Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κοιμαται μονο πανω μου...

nanana

Recommended Posts

On 10/5/2018 at 4:29 ΜΜ, alikaki1984 είπε:

Ναι, κανονικο υπνο κανει 1 φορα τη μερα, πολυ σπανια και δευτερη φορα. Επειδη του αρεσει ο θορυβος τον κοιμιζω στο σαλονι σε ενα comfort space/καλαθακι, αλλα και εκει δεν ειναι δεδομενο οτι θα καθισει μονος του εστω και αυτη τη 1 ωρα. Ιδανικα θα ηθελα να τον κοιμιζω στο λικνο του στο δωματιο μας, αλλα μολις τον βαζω εκει σε λιγα λεπτα το ματι ανοιγει γαριδα. εχουμε και μια κουκουβαγια με λευκους ηχους αλλα δεν εχει και μεγαλη επιτυχια. Τι αλλο θα μπορουσα να δοκιμασω για να κανει μεγαλυτερους υπνους χωρις να ειναι ολη την ωρα στην αγκαλια; Πως μπορω να τον βοηθησω να φτιαξει προγραμμα στον ημερισιο υπνο και να εχει και διαρκεια;Μηπως ζηταω πολλα τοσο μικρος που ειναι;

Ζητας πολλά :) Υπομονη

• 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 80
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας!

Εχω εναν μπεμπίνο 50 ημερων σχεδον και τις τελευταιες μερες αντιμετωπιζω το εξης: τον θηλαζω, αποκοιμιεται, τον κραταω λιγο πανω μου κι οταν τον βαζω στην καλαθουνα του, ξυπναει μετα απο 15' περιπου κ μεσα στη νυχτα ξυπναει καθε 1,30 ωρα για να φαει... Μεχρι τωραα δεν ειχαμε θεμα, ειδικα το βραδυ εκανε εναν σερι 4ωρο υπνο κ μετα ξυπνουσε καθε 2-3 ωρες...

Ειναι φαση? Παιζει να εχει "κακομαθει" που αποκοιμιεται λιγο πανω μας πριν τον βαλουμε για υπνο?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Just now, Ολγα3007 είπε:

Καλησπέρα σας!

Εχω εναν μπεμπίνο 50 ημερων σχεδον και τις τελευταιες μερες αντιμετωπιζω το εξης: τον θηλαζω, αποκοιμιεται, τον κραταω λιγο πανω μου κι οταν τον βαζω στην καλαθουνα του, ξυπναει μετα απο 15' περιπου κ μεσα στη νυχτα ξυπναει καθε 1,30 ωρα για να φαει... Μεχρι τωραα δεν ειχαμε θεμα, ειδικα το βραδυ εκανε εναν σερι 4ωρο υπνο κ μετα ξυπνουσε καθε 2-3 ωρες...

Ειναι φαση? Παιζει να εχει "κακομαθει" που αποκοιμιεται λιγο πανω μας πριν τον βαλουμε για υπνο?

Θα συμφωνησω κι εγω πως ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα νεογενννητου αυτο που περιγραφεις. Μετα τους 4-5 μηνες χονδρικα θα δεις διαφορα στη διαρκεια του υπνου, θα κοιμαται λιγο περισσοτερο μονος του δηλαδη αλλα και παλι θα προτιμα την αγκαλια και μπορει να ξυπναει οπουδηποτε αλλου...απολυτα φυσιολογικο για τα μωρακια! Μετα θα αρχισει η οδοντοφυϊα και παλι θα διαταρασσεται ο υπνος οταν θα βγαινει δοντι. Οσο μεγαλωνει κατι θα ενοχλει τον υπνο του ανα διαστηματα και μετα θα επανερχεται. Δοκιμασε να τον αφησεις στο κρεβατι μετα απο 20' ή οταν δεις οτι κοιμηθηκε βαρια (ακινητα βλεφαρα, βαρια ακρα, ηρεμη σταθερη αναπνοη). Διαβασε αν θελεις και ενα πολυ καλο βιβλιο που θα εμπολουτισει τις γνωσεις σου σχετικα με τον φυσιολογικο υπνο των μωρων: Τα μωρα ειναι ανθρωποι της νυχτας της Χρυσανθοπουλου Κατερινας.

πρίν από 8 λεπτά , Ολγα3007 είπε:

Καλησπέρα σας!

οχι ολα τα μωρακια ετσι κανουν δρν κακαμαθαινουν απο τοσο νωρις . το πρωτο 5αμηνο θελουν πολυ αγκαλια κ πρεπει να την δινετε απλοχερα επρεπε να σας το ειχε πει κ η παιδιατρος σας εμας ετσι μας ειχε πει .

Διαφημίσεις

22 ώρες πρίν, Ολγα3007 είπε:

Καλησπέρα σας!

Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Να είναι γερό κι ευτυχισμένο!!! Δοκίμασε να τον βάλεις στην κούνια του. Μήπως η καλαθουνα είναι μικρή και τον περιορίζει! Κάνει και ζέστη... Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε αυτή την ηλικία. Άρχισε να κλαίει χωρίς λόγο και να δυσκολεύεται στον ύπνο. Δοκίμασα να τον βάλω στην κούνια του να κοιμηθεί πρώτα μέρα και κοιμήθηκε κατευθείαν σαν πουλάκι!!! Δεν το πίστευα... Από τότε τον έβαλα στο δωμάτιό του και κοιμόταν μια χαρά μέρα νύχτα. Τις πρώτες 2 εβδομάδες τα βράδια κοιμόμουν δίπλα του σε ένα κρεβάτι που είχαμε. Μετά επέστρεψα στο δωμάτιό μου άλλα το αυτί μου ήταν εκεί... Βέβαια εγώ δεν θήλασα. Δοκίμασε να τον βάλεις στην κούνια του πρώτα μέρα και αν δεις ότι κοιμάται καλύτερα, αν μπορείς να τη μεταφέρεις στο δωμάτιό σας ώστε να είναι δίπλα σου την ώρα των νυχτερινών θηλασμων. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...