Recommended Posts

  Καλημέρα, έχουμε ένα σοβαρό (για μας) πρόβλημα με το γείτονα μας και θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας, μήπως τελικά είμαστε εμείς υπερβολικοί. Στην απέναντι πολυκατοικία (η οποία δυστυχώς είναι πολύ κοντά σε μας, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της δικής μας πολυκατοικίας), μένει μία οικογένεια..λίγο περίεργη (θα καταλάβετε τί εννοώ). Η πολυκατοικία είναι πολύ παλιά και το μπαλκόνι τους πολύ πολύ μικρό. Όλοι στην οικογένεια είναι άνεργοι (πατέρας, μητέρα, ενήλικος υιός, γιαγιά) και σε άσχημη οικονομική κατάσταση (δε διαθέτουν λ.χ. αυτοκίνητο, air-condition, καρέκλες γαι το μπαλκόνι κλπ -βρίσκουν αυτοσχέδιες λύσεις- ενδεικτικά ανέφερα τα παραπάνω) και δεν βγαίνουν ΠΟΤΕ από το σπίτι. Με αποτέλεσμα να "ζουν" ο σύζυγος και η σύζυγος (γύρω στα 60-65 έτη) στο μπαλκόνι και όταν λέω "ζουν" εννοώ ότι μπαίνουν μέσα μόνο για ύπνο. Ακόμη και στον καύσωνα κρεμάν σεντόνια στα κάγκελα, βάζουν τα πόδια σε λεκάνη με νερό και αράζουν. Μέχρι εδώ καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Επειδή όμως ζούμε σε μία ήσυχη γειτονιά και όπως ανέφερα δεν πάνε πουθενά, παρακολουθούν με προσοχή ο, τι κινείται. Βγαίνω στο μπαλκόνι να πετάξω κάτι στον κάδο, παρακολουθούν. Ανοίγω λίγο την κουρτίνα, κουνιούνται πέρα δώθε για να δουν μέσα. Πάω στο πάνω μπαλκόνι (μένουμε σε μεζονέτα σε πολυκατοικία) να απλώσω, σηκώνονται και πάνε στα κάγκελα να με δουν καλά, μη με χάσουν. Παραγγέλνουμε να φάμε από έξω, χτυπάει ο ντιλιβεράς το θυροτηλέφωνο, σηκώνονται από τις καράκλες τους να δόυν. Πάμε να παρκάρουμε, κρεμιούνται από το μπαλκόνι να δούνε. Τελοσπάντων, καλά μέχρι εδώ. Και πάλι δεν έχω πρόβλημα.

  Το πρόβλημα ξεκινάει με το κομπολόϊ του κυρίου. Έχει μανία, το παίζει 24 ώρες το 24 ωρο, τρελά και με δύναμη. Να φανταστείτε έχει κρεμάσει στον τοίχο του μπαλκονιού τα κομπολόια του, σε καρφιά. Και έχει αυτά τα χοντρά, τα μεγάλα. Ξεκινάει 8 το πρωί και τελειώνει κατά τις 11 το βράδυ (με ένα διάλειμα το μεσημέρι κατά τις 2:30).

  Λόγω της εγκυμοσύνης περνάω πολλές ώρες στο σπίτι και αναγκαστικά τον ακούω..έχουμε τρελαθεί, με το που πιάνει το κομπολόϊ κλείνουμε όλες τις πόρτες (πάνω - κάτω ανεβοκατεβαίνω συνέχεια) και βάζουμε το κλιματιστικό. Εννοείται ότι αυτή τη στιγμή είμαι με κλειστές τις μπαλκονόπορτες.

  Φτάσαμε σε σημείο με τον σύζυγο να λέμε ότι έχουμε πρόβλημα εμείς. Δυστυχώς όμως, όποιος έρθει σπίτι μας επίσκεψη και καθόμαστε στο μπαλκόνι ενοχλείται και από τον αδιάκριτο τρόπο που κοιτάζουν και από τον ενοχλητικό ήχο του κομπολοϊού (σημείωση: τον συνεχή ήχο. Κατλα τα άλλα εννοείται ότι δεν ενοχλούμαστε με όποιον παίζει κομπολόϊ, προς θεού). Με αποτέλεσμα όταν καλώ καμιά φίλη να καθίσουμε στο μπαλκόνι, η απάντηση είναι "άσε μωρέ, έλα εσύ, να μας τρελάνει ο δικός σου". Επίσης τελευταία μας έπιασε ο διπλανός μας (ζευγάρι 60-65 ετών με ενήλικη κόρη στο σπίτι), ενοχλημένος κι αυτός από το κομπολόϊ, αλλά και όπως μας είπε "εγώ έχω κόρη και γυναίκα, δεν μπορούν να βγουν στο μπαλκόνι, βάζει την καρέκλα του (κάτι σαν παλιά καρέκλα τυλιγμένη με σεντόνι) και κοιτάζει σαν ..., δεν μπορούμε να βγούμε στο μπαλκόνι". Βέβαια λύση δεν βρήκε ούτε κι αυτός και ούτε τον βλέπω να μπαίνει σε διαδικασία να βρει.

  Σκεφτήκαμε να τον πάρουμε με το καλό, αλλά είναι έξεστος, ακοινώνητος, των σπηλαίων, θα γίνουμε μαλλιά κουβάρια. Να φανταστείτε ουρλιάζει με το παραμικρό (με τους πεζούς που περνάν από κάτω, τα αυτοκίνητα κλπ, ενώ το μπαλκόνι του βρίσκεται πολύ ψηλά, στον 2ο όροφο, δεν έχει κανένα λόγο να ενοχλείται).

  Τελευταία τα νεύρα μου έχουν γίνει τσατάλια και στενοχωριέμαι γιατί είμαι στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης (το Δεκέμβρη με το καλό περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι) και είμαι όλο νεύρα. Έχουμε την αίσθηση με το σύζυγο ότι μας έχει καταλάβει, γιατί με το που αρχίζει κλείνουμε πόρτες και ψιλοφωνάζω. Εκεί είναι που αρχίζει να παίζει πιο έντονα, σαν να μας έχει καταλάβει. Επίσης όταν πάμε να βγούμε στο μπαλκόνι (από τις σπάνιες φορές που δεν είναι έξω), σε δευτερόλεπτα βγαίνει και παίρνει και ένα και δύο κομπολόϊα και αρχίζει...μπαίνουμε αμέσως μέσα και μπαίνε κι αυτός. Τίποτε από όλα αυτά δεν είναι πλέον η ιδέα μας, αφού το έχουν διαπιστώσει άτομα που έρχονται τακτικά σε μας (π.χ. ο αδερφός μου). Η απόσταση είναι πολύ μικρή και ο ήχος πολύ ενοχλητικός, μάλλον το διατυπώνω λάθος, η συχνότητα και η διάρκεια που παίζει είναι αυτό που μας ενοχλεί.

  Σκεφτόμαστε ότι αν του χρόνου με το καλό έχουμε και το παιδί, δε θα μπορώ τρεις και λίγο να τρέχω σαν την τρελή να κλείνω πόρτες το κατακαλόκαιρο. Επίσης σκεφτόμαστε τα νεύρα μας (τα οποία δε θέλουμε να τα βγάζουμε μπροστά στο παιδί), αλλά και το λεξιλόγιο μας (που και που από τα νεύρα μας ξεφεύγουν πολλά "μπιπ"). Φίλοι που έχουν ζήσει την κατάσταση μας είπαν ότι αν ήταν στη θέση μας θα είχαν μετακομίσει. Είμαστε στο ενοίκιο, ευτυχώς δεν είναι δικό μας!! Το σπίτι το έχουμε κάνει πολύ όμορφο, το γείτονα τώρα να δούμε.

  Πάντως δεν μπορούμε να τον πιάσουμε ούτε με το καλό, ούτε με το κακό (καθ΄ότι αγριάνθρωπος). Εσείς θα μετακομίζατε για τέτοι λόγο?


  sLvDp3.png

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Διαφημίσεις


  Καλημέρα,

  το σπίτι πρέπει να είναι κατάλληλο για ξεκούραση σωματική και πνευματική. Να μπορείς να χαλαρώνεις, να ηρεμεί το σώμα και το πνεύμα σου όποτε το επιθυμείς. Αν δεν συμβαίνει αυτό και δεν υπάρχουν τρόποι επίλυσης ή παράκαμψης των προβλημάτων, η μετακόμιση είναι η μόνη διέξοδος.

  BTW την ίδια περίοδο γινόμαστε γονείς. Εύχομαι με ένα πόνο.


  Σωκράτης

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Ευτυχώς που το σπίτι δεν είναι δικό σας. Ναι, και εγώ θα μετακόμιζα. Βέβαια πάντα ρισκάρεις να πετύχεις τίποτα χειρότερο, έτσι;


  0A53p3.png

  oC8dp2.png

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Σε καταλαβαινω ειναι που σπαστικο........καλα τι παει να πει ειναι αγριανθρωπος καταλαβαινω τι εννοεις αλλα γιατι να μην κανεις πρωτα μια συζητηση παρατηρηση.......

   

  Οχι και να μετακομισω δεν νομιζω να μετακομιζα ειδικα αν με βολευε το σπιτι και το ειχα κανει ομορφο οπως λες;);)Εκτος πια αν τοσο πολυ δεν εβγαζα ακτη με δαυτους


  bUfnp3.pngCxrzp3.png

  "Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  μεγάλη ιστορία άνοιξες τώρα! όταν έμενα στο ενοίκιο ΔΥΟ φορές είχα μετακομίσει λόγω κακού γείτονα. δυστυχώς μερικοί άνθρωποι δεν παίρνουν ούτε από λόγια ούτε με το καλό ούτε από αστυνομία. γνώμη μου είναι όπως είπε και το προηγούμενο μέλος να φύγετε και μάλιστα τώρα που είναι νωρίς γιατί αν γεννήσεις θα είναι δύσκολο

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites
  Σκεφτομαι τι μπορεις να κανεις για αντιποινα .....:rolleyes::rolleyes: σιγα μην αφηνα το ωραιο μου σπιτακι γι αυτον ... αλλα κατι πρεπει να γινει.. τι ομως...:rolleyes:


  DOXip3.png

  DtXgp3.png

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Σκεφτήκαμε για αντίποινα να βάζουμε μουσική στο μπαλκόνι μόλις ξεκινάει και να μπαίνουμε μέσα. Αλλά βρε κορίτσια, δεν είναι στον χαρακτήρα μας, δε θέλουμε να ενοχλούμε άλλους γείτονες.


  sLvDp3.png

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites
  Σκεφτήκαμε για αντίποινα να βάζουμε μουσική στο μπαλκόνι μόλις ξεκινάει και να μπαίνουμε μέσα. Αλλά βρε κορίτσια, δεν είναι στον χαρακτήρα μας, δε θέλουμε να ενοχλούμε άλλους γείτονες.

   

  το ξερω αλλα κατι ομως πρεπει να γινει ... οι αλλοι γειτονες δεν εχουν προβλημα???? το σπιτι να υποθεσω ειναι δικο τους ε?


  DOXip3.png

  DtXgp3.png

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Πάντως η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα. Προχθές περιμέναμε κατά τις 10 το βράδυ να έρθει ένας ηλεκτρολόγος να μας πει για ενίσχυση του πίνακα (να ανεβάσουμε τα αμπερ για να βάλουμε θερμοπομπούς). Ο γείτονας δεν ήταν στο μπαλκόνι, τί ευτυχία! Με το που βλέπει ο άντρας μου τον ηλεκτρολόγο να παρκάρει του φωνάζει "Παναγιώτη, εδώ, στον δεύτερο όροφο". Ε, βλέπεις τον απέναντι να τρέχει έξω και μόνο που δεν κρεμάστηκε από τα κάγκελα για να δει τον Παναγιώτη. Πάντως παλιότερα που δίπλα μας έμενε μία ηλικιωμένη (τώρα το αγόρασε άλλος το σπίτι), είχε μαλώσει άσχημα μαζί τους, για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Είναι πάντως αστείο το πώς κουνιούνται τα κεφάλια τους κατά την παρακολούθηση! Σαν να βλέπουν αγώνα τένις (εμείς είμαστε το μπαλάκι), όπου πάμε μας ακολουθούν!!


  sLvDp3.png

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites
  το ξερω αλλα κατι ομως πρεπει να γινει ... οι αλλοι γειτονες δεν εχουν προβλημα???? το σπιτι να υποθεσω ειναι δικο τους ε?

  Το σπίτι είναι δικό τους, ναι. Οι διπλανοί μας έχουν κι αυτοί πρόβλημα όπως μας είπαν, αλλά είναι ιδιοκτήτες και απ' ότι κατάλαβα δε μπαίνουν σε διαδικασία να βρούμε όλοι μαζί μια λύση (μπορεί να μη θέλουν να ανοίξουν παρτίδες μαζί του, αφού αυτοί θα μένουν μια ζωή εδώ, ενώ εμείς είμαστε ενοικιαστές). Όσο για τους υπόλοιπους...θα σας φανεί περίεργο, αλλά δεν κάθεται κανένας στο μπαλκόνι?!!! Άραγε γιατί?


  sLvDp3.png

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Διαφημίσεις


  :evil::evil::evil::evil: πω πω αρχιζω και φορτωνω .... τελικα θα σκεφτομουν και εγω την λυση της μετακομισης αφου θα τον εχω μια ζωη απεναντι μου!

  DOXip3.png

  DtXgp3.png

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Νομίζω ότι πρέπει να του εξηγήσετε μαζί με τον άλλο γείτονα καταρχάς ότι ενοχλεί -τουλάχιστον όσον αφορά το κομπολόι- ώστε να ξέρετε ότι τουλάχιστον προσπαθήσατε πριν προχωρήσετε σε μετακόμιση. Με το νεογέννητο στο σπίτι και το άστατο ωράριο του δεν θα έχεις την πολυτέλεια να ανέχεσαι και τον αχαρακτήριστο γείτονα. Μήπως να τον πάρεις και στο φιλότιμο να τώρα που περιμένετε το μωρό?


   

   

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Και να φανταστείτε ότι έχω μεγάλα μπαλκόνια (στον 2ο και 3ο όροφο) και τελευταία αγοράσαμε από το carrefur ένα πολύ ωραίο σετ μεγάλο τραπέζι-καρέκλες, καινούριο, για να ομορφύνουμε το μπαλκόνι. Ακόμη δεν καθίσαμε με παρέα!! Κανείς δε δέχεται να κάτσει έξω. Νιώθω άσχημα, παρ' όλο που δεν φταίω εγώ.


  sLvDp3.png

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites
  Νομίζω ότι πρέπει να του εξηγήσετε μαζί με τον άλλο γείτονα καταρχάς ότι ενοχλεί -τουλάχιστον όσον αφορά το κομπολόι- ώστε να ξέρετε ότι τουλάχιστον προσπαθήσατε πριν προχωρήσετε σε μετακόμιση. Με το νεογέννητο στο σπίτι και το άστατο ωράριο του δεν θα έχεις την πολυτέλεια να ανέχεσαι και τον αχαρακτήριστο γείτονα. Μήπως να τον πάρεις και στο φιλότιμο να τώρα που περιμένετε το μωρό?

   

  O διπλανός (επειδή είναι ιδιοκτήτης), ναι μεν ενοχλείται, αλλά δεν κάνει κάποια κίνηση, να οργανωθούμε εννοώ και να βρούμε λύση όλοι μαζί.

  Όσο για το φιλότιμο, μέχρι και ο μπαμπάς μου μας πρότεινε να τον πιάσει να τον μιλήσει (σαν "μεγάλοι" άνθρωποι, κοντά στην ηλικία), αλλά βρε κορίτσια, μιλάμε για ζουλού, για πολύ αγριάνθρωπο, σαν να μην έχει επαφή με το περιβάλλον και ίσως να μη φταίει κι αυτός για την κατάστασή του. Εξήγησα αρχικά την οικονομική του κατάσταση γιατί πιστεύω ότι επηρεάζει πολύ και την πνευματική του κατάσταση!!


  sLvDp3.png

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Διαφημίσεις


  ax ax ax αυτοι οι γειτονες,,,καμμενη και εγω απο την απο κατω αλλα δε τα παραθετω γιατι θα φουντωσω πρωι πρωι

   

   

  κοιτα να δεις κουκλιτσα εγκυουλα,,,,,

   

  εγω σαν χαρακτηρας και ο αντρας μου επειδη δε θα θελαμε να πιαστουμε μαλλι με μαλλι και εχουμε ριξει απειρους τσακωμους με την απο κατω και τον αντρα της θα του πηγαινα πολυ κοντρα του τυπου,,,,θα εβγαινα κανονικα στο μπαλκονι με τους φιλους μου μονη δε ξερω,,,οταν θα συζηταγα με τον αντρα μου θα πεταγαμε εεε εσυ κυρ νικο τι λες συμφωνεις???τι να μαγειρεψω σημερα???νομιζω οτι σε τετοιους ανθρωπους αμα τους ξεμπροστιαζεις ετσι καποια στιγμη ''θιγονται'' και το κοβουν,,,ερχετε ο μαστορας και λεω ελα παναγιωτη στο δευτερο και κοιταει ο διπλα???του λεω δυνατα οση ωρα προσπαθει να δει καλυτερα εεεεεεεεε κυρ νικο μη σκας ο μαστορας,,,δε ξερω εαν με πιανεις,,,,ε θα το πιασουν με μυνημα,,,,,βγες κανονικα στο μπαλκονι γιατι να μη βγουνε οι καλεσμενοι,,,,οκ σας κοιτανε,,,,κοιταξτε τους και εσεις,,,,δε μπορει ενα ιχνος ντροπης θα το εχουνε,,,,πετα σε ανυποπτο χρονο στη συζητηση εσεις συμφωνειτε???γι ανα δουμε θα μαζευτουν ή οχι??

   

  τωρα για το κομπολοϊ δε ξερω τι ν απω,,,,απο οτι καταλαβα δε τοκανει ωρες κοινης ησυχιας για να του κανεις παρατηρηση,,,,,εδω δε ξερω ακομη,,,,αμα πιω καφε κατι θα σκεφτω,,,,


  μαιμουδακι 08/05/07

  αγριοκατσικο 01/12/09

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Αυτό που έχουμε αντιληφθεί είναι ότι η όλη κατάσταση που τον κάνει να φέρεται έτσι (ανεργία, ένα παλικάρι 2 μέτρα άνεργο και 24 ώρες το 24 ωρο μέσα, οικονομική δυσκολία, ασθένεια συζύγου-δεν ξέρουμε ακριβώς τί-, μία ηλικιωμένη γιαγιά που προφανώς την έχει μέσα στο σπίτι για τη σύνταξη, κατά τα άλλα επειδή μέχρι τώρα του έπιανε τη θέση στο μπαλκόνι όπου οριακά χωράν 3 άτομα, την έριξε ένα γερό βρίσιμο, τον άκουσε όλη η γειτονιά και από τότε η γιαγιά εξαφανίστηκε..μέχρι που σκεφτόμασταν αν τη σκότωσε!! Αν και θα το καταλαβαίναμε, τί στο καλό). Έχουμε φτάσει να έχουμε τύψεις που πήραμε καινούρια έπιπλα μπαλκονιού ή που παραγγέλνουμε τακτικά και βγάζουμε έξω τις σακούλες με κουτιά από πίτσες κλπ για να πεταχτούν το επόμενο πρωί, γιατί αυτός τρώει λιτά με τη γυναίκα του σε ένα τραπεζάκι πολύ μικρό, παλιό, χωρίς πολυτέλειες. Δεν κάθομαι να δω τί τρώνε, αλλά επειδή τρώνε έξω 5 μήνες, διαπιστώνω ότι διαθέτουν τα απολύτως απαραίτητα και αν...


  sLvDp3.png

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  γιατί δεν βάζεις τουλάχιστον στο μπαλκονι με το τραπεζι σου μια ωραια καλαμια, αυτές που τις πουλάνε σε ρολο, αλλλα να βρεις μια σε κάπως μεγαλο ύψος και ίσως και κάποια φουντωντα φυτά σε μεγάλες γλάστρες????

  το ξέρω είναι εξοδα αλλά και τα σπασμένα νευρα σου, σε χειρότερα εξοδα θα σε βάλουν

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Μπορείς να βάλεις τέντες??Ισως θα ήταν μια λύση, τουλάχιστον να περιορίσετε την οπτική επαφή..Επίσης αν την ώρα που κοιτάνε αδιάκριτα τους προσβάλετε??Πάντως μην στεναχωριέσαι για του χρόνου με το παιδί..Θα είστε όλο βόλτες, και δεν θα σας ενοχλεί κανείς


  Share this post


  Link to post
  Share on other sites
  ax ax ax αυτοι οι γειτονες,,,καμμενη και εγω απο την απο κατω αλλα δε τα παραθετω γιατι θα φουντωσω πρωι πρωι

   

   

  κοιτα να δεις κουκλιτσα εγκυουλα,,,,,

   

  εγω σαν χαρακτηρας και ο αντρας μου επειδη δε θα θελαμε να πιαστουμε μαλλι με μαλλι και εχουμε ριξει απειρους τσακωμους με την απο κατω και τον αντρα της θα του πηγαινα πολυ κοντρα του τυπου,,,,θα εβγαινα κανονικα στο μπαλκονι με τους φιλους μου μονη δε ξερω,,,οταν θα συζηταγα με τον αντρα μου θα πεταγαμε εεε εσυ κυρ νικο τι λες συμφωνεις???τι να μαγειρεψω σημερα???νομιζω οτι σε τετοιους ανθρωπους αμα τους ξεμπροστιαζεις ετσι καποια στιγμη ''θιγονται'' και το κοβουν,,,ερχετε ο μαστορας και λεω ελα παναγιωτη στο δευτερο και κοιταει ο διπλα???του λεω δυνατα οση ωρα προσπαθει να δει καλυτερα εεεεεεεεε κυρ νικο μη σκας ο μαστορας,,,δε ξερω εαν με πιανεις,,,,ε θα το πιασουν με μυνημα,,,,,βγες κανονικα στο μπαλκονι γιατι να μη βγουνε οι καλεσμενοι,,,,οκ σας κοιτανε,,,,κοιταξτε τους και εσεις,,,,δε μπορει ενα ιχνος ντροπης θα το εχουνε,,,,πετα σε ανυποπτο χρονο στη συζητηση εσεις συμφωνειτε???γι ανα δουμε θα μαζευτουν ή οχι??

   

  τωρα για το κομπολοϊ δε ξερω τι ν απω,,,,απο οτι καταλαβα δε τοκανει ωρες κοινης ησυχιας για να του κανεις παρατηρηση,,,,,εδω δε ξερω ακομη,,,,αμα πιω καφε κατι θα σκεφτω,,,,

   

  Αχ καλή μου yasemi, εσύ καλά τα λες, αλλά δε γίνεται τίποτα! Πού να ντραπούν αυτοί, αυτοί μόνο το βρακί που δεν έχουν βγάλει, όλα τα άλλα τα έχουν κάνει.

  Εγώ δικαιολογώ την αδιακρισία τους, λέω στον άντρα μου ότι γι ' αυτούς είμαστε "θέατρο", σαν να βλέπουν κάθε μέρα διαφορετική παράσταση! Δεν με χαλάει. Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι το τάκα τούκα, το οποίο σου σπάει το νευρικό σύστημα. Και εννοείται ότι δεν μιλάμε για ένα οποιοδήποτε τάκα τούκα. Μιλάμε για συνεχή, αδιάκοπτο, με ένταση, με μανία παίξιμο του κομολοϊού.


  sLvDp3.png

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites
  Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι το τάκα τούκα, το οποίο σου σπάει το νευρικό σύστημα. Και εννοείται ότι δεν μιλάμε για ένα οποιοδήποτε τάκα τούκα. Μιλάμε για συνεχή, αδιάκοπτο, με ένταση, με μανία παίξιμο του κομολοϊού.

  Βγες και εσύ με τον άντρα σου ή με κάποια φίλη σου και παίξε τάβλι με τις ώρες :D

  Μια χαρά απασχόληση για το καλοκαιράκι και με εξίσου σπαστικό θόρυβο ;)

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Βαλε μια ψιλή καλαμοτη στα μπαλκόνια σού, την μέρα δεν θα βλεπει τιποτα!!!

  εγω έχω βάλει 1,5 μετρο καλαμοτη για τα παιδιά μην σκαρφαλοσουν κάπου και πέσουν (οκ εγω έβαλα και έξτρα κάγκελα για να την δέσω καλά αλλα εσύ δεν χρειάζεσαι)

  όσο για την μουσική πού είπες ,πιστεύω οτι οι γείτονες δεν θα ενοχλιθουν απο εσένα ισα ισα μπορεί να κατλαβουν τι κανέτε και να το κάνουν κιι αυτοί

  Μπορείτε να οργανοθητε να βάζετε όλοι μουσική, τουλάχιστον τις ώρες που δεν είναι κοινης ησυχίας


  ylSkp1.pngrwLVp1.png

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites
  Μπορείς να βάλεις τέντες??Ισως θα ήταν μια λύση, τουλάχιστον να περιορίσετε την οπτική επαφή..Επίσης αν την ώρα που κοιτάνε αδιάκριτα τους προσβάλετε??Πάντως μην στεναχωριέσαι για του χρόνου με το παιδί..Θα είστε όλο βόλτες, και δεν θα σας ενοχλεί κανείς

   

  Τέντες έχουμε, δεν κάνουν τίποτα. Ο άντρας μου λέει να βάλει 1, 5 μέτρο ύψος καλάμια, αλλά εγώ δεν έχω τόσο θέμα με την οπτική επαφή. Είναι τόσο σπαστικό το κομπολόι, που το μόνο που με νιάζει είναι αν το σταματήσει. Αν το σταματήσει, θα του κάνω και τούμπες στο μπαλκόνι για να βλέπει, ό, τι θέλει. όχι ότι είναι ευγενικό να κοιτάς και να φέρεσαι αδιάκριτα, αλλά εδώ καιγόμαστε από το τάκα τούκα, τί να μας κάνει η παρακολούθηση?Τίποτα!


  sLvDp3.png

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites
  Βγες και εσύ με τον άντρα σου ή με κάποια φίλη σου και παίξε τάβλι με τις ώρες :D

  Μια χαρά απασχόληση για το καλοκαιράκι και με εξίσου σπαστικό θόρυβο ;)

   

  Φίλη δεν έρχεται καμία, τους ενοχλεί το κομπολόι αλλά πιο πολύ τον αποκαλούν πορνόγερο και δεν κάθονται έξω. Αν και είμαι σίγουρη ότι δεν είναι σεξουαλικά τα κίνητρα του, απλά είναι σπαστικός σαν άνθρωπος.

  Η ιδέα του τάβλι είναι καλή, να δούμε όμως πόση ώρα θα αντέξουμε με τον άντρα μου έξω, αφού μόλις μας βλέπει, γνωρίζοντας προφανώς ότι δεν πολυσυμπαθούμε το χόμπι του, του δίνει και καταλαβαίνει!


  sLvDp3.png

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

  Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

  Δημιουργήστε νέα εγγραφή

  Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

  Δημιουργήστε νέα εγγραφή

  Σύνδεση

  Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

  Συνδεθείτε τώρα