% στο πρώτο υπερηχογράφημα μας είπε ότι μάλλον είναι αγοράκι... Και σε κάθε υπέρηχο επιβεβαιωνόταν... Και στην αυχενική φάνηκε ξεκάθαρα! Μέχρι το β' επιπέδου που ήταν και η τελειωτική επιβεβαίωση!!!

στο πρώτο μας ειπάν 2 μέρες μετα την αυχενική οτι ειναι ένας γλύκος μπέμπης.τωρα μάς το ειπέ η γιατρός μου στην 10η εβδόμαδα οτι ειναι πάλι αγοράκι ,στην αυχενική ο γιατρός οτι το πάει για αγοράκι και πριν μια εβδομάδα μας το είπε με 100% σιγούρια οτί ναι ειναι ΑΓΟΡΑΚΙ.ελπίζω πολύ να κάνω και μια μπουμπού στο μέλλον...αν και ήδη ειμαι πολύυυ πολύυυυυ ευτύχισμενη με τα νινάκια μουυ!!!ΝΙΝΑΚΙΑΑΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

Ygf0p3.png

s19Rp3.png

πραγματικα δν θα αντεχα με τπτ να μν ξερω τι εχω στην κοιλιτσα μου,να περιμενω να γεννησω κ μετα να το μαθω.....:lol::lol:περιμενω ενα υπεροχο αγορακι,μπαινω στον 8ο σε λιγο καιρο κ ειδη δν αντεχω θελω να γεννησω και να τον σφυξω στην αγκαλιτσα μου........ειμαι πολυ ανυπομονη....φανταστειτε να μν ηξερα τι ειναι............:eek::-o:-o:-oδν θα μπορουσα να κοιμηθω.............

αληθεια τωρα.................:lol::lol::lol::lol:

• 3 εβδομάδες μετά...

οπως εγραψα και παραπανω, φανηκε στις 17 εβδομαδες η κορη, αλλα περιμεναμε τον β επιπεδου να σιγουρευτουμε.. παμε λοιπον.. βαζει το μηχανηματακι στην κοιλια μου και λεει, ειναι κοριτσι.. ¨κατσε ρε γιατρε, του λεω κι αν δε θελαμε να το μαθουμε? πες το λαου λαου γιατι ο συζυξ εχει ακομη ελπιδες για δευτερο γιο.."

"αχ, ειδες μου λεει δε βαζω μυαλο, ξερεις ποσοι γονεις πηγαν να με δειρουν γιατι τους χαλασα την εκπληξη?

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Στην αρχή μας είπαν κορίτσι και τρελαθήκαμε από τη χαρά μας. Ο άντρας μου ήθελε σαν τρελός κορίτσι.Στον β επιπέδου πήγα μόνη μου γιατί ήταν σε ταξίδι. Εδειξε καθαρά ότι είναι αγόρι. Οταν το έμαθα στεναχωρηθήκαμε και οι δύο. Αλλο φύλο περιμέναμε. Τελικά τον γιο μου δεν τον αλλάζω με τίποτα. Είναι τόσο χαδιάρης, αγαπησιάρης που δεν το περίμενα με τίποτα. Εάν ό θεός μου δώσει δεύτερη εγκυμοσύνη δεν θα πω σε κανένα το φύλο του παιδιού, το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου. Πέρασα δια πυρός και σιδήρου μέχρι να γεννήσω για το όνομα και μέχρι το μαιευτήριο δεν πρόκειται να πω σε κανένα τίποτα

• 2 εβδομάδες μετά...
Στην αρχή μας είπαν κορίτσι και τρελαθήκαμε από τη χαρά μας. Ο άντρας μου ήθελε σαν τρελός κορίτσι.Στον β επιπέδου πήγα μόνη μου γιατί ήταν σε ταξίδι. Εδειξε καθαρά ότι είναι αγόρι. Οταν το έμαθα στεναχωρηθήκαμε και οι δύο. Αλλο φύλο περιμέναμε. Τελικά τον γιο μου δεν τον αλλάζω με τίποτα. Είναι τόσο χαδιάρης, αγαπησιάρης που δεν το περίμενα με τίποτα. Εάν ό θεός μου δώσει δεύτερη εγκυμοσύνη δεν θα πω σε κανένα το φύλο του παιδιού, το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου. Πέρασα δια πυρός και σιδήρου μέχρι να γεννήσω για το όνομα και μέχρι το μαιευτήριο δεν πρόκειται να πω σε κανένα τίποτα

Ετσι την παθαμε και μεις μας ελεγαν κοριτσι και τελικα στο β βγηκε αγορι.

Τωρα στο δευτερο μωρο στο β διχνει κοριτσι.

Στις 26/2/2010 ηρθε στην ζωη ο γιοκας μου! Στις 11/4/2011 ηρθε και η κορουλα μου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...