Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Υστεροσκόπηση (επεμβατική) - λαπαροσκόπηση

Recommended Posts

mkp λυπάμαι πολύ για την εμπειρία,την ταλαιπωρία και την αγωνία που πέρασες και περνάς.Να σου πω όμως κάτι ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει..

Να για παράδειγμά εγώ φαίνονται όλα "καλά" αλλά δυστυχώς εδώ και τόσο καιρό κανένα αποτέλεσμα.

Διαβάζω για άλλες κοπέλες που με διάφορα προβλήματα(κάποια μάλιστα πολύ σοβαρά) τα καταφέρνουν σε ανύποπτο χρόνο και χαίρομαι τόσο πολύ..

Οπότε καμιά μας δεν ξέρει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον απλά κάθε μέρα ελπίζουμε!

Kriskris, σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Ναι και γω άμεσα ασφαλισμένη είμαι οπότε μάλλον ισχύει το ίδιο.

Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια!

καλη επιτυχια κ σε σενα κοριτσι μου..ολα να πανε καλα..μην ξεχασεις να ρωτησεις το λογιστηριο της κλινικης για ολα αυτα που σου ειπα,κ να το κανεις μερες πριν,οχι την ημερα που θα νοσηλευτεις γιατι εκεινη την μερα θα εισαι αλλου...:?

Διαφημίσεις

κοριτσακι καλες προσπαθειες τωρα..οπως εγραψα στην αμελι,στο λεω κι εσενα,εχουμε μια καλυψη του 30%.αν ρωτουσες στο λογιστηριο θα σου ελεγαν.οχι στα λεφτα που εδωσες στον γιατρο!μονο στα εξοδα νοσηλιας.εμενα ο αντρας μου αφου το εγραψαν απο το νοσοκομειο ενα φυλλο στο βιβλιαριο μου,πηγε κ το θεωρησε κ τους το εδωσε κ αφαιρεθηκε ετσι ενα συμαντικο ποσο.στα εξοδα νοσηλειας,το τονιζω!!τωρα μηπως η κλινικη που πηγες δεν σε ενημερωσε σωστα ή μηπως δεν δεχεται καθολου ασφαλισμενους δημοσιου?μου φαινεται παντως λιγο κουλο να συμβαινει αυτο.γιατι κι εγω σε ιδιωτικη κλινικη πηγα που δεν ηταν συμβεβλημενη με το δημοσιο αλλα η διαδικασια εγινε οπως σου εγραψα πιο πανω....:shock:

Νομίζω ότι το ΛΗΤΩ δεν καλύπτει, γιατί δεν είναι συμβεβλημένο με το ταμείο δημοσίου. Να διευκρινίσω ότι δεν έκανα λαπαροσκόπηση, παρά μόνον επεμβατική υστεροσκόπηση.

Άμεσα ασφαλισμένη είμαι κι εγώ. Τι να σου πω, δεν το έψαξα καθόλου.

5f27b8bd0c.png

λοιπόν κορίτσια, ο κ. Αργυρίου μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.

Δεν έκρινε -από τις εξετάσεις μου σαλπιγγογραφία και το ιστορικό μου (κανένα χειρουργείο κλπ)- αναγκαία τη λαπαροσκόπηση/υστεροσκόπηση, απλά μου είπε πως αν θέλει κανείς να εξετάσει τα πάντα κάνει και αυτά..

λοιπόν κορίτσια, ο κ. Αργυρίου μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.

Δεν έκρινε -από τις εξετάσεις μου σαλπιγγογραφία και το ιστορικό μου (κανένα χειρουργείο κλπ)- αναγκαία τη λαπαροσκόπηση/υστεροσκόπηση, απλά μου είπε πως αν θέλει κανείς να εξετάσει τα πάντα κάνει και αυτά..

Μπράβο κορίτσι μου είδες; Καλά δεν σου λέγαμε; Εγώ αύριο έχω ραντεβού στον Άγιο Λουκά...

Τελικά τι αποφάσισες όμως να κάνεις;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

kalispera koritsia...emena mou protine o giatros na kano mia isteroskopisi..erevnitiki...k an xriasti epemvatiki...me apli methi..oxi oliki narkosi opos diavasa ligo pio pano...na sas po tin alithia fovame ligaki..exo perasi tosa..opote..exo xasi ligo to tharos mou.efxomai se oles to kalitera

κοριτσιααααααααααααααααααααααα

τον εκανα τον παλιουπολογιστη μου και να μαι παλι κονατ σας...

θα σας παρω με την σειρα μια-μια...

λοιπον αμελι μου εγω εκανα πριν 5 μηνες ανοιχτο χειρουργιο για αφαιρεση κυστης και τωρα κανω ενεσεις για καταστολη των ωοθηκων και μολις τελειωσουν θα προσπαθησω για μωρακι, μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα.;)

καλη μου καλιροη ειδες τελικα που ειχαμε δικιο για τον καλο μας τον γιατρο?;)

αγαπητη μου μαριλιν θα περιμενω τηλ σου μολις γεννησεις...

φιλια σε ολες....:oops:

kalispera koritsia...emena mou protine o giatros na kano mia isteroskopisi..erevnitiki...k an xriasti epemvatiki...me apli methi..oxi oliki narkosi opos diavasa ligo pio pano...na sas po tin alithia fovame ligaki..exo perasi tosa..opote..exo xasi ligo to tharos mou.efxomai se oles to kalitera

γεια σου βουλακι..κοιταξε,καλο ειναι οταν δεν υπαρχει κατι καραμπινατο που να φερνει υπογονιμοτητα,προχωρανε κ στην υστεροσκοπιση να δουν τι γινεται εκει μεσα..παντως αν βρει κατι που σου ευχομαι να ειναι ολα πεντακαθαρα,δεν θα ειναι αρκετη η μεθη..θα πρεπει να κανεις ναρκωση..οποτε ρωτα τον γιατρο σου λεπτομερεις,να εισαι προετοιμασμενη,κ μη μασας,προχωρα!!!:-D

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσια καλημερα σας! ευχομαι να ειστε ολες καλα γιατι εγω δεν ειμαι καθολου καλα.μετα απο 2η αποβολη και προσπαθειας να ξαναμεινω εγκυος δεν τα καταφερα.μετα απο διαφορες διαδικασιες και εξετασεις με εστειλε να κανω σαλπιγγογραφια και μου βρηκαν βουλωμενες και της δυο μου σαλπιγγες και κατι στο βαθος της μητρας που δεν μου ειπαν τι ακριβος ειναι.ετσι πηρα τα αποτελεσματα και πηγα στο γιατρο μου,τα ειδε και μου ειπε πως πρεπει να παω να κανω υστεροσκοπηση στο αρεταιειο.μηπος ξερει καμια τι διαδικασια χρειαζεται να το κανω και να μην πληρωσω τιποτα? αν ποναει μετα,αν ειχατε πολυ αιμα και αν σε κοιμηζουν.ειμαι πολυ αγχομενη και φοβαμαι!

Διαφημίσεις

κοριτσακι, καλημερα

δεν γνωριζω κατι για το αρεταιεο, μονο για τον διευθυντη τον κ. Κρεατσα ξερω απο μια φιλη οτι ειναι πολυ καλος.

θα σου πω ομως την εμπειρεια μου για την υστεροσκοπηση που εκανα.

μετα απο δυο αποβολες και ενω γνωριζα οτι ειχα διαφραγματικη μητρα (ενα διαφραγμα χωριζε την μητρα μου στα δυο) αποφασισα να κανω την υστεροσκοπιση στο μητερα.

δεν ειναι τιποτα, γινεται συνηθως και λαπαροσκοπηση για να βλεπουν απο πανω την μητρα και μετα δεν ποναει καθολου, εμενα μου εδωσαν και dvd.

να την κανεις κοριτσακι μου, εγω μετανοιωσα πολυ που την εκανα μετα απο 1,5 χρονο. μου τα ελεγαν οι γιατροι αλλα εγω ειχα εμπιστοσυνη στην φυση, τρομαρα μου.

τωρα ειμαι στην φαση αποθεραπειας και παιρνω ορμονες για να θρεψει η μητρα μου μιας και μου αφαιρεσαν ολο το διαφραγμα.

συγνωμη αν σε κουρασα, σου ευχομαι εσυ να μην εχεις τιποτα και να ειναι ολα καλα και γρηγορα εγκυουλα!!

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, ουτε αιμα ουτε τιποτα και η ναρκωση ειναι για λιγο..

φιλια πολλα

668bab1939.png

μαρια-ελπιδα σε ευχαριστο παρα πολυ! μου εδωσες παρα πολυ θαρος και μου εφυγε ενα αγχος που ειχα! ευχομαι και σε σενα να πανε ολα καλα και γρηγορα να ακουσουμε τα ευχαριστα νεα της εγκυμοσυνης σου! πανω απο ολα πιστη να εχουμε και ολα θα γινουν.ο γιατρος που εχω ειναι ο χασιακος.ειναι παρα πολυ καλος και του εχω τυφλη εμπιστοσυνη!! πανω απο ολα ειναι ανθρωπος και σε καταλαβενει.το κακο με μενα ειναι οτι το προβλημα που εχω δεν προκειται να λυθη με την υστεροσκοπηση απλα να δουνε τι μητρα μου και μετα μου συστησε να κανω απευθειας εξωσωματικη.ευχομαι να ειμαι τυχερι και να πετυχη με την πρωτη! εσυ εχεις κανει καμια διαδικασια μεχρι τωρα? η πρωιγουμενες εγκυμοσυνες σου ηταν με φυσιολογικη συλληψη? εμενα ηταν με φυσιολογικη συλληψη χωρις φαρμακα,χωρις τιποτα.

μαρια-ελπιδα σε ευχαριστο παρα πολυ! μου εδωσες παρα πολυ θαρος και μου εφυγε ενα αγχος που ειχα! ευχομαι και σε σενα να πανε ολα καλα και γρηγορα να ακουσουμε τα ευχαριστα νεα της εγκυμοσυνης σου! πανω απο ολα πιστη να εχουμε και ολα θα γινουν.ο γιατρος που εχω ειναι ο χασιακος.ειναι παρα πολυ καλος και του εχω τυφλη εμπιστοσυνη!! πανω απο ολα ειναι ανθρωπος και σε καταλαβενει.το κακο με μενα ειναι οτι το προβλημα που εχω δεν προκειται να λυθη με την υστεροσκοπηση απλα να δουνε τι μητρα μου και μετα μου συστησε να κανω απευθειας εξωσωματικη.ευχομαι να ειμαι τυχερι και να πετυχη με την πρωτη! εσυ εχεις κανει καμια διαδικασια μεχρι τωρα? η πρωιγουμενες εγκυμοσυνες σου ηταν με φυσιολογικη συλληψη? εμενα ηταν με φυσιολογικη συλληψη χωρις φαρμακα,χωρις τιποτα.

Iωάννα,

πάω κι εγώ αύριο για σαλπιγγογραφία στο μητέρα. Δεν καταλαβαίνω αφού έπιασες 2 φορές φυσιολογικά γιατί να κάνεις εξωσωματική. Μετά την σαλπιγγογραφία έχεις ένα παράθυρο γονιμότητας 2-3 μηνών (μένεις πιο εύκολα φυσικά). Δώσε κι εσύ αυτό τον χρόνο στο σώμα σου όπως θα κάνω κι εγώ και μετά επεμβαίνεις.

Γνώμη μου πάντα χωρίς να ξέρω τα προβλήματά σου.

tt1724b1.aspx

ioanna32,

ξερεις τι ακριβως εχεις?

γιατι υστεροσκοπηση κανουν για διαγνωστικους λογους αλλα αν βρουν κατι το λυνουν.

εγω εχω συλλαβει και τις 2 φορες φυσιολογικοτατα και γρηγορα.

θα κανω εξωσωματικη μαλλον γιατι εχουμε στογμα αλλα εσυ γιατι να κανεις αφου εχεις μεινει εγκυος ειναι ευκολο να ξαναμεινεις.

τα ξαναλεμε, φιλια..

668bab1939.png

Διαφημίσεις

δηλαδη οι σαλπιγγες βουλωσαν μετα απο τις εγκυμοσυνες?

δεν ηξερα οτι γινεται αυτο.

κοριτσακι σου ευχομαι να αποφασισεις το καλυτερο και ολα να πανε καλα..

θα τα ξαναπουμε, καληνυχτα

668bab1939.png

ioanna32, καλημέρα.

Έχω κι εγώ γιατρό τον κ. Χασιάκο.

Έχω δύο παλλίνδρομες κυήσεις στο ιστορικό μου, η 1η Οκτώβριο 2008 και η 2η Νοέμβριο 2009. Την 1η φορά μου έκανε απόξεση ο κ. Χασιάκος. Την 2η φορά μου είπε ότι δεν χρειάζεται απόξεση, γιατί θα φύγει μόνο του, όπως και έγινε. Μου ήρθε το αίμα, αποβλήθηκε και μετά ξαναπήγα, με είδε και είπε ότι είχα καθαρίσει.

Μετά την 1η παλλίνδρομη μου είπε να κάνω έλεγχο θρομβοφιλίας, έκανα, δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα.

Μετά την 2η παλλίνδρομη μου είπε να κάνω υστεροσκόπηση.

Μου πρότεινε να την κάνω είτε στο Λητώ μαζί του, με κόστο 2.000 ευρώ, είτε στο Αρεταίειο με κάποιον άλλο γιατρό που είναι καθηγητής και ειδικευμένος στις υστεροσκοπήσεις. Εγώ αρχικά, λόγω κόστους, σκέφτηκα να την κάνω στο Αρεταίειο. Μου έδωσε το τηλ. του γιατρού που είναι υπεύθυνος για τις υστεροσκοπήσεις, του τηλεφώνησα και μου είπε να πάω να με δει στο ιδιωτικό του ιατρείο. Του είπα ότι με βλέπει ο Χασιάκος και ότι απλώς θέλω να κάνω υστεροσκόπηση και μου είπε οτι πρέπει να με δει κι αυτός. Πήγα στο ιατρείο του, με είδε, δεν είχε καν υπέρηχο, με είδε δηλαδή με το μάτι και μου ζήτησε 700 ευρώ για την υστεροσκόπηση και για την επίσκεψη στο ιατρείο του μου πήρε 100 ευρώ. Συνολικά δηλ. θα πήγαινε 800 ευρώ. Αποφάσισα να μην την κάνω μαζί του, γιατί δεν μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και παρόλο που έχω κι ένα οικονομικό πρόβλημα, την έκανα τελικά με τον Χασιάκο στο Λητώ, που του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.

Η υστεροσκόπηση ξεκίνησε διαγνωστικά, για να δουν το εσωτερικό της μήτρας και στη συνέχει βρήκαν ένα μικρό διάφραγμα, το οποίο και αφαιρεσαν.

Ο κ. Χασιάκος είπε ότι το διάφραγμα ευθυνόταν για τις αποβολές και μου είπε μετά την υστεροσκόπηση να ξεκινήσω αμέσως προσπάθειες για εγκυμοσύνη.

Πράγματι, ξεκίνησα αυτό το μήνα και τη Δευτέρα περιμένω να αδιαθετήσω αλλά δεν νομίζω ότι έχω καταφέρει να μείνω έγκυος, γιατί δεν έχω καθόλου συμπτώματα εγκυμοσύνης.

Εσένα, με ποιον γιατρό σου είπε ότι θα κάνεις υστεροσκόπηση στο Αρεταίειο? Τις αποξέσεις σου τις έκανε ο κ. Χασιάκος ή άλλος γιατρός? Μου κάνει εντύπωση που λέει ότι δεν σε καθάρισαν καλά, γιατί ξέρω ότι ο κ. Χασιάκος είναι πολύ προσεκτικός.

Και, αφού έχεις μείνει έγκυος μόνη σου δυο φορές, γιατί σου είπε ότι πας κατευθείαν για εξωσωματική? Υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα?

5f27b8bd0c.png

καλημερα κοριτσια! καταρχας της αποξεσεις της εκανα στο ιασο με εναν αλλον γιατρο πριν το χασιακο.αλλωστε για αυτο το λογο αλλαξα και γιατρο.πηρε του κοσμου τα λεφτα και με κατεστρεψε κι ολας.αλλα ας μην τα θυμαμαι τωρα αυτα.τωρα ο κ.χασιακος μου συστησε τον κυριο παπαμαργαριτη για την υστεροσκοπηση και για την εξωσωματικη τον κυριο μουστακαρια.ακομα δεν θα προβο σε ενεργειες για την υστεροσκοπηση,θα αφησω καποιο μικρο περιθωριο να δω εαν θα ποιασω σε φυσικο κυκλο και μετα βλεπουμε.στα αποτελεσματα της σαλπιγγογραφιας γραφει για την μητρα τα εξεις:ο πυθμενας της κοιλοτητας παρουσιαζει ασαφη παρυφη και χρηζει συσχετιση με υπερηχοτομογραφικο ελεγχο. αυτα διαβασε ο χασιακος και μου ειπε οτι πρεπει να κανω την υστεροσκοπηση για να δουμε τι ακριβος εχει η μητρα μου.η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι αρκετα.αλλα εχω πιστη πως ολα θα πανε καλα!!!

καλημερα κοριτσια! καταρχας της αποξεσεις της εκανα στο ιασο με εναν αλλον γιατρο πριν το χασιακο.αλλωστε για αυτο το λογο αλλαξα και γιατρο.πηρε του κοσμου τα λεφτα και με κατεστρεψε κι ολας.αλλα ας μην τα θυμαμαι τωρα αυτα.τωρα ο κ.χασιακος μου συστησε τον κυριο παπαμαργαριτη για την υστεροσκοπηση και για την εξωσωματικη τον κυριο μουστακαρια.ακομα δεν θα προβο σε ενεργειες για την υστεροσκοπηση,θα αφησω καποιο μικρο περιθωριο να δω εαν θα ποιασω σε φυσικο κυκλο και μετα βλεπουμε.στα αποτελεσματα της σαλπιγγογραφιας γραφει για την μητρα τα εξεις:ο πυθμενας της κοιλοτητας παρουσιαζει ασαφη παρυφη και χρηζει συσχετιση με υπερηχοτομογραφικο ελεγχο. αυτα διαβασε ο χασιακος και μου ειπε οτι πρεπει να κανω την υστεροσκοπηση για να δουμε τι ακριβος εχει η μητρα μου.η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι αρκετα.αλλα εχω πιστη πως ολα θα πανε καλα!!!

Έτσι εξηγείται, γιατί δημιουργήθηκαν οι συμφύσεις.

Ο γιατρός του Αρεταίειου που επισκέφτηκα για την υστεροσκόπηση, δεν είναι αυτός που σου σύστησε ο Χασιάκος. Εγώ πήγα σε έναν άλλο που δεν μου άρεσε καθόλου.

Αν σου είπε ο Χασιάκος ότι πρέπει να κάνεις υστεροσκόπηση, τότε καλό είναι να την κάνεις. Εμένα δεν υπήρχε καμία ένδειξη, μου είπε να την κάνω διαγνωστικά, μόνο και μόνο επειδή είχα δυο παλλίνδρομες και τελικά είχε δίκιο, γιατί βρέθηκε το διάφραγμα.

Ο Μουστακαρίας είναι πολύ γνωστός εξωσωματικός και έχει πάρα πολλές επιτυχίες.

Μπορείς να γραφτείς και στο

http://www.ivfforums.gr/ivf/ για να ζητήσεις πληροφορίες για την εξωσωματική γενικά και για τον Μουστακαρία ειδικά.

5f27b8bd0c.png

σε ευχαριστω παρα πολυ!! σκεφτομαι να την κανω στον επομενο κυκλο.λεω μηπος και εχω καμια τυχη και ξαναμεινω εγκυος φυσιολογικα και ευχομαι να μου πανε ολα καλα οπως και σε ολες εδω μεσα που προσπαθουνε για παιδακι! να σε ρωτισω η υστεροσκοπηση γινεται λιγο πριν της γονιμες μερες?

Έτσι εξηγείται, γιατί δημιουργήθηκαν οι συμφύσεις.

Ο γιατρός του Αρεταίειου που επισκέφτηκα για την υστεροσκόπηση, δεν είναι αυτός που σου σύστησε ο Χασιάκος. Εγώ πήγα σε έναν άλλο που δεν μου άρεσε καθόλου.

Αν σου είπε ο Χασιάκος ότι πρέπει να κάνεις υστεροσκόπηση, τότε καλό είναι να την κάνεις. Εμένα δεν υπήρχε καμία ένδειξη, μου είπε να την κάνω διαγνωστικά, μόνο και μόνο επειδή είχα δυο παλλίνδρομες και τελικά είχε δίκιο, γιατί βρέθηκε το διάφραγμα.

Ο Μουστακαρίας είναι πολύ γνωστός εξωσωματικός και έχει πάρα πολλές επιτυχίες.

Μπορείς να γραφτείς και στο

http://www.ivfforums.gr/ivf/ για να ζητήσεις πληροφορίες για την εξωσωματική γενικά και για τον Μουστακαρία ειδικά.

Μηπως κοριτσι μου ξερεις τιποτα για τον δενδρ1ν0 απο το τμημα καθ εξην του αρεταιειου? Γιατι εχω κ γω αποβολες?:-(

1 εξωμητριο,μια παλινδρομη 8η-11η βδομαδα,3 βιοχημικες

σε ευχαριστω παρα πολυ!! σκεφτομαι να την κανω στον επομενο κυκλο.λεω μηπος και εχω καμια τυχη και ξαναμεινω εγκυος φυσιολογικα και ευχομαι να μου πανε ολα καλα οπως και σε ολες εδω μεσα που προσπαθουνε για παιδακι! να σε ρωτισω η υστεροσκοπηση γινεται λιγο πριν της γονιμες μερες?

Η υστεροσκόπηση γίνεται από 7η έως 10η μέρα του κύκλου, για να μην προλάβει να παχύνει το ενδομήτριο. Απ' ότι έχω καταλάβει στην αρχή του κύκλου το ενδομήτριο είναι λεπτό και λίγο πριν από την ωορρηξία αρχίζει να παχαίνει. Νομίζω ότι βλέπουν καλύτερα την κοιλότητα της μήτρας όσο είναι λεπτό το ενδομήτριο.

Τελικά, αν κατάλαβα καλά, μετά από τις 2 αποξέσεις, δεν μπορείς να μείνεις έγκυος από μόνη σου, επειδή δημιουργήθηκαν οι συμφύσεις?

5f27b8bd0c.png

Μηπως κοριτσι μου ξερεις τιποτα για τον δενδρ1ν0 απο το τμημα καθ εξην του αρεταιειου? Γιατι εχω κ γω αποβολες?:-(

ziguli, δεν ήξερα καν ότι το Αρεταίειο έχει τμήμα καθ' έξιν αποβολών. Κι εγώ έχω δυο αποβολές αλλά δεν μου είπε ο γιατρός να πάω στο τμήμα καθ' έξιν. Μου είπε μόνο να πάω στο Αρεταίειο να κάνω έλεγχο θρομβοφιλίας και μετά τη 2η αποβολή να κάνω υστεροσκόπηση.

Εσένα, ο κ. Χασιάκος σου είπε να πας στον Δενδρινό?

5f27b8bd0c.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...