Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Υστεροσκόπηση (επεμβατική) - λαπαροσκόπηση


Recommended Posts

Κορίτσια, την μεθεπόμενη Δευτέρα θα κάνω λαπαρόσκοπηση και υστεροσκόπηση (επεμβατική). Έχω αγχωθεί πάρα πολύ :(:cool::(

Εδώ και λίγες μέρες μέχρι και εφιάλτες βλέπω, ότι πάω για την εγχείρηση και δεν ισχύει το ραντεβού, ότι ετοιμάζομαι για το χειρουργείο και δεν έρχεται ο γιατρός και άλλα τέτοια. Ίσως φαίνονται και λιγάκι αστεία αλλά δείχνουν πόσο το σκέφτομαι συνέχεια. Από την άλλη λέω, άντε να το κάνω να τελειώνω, να μπορώ να ξεκινήσω την προσπάθεια μετά από τους 3 μήνες. Μήπως καμιά από εσάς έχει κάνει υστεροσκόπηση και λαπαροσκόπηση, να μου πει τι να περιμένω; Θα μου τα πει βέβαια ο γιατρός, αλλά και η προσωπική εμπειρία δεν συγκρίνεται. Περιμένω.....

 

 

edit admin  δείτε και εδώ άλλα σχετικά θέματα 

 

 

https://parents.org.gr/forum/search/?q=λαπαροσκόπηση ινομύωμα&search_and_or=and

Qep5p3.pngrWtbp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Sissie, αν δεν γίνομαι αδιάκριτη, γιατί; Δεν θυμάμαι να το έχεις αναφέρει κάπου. Σε ρωτάω γιατί κι εμένα μου σύστησε γιατρός λαπαροσκόπηση διερευνιτική κι όταν τον ρώτησα γιατί μου είπε για να δούμε αν είναι όλα καλά. Προβληματίζομαι αν πρέπει να την κάνω γι αυτό ρωταώ. Sorry!

Link to comment
Share on other sites

Sissie καλησπερα!

 

Εχω κανει λαπαροσκοπηση και υστεροσκοπηση, και μπορω να σου πω ο,τι πραγματικα ειναι μια πολυ απλη διαδικασια!

Δεν διαρκει πανω απο 20-25 λεπτα, εφοσον δεν εντοπιστει κατι, οποτε μπορει να κρατησει λιγουλακι παραπανω για να διορθωσει ο γιατρος το προβλημα.

 

Εννοειται δεν θα καταλαβεις τιποτα μια και θα εισαι υπο ολικη ναρκωση, αλλα θα ξυπνησεις αμεσως μετα. Κατα τη διαρκεια της λαπαροσκοπησης γινονται 3 τρυπουλες: μια κατω απο τον αφαλο, και 2 δεξια και αριστερα χαμηλα στο μπικινι. Απο την τρυπα κοντα στον αφαλο, μπαινει η καμερα, που δινει εικονα απο τον εσωτερικο σου κοσμο, ενω απο τις αλλες δυο "δουλευει" ο γιατρος τα εργαλεια του. Επισης διοχετευουν αερα στο εσωτερικο, ωστε να μπορουν να δουν καλυτερα τα οργανα.

 

Κατα την υστεροσκοπηση, απλα μπαινει με καμερα ο γιατρος στη μητρα και βλεπει το εσωτερικο της.

 

Ολη η διαδικασια καταγραφεται σε DVD, το οποιο θα σου δωσουν στο τελος. (Μια συμβουλη μονο: να τσεκαρεις αν το αρχειο στο DVD θα εχει την ημερομηνια και την ωρα της επεμβασης)

 

Τωρα, μετα την λαπαροσκοπηση, ισως εχεις μια μικρη ενοχληση λογω του αερα, που θα υπαρχει μεσα σου. Γι΄αυτο καλο θα ειναι να μεινεις ξαπλωμενη μετα για λιγες ωρες, και μαλιστα στο πλάι, και να αποφυγεις να σηκωθεις και να περπατησεις. Τα ραμματα ειναι πολυ-πολυ μικρα και σχεδον δεν τα καταλαβαινεις.

 

Σημειωνω οτι με την λαπαροσκοπηση-υστεροσκοπηση φαινονται τα παντα και μπορει να εντοπιστουν προβληματα που δεν φαινονται με υπερηχο ή με σαλπιγγογραφια, οπως πχ. εστιες ενδομητριωσης.

 

Ευχομαι ολα να πανε καλα και να εχεις τα καλυτερα αποτελεσμα, ωστε σε 3 μηνες να ξεκινησετε και παλι!! :D

Link to comment
Share on other sites

Sissie, αν δεν γίνομαι αδιάκριτη, γιατί; Δεν θυμάμαι να το έχεις αναφέρει κάπου. Σε ρωτάω γιατί κι εμένα μου σύστησε γιατρός λαπαροσκόπηση διερευνιτική κι όταν τον ρώτησα γιατί μου είπε για να δούμε αν είναι όλα καλά. Προβληματίζομαι αν πρέπει να την κάνω γι αυτό ρωταώ. Sorry!

 

Dor@ μου, δεν είσαι αδιάκριτη. Μπορεί να το είχα αναφέρει παλιότερα, αλλά κι εγώ δεν είμαι σίγουρη. Έχω διθάλαμη μήτρα και μετά την αποβολή που είχα τον Ιανουάριο, μου πρότειναν οι γιατροί (σε 3 πήγα!!!) να κάνω την επεμβατική υστεροσκόπηση για να αφαιρεθεί το διάφραγμα στη μήτρα μου, που μάλλον εκεί οφείλεται και η αποβολή. Γνώμη μου, ζήτα κι άλλες γνώμες γιατρών για να σιγουρευτείς!

Qep5p3.pngrWtbp3.png
Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!

ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΚΑΝΕ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 5-6 ΜΗΝΕΣ!ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ!!!

ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς καθόλου. Έκανα κι εγώ πριν από δύο μήνες βέβαια για εξωμήτριο κύηση στη δεξιά σάλπιγγα.Παρόλο που αφαίρεσα και τη δεξιά σάλπιγγα η ανάρρωση ήταν ταχύτατη και τα σημάδια από τις τρυπούλες μέρα με τη μέρα εξαφανίζονται.Καλά κάνεις που προχωράς στη λαπαροσκόπηση γιατί υπάρχουν πράγματα που δε φαίνονται με καμία άλλη εξέταση ακόμη και σαλπιγγογραφία.Σου εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και μην αγχώνεσαι καθόλου!!!

Link to comment
Share on other sites

Θα σε σκεφτόμαστε και θα σου στέλνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά. Για τη λαπαροσκόπηση δε μπορώ να έχω γνώμη αλλά για την υστεροσκόπηση η miracle τα περιγράφει πολύ σωστά.

Πέρα από τη δική μας θετικότητα όμως πρέπει και εσύ να είσαι όσο πιο ήρεμη μπορείς. Να σκέφτεσαι οτι προετοιμάζεις το χώρο για να δεχτεί καλεσμένο. Πως συμαζεύουμε το σαλόνι όταν έχουμε επισκέπτες;

Ε, κάπως έτσι.

Όσο για το εάν ευθύνεται η διθάλαμη μήτρα για αποβολές σου μεταφέρω τα λόγια του δικού μου γιατρού (πριν δούμε τι ακριβώς είναι) που μου είμαι οτι μπορεί να βρούμε κατι τέτοιο και σε μένα και αν ήταν αυτή η περίπτωση σίγουρα αυτό θα ευθυνόταν. Τελικά βρήκαμε πολύποδα!

Καλή επιτυχία σε όλα!

Φαλαλ

Link to comment
Share on other sites

και γω εχω κανει μια επεμβαση λαπαροσκοπικα...οοοοοολα θα πανε πολυ καλα... μην ανυσηχεις ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!

 

μολις περασει η ναρκωση θα εισαι μια χαρα...τιποτα δε θα καταλαβεις...

 

αντε καλη επιτυχια....

 

φιλακιαααααααα

νόμιζα πως τα είχα όλα μέχρι που ξεκίνησα να προσπαθώ για το ποιο σημαντικό!

.png

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητή Σίσσυ, πριν 4 μήνες έκανα κι εγώ την ίδια επέμβαση και ομολογώ ότι είχα φοβερό άγχος. όμως όλα πήγαν καλά, είχα ένα πρόβλημα με την αριστερή σάλπιγγα και από ότι μου είπε ο γιατρός λύθηκε. η διαδικασία είναι σχετικά απλή και εσύ δεν θα καταλάβεις τίποτα λόγω της γενικής αναισθησίας. δεν νομίζω να πονάς μετά, εγώ πονούσα λίγο. να προσπαθήσεις να σηκωθείς την ίδια μέρα για να κινητοποιηθεί γρήγορα το έντερο σου. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχεις θετικές σκέψεις. Μετά την επέμβαση θα χρειαστείς λίγες ημέρες ξεκούρασης στο σπίτι. Πολλά φιλιά DORINA :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!

ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/9 ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.

ΕΧΩ ΠΟΛΛΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΧΑΣΕΙ ΔΥΟ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 99% ΦΤΑΙΕΙ Η ΣΑΛΠΙΓΓΑ, ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΩ.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ : ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΧΗ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ????????ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΚΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΓΚΟΣ????ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ Η ΑΠΟΧΗ??????????

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα baby. Κατ΄αρχάς, εύχομαι να πάνε όλα καλά με την επέμβαση σου. Όσο για την αποχή, η αλήθεια είναι ότι κι εγώ περίμενα 3 κύκλους μου, για να πάρω το πράσινο φως για νέα προσπάθεια. Ουσιαστικά δηλαδή περίπου 2 1/2 μήνες. Είναι σπαστικό, αλλά δες το σαν την αρχή του τέλους :wink::wink: Μετά θα είσαι απόλυτα υγιής, χωρίς προβλήματα και προβληματισμούς, ελεύθερη να αρχίσεις να προσπαθείς για το μωράκι σου. Τι να κάνουμε, το καλό πράγμα αργεί, σωστά :?::?::D:D:D:D Να είσαι καλά

Qep5p3.pngrWtbp3.png
Link to comment
Share on other sites

Kαλημέρα κορίτσια, εγώ είχα αποχή 15 ημέρες, και μετά μου είπε ότι μπορούσα να ξεκινήσω τιςπροσπάθειες , τώρα είμαι στον 2ο κύκλο προσπαθειών, baby καλή επιτυχία :lol:

Link to comment
Share on other sites

Κοπέλα μου γλυκιά,πρέπει να περιμένεις 3 κύκλους πριν αρχίσεις πάλι προσπάθειες.Εγώ να φανταστείς που έκανα και καισαρική μαζί με λαπαροσκόπηση ο γιατρός μου επιτρέπει μετά τον ένα χρόνο να αρχίσω πάλι προσπάθειες με μία κι εγώ πια σάλπιγγα,την αριστερή...τον Απρίλη ξεκινώ!!!Τι σου έχει πει για τις πιθανότητες τώρα που θα είμαστε με μία μόνο σάλπιγγα???

Link to comment
Share on other sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΑΝΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ!

ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕ. ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΩ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Η ΚΑΜΕΡΑ. ΣΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΤΩΡΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΗ ΣΑΛΠΙΓΓΑ. (2 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ), ΑΛΛΑ ΑΠΕΒΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΑΣ. ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΑΛΙ. ΕΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?????????????????????????????????????????????????????????

Link to comment
Share on other sites

Γλυκιά μου Baby,καλή ανάρρωση!!!Μην ανησυχείς θα σου περάσουν οι πόνοι σιγά σιγά!Καλά έκανε ο γιατρός σου και σου αφαίρεσε την υδροσάλπιγγα γιατί δηλητηριάζει το εμβρυάκι.Κι εγώ με μία σάλπιγγα έχω μείνει.Οι πιθανότητες μειώνονται όσον αφορά την ωορρηξία που δε γίνεται κάθε μήνα από την ίδια πλευρά.Εσύ όμως έμεινες από την υγιή σάλπιγγα έγκυος επομένως μη φοβάσαι για τίποτα.Κι εμένα ο γιατρός μου είπε ότι μια χαρά μπορείς να μείνεις έγκυος ακόμα και με μία σάλπιγγα αρκεί να είναι υγιής!!Όλα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα.Μη βιαστείς μόνο.Άφησε τον οργανισμό σου να αναρρώσει κανένα τρίμηνο,ώστε να δεχθείς με ηρεμία το παιδάκι σου!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΛΟΨΥΧΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ !!!ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!!!!!

ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΞΕΡΕΙ Ή ΕΣΥ evi , ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΑΣ?? ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ, ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ??

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ), ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ.

Link to comment
Share on other sites

Κατ΄αρχάς baby, σου εύχομαι περαστικά. Σχετικά με χάπια που ρωτάς δεν ξέρω να σε βοηθήσω. Έχω όμως μια φίλη που επίσης αφαίρεσε την μία σάλπιγγα και τώρα έχει δύο κορούλες! Από ότι θυμάμαι μάλιστα, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να μείνει έγκυος, έχοντας μόνο μία σάλπιγγα. Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα, έκανα κι εγώ την επέμβαση της λαπαροσκόπησης και υστεροσκόπησης για άλλους βέβαια λόγους, αλλά σε καταλαβαίνω απόλυτα πόσο αγωνία έχεις :roll::roll: Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και τα καλύτερα θα έρθουν :wink::wink:

Qep5p3.pngrWtbp3.png
Link to comment
Share on other sites

Ναι,baby μου,υπάρχουν κάποιες ορμόνες που σου δίνουν τη δυνατότητα να έχει ωορρηξία κι από τις δυο πλευρές κάθε μήνα.Εγώ να σου πω την αλήθεια δε θα τις πάρω από την αρχή.Θα προσπαθήσω τελείως φυσιολογικά και μετά βλέπουμε.Κοίταξε από ιστορίες που ακούω όλες οι γυναίκες που έμειναν με 1 σάλπιγγα έχουν μείνει έγκυες άλλες αμέσως και άλλες μετά από λίγο.Πάντως όλες έχουν τουλάχιστον 2 παιδιά.Πάντως θα ήθελα να μας πεις τι σου είπε ο γιατρός στη συνάντησή σας.Αν θες στείλε μου και πμ.Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και θα μιλάμε για τις εξελίξεις μας!!! :P

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!

ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΟΨΑ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ...... ΑΘΛΗΜΑ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΧΑΠΙΑ CHLOMIPHENE CITRATE, AN ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΕΡΑ ΩΑΡΙΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ''ΕΣΥ ΜΕΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΧΩΘΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ''. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ. ΙΔΩΜΕΝ!!!

Link to comment
Share on other sites

Baby πρώτα πόλλα καλή ανάρρωση! Και εγώ έκανα λαπαροσκόπηση και βρήκαν ότι είχα μία σάλπιγγα εκ γενετής. Αυτή λειτουργούσε μια χαρά. Μου βρήκαν ενδομητρίωση (υπολείμματα περιόδου) και τα καυτηρίασαν. Μου έκαναν μια θεραπεία μετά με ενέσεις για καταστολή της περιόδου. Αλλά αφού έσυ έμενες τόσο καιρό έγκυος πάει να πει ότι δεν είχες ενδομητρίωση. Απλά ήθελα να σου πω ότι μετά τη θεραπεία, έμεινα έγκυος τον πρώτο μήνα χωρίς καμιά βοήθεια. Οπότε να είσαι πολύ αισιόδοξη!! Όλα θα πάνε καλά! :lol:

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΥΡΩ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΗ ΑΠΟ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ??ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ :

ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΜΗΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΙΑ, ΗΤΑΝ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΣΗ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ. ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΥ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟΠΛΑΣΤ, ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ.

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΞΕΜΟΥΔΙΑΖΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ, 11 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΝΑ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΘΛΑΣΗ.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΙΩ MESULID KANA 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΡΜΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑΡΚΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΚΤΛ ΠΕΡΝΑ ΡΕΥΜΑ. ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ. ΘΑ ΠΙΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΕΧΩ ΨΙΛΟΝΕΥΡΙΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ (ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΛΕΒΙΤΙΔΑ ΤΥΧΟΝ Ή ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ). ΕΠΑΘΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ??????

Link to comment
Share on other sites

Baby μου,σιδερένια κοπέλα μου γλυκιά.Δεν κατάλαβα τι εννοείς καυτηρίαση.Στην ανεπομείνασα σάλπιγγα ή σ'αυτή που σου αφαιρέθηκε??Γιατί εμένα πχ ούτε που μου άγγιξε την υγιή σάλπιγγα.Είδε ότι ήταν καλά χωρίς συμφύσεις και ούτε την άγγιξε.Πάντως θα σου πρότεινα χωρίς βέβαια να είμαι γιατρός να δοκιμάσεις μερικούς μήνες χωρίς φάρμακα και μετά να πάρεις αν χρειαστεί.Μέσα στον Οκτώβριο θα πάω κι εγώ στο γιατρό μου για ένα τσεκ απ και θα τον ρωτήσω για τις ορμόνες,αν είναι απαραίτητες.Μου φαίνεται πιο λογικό να πάρεις σιγά σιγά τα βήματα και όχι κατευθείαν...Τώρα αυτό που ρωτάς για το πόδι,μπορείς να πάρεις και μία δεύτερη γνώμη,για να μην έχεις αμφιβολία...

Link to comment
Share on other sites

evi26, ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΑ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ DVD ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ. ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΑΝ.

ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ, ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΝΕΥΡΟ ΤΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΑΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ. ΟΠΟΤΕ ΗΣΥΧΑΣΑ. ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ Ή Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ, ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΙΟΜΑΣΤΕ :D

Link to comment
Share on other sites

Κατάλαβα...Εγώ πάντως δεν είχα μούδιασμα στο πόδι.Μόνο η κοιλιά που είναι ελαφρώς μουδιασμένη έως και σήμερα λόγω του ότι έκανα και καισαρική.Σύντομα θα πάω στο γιατρό μου και θα σου πω νέα.Ξεκινώ προσπάθειες για παιδάκι γύρω στον Απρίλη...Θα είμαστε εδώ και θα τα λέμε... :lol:

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα!

κορίτσι ερώτηση : πού και πού νιωθω κάτι ''σουβλιές'' στην μεριά που μου αφαίρεσαν την σάλπιγγα. ο γιατρός είπε ότι αυτά τα δημιουργεί το νεύρο που έχει απομείνει. έκανα την επέμβαση πρίν 15 ημέρες. εσείς πονάτε καθόλου ή τίποτα?περιμένω και περίοδο, μήπως φταίει και αυτό.....

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...