Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόβλημα με γείτονα

Recommended Posts

Θα σας πω και τη δική μου ιστορία που ξεκινάει κάποια χρόνια πριν (δυστυχώς). Είμαι ιδιοκτήτρια διαμερίσματος 2ου ορόφου και έχω 2 κοριστάκια 4 και 6 χρόνων. Γενικά στην πολυκατοικία μας υπάρχουν παιδάκια από 2 ετών περίπου μέχρι και έφηβες 15 χρόνων. Το "μαρτύριό μας" ξεκινάει όταν η πρώτη μου κόρη ήταν 1 έτους και τα πρωινά που καθόταν με τη γιαγιά της έσερνε ένα ξύλινο παιχνίδι. Τότε αρχίσαν και τα προβλήματα με τους από κάτω. με παίρνει τηλέφωνο η κοπέλα και μου λέει ότι επειδή η δικιά της βγάζει δόντια και δεν κοιμάται το βράδυ (την ακούγαμε να κλαίει συνέχεια, αλλά το θεωρούσαμε λογικό για ένα μωρό και δεν λέγαμε τίποτα), αν μπορούσαμε να "περιορίσουμε" τη δικιά μας να μην κάνει θόρυβο 11 με 12 το μεσημέρι γιατί τότε την παίρνει ο ύπνος. Την κατανόησα και όσο μπόρεσα να την περιορίσω το έκανα. Παιρναν κανα 2 χρόνια (στο μεταξύ η δικιά της να φωνάζει, να κλαίει και σε ώρες κοινής ησυχίας, αλλά δεν λέγαμε τίποτα γιατί το θεωρούσαμε φυσιολογικό για ένα παιδί.Ακούγαμε επίσης και τους γείτονες, και τα σκυλιά τους και τους μεθυσμένους φοιτητές αλλά εμείς δεν λέγαμε ποτέ τίποτα. Ξέχασα να σας πω πως δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα και στις 50 μερές μετά τους τοκετούς επέστρεψα στη δουλεία μου κανονικό 8ωρο. Μετά λοιπόν από 2 περίπου χρόνια και ενώ η μεγάλη μου ήταν περίπου 2 1/2 και η μικρή μου 3 μηνών έγινε το εξής. Όταν γεννήθηκε και η μικρή μου αποφάσισα να τα πάω σε βρεφικό σταθμό οπότε για να τα ετοιμάσω όλα ξυπνούσα στις

6:45 και ξυπνούσαν και τα πιτσιρίκια μου. Μέχρι να ετοιμαστώ τα είχα στο μπάνιο μαζί μου. Ένα πρωϊνό άρχισε η μικρή μου να κλαίει και ο από κάτω άνοιξε το παράθυρο του μπάνιου και άρχισε να μας βρίζει!!! Ξαφνιάστηκα, είχα και τα παιδιά μου να κλαίνε γιατί τρόμαξαν από τις αγριοφωνάρες του, είπα εντάξει και το άφησα..Παιρνάν πάλι τα χρόνια και φτάνουμε φέτος τον Ιούνιο. Η μικρή μου είναι 4 1/2 και η μεγάλη μου 6 1/2. Σάββατο βράδυ γυρίσαμε από γάμο. ώρα 2 το πρωί. Μόλις φτάσαμε (τα παιδιά τα βάλαμε στο κρεβάτι τους γιατί είχαν κοιμηθεί) πήγα τουαλέτα και τράβηξα το καζανάκι. Δευτερόλεπτα μετά ξαά βρισίδια!!!(πότε πρόλαβε να τον ξυπνήσει το καζανάκι;όταν πας τουαλέτα το βράδυ δεν τραβάς καζανάκι, τα αφήνεις για την επόμενη να παίρνεις μυρωδια;;;)Πάλι τρόμαξα και φυσικά δεν είπα πάλι τίποτα εκείνη τη στιγμή..Συζητώντας την κατάσταση με το σύζυγο και συγγενείς είπα να πάω να τους κάνει σύσταση ο ιδιοκττήτης τους γιατί αν ξαναβρίσουν θα τους κάνω αγωγή. Ο ιδιοκτήτης τους βέβαια ήθελε να βγάλει την ουρά του απ' έξω. Και φτάνουμε την προηγούμενη Παρασκευή. Γυρίζω σπίτι γύρω στις 3 το μεσημέρι. Τα παιδιά μου έπαιζαν ωραιότατα στο δωμάτιο μαζί με τον μπαμπά τους στη κρεβατοκάμαρα. Καμία φασαρία μέχρι τώρα, μόνο μιλούσαμε για τα πράγματα που έγιναν στη δουλειά μου χαλαρά και ωραία. Ξαφνικά και ενώ πήγαινα από την κρεβατοκάμαρα στην κουζίνα για αν ετοιμάσω τραπέζι ακούμε μια φωνή από μακριά. Δεν κατάλαβα τη έλεγε αλλά από ότι άκουσε ο άντρα μου που ήταν πιο κοντά πάλι βρίσιμο..Εεε, δεν άντεξα άλλο έπεσα στο επίπεδό της και της λέω από το παραθυράκι του μπάνιου αν ξαναβρίσεις θα σου κάνω μύνηση. Με θράσος ανεβαίνει πάνω μου χτυπάει το κουδούνι, ανοίγω και άρχισε "και κάνετε όλο φασαρία και δεν ντρέπεστε κ.λ.π." δεν άκουγε τίποτα, φυσικά δεν παραδεχτηκε οτί και αυτή κάνει θόρυβο και ποτε δεν της είπαμε τίποτα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε πολυκατοικία. Ως φοιτήτρια ζόυσα σε πολυκατοικία, σε αυτό το σπίτι ζω 10 χρόνια τώρα. Μόνο η συγκεκριμένη μου δημιουργεί πρόβλημα. Αυτό που θα κάνω από τώρα και στο εξής είναι ότι πλέον θα γελάω με τη συμπεριφορά της, γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο τους τρελλούς (που δυστυχώς είναι πολλοί). Αυτά!

YAgZp3.png43y0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 149
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tsarli η αποψη μου ειναι οτι επειδη δεν εχει με τιποτα να ασχοληθει και να περασει τις ωρες του ο "τακα τουκα" καθετε στο μπαλκονι για κουτσομπολιο γιατι ετσι τρεφεται η περιεργεια του και η αδιακρισια του... Εμεις ειμαστε στο 2ο οροφο και εχουμε τεντες για τον ηλιο να σου πω την αληθεια, αλλα τελικα ποιο πολυ με ενοχλουν τα βλεμματα των γειτονων που αφορμη ψαχνουν να ασχοληθουν με τις ζωες μας διοτι μαλλον η δικη τους δεν εχει κανενα ενδιαφερον. εμεις εχουμε ενα ικανοποιητικο μπαλκονι οπου με πολυ κοπο μαζεψα λεφτα να παρω μια ωραια τραπεζαρια ωστε να το απολαυσουμε... το προβλημα ειναι οτι τα μπαλκονια των γειτονων ειναι λιγο χαμηλοτερα απο το δικο μας με αποτελεσμα τα βλεμματα να πεφτουν πανω μας (πολυ περισσοτερο αμα σηκωσω τις τεντες)....μεχρι που πριν λιγο καιρο αγορασαμε απο super market ενα διακοσμητικο πανι για μπαλκονι (το οποιο το ειχε σε προσφορα) με απεικονηση πρασινων φυλλων και το εδεσα στα καγκελα του μπαλκονιου και εχω βρει την υγεια μου... εννοειτε τις τεντες δεν τις σηκωνω σχεδον ποτε.... τα καλαμια δεν τα προτιμω γιατι αμα βραχουν μουχλιαζουν,καθως πλενω τα χαλια στο μπαλκονι και τα κρεμαω επισης σε αυτο.. το καλο με το πανι ειναι οτι βγαινει οποτε θες και πλενεται στο πλυντηριο. δεν σκιζει με το αερα γιατι εχει θηλιες για τα δεσηματ α και οσο να ειναι το εχω βαλει ελαχιστα χαλαρο και διαπερναει ο αερας και ελαχιστα απο το πανι αυτο (καθως ειναι οσο μπορεις να δεις απο κοντα διατρητο).

πιστευω πως δεν αξιζει το κοπο και τα χρηματα να αλλαξεις σπιτι καθως το εχεις βολευτει και το εχεις κανει ομορφο... εαν βαλεις κατι ωστε να μην εχει προσβαση στο να σε βλεπει θα αναγκαστει να βρει αλλη ασχολια πιστεψε με..... επισης αποφυγετε τις φωνες απο το μπαλκονι ... ελπιζω να βοηθησα....

Απο οτι καταλαβαίνω, το πρόβλημα δεν είναι τόσο τα βλέμματα, που μπορείς με διάφορους τρόπους να τα περιορίσεις, όσο ο θόρυβος από το κομπολόϊ..Κι από αυτό δύσκολα επέρχεται η λύτρωση, γιατι είναι κυρίως θέμα μυαλού..άμα το βάλεις στο μυαλό σου, και σιγανός να είναι ο ήχος, εσύ θα τον ακούς..

Σωστό δεν είναι τοσο τα βλέμματα.... Από οτι έχω καταλάβει όμως ο άνθρωπος μπορεί να τον κάνει κι επίτηδες τον θόρυβο με το κομπολόι καθώς 'περνάει την άφθονη ελεύθερη ώρα του' χαζεύοντας και παρατηρώντας τους άλλους κρατώντας ένα ηχητικό ρυθμό.... Πιστεύω πως αν δεν έχει τίποτα να δεί σύντομα θα βαρεθεί και ίσως βρεί μια ασχολία εκτος μπαλκονιού.....Άρα λιγότερος θόρυβος κομπολογιού.....

Εγώ δεν θα άφηνα να με διώξει από το σπίτι μου ο κάθε βαρεμένος...

Δεν πα να κοιτάει? Τι σε νοιάζει? Άστον να κοιτάει. Μην δίνεις σημασία. Όποτε βγαίνεις στο μπαλκόνι, βάζε και μια ωραία μουσική να παίζει να μην ακούς και το κομπολόι...

Καλά αφού είναι στην απέναντι πολυκατοικία πως ακούγεται τόσο πολύ???

Βάλε και καμιά πέργκολα ή καμιά τέντα να τον δυσκολεύσεις και άστον να κουρεύεται... Θα δεις πως όταν σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί του δεν θα σε ενοχλεί τόσο... Και οι επισκέπτες νομίζω το σκέφτονται επειδή βλέπουν πόσο σε ενοχλεί. Νομίζεις ο μοναδικός είναι που κοιτάει? Άλλοι μπορεί να το κάνουν απλώς πιο διακριτικά...

Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί του. Σαν να μην υπάρχει.

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

Όλα καλά και ωράια, σας προσκαλώ για καφέ στο μπαλκόνι, με ηχητική επένδυση!!

Το πρόβλημα με τα βλέματα (του τύπου πάω να τραβήξω την κουρτίναι και σηκώνονται, γέρνουν προς τη μεριά που είμαι) το ξεπέρασα. Το θέμα με το κομπολόϊ το έψαξα και δεν είναι θέμα μυαλού. Έχω ακούσει και άλλους ανθρώπους με κομπολόι, δεν με ενοχλεί. Αυτός ξεκινά από τις 8 το πρωί και το παέι σερί μέχρι το βράδυ (εντάξει, κοιμάται και λίγο το μεσημέρι) και το παίζει..με πολύ νεύρο βρε κορίτσια, πολύ πάθος!! Τί να σας λέω! Το μπαλκόνι του είναι απέναντι, αλλά με πάρα πολύ μικρή απόσταση από μας, ίσα ίσα χωράει να περάσει ένα αυτοκίνητο από το δρόμο (δεν τα πάω καλά με τα μέτρα, αλλά δε θα ναι 5 μέτρα?). Πρόκειται για γειτονιά με απόλυτη ησυχία, οπότε ο μόνος ήχος που ακούμε είναι αυτός.

Πάντως προσανατολιζόμαστε για μετακόμιση. Όσο για τους επισκέπτες, δεν ξέρω κατά πόσο τους ενοχλεί το κομπολόι ή το γεγονός ότι μόλις βλέπουν οι απέναντι κόσμο, τρέχουν έξω, παίρνει αυτός μια θέση ...ανοιχτά πόδια στην καρέκλα, ημίγυμνος, με το κομπολόι στο χέρι και ένα τσοντούφος...δεν παλεύεται. Η πραγματικότητα είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχει κάτσει κανείς στην καινούρια μας τραπεζαρία!!

Πλέον είμαστε σε συζητήσεις για αν δούμε πότε ακριβώς θα μετακομίσουμε. Ακόμη και να ήμουν εγώ υπερβολική, δε γίνεται να είναι και ο άντρας μου, οι γονείς μου (που έχουν αναγνωρίσει το πρόβλημα), οι φίλοι.

sLvDp3.png

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα γίνει, πάντως εντός του επόμενου 6μηνου-8μηνου σίγουρα. Ανοίγω στο μεταξύ τις ντουλάπες, πατάρια, αποθήκη και βλέπω να γίνεται ...χαμός. Χωρίς παιδιά και δεν χωράμε. Τί θα κάνουμε με τον ερχομό του μπέμπη?

Εσείς πώς τα βολεύετε από αποθηκευτικούς χώρους?

sLvDp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια να σας πω εγώ τι πρόβλημα αντιμετωπίζω με τους γείτονες

Έχουμε τους μικρούς πράσινους κάδους και τους μοιραζόμαστε με τους διπλανούς,3 οικογένειες, κανένας ποτέ δεν έχει πλύνει κάδους,αναγκάζομαι και τους πλένω εγώ για να μη μυρίζει ο τόπος,δεν λέω οτι μου παίρνει ένα δίωρο κάθε εβδομάδα να τους πλύνω,οτι χαλάω 5 ευρώ σε καθαριστικά κάθε φορά,οι γείτονες επιμένουν να πετούν χύμα τα σκουπίδια τους,σακούλες ανοιχτές με αποφάγια,μπεμπιλίνο πεταμένα χωρίς σακούλα και άλλα,με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάτσεις απο τη βρώμα και τακτικά να έχουμε " μουσαφίρηδες" βλέπε ποντίκια.Τις περισσότερες φορές δεν κλείνουν καν το κάδο. Εχω μοιράσει χαρτιά,τα έχω κολλήσει στους κάδους,αλλά πέρα βρέχει. Τι άλλο να κάνω???????

Έχουμε τους μικρούς πράσινους κάδους και τους μοιραζόμαστε με τους διπλανούς,3 οικογένειες, κανένας ποτέ δεν έχει πλύνει κάδους,αναγκάζομαι και τους πλένω εγώ για να μη μυρίζει ο τόπος,δεν λέω οτι μου παίρνει ένα δίωρο κάθε εβδομάδα να τους πλύνω,οτι χαλάω 5 ευρώ σε καθαριστικά κάθε φορά,οι γείτονες επιμένουν να πετούν χύμα τα σκουπίδια τους,σακούλες ανοιχτές με αποφάγια,μπεμπιλίνο πεταμένα χωρίς σακούλα και άλλα,με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάτσεις απο τη βρώμα και τακτικά να έχουμε " μουσαφίρηδες" βλέπε ποντίκια.Τις περισσότερες φορές δεν κλείνουν καν το κάδο. Εχω μοιράσει χαρτιά,τα έχω κολλήσει στους κάδους,αλλά πέρα βρέχει. Τι άλλο να κάνω???????

την επόμενη φορά να τους πετάξεις τα σκουπίδια τους στην πόρτα τους . Ίσως τοτε να το ξανασκεφτουν να αφηνουν σκουπιδια στον δρόμο . Μην σου πω να τους πεταξεις και τους "μουσαφηρηδες" την επόμενη φορά

Διαφημίσεις

αν ενημερώσεις τον Δήμο σας;μήπως πλένουν και αποστειρώνουν κιόλας και αν ήμουν στη θέση σου θα συζητούσα με τους γείτονες γιατί μάλλον κάνουν το κορόιδο κι εσυ τη δουλάρα!!!(συγνώμη κιόλας!)

io6Qp3.png

g3BCp2.png

ο Δήμος δεν αναλαμβάνει να πλύνει κάδους,παρα μόνο όσους βρίσκονται σε πλατείες,παιδική χαρά ή σχολεία.Εχω προσπαθήσει να τους εξηγήσω πόσο επικίνδυνο είναι για την υγεία μας αλλά άδικα.Σήμερα πάλι κόλλησα χαρτιά που γράφω οτι τα σκουπίδια να μπαίνουν σε δεμένες σακούλες,με εκνευρίζει ο ωχαδερφισμός ,θα το πετάξω και κάποιος άλλος θα καθαρίσει.

Τους κράζεις και ησυχάζεις ή πολύ απλά αν ζεις σε μονοκατικία βάζεις τον κάδο στον χώρο σου για να μην πετάνε σκουπίδια οι υπόλοιποι ή πολύ απλά τον εξαφανίζεις....

κάποτε τον εξαφάνισα απ τα νεύρα μου αλλά έφεραν άλλο,δεν είμαι και μονοκατοικία και μετά είναι έξω απο το σπίτι μου,λες το ποντίκι να κάνει διακρίσεις και να πει εσύ δεν πετας σκουπίδια αρα δεν έρχομαι σπίτι σου, όπως καταλαβαίνετε δεν εχω μεγαλύτερο φόβο απ το ποντίκι

κάποτε τον εξαφάνισα απ τα νεύρα μου αλλά έφεραν άλλο,δεν είμαι και μονοκατοικία και μετά είναι έξω απο το σπίτι μου,λες το ποντίκι να κάνει διακρίσεις και να πει εσύ δεν πετας σκουπίδια αρα δεν έρχομαι σπίτι σου, όπως καταλαβαίνετε δεν εχω μεγαλύτερο φόβο απ το ποντίκι

λογικό να φοβάσαι τα ποντίκια το ίδιο θέμα έχω και εγώ .. όχι με τους γείτονες αλλα με τα ποντίκια...μένουμε σε αγρό οπότε έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε φίδια ποντίκια κλπ κλπ κλπ.. και είναι και βρομιά τα ποντικά γ...ο έχουν και ένα σωρό αρρώστιες άστα να πάνε... τεσπα λοιπόν στο θέμα σου απο ότι βλέπω δεν σου μένει παρά να τους κάνεις παρατήρηση και αν δεν ιδρώνει το αυτί τους τότε ή μετακινείς τον κάδο στην πόρτα τους ή πετας σκουπίδια στα μπαλκόνια τους δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο,..:rolleyes:

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

καλησπερα σε ολα τα μελη ..........ο γιος μου ειναι μολις 5 μηνων..κ πολυ πολυ απαιτητικος,δεν κοιματε τα βραδυα...μαλλον τα δοντακια,κ την μερα ολο γκρινια κ αγκαλια....κ βολτα μες στο σπιτι...χιλιομετρα βαραω.....απο δουλειες κ ξεκουρασει μονο οταν κοιματε ο μικρος!Ξερετε πως ειναι αυτα!!!!!!!!!!η γειτονισα μου με χει εκνευρισει απιστευτα !δεν ξερω με ποιο αλλο τροπο να της δειξω οτι με κουραζει.....λοιπον!μετακομισα εδω κ 6 μηνες σε μια καινουρεια γειτονια κ δεν ξερω κανεναν!στην οικοδομη που μενω,μονο εγω κ ι γειτονισα μου εχουμε παιδια,την οποια δεν γνωριζω καθολου,κ η οποια ξαφνικα απο τοτε που αποκτησα των γιο μου μας επισκεπτετε με την κορη της ,δηθεν η κορουλα της θελει να δει τον μικρο,η οποια κορουλα της ,δεν του δινει καθολου σημασια.:|:neutral::|ο αντρας μου δουλευει καθε μερα ,ολη μερα..ερχετε μονο για το μεσημεριανο,κηματε 2 ωριτσες κ φευγει παλι,κ αναγαστηκα μενω μονη!αυτη μολις δει οτι λειπει το αμαξι του αντρα μου,μου χτυπαει την πορτα...κ καθετε με της ωρες!ετσι οστε δεν μπορω ,να κανω τιποτα!Αντε να καθοταν μια ωριτσα...μεχρι κ 4τραωρο χτυπαει...βλεπει οτι ο μικρος γρινιαζει κ αυτη εκει σταθερη με την κορη της..τελευταια αρχισα να μην της ανοιγω!(θα γινω κακια και χωρης λογο)με επιασε της προαλλες παλι ..εξω απο την πορτα μου,κ μου λεει....να απλα για την μικρη ερχομαι γιατι θελει να δει 2 λεπτα τον μικρο!:mad::mad::mad:τι δεν καταλαβενει οτι εχω μικρο παιδι κ δεν εχω χρονο..της προαλλες βλεπει τον αντρα μου εξω να ποτιζει τα λουλουδια και του λεει..θελει η μικρη να ρθει να δουμε τον μικρο..κ της λεει.ο μικρος κοιματε κ η γυναικα μου σιδερονι,κ του λεει σιγα για δυο λεπτα μονο!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???????:idea::idea::idea::idea::idea::idea:

θα της ανοιγεις και θα την υποδεχεσε και μολις δεις οτι περασει το πολυ κανα μισαωρο ζητας πολυ ευγενικα συγννωμη αλλα εχω να κανω πολλες δουλειες και δεν προλαβαινω!συγχωρεστε με και τα ξαναλεμε!πιστευω οτι της εχεις δωσει εσυ το θαρρος να καθετε 4 ωρες!!εχεις φοβερη δικαιολογια για να την αποφυγεις!!δουλειες....μπανιο το μωρο.....σκουπα....σιδερωμα....μαγειρεμα και κτλ.εννοειτε οτι της μεσημεριανες ωρες δεν χτυπαει και εννοειτε οτι και εσυ κοιμασαι!!!πες μας νεοτερα και καλη επιτυχια!

και μεσα να ερχετε και να σου στρογγυλοκαθετε εστω και για 2 λεπτα που λεει εσυ δεν θα σταματας να ασχολησε με το μωρο και με δουλειες!δηλαδη οτι κατι εχεις να κανεις παντα!δηλαδη μην καθεσε και εσυ στον καναπε για καφεδακι!!φορα τσεμπερι στο κεφαλι και προχωρα ακαθεκτα και ασταματητα και μολις φευγει(γιατι θα φυγει)παρατα τα ολα και ξεκουρασου!

εχω δοκιμασει τα παντα......κ το καλυτερο,επιδι ερχετε 6 στης 7 θελει να βλεπει κ το εργο της στο σπιτι μου......θαρρος της εδωσα με το που την εβαλα στο σπιτι μου,γινεσαι καλος κ σου καθοντε στο κεφαλι.σημερα ,μου χτυπησε το κουδουνι κ δεν της ανοιξα,δεν καταλαβαινει?????????:confused:τα νευρα μου...

Κανε δουλειες κι εκεινη την ωρα ζητα της βοηθεια, θα εξαφανιστει σε χρονο ντε-τε!

Αχαχαχαχα τέλειο!!! Αυτο να κανείς!!!! Α πες της "σε παρακαλώ επειδή τρέχω ολη μερα μου πλένεις τα πιάτα;;" Πάλι καλα που έρχεσαι και με βοηθάς... Κ.λ,π. Δεν θα ξανάερθει σιγουρα!!!

Η μαμά μου έχει μια τέτοια γνωστή που μπαστακώνεται με τις ώρες και πολλές φορές έρχεται και δυο φορές τη μέρα......και την ενοχλεί πολύ......παρόλο που δεν έχει μικρά, έχει τις δουλειές της η γυναίκα!!!!! Φαντάσου μια μωρομάνα!

Είναι πολύ ενοχλητικό, δεν έχουν πια και τι να πούνε όλο τα ίδια και τα ίδια, και της είπε με καλό, της είπε με πιο σοβαρό ύφος, τίποτα......αυτό γίνεται επί 10 χρόνια τώρα, είχαμε γάμους, βαφτίσεις, αρρώστιες,νοσοκομεία σοβαρά, να μιλήσουμε σαν οικογένεια, ότι ώρα και να κατέβαινα στη μαμά μου οι παντόφλες της κυρίας ήταν απέξω......ούτε τουαλέτα μπορούσε να πάει η μαμά μου, και είναι και 83 χρονών γυναίκα, έσπασαν τα νεύρα της!!!!

Μια μέρα τα πήρε πολύ άσχημα και της είπε ότι ούτε με την αδερφή της δεν θα είχε τι να πει δυο φορές τη μέρα από 4 ώρες......και ότι κουράστηκε !

Δεν έχω ευχάριστα......για ένα διάστημα έκοψε, το έκοψε για μας δλδ ήταν ότι ερχόταν 3 φορές τη βδομάδα, και μετά από λίγο καιρό είπε ευθαρσώς στη μαμά μου οτι "θα έρχομαι όσο θέλω, σε έμαθα τώρα, δε σε παρεξηγώ αν φωνάξεις καμιά φορά, εγώ θα έρχομαι!!!!!!!!!" και συνεχίζει το βιολί της, ευτυχώς μείναμε στο μια φορά τις δυο μέρες.....

Για μένα λοιπόν, κι επειδή το βιώνω έτσι όπως σας το διηγούμαι, οι ευγένειες δεν πιάνουν .......ευγενικός είσαι, αλλά όχι με τους θρασείς! Θα σε εκμεταλλεύεται και στο τέλος θα νιώθεις φυλακισμένη στο ίδιο σου το σπίτι! Το να μην ανοίγεις δε σου λύνει το πρόβλημα, να δεις ότι θα σου ζητήσει και τα ρέστα μια μέρα........θράσος χρειάζεται! Για αρχή εγώ θα της έλεγα ότι θα ήθελα να τηλεφωνεί πριν έρθει για να δούμε αν με βολεύει κι εμένα....και όταν δε μπορείς θα είσαι κοφτή και καθόλου διαλλακτική!

Μα δεν καταλαβαίνω, δουλειές δεν έχουν ρε παιδί μου? Α !!! Επίσης μια καλή λύση, πίστεψέ με όσο κι αν σου φανεί γελοίο, είναι το σήριαλ! ΑΝ κατάλαβα καλά βλέπει κάτι στις 6.........εσύ θα βάλεις το άλλο κανάλι! Αν βλέπει 12 θεούς εσύ θα βάλεις το τούρκικο ή αντίστροφα.....αυτοί που παρακολουθούν σήριαλ δε θέλουν να χάνουν τη συνέχεια οπότε θα κάτσει σπιτάκι της! Φτάνει να μην ανακαλύψει οτι μπορεί να το βλέπει ότι ώρα θέλει στο web TV!

Kαλά ξεμπερδέματα, σε νιώθω, να το ξέρεις!!!!!!

• 3 εβδομάδες μετά...
δεν την θελω ,δεν την θελω ,δεν την θελω........

Είναι λογικό στην κατάσταση που είσαι να εκνευρίζεσαι :-P εσύ θέλεις την ησυχία σου αυτή πάλι όχι... γενικα όμως πως είναι σαν άνθρωπος η γειτόνισσα? πέρα από το γεγονός ότι σου μπαστακώνεται, σαν άνθρωπος έχετε κοινά σημεία? θέλω να πω ότι επειδή είσαι και καινούργια στην γειτονιά και είναι και η μόνη που ξέρεις, κάποια στιγμή θα μεγαλώσει και το παιδάκι σου θα θέλει να παίζει, μπορεί και να θες τη συντροφιά της :P εάν είναι καλός άνθρωπος μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.. π.χ. εσύ τις δουλειές σου κανονικά είτε είναι εκεί είτε όχι... άμα σου χτυπάει το κουδούνι και δεν θες να της ανοίξεις.. μην της ανοίγεις.. άμα σε ρωτήσει πες ότι ήσουν κουρασμένη και δεν είχες όρεξη να σηκωθείς από το κρεβάτι ή ότι είχες δουλειές και δεν το άκουγες... μία δυο τρεις.. θα το καταλάβει.. καλό κουράγιο...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...