kalliroi.

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  67
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

10 Neutral
 1. kris kris, γιατί δεν πας μια βολτίτσα σε ένα sex shop, σίγουρα θα βρεις πραγματάκια που θα τον βοηθήσουν (ψάξε κάτι τύπου δαχτυλίδι που να κρατάει την περιοχή σφιχτά όπως έχει συνηθίσει) ίσως αυτό να είναι πιο άμεση και απλή λύση και να τα συνδυάσετε όλα!
 2. kalliroi.

  Θρομβοφιλία

  σ' ευχαριστώ Ήρα και καλή επιτυχία, με το καλό μια θετικότατη χοριακή!!! Αν γνωρίζει και μπορεί κάποια ας μου συστήσει ειδικό στα θέματα θρομβοφιλίας & κύησης γιατρό στη Θεσσαλονίκη.!!
 3. kalliroi.

  Θρομβοφιλία

  γεια σας κορίτσια έκανα τις εξής εξετάσεις ΠΟΛΥΜΟΡΦ/ΜΕΤΑΛΛΑΞ. ΓΟΝΙΔΙΟΥ MTHFR (C677T) MTHFR (A1298C) Factor V LEIDEN (G1691A) Factor V R2 (H1299R) ΠΡΟΘΡΟΜΒΙΝΗ (G20210A) Factor XIII (V34L) β-ινωδογόνο (455G->A) PAI-1 (5G/4G) ΗΡΑ1 (1a/1b) ACE (INS/DEL) ApoE (1,2,3,4) ApoB (R3500Q) καλύπτω το φάσμα της θρομβοφιλίας με αυτά ή έχει κι άλλα??

 4. Διαφημίσεις


 5. ναι το ξέρω ότι την πρώτη επίσκεψη την πληρώνεις παντού, τέλος πάντων δεν είναι το τι πληρώνεις εν τέλει αλλά το πόσο σε προσέχουν. Ο κυριότερος λόγος που κατέληξα στον Μαντούδη είναι τα τόσο καλά σας λόγια ελπίζω να έχω και εγώ να λέω καλά λόγια και χαρούμενες ιστορίες!! καλή μας επιτυχία!
 6. alcyon αυτό είναι το κοστολόγιο, αυτό που με ενόχλησε είναι ότι πλήρωσα την πρώτη επίσκεψη, με εξέταση/υπέρηχο, εκ των πραγμάτων την παρακολούθηση θα την κάνω στην πόλη μου μιας και δεν είμαι από Αθήνα, και δεν αφαιρείται από το πακέτο έστω το στοιχειώδες κόστος της παρακολούθησης με υπερήχους ή των εξετάσεων αίματος. Τέλος πάντων τίποτα δεν είναι όπως θα έπρεπε αυτό είναι γνωστό και ελπίζω να με προσέξει και να έχω καλά αποτελέσματα!
 7. kalliroi.

  ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ Ή ΟΧΙ?

  γεια σου Μαρία-Ελπίδα, το ψυχικό κόστος σχετικά με το αν χρειαστεί να κάνεις διακοπή κύησης, λόγω του στίγματος, μόνο εσύ γνωρίζεις αν μπορείς να το αντέξεις και άρα να πάρεις το ρίσκο.. το κόστος για απλή εξωσωματική είναι περίπου 3.000 ευρώ, για μικρογονιμοποίηση (αν υπάρχει θέμα με το σπέρμα) είναι περίπου 3.500 ευρώ, για προεμφυτευτικό έλεγχο που προφανώς χρειάζεται στη συγκεκριμένη περίπτωση δε γνωρίζω, ίσως μας διαφωτίσουν άλλες κοπέλες που έχουν κάνει ή έχουν ρωτήσει.. Η διαδικασία εξωσωματικής δεν είναι κάτι φοβερό, κάνεις κάποιες ενεσούλες ανάλογα με την αγωγή που θα σου προτείνει ο γιατρός σου: μακρύ πρωτόκολλο διαρκεί περίπου 22-24 ημέρες. Χωρίζεται σε 2 φάσεις. Την φάση της καταστολής που διαρκεί 10-12 ημέρες και ξεκινά περίπου την 21η ημέρα του κύκλου της γυναίκας όπου περιμένουμε αφενός να έρθει η περίοδος της αφετέρου να ξεκινήσουν και οι δυο ωοθήκες από την ίδια "κοινή αρχή" χωρίς να υπάρχουν τυχόν κυστικά ωοθυλάκια από προηγούμενο κύκλο. Η δεύτερη φάση λέγεται φάση διέγερσης διαρκεί 12-14 ημέρες και συντελεί ώστε η γυναίκα να βγάλει ένα ικανοποιητικό αριθμό από ωοθυλάκια. βραχύ πρωτόκολλο διαρκεί όπως υπονοεί και ο ορισμός λιγότερες μέρες από το μακρύ πρωτόκολλο συνήθως 10-12 ημέρες και ξεκινά από την 2η ημέρα της περιόδου. τώρα αυτό με το σωστό σημείο, δεν ξέρω αν ισχύει στην πράξη.. βλέπεις ακόμη και με την εξωσωματική δεν μπορεί με σιγουριά να αποφύγει κάποια κοπέλα τον κίνδυνο της εξωμητρίου κύησης, παρόλο που οι σάλπιγγες στην εξωσωματική δεν χρειάζονται καθώς π.χ. με μια σύσπαση των οργάνων μας μπορεί να μετατοπιστούν τα έμβρυα από τη θέση που θα τα έχουν βάλει (δηλ. μέσα στη μήτρα..) ρώτα και τα κορίτσια εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=46213&page=7 καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις!
 8. επιπλέον, στο πακέτο των 3.000 ή 3.500 ευρώ, συμπεριλαμβάνεται η παρακολούθηση (υπέρηχοι κλπ.) εγώ που ζω εκτός Αθηνών, και δεν θα κάνω την παρακολούθηση στο κέντρο, δε μειώνεται το κόστος του πακέτου...
 9. alcyon, τώρα στο Γέννημα το κόστος είναι 3.000 ευρώ για απλή και 3.500 ευρώ για μικρογονιμοποίηση, τεράστια διαφορά από το 2006 έως σήμερα..
 10. με το καλό κορίτσια να μας ανακοινώσετε τα ευχάριστα!!!!!!
 11. μάλλον γιατί είμαι ανυπόμονη :D:D:D 31 είμαι!!!!
 12. έκλεισα ραντεβού το Σάββατο στον κ. Μαντούδη, για να ξεκινήσω άμεσα (που φαγώθηκα... υπομονή τέλος..), είπαμε για βραχύ πρωτόκολλο και θα είμαστε οριακά πριν το Πάσχα... καμιά συμβουλή?????????
 13. μπράβο domnina μου με το καλό να φτασεις στο ++++++++++++!!!!!!!!!!!!
 14. domnina πλησιάζουν οι μέρες, με το καλό να μάθεις τα πιο ευχάριστα νέα ever!!!!!!!!! τι σχήμα σου έδωσαν?
 15. ranioula & dinad στο ρωτήστε και στο καφέ εξωσωματικής http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=222&page=156 γιατί μπορεί οι κοπέλες που έχουν μπει στη σχετική διαδικασία να μην έχουν δει αυτό το θέμα και να είναι σε θέση να σας λύσουν πολλές απορίες!
 16. σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τη συμβολή σας.. να χαίρεστε τα παιδάκια σας όσες τα καταφέρατε και με το καλό όσες το προσπαθείτε..!!