Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δημόσια διαπόμπευση

agentP

Recommended Posts

Πολύ ωραίο το μήνυμα που πόσταρες μπαμπουράκι, οφείλω να ομολογήσω!!!!! ;) Πολύ καλό είναι και αυτό επίσης http://www.kethea.gr/%CE%9D%CE%AD%CE%B1/%CE%94%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%B1%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85/tabid/141/articleType/ArticleView/articleId/206/language/el-GR/Default.aspx

Πάντως σε γενικές γραμμές δεν βλεπω μεγάλες διαφωνίες. Σχεδόν όλες αποδίδετε ευθύνη και σε αυτές τις γυναίκες και όλοι μας νομίζω αποδίδουμε ευθύνη στους 'πελάτες'.

Οπότε το θέμα είναι η διαπόμπευση...για τη οποία για να είμαι ειλικρινής δεν βλέπω πολλές ευθείς απαντήσεις. :-)

Το καλύτερο για εμένα το είπε η Dalia. Διαφωνώ θεωρητικά, συμφωνώ στην πράξη. Και πιστεύω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό έτσι σκέφεται στην αληθινή ζωή.

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 454
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα,εχω γνωρισει απο κοντα και εχω μιλησει απειρες φορες με κοπελες που κανουν αυτο το επαγγελμα.Τον λογο δεν χρειαζεται να τον πω.Καταρχην να σας πω οτι οι περισσοτερες αλλοδαπες κοπελες ξερουν πολυ καλα τι ερχονται να κανουν στην Ελλαδα πλεον.Ισως 20 χρονια πριν να υπηρξαν πολλες θυματα ομως τωρα ερχονται γιατι η Ελλαδα θεωρειται παραδεισος του αγοραιου σεξ και πουθενα αλλου δεν θα μπορεσουν ετσι ανεξελεγκτα να βγαλουν τοσα λεφτα,αφορολογητα και τις περισσοτερς φορες χωρις ελεγχο.Δεν λεω βεβαια οτι δεν υπαρχουν πλεον θυματα αλλα πολυ λιγοτερες και αυτες ακομη οταν αρχιζουν και βγαζουν χρηματα γλυκαινονται και θελουν να συνεχισουν ακομη και αν τις γλιτωσεις!Στην Ολλανδια,στη Γερμανια τα πραγματα σε αυτο τον τομεα ειναι πολυ ελεγχομενα,οι κοπελες που πανε δηλωνονται αμεσως εχουν ασφαλεια,η αστυνομια τις προστατευει παρολα αυτα προτιμουν την Ελλαδα γιατι τα λεφτα εδω ειναι πολυ καλυτερα και οι πελατες πολλοι περισσοτεροι. Τωρα οσον αφορα τις υπηρεσιες τους.ΣΤα περισσοτερα μπαρ κονσομασιον στην Ελλαδα οι κοπελες εκπορνευονται,συν τα στουντιο,συν τους οικους ανοχης,το πεζοδρομιο,τα μασατζιδικα,τις αγγελιες κτλ.Μονο οι κοπελες που ειναι στους οικους ανοχης τους νομιμους βεβαια εχουν υποχρεωση να κανουν εξετασεις καθε λιγο.Ολες οι αλλες απλα βγαζουν ανανεωνουν μια φορα τον χρονο οι αλλοδαπες και μια στα 5 χρονια οι ελληνιδες την αδεια εργασιας και το βιβλιαριο υγειας χωρις εξεταση για ειτζ αλλα τις απλες εξετασεις που θα κανει οποιαδηποτε κοπελα ακομη και για καφετερια.Οι περισσοτερες κοπελες που εργαζονται σε αυτα τα μερη δεν λεω ολες εχουν φυσικα ανταγωνισμο μεταξυ τους και για να προσελκυσουν πελατες προσφερουν ολο και περισσοτερες υπηρεσιες πχ χωρις προφυλακτικο.Αυτο εχει βεβαια να κανει με την κοπελα,την ηλικια της,την ομορφια της,την ψυχικη και σωματικη της υγεια.Οσο χειροτερα για την κοπελα προσφερει ολο και πιο πολλα για να προσελκυσει πελατες.Οσες φορες ρωτησα κοπελες που ειχαν κολλησει αφροδισιο ή ηπατιτιδα κτλ μου ειπαν οτι δεν περιμεναν να τους συμβει και νομιζω το ιδιο συμβαινει και με τους αντρες.Στη ζωη γενικα δεν πιστευουμε οτι κατι κακο θα μας συμβει ευκολα αλλα οταν κανεις τετοιο επαγελμα ή συχναζεις σε τετοια μερη το ποσοστο να σου συμβει αυξανεται.Συμφωνω με την δημοσιοποιηση των προσωπων ειναι κατι που γινεται χρονια στην Αμερικη με αποτελεσμα γιατι οι δικες μας μεθοδοι ως τωρα δεν αποδιδουν.Βεβαιως την ιδια ευθυνη εχουν και οι αντρες πολλοι απο τους οποιους παντρεμενοι,με σχεσεις και πληρωνουν παραπανω για να κανουν αφοβα χωρις προφυλαξεις σεξ ή να κανουν αυτοι στοματικο ερωτα σε μια κοπελα που εκδιδεται και πιστεψτε με ειναι παρα πολλοι οσο κουφο και να σας φαινεται.Συγγνωμη για το μεγαλο post αλλα οτι σας ειπα ειναι 100% διαπιστωμενα δυστυχως

Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου που κάθησες και τα έγραψες όλα αυτά, σε ευχαριστούμε. Παρόλο που αυτό που ανέφερες προς στο τέλος για το στοματικό έρωτα, μου γύρισε το στομάχι ανάποδα, ο στρουθοκαμηλισμός δεν οφελεί κανέναν...καλά είναι να τα ξέρουμε όλα.

Το καλύτερο για εμένα το είπε η Dalia. Διαφωνώ θεωρητικά, συμφωνώ στην πράξη. Και πιστεύω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό έτσι σκέφεται στην αληθινή ζωή.

Θα συμφωνούσα απόλυτα να ποστάρουν τις φωτο αυτών των γυναικών και καλά για την προστασία των πολιτών και της δημόσιας υγείας αλλά............ δεν μπορώ να πάρω μια τελική απόφαση γιατί................οι αρμόδιοι δεν δίνουν στην δημοσιότητα ΚΑΙ τις φωτογραφίες των παιδεραστών.

Πράγμα το οποίο είναι ακρώς πιο σημαντικό γιατί στο κάτω κάτω έχουμε να κάνουμε με ανήλικα και όχι με ενήλικες που σκέφτονται με το κάτω κεφάλι και όχι με το πάνω.

Μαρή UFO εγώ θέλω να δω το Λοβέρδο να ποινικοποιεί την μη χρήση καπότας και τι στον κόσμο λέμε!!!:lol::lol:

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Πολύ ωραίο το μήνυμα που πόσταρες μπαμπουράκι, οφείλω να ομολογήσω!!!!! ;) Πολύ καλό είναι και αυτό επίσης http://www.kethea.gr/%CE%9D%CE%AD%CE%B1/%CE%94%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%B1%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85/tabid/141/articleType/ArticleView/articleId/206/language/el-GR/Default.aspx

Πάντως σε γενικές γραμμές δεν βλεπω μεγάλες διαφωνίες. Σχεδόν όλες αποδίδετε ευθύνη και σε αυτές τις γυναίκες και όλοι μας νομίζω αποδίδουμε ευθύνη στους 'πελάτες'.

Οπότε το θέμα είναι η διαπόμπευση...για τη οποία για να είμαι ειλικρινής δεν βλέπω πολλές ευθείς απαντήσεις. :-)

missirlou, με πληγώνεις...:P Δεν ήμουν εγώ σαφής στην τοποθέτησή μου;

Harlow έχεις απόλυτο δίκιο, απλά το ότι παραλείπουν να κάνουν κάτι τόσο σοβαρό, θα μπορούσε να είναι αφορμή για την απαίτηση μας να το πράξουν..

Διαφημίσεις

missirlou, με πληγώνεις...:P Δεν ήμουν εγώ σαφής στην τοποθέτησή μου;

σε γενικές γραμμές μίλησα :), σαφέστατη ήσουν και εσύ και εγώ και κάποιες άλλες κοπέλες.

Διαβάζοντας όμως τα ποστ σε γενικές γραμμές, είδα πως κατακρίνουμε αυτα τα ΄κτήνη', λυπούμαστε τις κοπέλες αλλα αν το ήξεραν έχουν ευθύνη, η κοινωνία μας είναι χάλια κλπ...

Δεν είδα κάθετες τοποθετήσεις και αυτό όντως δείχνει πόσο περίπλοκο τελικά είναι το όλο θέμα.

την προηγούμενη εβδομάδα είχα κατέβει στο κέντρο για κάποια δουλειά,στη πλατεία Λαυρίου βλέπεις πολλές κοπέλες να κάνουν πιάτσα,έτυχε μια που πρόσεξα να την αναγνωρίσω στη λίστα που βγήκε στα μέσα,τη θυμήθηκα κυρίως επειδή μου έκανε εντύπωση ο γέρος πάνω απο 80 σίγουρα που τη τραβούσε απ το χέρι,το κορίτσι αδύναμο,ανέκφραστο ακολουθούσε.

Όταν πετάς μια πέτρα και σπαει ενα τζάμι ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Η ΠΕΤΡΑ. Αναρωτιέμαι πως μπορούν αυτά τα υποκείμενα που έχουν παιδια και εγγονια να εκμεταλεύονται ετοιμόροπα πλάσματα,ντροπή και θλίψη μονο

Δεν είδα κάθετες τοποθετήσεις και αυτό όντως δείχνει πόσο περίπλοκο τελικά είναι το όλο θέμα.

Σωστά, η τοποθέτηση "στην Ελλάδα κοιτάμε να δώσουμε δικαιώματα σε όλες τις επικίνδυνες ομάδες και να τους βάλουμε στα σπίτια μας να προστατεύουν τα παιδιά μας, και τώρα καληνύχτα σας κοινοί θνητοί" δεν είναι κάθετη, είναι εγκάθετη :D:D:D

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Σωστά, η τοποθέτηση "στην Ελλάδα κοιτάμε να δώσουμε δικαιώματα σε όλες τις επικίνδυνες ομάδες και να τους βάλουμε στα σπίτια μας να προστατεύουν τα παιδιά μας, και τώρα καληνύχτα σας κοινοί θνητοί" δεν είναι κάθετη, είναι εγκάθετη :D:D:D

προσωπικά είμαι υπέρ των δικαιωμάτων όλου του κόσμου ...αλλά δεν έχει σημασία τι λέμε εδώ, σημασία έχει πως ζει ο καθένας μας.;)

Διαφημίσεις

Σ'εχασα.....be more specific γιατί βλέπω και TWILIGHT καθώς είμαι βρυκολακο-persona

ΞΕΚΑΘΑΡΑ

καμια δουλειά δεν εχουν να δημοσιοποιήσουν φωτο

Για κανενα καλο του τόπου

Διαφωνώ.....................εγώ θέλω να δημοσιεύσουν και τις φωτο των ανεγκέφαλων που πήγαν να φασωθούν χωρίς προφυλακτικό:lol::lol::lol: εκεί να δεις εγκεφαλικά.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Λοιπόν κορίτσια, ότι είδατε από πρόσωπα και υποκρισία και ευπροσήγορα επιχειρήματα και εξαγγελίες αυτή την εβδομάδα, την επόμενη δεν έχει εκλογές, ούτε άλλα πυροτεχνήματα.

Μην το λες αυτό. Θα βλέπουμε τις φωτο αυτών που ψηφίσαμε που είναι πιο επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία......

FLcUp3.png0BQfp3.png

Μην το λες αυτό. Θα βλέπουμε τις φωτο αυτών που ψηφίσαμε που είναι πιο επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία......

Σώπα καλό μου, θα΄χουμε κι άλλο σόου.....να δεις ναζιστικός χαιρετισμός που θα πέσει στο κοινοβούλιο.

Άκουσα κάπου κι ένα καλό.

Να μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή να πέσει κα΄να μπερντάκι μπας και αυξηθεί η ακροαματικότητα στο κανάλι της Βουλής.

Καλησπέρα...μπήκα για μια ματιά κι έριξα πολλές...

Εσείς που υποστηρίζετε οτι πρέπει να δημοσιοποιηθούν και οι φωτό και τα στοιχεία και αυτών που συνεβρέθησαν με τις έν λόγω ιερόδουλες είστε εσείς που είστε σίγουρες οτι ο άντρας σας/αδερφός σας/πατέρας σας ούτε "μυρωδιά" δεν παίρνει απο αυτά τα "στέκια"....κι αν έχει πάει (που σας το έχει χιλιορκιστεί οτι δεν πέρασε ούτε απ'εξω) πήγε πριν πολλά-πολλά χρόνια που δεν υπήρχε τέτοιος φόβος...

Είστε εσεις που αν δημοσιευτεί η εικόνα του συζύγου/αδερφού/πατέρα θα "πέσετε" απο τα σύννεφα...θα μπείτε εδω μέσα και θα ανοίγετε θέματα επι θεμάτων για τα ψυχολογικά πού σας άφησε η όλη ιστορία και για το πως κοιτάζουν πια τα παιδιά σας/ανήψια σας/εσας στη γειτονιά...

Εγω νομίζω οτι αυτούς προσπαθούν να προστατέψουν οσοι δε δημοσιοποιούν τα ονόματα και τα στοιχεία αυτών που συνεβρέθησαν μαζί τους...γιατί τα δεύτερα θύματα σε αυτήν την ιστορία-τα πρώτα φυσικά είναι τα ίδια αυτά κορίτσια-είναι οι οικογένειες των ανθρώπων αυτών πού πήγαν με τις συγκεκριμένες...Και δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά το σκεπτικό ορισμένων μητέρων εδω μέσα και με τι ευκολία "σταυρώνουν"..

Ζητώ συγνώμη αν προσέβαλλα,δεν γνωρίζομαι με καμια προσωπικά και άρα δεν υπάρχει προσωπική αντιπαράθεση προς Θεού δημόσιο διάλογο κάνουμε.

Καληνύχτα.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Εσείς που υποστηρίζετε οτι πρέπει να δημοσιοποιηθούν και οι φωτό και τα στοιχεία και αυτών που συνεβρέθησαν με τις έν λόγω ιερόδουλες είστε εσείς που είστε σίγουρες οτι ο άντρας σας/αδερφός σας/πατέρας σας ούτε "μυρωδιά" δεν παίρνει απο αυτά τα "στέκια"....κι αν έχει πάει (που σας το έχει χιλιορκιστεί οτι δεν πέρασε ούτε απ'εξω) πήγε πριν πολλά-πολλά χρόνια που δεν υπήρχε τέτοιος φόβος...

Είστε εσεις που αν δημοσιευτεί η εικόνα του συζύγου/αδερφού/πατέρα θα "πέσετε" απο τα σύννεφα...θα μπείτε εδω μέσα και θα ανοίγετε θέματα επι θεμάτων για τα ψυχολογικά πού σας άφησε η όλη ιστορία και για το πως κοιτάζουν πια τα παιδιά σας/ανήψια σας/εσας στη γειτονιά...

Εγω νομίζω οτι αυτούς προσπαθούν να προστατέψουν οσοι δε δημοσιοποιούν τα ονόματα και τα στοιχεία αυτών που συνεβρέθησαν μαζί τους...γιατί τα δεύτερα θύματα σε αυτήν την ιστορία-τα πρώτα φυσικά είναι τα ίδια αυτά κορίτσια-είναι οι οικογένειες των ανθρώπων αυτών πού πήγαν με τις συγκεκριμένες...Και δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά το σκεπτικό ορισμένων μητέρων εδω μέσα και με τι ευκολία "σταυρώνουν"..

Ζητώ συγνώμη αν προσέβαλλα,δεν γνωρίζομαι με καμια προσωπικά και άρα δεν υπάρχει προσωπική αντιπαράθεση προς Θεού δημόσιο διάλογο κάνουμε.

Καληνύχτα.

Nice.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Αυτές οι γυναίκες, έκαναν σεξ με πολλά άτομα λόγω της δουλειάς τους, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ και ενώ ήξεραν πως είναι φορείς του Έιτζ. Τι σόι υπεράσπιση χρειάζονται? αυτή τη στιγμή προέχει να εξεταστούν όλοι όσοι πήγαν μαζί τους.

Δεν είναι διαπόμπευση, κάθε άλλο μάλιστα. Προστασία του κοινού είναι. Ξέρετε πόσοι άντρες από αυτούς που πήγαν και δεν έβαλαν προφυλακτικό, έπειτα γύρισαν στο σπίτι και έκαναν έρωτα -χωρίς προφύλαξη πάλι- με τις γυναικούλες τους?

Κι επειδή είπατε για τα στοιχεία πατρώνυμο κτλ, το προφανές είναι πως έγινε για να αποφευχθούν συνωνυμίες.

δεν ειναι απλα διαπομπευση, φασισμος ειναι. για την προστασια του κοινου τα τελευταια χρονια γινονται πολλες καμπανιες, οπως να μην κανουμε ελευθερο σεξ με ατομα που ειναι πιθανων φορεις. στους πιθανους φορεις συμπεριλαμβανονται ολοι οσοι εχουν κανει σεξ ελευθερα χωρις να εχουν εξεταστει αυτοι και οι εκαστοτε συντροφοι τους.

το ειτζ βασικα εκτος απο τη σεξουαλικη επαφη μεταδιδεται και με μολυσμενες συριγγες, και δυστυχως οι κοπελες αυτεςδειχνουν να ειναι τοξικομανεις. επισης πισω απο τις κοπελες αυτες βρισκονται οι νταβατζηδες τους που τις κρατανε ειτε με τη βια ειτε με τα ναρκωτικα. αυτους τους νταβατζηδες γιατι λοιπον δεν τους ονοματισαν?

ολοι λοιπον αυτοι που πηγαιναν μαζι τους οι ελληναραδες για τους οποιους μαλιστα δεν μπορω να καταλαβω πως ειχαν στυση και με τι ορεξη εκαναν σεξ με ενα πλασμα που ειχε πανω του μονο σημαδια δυστυχιας- ολοι αυτοι λοιπον αφου ηθελαν να ικανοποιησουν την αναγκη του πανω σ αυτα τα δυστυχισμενα κορμια, δεν ηξερανοτι απο η δεκαετια του 80 το ειντζ αποτελει μαστιγα? και εκτος απο το ειντζ η ηπατιτιδα η συφιλη ακομα και τα χλαμυδια που ειναι πολυ διαδεδομενα μεταδιδονται χωρις τη χρηση προφυλακτικου? οσοι ειχαν γυναικες και παιδια με ποιο δικαιωμα τους εβαζαν σε τετοιο κινδυνο? για να ικανοποιηθει το πουλι τους?

επισης να συμπληρωσω ακομα και νομιμες να ηταν παλι θα μπορουσαν να μεταδωσουν ασθενειες καθοτι δεν εξεταζονται μετα απο καθε πελατη.

πραγματικα λυπαμαι να βλεπω αυτη την καταντια, το διασυρμο ανθρωπων για μερικα ψηφουλακια.

το σωστο θα ηταν να ενημερωσουν απλα οτι βρεθηκαν οροθετικες ιεροδουλες και να δωσουν στη δημοσιοτητα μονο τη διευθυνση του οικου ανοχης που δουλευαν.

* στο φεισμπουκ ξαφνικα "χαθηκαν" απο τον τοιχο και απο τους τοιχους φιλων αναρτησεις σχετικες με την υποθεση. εκτος απο το φασισμο υπαρχει και λογοκρισια

Καλημέρα.

Δημόσια διαπόμπευση;.......μεγάλη κουβέντα....

Πού ξέρουμε (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου μέσα) οτι δεν πήγε ΚΑΙ ο άντρας μου μαζί τους;Κι αυτή τη στιγμή δεν έχει πάει να δώσει αίμα για εξετάσεις ίσως και με ψεύτικο όνομα για να σιγουρευτεί;

Δεν θα εξετάσω τους λόγους που πάνε οι άντρες σε ιερόδουλες και που πάνε χωρίς προφύλαξη,άλλο είναι το θέμα....ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ 100% ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΤΑ;με τον έναν ή τον άλλο τρόπο;Τουλάχιστον με μια φωτό μπορεί κάποιος να στρωθεί να πάει να κάνει εξετάσεις...καλό του κάνει κακό δε του κάνει

ακομα κι αν χτυπησε τη δικη μας πορτα δε φταιει η ιεροδουλη. αν οπ δικος μου αντρας παει με καποια -ιεροδουλη ή οχι δεν εχει σημασια- και κολλησει κατι θα φταιει αυτος και μονο αυτος. και εκτος απο την ανευθυνοτητα του να μη βαλει προφυλακτικο, και ακομα χειροτερος θα ηταν αν εκμεταλευοταν μια κοπελα σ αυτη την κατασταση μονο κ μονο για να βαλει καπου το οργανο του.

ενας σωστος ανθρωπος αν κανει σεξ υψηλου κινδυνου οφειλει να παει μονος του να κανει εξετασεις -εστω κ με ψευτικο ονομα- και μετα να ξανακανει ελευθερο σεξ.

Θα συμφωνούσα απόλυτα να ποστάρουν τις φωτο αυτών των γυναικών και καλά για την προστασία των πολιτών και της δημόσιας υγείας αλλά............ δεν μπορώ να πάρω μια τελική απόφαση γιατί................οι αρμόδιοι δεν δίνουν στην δημοσιότητα ΚΑΙ τις φωτογραφίες των παιδεραστών.

Πράγμα το οποίο είναι ακρώς πιο σημαντικό γιατί στο κάτω κάτω έχουμε να κάνουμε με ανήλικα και όχι με ενήλικες που σκέφτονται με το κάτω κεφάλι και όχι με το πάνω.

Μαρή UFO εγώ θέλω να δω το Λοβέρδο να ποινικοποιεί την μη χρήση καπότας και τι στον κόσμο λέμε!!!:lol::lol:

Δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες κατηγορούμενων για παιδεραστία. Συγχωρέστε με που δεν ανεβάζω λινκ για να αποδείξω τα λεγόμενά μου, αλλά δεν μπορώ να αντικρύσω αυτά τα κτήνη.Αν κάνετε αναζήτηση για προπονητή που πιάστηκε με αυτή την κατηγορία, θα δείτε και φωτό......

Κατά τα άλλα, δεν είμαι σίγουρη για το όλο θέμα, το επίμαχο. Είμαι υπέρ της δημοσιοποίησης, γιατί αφορά θέμα δημόσιας υγείας. Μάλλον θα συμφωνήσω με τη HARLOW και με όσες άλλες λένε ότι θα έπρεπε να δημοσιοποιηθούν και οι φωτογραφίες των πελατών τους. Πως να γίνει όμως αυτό? Μόνο αν τους πιάσουν...επ' αυτοφώρω:rolleyes: Το θέμα δεν είναι όμως μόνο οι πελάτες τους που πήγαν μαζί τους χωρίς προφυλακτικό....και με προφυλακτικό υπάρχει κίνδυνος. Δικαιούνται να ξέρουν ακόμα και όσοι πήγαν μαζί τους με προφυλακτικό. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι μπορεί κάποιες από τις κοπέλες αυτές να είχαν σχέσεις (κανονικές, όχι πελατειακές) και με άτομα και να τους είχαν αποκρύψει το επάγγελμα που ασκούν. Δικαιούνται επίσης να μάθουν και οι γυναίκες αυτών που επισκέπτονταν τις κοπέλες που κατηγορούνται....Φρίκη, ε?

Από ότι δήλωσε ο Λοβέρδος σε ένα άρθρο κατά τη διάρκεια του ελέγχου που διενεργήθηκε στον πρώτο παράνομο οίκο ανοχής που εντόπισαν τη νεαρή ρωσίδα, περίμεναν ένα σωρό άτομα για να πάνε με τις κοπέλες. Εφόσον ήταν παράνομος ο οίκος, θα έπρεπε να τους συλλάβουν. Και κυρίως πάνω από όλα και με βαρύτερη ποινή και αυτούς που εκμεταλλεύονται αυτές τις γυναίκες....

Καληνύχτα.

Εγώ προσωπικα αν ο άντρας μου είχε πάει με μια απ αυτές θα ήθελα να το μάθω!για πολλούς κ ευνόητους Λόγους!!

Τώρα ο τρόπος δεν έχει κ μεγάλη σημασία! !

Η πιστεύετε ότι όλοι όσοι την έπαθαν θα πάνε να τα ξερασουν όλα στις γυναίκες τους η θα χρησιμοποιουν πλέον προφύλαξη???εεε? ?αυτοί πλέον είναι πιο επικίνδυνοι. ...

Μένω στο κέντρο της Αθήνας και για να πάω την κόρη μου στα Αγγλικά περνάω μπροστά από 3 οίκους ανοχής στη σειρά. Στις 4 διαδρομές που έκανα σήμερα (την πήγα-γύρισα, την πήρα-γύρισα), είδα γύρω στους 10 άντρες να μπαινοβγαίνουν. Ύστερα από τόσο ντόρο.....Ήταν όλοι 30-35 χρονών, νορμάλ, καθημερινές φάτσες, υπεράνω υποψίας που λέμε...Ανάμεσά τους ήταν και ένας δίμετρος κούκλος. Γύρισα σπίτι, λοιπόν, και προσπάθησα να κάνω σοβαρή συζήτηση με τον άντρα μου για το τι συμβαίνει στο μυαλό των αντρών αλλά ο χαζός με πείραζε και μου σκ@#$%σε το θέμα μου. Έτσι, έμεινα με την απορία.....

Δημόσια υγεία ή ανθρώπινα δικαιώματα σε περίπτωση που στην προκειμένη δεν είχαν προνοήσει για την συνύπαρξη και των δύο;;; Τείνω στο πρώτο. Χρυσαυγίτισα;

Μπα! Συμφωνώ μαζί σου, αλλά απεχθάνομαι τη Χρυσή Αυγή και όλα τα παρελκόμενά της. Μάλλον ρεαλίτριες είμαστε....αν οι κοπέλες αυτές, ήταν απλά φορείς του AIDS και υπάλληλοι γραφείου/λαντζέρισες/ καθαρίστριες κλπ κλπ, θα γινόμασταν όλες έξαλλες αν δημοσιοποιούνταν τα στοιχεία τους. Το "επάγγελμα" που ασκούν είναι που κάνει τη διαφορά....

Συμφωνώ και με την ADA9: και εγώ θα ήθελα να ξέρω, αν έχει γίνει η στραβή:rolleyes:.

Άσχετο αλλα είναι στη μόδα αυτές τις μέρες. Φασισμός ξέρουμε τι σημαίνει ή απλα μόνο ότι είναι κακιά λέξη;;; fido- dido γενικά το λέω απλά μου το θύμισες.

δεν ειναι της μοδας, ειναι μια πραγματικοτητα που επιβαλουν σιγα σιγα ανα τον κοσμο. φασισμος ειναι σιγα σιγα να μας στερουν ολα μας τα δικαιωματα, της παιδειας, της υγειας, της ιδιας της ζωης. φασισμος ειναι να κλεινουν ανθρωπους σε στρατοπεδα συγκεντρωσης επειδη ειναι "παρτανομοι" -λες και η γη δεν ανηκει σε ολους τους ανθρωπους τα οποια στρατοπεδα σιγα σιγα θα χρησιμοποιηθουν και για τοξικομανεις, αστεγους, φορεις ασθενειων, ανασφαλιστους, ανεργους, και παει λεγοντας, φασισμος ειναι να μας ελεγχουν παντου με καμερες, να καταργειται το απορρητο των επικοινωνων μας, να μας βαζουν φορο ακομα και για τον αερα που αναπνεουμε, να μη μπορουμε να καλλιεργησουμε -μετα τη γαλλια θα πρεπει να απαγορευτει και στην ελλαδα η συλλογη σπορου απο προηγουμενη καλλιεργεια και οσοι ειναι αγροτες θα πρεπει να αγοραζουν καθε χρονο μεταλλαγμενους σπορους, επισης να πληρωνουν τα κερατα τους σε φορους και καυσιμα και στην ουσια να μην μπορουν να επιβιωσουν εκτος κι αν γινου σκλαβοι 5-6 πολυεθνικων. το συγκεκριμενο το τρεναρουν 2-3 χρονια. φασισμος ειναιο να οδηγουνται δεκαδες ανθρωποι καθημερινα στην αυτοκτονια εξαιτιας τους, φασισμος ειναι να μην τολμας να κανει ονειρα για το μελλον, να κλεινεις τα ματια και να βλεπεις εναν κοσμο που σε δεχεται μονο αν γινεις ρομποτακι και λες σε ολα "ναι" ..........

φασισμος ειναι να τιμωρειται ο μικρος για τα εγκληματα των μεγαλων......

μη βιαζεστε, αν δεν αλλαξει το συστημα φοβαμαι οτι θα το νοιωσουμε πολυ πιο εντονα τα επομενα χρονια... και τοτε δε θα ειμαστε φτωχοι μεσαιοι πλουσιοι θα ειμαστε δυο ταξεις τα αφεντικα και οι δουλοι

ποιος πηγαινει χωρις προφυλαξη με καποιον που δεν ξερει ή ακομα και που ξερει και που εχει σχεση μαζι του λιγο καιρο.

Αρκετοί που έχουν πρόβλημα στύσης.

Αναρωτιέμαι... Κι έχουν στύση πηγαίνοντας με αυτές τις εξαθλιωμένες γυναίκες?

Αν εβγαιναν και ελεγαν απο το κελπνο οτι πχ οι 7 ή οι 8 στις 10 παρανομα εκδιδομενες εχουν ειτζ ..πιστευω ο καθε νοημων πελατης θα πηγαινε να εξεταστει οπως και τωρα..ας ελεγαν και τις πιατσες τους..ή τους παρανομους οικους

Αυτη η ξεφτιλα εμενα δεν μου αρεσε

Ο συζυγος που πηγαινει χωρις προφυλακτικο(αλλα και με προφυλακτικο) με παρανομα εκδιδομενη γυναικα ...σιγουρα θα ειναι σε πολλα αλλα επιπεδα επικυνδυνος για την οικογενεια του

Συμφωνώ.

Αγγελίνα κάτω παύλα δύο, τι ανοίγεις τέτοια ώρα συζήτηση για τρολλ...? Ψιλονυστάζω τώρα και δεν θέλω να θυμηθώ...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...